Burada 2 aylıktık henuz ama hala kullanıyoruz biz bunu ,ben tek basıma araba kullanırkende koyuyorum bebişimi rahat oluyor gayet , videolar var arabaya puset baglama videosu onları izleyip bagladım bende bir sorun yasamadımKızlar bu puset oto koltuğu değil yatmıyor değil mi bunlar izmire gitmiştik yatıralım dedik rahat değil sanki kızce ya ? Altını destekledik ama ne bileyimEki Görüntüle 3267925
Yok yok bende varımmmBen de doktorun ne dediğini bir tek ben unutuyorum sanıyordumBir dahakine ses kaydı alıcam o kadar geriliyorum ki eşim olmasa neyi kontrol etti neyi önerdi hiçbiri kalmaz
Ben hiç fark edemeden dişi çıktı aşırı salya oldu ama bu hafta ((22 haziranda kontrolüne gittik sadece kiloya bakacaktı gerçekten de bir ona baktı demek ki))Kızlar nasılsınız? Bebişlerin diş belirtileri başladı mı. Bende durumlar vahim. Dünden beri huzursuz 4 ten sonra sürekli uyandı uyumadı normalde hiç ağlamaz uyandığında hep ağladı ellerini resmen çiğniyor. Dişleri gözüküyor sanki tetagil aldım daha önceden kullanan oldu mu 6 defa diyor günde çok fazla değil mi ya. Ben 1 defa kullanacağım o da yatmadan önce durmazsa artık 2 defa veririm. Meyve filesi iyi diyorlar ama benimkisi emzik emen çocuk onu bile atıyor parmaklarını çiğneyecek illaki. Dişlikleri tutuyor ama ağzına sokmuyor. Ben sokunca yalıyor sadece. Sonra tekrar ellerine. Çok huzursuz 5 dakkada uyuyan çocuk çok zor uyuyor.inşallah tetagil ile yarar doktor onu önerdi.
Yaaa hayırlı olsun yeni dişi bebişin masallahKızlar annem Defnenin dişine bakiyim dedi çay kaşığı istedi bize öyle yapıyormuşdişine kaşıkla hafifçe vurdu yaa çıkan sesi duymanız lazımdıı ahh bu analaaaaar
Ben yarin tadimlara baslicam 1-2 çay kaşığı kadar vererekSen ek gıdaya geçtin mi peki
yani uyusturucu bağımlısı olmadigi sürece problem yok benim için herkes için hayirlisi neyse o olsungecen çok pimpirikli bir arkadaşımla sohbet ederken konu kaynanaliga geldi o da aynen sizin gibi deei. Hiç cadı gibi olmayacağım yeterli o mutlu olsun diye bir sürü cümle sıraladı son cümlesi de tabi benim seçtiğim gelinle evlenirse oldu
Ekinin yaninda karpuz yiyemiyoruz biz katılarak ağlıyorPazar günü misafir geldi kv kucagından tabaklara öyle bir atılıyor ki versek hepsini yer gibibenimki anası gibi karpuza yükseliyorr çok heyecanlııııı
Yaaa yerim seni balık adamKızlar bizde denize gittik 2 gün önce bize 15 dk deniz , malum tatil dönemi konusuluyordu deniz konusu burda, bu nedenle yazayım deneyimimi dedim biliyorsunuz doktorada sormustum bana ikindi vakti girmeyi önerdi güneş kremini 6 aydan once kullanmayı önermemişti su sıcacıktı ikindi oldugu için guneş asla rahatsız etmedi ve balık burcu oldugundan mı bilmiyorum bayılarak yüzdü gamzelerini kapatmadım mutlulugunu anlamanız içinsu sıcak oldugundan ve cıkarmaya calıstıgımda agladıgından kıyamadık yarım saat yüzdü ve bildiğiniz refleks midir bilmiyorum bacaklarını ellerini hareket ederek cıglıklar eşliğinde gülerek yüzdü sonrasında hemen havlusu ile aldım gölgede kuruladım ve giydirdim pusetını yanıma almıstım içine koydum cok sukur hastalanmadı hiçbir problem yasamadık aksine iyi geldi diye dusunuyorum , full uv korumalı mayoda aldım bir dahakine onuda kullanacağım Ayrıca şemsşyeli simitlerdende aldım ama siparişlerim geciktiğinden kullanamamıstm korkmustum ama hiçbir problem yasamadım hatta yaz boyu sık sık denize götürmeyi planlıyorum o mutluluğunu balık gibi yüzmeye calısan hareketlerini görünce heves ettim cesaretlendim iyice burada tunusta denize yakın yasayan annelerin deneyimlerinide dinlediğimde hep sokuyolarmıs bebeklerini problem yasamadıklarını ifade ettiler
Geçen gün burda yazmıştım eskiden büyükler böyle anliyormus diyeKızlar annem Defnenin dişine bakiyim dedi çay kaşığı istedi bize öyle yapıyormuşdişine kaşıkla hafifçe vurdu yaa çıkan sesi duymanız lazımdıı ahh bu analaaaaar
gecen çok pimpirikli bir arkadaşımla sohbet ederken konu kaynanaliga geldi o da aynen sizin gibi deei. Hiç cadı gibi olmayacağım yeterli o mutlu olsun diye bir sürü cümle sıraladı son cümlesi de tabi benim seçtiğim gelinle evlenirse oldu
yani uyusturucu bağımlısı olmadigi sürece problem yok benim için herkes için hayirlisi neyse o olsuninsan evladinin da kötü birisiyle olmasini istemez bana kalirsa hiç evlenmesin
