Bizde bugün 2.dozlaeı olduk şuana kadar ateş yok inşallah olmaz bu saatten sonradaBizde bugün 4. ay kontrollerimizi ve aşılarımızı olduk. Gelişimi normal ilerliyormuş bir sıkıntı görmedi çok şükür. Kan damlasına başlattı, sağlık ocağının verdiğini sordum kullanabilirsin dedi onu kullanacağım. D vitaminine de devam ediyoruz.
Menenjit aşısını zorunlu aşılar bittikten sonra 10. Ay gibi yaparız çok yüklenmeye gerek yok dedi. Zaten bir sonraki ay rota 2. doz yapılacak.
Destekli oturtmak ve ek gıda için de erken olduğunu söyledi. Zaten bende ek gıdayı 6. Aydan önce istemiyordum.
Günde yarım saat falan güneşe çıkar gerçek d vitamini de alsın dedi. İstersen yüzdürebilirsin dedi. Belki haftaya akşamüzerleri 4 gibi olmak kaydıyla yüzmeye gideriz
Kilosu bana az geliyor, bu ay 500 gr almış ama doktorum normal dedi bu yüzden içim rahatladı. Kilosu 6100 gr boyu 62 cm.
İnşallah aşılar ateş yapmaz kızıma. İlk dozları yapmamıştı.
O zaman o kolyeyi gelinine almak sana düştü2 saatte bir uyanip emzirme olayi bana zamaninda hayati sorgulatiyorduevet devam ediyor ama artik kendisi dönüp yüzüstü uyuyor eskiden uyumazdi rahat ettim nefessiz kalmiyor artik kendi kendini ayarliyor benim şüşkonun adi da kuzey ilerde kiz arkadasi olursa pusula şeklinde kolye alsin pusula da sadece kuzeyi göstersin hahsjwjd ismi koyduğumuzdan beri bunu hayal ediyorum ben
Kasıyorlar bence kendilerini başka açıklaması yok yani benim eşimin hıçkırması bile aşırı sesli cok saçmaben gerçekten de böyle binayı ayağa kaldırarak hapşırmayı anlamıyorum. Benim eşimde öyle diyorum bağırma sessiz hapşır oldu nefeste almayın diyor ben de diyorum ki sen öyle bir hapşırıyorsun ki mahallede yankı yapıyot
Besafe isofixli olandanKızlar oto koltuğu ne kullanıyorsunuz? Bebek arabasının pusetini kullanıyorduk ama gidip geldiğimiz yollar çok kötü. Daha emniyetli bir şey olsun istiyorum ..
Benim eşimde doktorla muhabbete giriyor benim cevabını bildiğim soruları soruyor onun yüzünden soracağım şeyleri de unutuyorumBen de doktorun ne dediğini bir tek ben unutuyorum sanıyordumBir dahakine ses kaydı alıcam o kadar geriliyorum ki eşim olmasa neyi kontrol etti neyi önerdi hiçbiri kalmaz
Aliriz ne olacak 1 milyoncudanO zaman o kolyeyi gelinine almak sana düştü
Hahahaha cidden zor ama tatlı zamanlardı sabrımızı denemiş olduk2 saatte bir uyanip emzirme olayi bana zamaninda hayati sorgulatiyorduevet devam ediyor ama artik kendisi dönüp yüzüstü uyuyor eskiden uyumazdi rahat ettim nefessiz kalmiyor artik kendi kendini ayarliyor benim şüşkonun adi da kuzey ilerde kiz arkadasi olursa pusula şeklinde kolye alsin pusula da sadece kuzeyi göstersin hahsjwjd ismi koyduğumuzdan beri bunu hayal ediyorum ben
Evet nişan hediyesi belli oldu geline altın pusula kolyeO zaman o kolyeyi gelinine almak sana düştü
Benim eşim de öyle hapsurdukca kafasina patlatasim geliyor sessiz hapsur diyorum sessiz nasıl hapsurayim diyorben gerçekten de böyle binayı ayağa kaldırarak hapşırmayı anlamıyorum. Benim eşimde öyle diyorum bağırma sessiz hapşır oldu nefeste almayın diyor ben de diyorum ki sen öyle bir hapşırıyorsun ki mahallede yankı yapıyot
