2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bizde bugün 2.dozlaeı olduk şuana kadar ateş yok inşallah olmaz bu saatten sonrada

O zaman o kolyeyi gelinine almak sana düştü

Kasıyorlar bence kendilerini başka açıklaması yok yani benim eşimin hıçkırması bile aşırı sesli cok saçma

Ben de doktorun ne dediğini bir tek ben unutuyorum sanıyordum Bir dahakine ses kaydı alıcam o kadar geriliyorum ki eşim olmasa neyi kontrol etti neyi önerdi hiçbiri kalmaz
Benim eşimde doktorla muhabbete giriyor benim cevabını bildiğim soruları soruyor onun yüzünden soracağım şeyleri de unutuyorum

Hahahaha cidden zor ama tatlı zamanlardı sabrımızı denemiş olduk Oh iyi bari öğrenmiş Ekin de öyle baya uzun süre yatıyor yüz üstü gördükçe bi değişik geliyor alışamadım o pozisyonda uyumasına
O zaman o kolyeyi gelinine almak sana düştü
Evet nişan hediyesi belli oldu geline altın pusula kolye arwengsd
Benim eşim de öyle hapsurdukca kafasina patlatasim geliyor sessiz hapsur diyorum sessiz nasıl hapsurayim diyor
Canım yoğurt mu mayaladın bunda bana link atar mısın incelemem lazım bende istiyorum böyle bişey çünkü
A101 onlinedan aldim canim atayim ama tükenmiş orda D&R da da çok uygun fiyati bak kargoda ücretsiz burdan al bence

Evet özellikle ani gelen seslere. Alya sese alışık ama birisi aniden öksürse hapşırsa kapı çarpsa sıçrıyor çocuk ona da çare bulamıyorum maalesef
Ani sese biz bile irkiliyoruz canım çok normal
Kasıyorlar bence kendilerini başka açıklaması yok yani benim eşimin hıçkırması bile aşırı sesli cok saçma
Valla sabır testi bu adamlar Dişlerimi sıkmaktan çene kası yaptım

Bizde bugün 2.dozlaeı olduk şuana kadar ateş yok inşallah olmaz bu saatten sonrada
İnşallah
Kızımın alnı çok sıcak geldi vücudu iyiydi ölçümde 37,2 falan çıktı ama ben yine de bir çay kaşığı calpol verdim huzursuzluğu da vardı çünkü. Uyudu şimdi ama gece kontrol için hep kalkarım artık.

Bizim çocuk doktorumuz göz testini 3.ay kendisi yapmıştı, karanlık bir yerde uzaktan yakından fener tutuyor şaşılığa bakıyor fln bikaç dakikalık bişey. Burnunda benimkinin de hırıltı oluyor sürekli aspire etmek de istemiyorum o da zararlı diye sebebini de bilemiyorum doktorun ne diyecek bana da yazar mısın?

Oyle bir secenek var mi fark etmemek ne mumkun atakhanzade hazretlerini
Ay sizde de başladıysa bizimkinin de eli kulağındadır çok korkuyorum

Yok beee sjjxjdjd alirim yeter ki mutlu olsunlar hiç cadi kaynana olmicam
gecen çok pimpirikli bir arkadaşımla sohbet ederken konu kaynanaliga geldi o da aynen sizin gibi deei. Hiç cadı gibi olmayacağım yeterli o mutlu olsun diye bir sürü cümle sıraladı son cümlesi de tabi benim seçtiğim gelinle evlenirse oldu

Tüm aileyi dolaşmış yani şimdi nasılsınız atlattiniz mi biraz
Bebek baya ateşlendi ya fitil şurup antibiyotik veriyorum bu seferde üstü açık kaldı falan midesi usuttu sanırım kusuyor benim bebeğim 4.ayina 13 temmuzda gircek ama ben dün muz verdim yedi ve dün gece asla uyumadı aladi bide kaka yapamıyor şimdi herşey karıştı (

Neden muz verdin

Kızlar diyetisyene başlıyorum 23 kilo almıştım 11 kilo gitti 12 kaldı üstümde 70 kiloyum aah aah eski fotolara gözüm yaslı bakıyorum karnım oyun hamuru gibi çatlamaktan harita gibi
Off benimde kilo vermem lazım ama önce iştahımın kesilmesi lazım yarınlar yokmuşçasına yiyorum kendime bu yaz için izin verdim sonrasında veremezsem bende başlayacağım kolay gelsin şimdiden sana
Maşallah ne güzel bebişlerimiz hepp tontişşş darısı bizim başımıza
Pazar günü misafir geldi kv kucagından tabaklara öyle bir atılıyor ki versek hepsini yer gibi benimki anası gibi karpuza yükseliyorr çok heyecanlııııı
İlk gören hediye alır masallah minnosa
Ben gördüm yaaa çıkınca hemen bir hediye alacağım ama başkaları da sayılmaz mı
Maşallah annesiii kontroller ne güzel geçiyor kilolar boylar ohh içim açılıyor okudukça inşallah cmtsi bizde güzel şeyler duyarız
Maşallah size deee kilo alımı bizimde yavaş ama dediğin gibi bu sıcağa ve bizimkinin bu enerjisine hangi gramlar dayanır bilmiyorum
Ya benim bebekte elimi ağzına götürüp öyle bir sıkıyor ki diş geliyor demek mi bu diye soracağım diş yok ama o nasıl bir ısırma güdüsü anlatamam
Geliyor olabilir öncesinde bende amlamadım Ama belirtiler bu şekildeydi ve inanılmaz bir salya vardı beş dakika geçmeden önlük zıbın sırılsıklam oluyordu pazartesi de dişi gördüm zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…