Senin neyini istememis kaynananKendimde zor bir kaynana ve istenmeyen bir gelin oldugum için hep dusundugum bir olay bu ,eşimede sıklıkla oğlum kimi ister kimi begenırse basımın üstünde yeri var ben oglumu elimden geldiğince düzgün bir sekılde yetiştiririm oda dogru karar verir ona güvenırım diyorum zor bir kayınvalide olmayacagım diyorum ve olmakta istemıyorum bakalım nasıl olack
Burclarla ilgili olan görümcem balık burcuEkinin yaninda karpuz yiyemiyoruz biz katılarak ağlıyor
Yaaa yerim seni balık adam
Geçen gün burda yazmıştım eskiden büyükler böyle anliyormus diye
Ya şuna bak sen keyfine de düşkünBurclarla ilgili olan görümcem balık burcu️ bu nedenle sevıyor bu kadar suyu dıyor ben zaten cok sıcak bir memleket oldugundan 1 gün var 1 gün yok sekılde hep banyo yaptıryorum bayılıyor beraber giriyoruz kuvete kucagımda yaptırıyorm banyosunu hatta banyo yaparken emme gibi bir hobi bile edindi
Ay sormaSenin neyini istememis kaynanançok biliyorlar her şeyi mükemmellik abideleri
Aaa bizde de aynı muhabbet bugün geçti annem çay kaşığıyla vur ses çıkıyorsa yakındır dediKızlar annem Defnenin dişine bakiyim dedi çay kaşığı istedi bize öyle yapıyormuşdişine kaşıkla hafifçe vurdu yaa çıkan sesi duymanız lazımdıı ahh bu analaaaaar
AhahahaahKizlar Ekin az önce uyandi uyumuyor ağlamıyor da bakınıyor öyleDolunay mi etkiledi noldu çocuğu
Yaaaa çok güzel bir fotikkkkKızlar bizde denize gittik 2 gün önce bize 15 dk deniz , malum tatil dönemi konusuluyordu deniz konusu burda, bu nedenle yazayım deneyimimi dedim biliyorsunuz doktorada sormustum bana ikindi vakti girmeyi önerdi güneş kremini 6 aydan once kullanmayı önermemişti su sıcacıktı ikindi oldugu için guneş asla rahatsız etmedi ve balık burcu oldugundan mı bilmiyorum bayılarak yüzdü gamzelerini kapatmadım mutlulugunu anlamanız içinsu sıcak oldugundan ve cıkarmaya calıstıgımda agladıgından kıyamadık yarım saat yüzdü ve bildiğiniz refleks midir bilmiyorum bacaklarını ellerini hareket ederek cıglıklar eşliğinde gülerek yüzdü sonrasında hemen havlusu ile aldım gölgede kuruladım ve giydirdim pusetını yanıma almıstım içine koydum cok sukur hastalanmadı hiçbir problem yasamadık aksine iyi geldi diye dusunuyorum , full uv korumalı mayoda aldım bir dahakine onuda kullanacağım Ayrıca şemsşyeli simitlerdende aldım ama siparişlerim geciktiğinden kullanamamıstm korkmustum ama hiçbir problem yasamadım hatta yaz boyu sık sık denize götürmeyi planlıyorum o mutluluğunu balık gibi yüzmeye calısan hareketlerini görünce heves ettim cesaretlendim iyice burada tunusta denize yakın yasayan annelerin deneyimlerinide dinlediğimde hep sokuyolarmıs bebeklerini problem yasamadıklarını ifade ettiler
Bazen ne yaparsan yap insanlarin at gözlüğünü cikaramiyorsun. Çarşafa girecek kadar dinine düşkün birisinin insanlara cismen değil kalben bakarak ön yargılı olmaması gerektiğini herkesten iyi biliyor olması lazim aslinda ama olmayinca olmuyor. Bence kişinin kendisinde sorun var senin yerine başkası olsa emin ol ayni muameleyi görecekti onun sorunu kendisi ile. Bi de geçen bi yerde okumuştum eşinden ilgi ve sevgi görmeyen erkek anneleri oğullarına saplantılı şekilde düşkün olup gelinlerini rakip olarak görüyorlarmişAy sormaminseo erzumlulular aslen tek tanıdıgım erzumlulular onlar oldu bu nedenle genellemek istemiyorum ama agır bir kultürleri var ve fazla radikal dindar benım kayınvalidem çarsaflı felan (çarsaflılarıda asla genellemiyorumtanıdıgım cok hosgorulu mukemmel carsaflı arkdaslarımda oldu yanlıs anlasılmasın)ben ise hataylı güneyde yetişmiş tesetturlu fakat hoşgörü kültürü işe yetişmiş biriyim radikallik ne ben ne ailemde var hataylı isen mumkun olmuyor zaten radikal olmak .kayınbabam ve eşimde akademisyen olduklarından kayınvalidemdende farklılar cok sukur bu konuda istemedi beni eşim ne alaka istemedi değil kim olsa aynı sekılde tepki verecekti beni paylasamadı diyor ama ben üzülmeyim diye boyle dıyor diye dusunuyorum eskiden cok takılıyordum üzülüyordum bebegim olduktan sonra hiç takılmaz oldum birde bebegimi cok sevıyor kayınvalidem cok ilgili bebegimi sevsin onemli değil bana yetiyor beni sevmesin saygı duysun yeter dıye kabullendim içimde artık
Biz belgelerle konuşuruz dolunay var diyorsak varAhahahaahYarın bir gün sen retro var,Merkür geri vs deyip Ekini de darlarsn şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?