A101 onlinedan aldim canim atayim ama tükenmiş ordaCanım yoğurt mu mayaladın bunda bana link atar mısın incelemem lazım bende istiyorum böyle bişey çünkü
Ani sese biz bile irkiliyoruz canım çok normalEvet özellikle ani gelen seslere. Alya sese alışık ama birisi aniden öksürse hapşırsa kapı çarpsa sıçrıyor çocuk ona da çare bulamıyorum maalesef
Valla sabır testi bu adamlarKasıyorlar bence kendilerini başka açıklaması yok yani benim eşimin hıçkırması bile aşırı sesli cok saçma
Kaynana kaynana cadı gibi kaynanaaaaaAliriz ne olacak 1 milyoncudan
Yok beee sjjxjdjd alirim yeter ki mutlu olsunlar hiç cadi kaynana olmicamKaynana kaynana cadı gibi kaynanaaaaa
İnşallahBizde bugün 2.dozlaeı olduk şuana kadar ateş yok inşallah olmaz bu saatten sonrada
Bizim çocuk doktorumuz göz testini 3.ay kendisi yapmıştı, karanlık bir yerde uzaktan yakından fener tutuyor şaşılığa bakıyor fln bikaç dakikalık bişey. Burnunda benimkinin de hırıltı oluyor sürekli aspire etmek de istemiyorum o da zararlı diye sebebini de bilemiyorum doktorun ne diyecek bana da yazar mısın?Bizde yarin doktora gitcez bakalim.kac kg olmus:)) su verdigimi sorcam burnunda nefes alirken et gibi cikan sesi sorcam hiriltiyi sorcam göze de randevu aldim 3. Ayda bebeklere yapilan bi test varmis galiba burda kimsede gormedim ama medikal park bide aile sagligi merkezindeki hemsire götürün dedi baska ne sorayim kizlar he bide menenjit asisini hangi ay da yaptiram.onu sorcam
Ay sizde de başladıysa bizimkinin de eli kulağındadır çok korkuyorumOyle bir secenek var mifark etmemek ne mumkun atakhanzade hazretlerini
gecen çok pimpirikli bir arkadaşımla sohbet ederken konu kaynanaliga geldi o da aynen sizin gibi deei. Hiç cadı gibi olmayacağım yeterli o mutlu olsun diye bir sürü cümle sıraladı son cümlesi de tabi benim seçtiğim gelinle evlenirse olduYok beee sjjxjdjd alirim yeter ki mutlu olsunlar hiç cadi kaynana olmicam
Bebek baya ateşlendi ya fitil şurup antibiyotik veriyorum bu seferde üstü açık kaldı falan midesi usuttu sanırım kusuyor benim bebeğim 4.ayina 13 temmuzda gircek ama ben dün muz verdim yedi ve dün gece asla uyumadı aladi bide kaka yapamıyor şimdi herşey karıştıTüm aileyi dolaşmış yani şimdi nasılsınız atlattiniz mi biraz
Neden muz verdinBebek baya ateşlendi ya fitil şurup antibiyotik veriyorum bu seferde üstü açık kaldı falan midesi usuttu sanırım kusuyor benim bebeğim 4.ayina 13 temmuzda gircek ama ben dün muz verdim yedi ve dün gece asla uyumadı aladi bide kaka yapamıyor şimdi herşey karıştı(
Ya emmek istemedi ne o an kafamdan ne geçtiyse su meyve koyup emdiklzri şeyin içine koydum o da sap sup yediNeden muz verdin
Ondan kabız olmuştur canım. Miktar olarak fazla gelmiştir. Hastalığından dolayi iştah olmamasi normal zatenYa emmek istemedi ne o an kafamdan ne geçtiyse su meyve koyup emdiklzri şeyin içine koydum o da sap sup yedi
Sen ek gıdaya geçtin mi pekiOndan kabız olmuştur canım. Miktar olarak fazla gelmiştir. Hastalığından dolayi iştah olmamasi normal zaten
Off benimde kilo vermem lazım ama önce iştahımın kesilmesi lazımKızlar diyetisyene başlıyorum 23 kilo almıştım 11 kilo gitti 12 kaldı üstümde 70 kiloyum aah aah eski fotolara gözüm yaslı bakıyorumkarnım oyun hamuru gibi çatlamaktan harita gibi
MaşallahEki Görüntüle 3267928
Selam arkadaşlarım bugün doktor kontrolümüz vardı. Artık bunları kullanıcaz sizde kullananlar var mı? Arya kilo 7300 boy 63 cm olmuş çok şülür herşey güzel. Emerken sürekki kafa çevirmesini sordum korkma o meme reddi değil artık sosyalleşmek istiyor bütün sesleri benle konuşuyorlar sanıyor dediallahın tospikleri yaaaa 4.ay aşılarını olduk önlem amaçlı eve gelince çay kaşığından biraz fazla calpol verdim. Güneş kremi sordum 6. Ayından sonrası için bi güneş kremi önerdi ama ismini unuttum eşimde kaldı kağıt. Aşıyı sordum. Bu arada aşı biraz daha toprlanmış gibiydi akşam balaban krem sürdüm sabaha maşallah daha iyiydi ama bence kremle alakalı değil gerçekren te 3 kere falan iltihap aktı. Doktor da zaten öncesinde 3-4 kere iltihaplanıp kabuk olucak soyulcak tekrar kabuk olucak dedi. Oturma için kucağınızda biraz biraz oturtabilirsiniz henüz erken 1 ay sonra başlıcaz dedi. Böyle arkadaşlarım
Pazar günü misafir geldi kv kucagından tabaklara öyle bir atılıyor ki versek hepsini yer gibiKızlar dün akşam yemek yiyoruz Ekin de pusetinde bizi izliyor biz yemek yedikçe o ağzını açıp kapıyor sapirdatiyor o kadar komikti ki videoya çektimsanırım Ekin artik ek gidaya hazir yarin kabak tadimi ile basliyoruz
Ben gördüm yaaaİlk gören hediye alırmasallah minnosa
Maşallah annesiiiBizde bugün 4. ay kontrollerimizi ve aşılarımızı olduk. Gelişimi normal ilerliyormuş bir sıkıntı görmedi çok şükür. Kan damlasına başlattı, sağlık ocağının verdiğini sordum kullanabilirsin dedi onu kullanacağım. D vitaminine de devam ediyoruz.
Menenjit aşısını zorunlu aşılar bittikten sonra 10. Ay gibi yaparız çok yüklenmeye gerek yok dedi. Zaten bir sonraki ay rota 2. doz yapılacak.
Destekli oturtmak ve ek gıda için de erken olduğunu söyledi. Zaten bende ek gıdayı 6. Aydan önce istemiyordum.
Günde yarım saat falan güneşe çıkar gerçek d vitamini de alsın dedi. İstersen yüzdürebilirsin dedi. Belki haftaya akşamüzerleri 4 gibi olmak kaydıyla yüzmeye gideriz
Kilosu bana az geliyor, bu ay 500 gr almış ama doktorum normal dedi bu yüzden içim rahatladı. Kilosu 6100 gr boyu 62 cm.
İnşallah aşılar ateş yapmaz kızıma. İlk dozları yapmamıştı.
Maşallah size deeeBugün herkesin aşı günü ve kontörlü herhaldeBizde şimdi çıktık.Aşı öncesinde bir çay kaşığından biraz fazla calpol verdim,ateşi çıkmaz umarım ya Bu ay 7250 olmuş,boy da 65 cm.Bu ay 600 gr almış bu durumda .Bu sıcakta kg almıyorlar sanki ya Kafasındaki bıngıldakı kontrol etti d vitamini bazen aksatıyordum düzenli kullanın dedi.Biz de kan damlasını başlatılıyoruz bugün itibarıyla.
Geliyor olabilir öncesinde bende amlamadım Ama belirtiler bu şekildeydi ve inanılmaz bir salya vardı beş dakika geçmeden önlük zıbın sırılsıklam oluyordu pazartesi de dişi gördüm zaten canımYa benim bebekte elimi ağzına götürüp öyle bir sıkıyor ki diş geliyor demek mi bu diye soracağım diş yok ama o nasıl bir ısırma güdüsü anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?