2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bu puset oto koltuğu değil yatmıyor değil mi bunlar izmire gitmiştik yatıralım dedik rahat değil sanki kızce ya ? Altını destekledik ama ne bileyimEki Görüntüle 3267925
Burada 2 aylıktık henuz ama hala kullanıyoruz biz bunu ,ben tek basıma araba kullanırkende koyuyorum bebişimi rahat oluyor gayet , videolar var arabaya puset baglama videosu onları izleyip bagladım bende bir sorun yasamadım

Eklentiler

• IMG_5356.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar bizde denize gittik 2 gün önce bize 15 dk deniz , malum tatil dönemi konusuluyordu deniz konusu burda, bu nedenle yazayım deneyimimi dedim biliyorsunuz doktorada sormustum bana ikindi vakti girmeyi önerdi güneş kremini 6 aydan once kullanmayı önermemişti su sıcacıktı ikindi oldugu için guneş asla rahatsız etmedi ve balık burcu oldugundan mı bilmiyorum bayılarak yüzdü gamzelerini kapatmadım mutlulugunu anlamanız için su sıcak oldugundan ve cıkarmaya calıstıgımda agladıgından kıyamadık yarım saat yüzdü ve bildiğiniz refleks midir bilmiyorum bacaklarını ellerini hareket ederek cıglıklar eşliğinde gülerek yüzdü sonrasında hemen havlusu ile aldım gölgede kuruladım ve giydirdim pusetını yanıma almıstım içine koydum cok sukur hastalanmadı hiçbir problem yasamadık aksine iyi geldi diye dusunuyorum , full uv korumalı mayoda aldım bir dahakine onuda kullanacağım Ayrıca şemsşyeli simitlerdende aldım ama siparişlerim geciktiğinden kullanamamıstm korkmustum ama hiçbir problem yasamadım hatta yaz boyu sık sık denize götürmeyi planlıyorum o mutluluğunu balık gibi yüzmeye calısan hareketlerini görünce heves ettim cesaretlendim iyice burada tunusta denize yakın yasayan annelerin deneyimlerinide dinlediğimde hep sokuyolarmıs bebeklerini problem yasamadıklarını ifade ettiler

Eklentiler

• IMG_5357.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 98
Ben de doktorun ne dediğini bir tek ben unutuyorum sanıyordum Bir dahakine ses kaydı alıcam o kadar geriliyorum ki eşim olmasa neyi kontrol etti neyi önerdi hiçbiri kalmaz
Yok yok bende varımmm hamileyken kontrollerde aşırı heyecandan kendimde olmuyordum eşime tembih ediyordum iyi dinleee diyee bazen de ses kaydı alıyordum Şimdiki dr çok uzun anlatmıyor o yüzden gerek duymadım hiç sağ olsun
Ben hiç fark edemeden dişi çıktı aşırı salya oldu ama bu hafta ((22 haziranda kontrolüne gittik sadece kiloya bakacaktı gerçekten de bir ona baktı demek ki))
O ilacı bu hafta gidince soracağım diş kaşıyıcı wee baby sulu olandan var kendi tam yapamıyor ben destekli kaşıyorum iyi geliyor baya. Ama dediğin gibi en sevdiği elleri ve miniş parmaklarıo

Kızlar annem Defnenin dişine bakiyim dedi çay kaşığı istedi bize öyle yapıyormuş dişine kaşıkla hafifçe vurdu yaa çıkan sesi duymanız lazımdıı ahh bu analaaaaar
Yaaa hayırlı olsun yeni dişi bebişin masallah arkdasım erken cıkınca nasıl cıktıgını anlamıyorsun daha kolay oluyor demişti umarım sizde kolaylıkla atlatırsınız benım bebişiminde elleri hep agzında ne bulsa agzına sokmaya calısıyor elleri ile kasımaya calısıyor ama pek iyi yapamıyor sanki ben ellerimi iyice yıkayıp masaj yaparak desteklıyorum diş hekimi benımkinin yaslarında bebegi olan arkadasım masajın iyi gelecegını soyledi ama onun dışında tetagil veya baska bir şeyin jel tarzı seylerin etkısıne inanmadıgını kendısının bebegine hiçbir sey kullanmayacagını soyledi soguk meyve filesi vb kullanabılırsın soguk iyi gelebılır dedi .ben yinede ne olur ne olmaz tetagil sipraişi verdim türkiyeden buraya gelecek olan bir arkdasa ,umarım bizde kolaylıkla atlatırız uykularımız duzenli delıksız cok korkuyorum diş zorlayacak ve bozulacak diye kolaylıkla atlatsınlar inşallah

yani uyusturucu bağımlısı olmadigi sürece problem yok benim için herkes için hayirlisi neyse o olsun insan evladinin da kötü birisiyle olmasini istemez bana kalirsa hiç evlenmesin

Pazar günü misafir geldi kv kucagından tabaklara öyle bir atılıyor ki versek hepsini yer gibi benimki anası gibi karpuza yükseliyorr çok heyecanlııııı
Ekinin yaninda karpuz yiyemiyoruz biz katılarak ağlıyor
Yaaa yerim seni balık adam
Kızlar annem Defnenin dişine bakiyim dedi çay kaşığı istedi bize öyle yapıyormuş dişine kaşıkla hafifçe vurdu yaa çıkan sesi duymanız lazımdıı ahh bu analaaaaar
Geçen gün burda yazmıştım eskiden büyükler böyle anliyormus diye

yani uyusturucu bağımlısı olmadigi sürece problem yok benim için herkes için hayirlisi neyse o olsun insan evladinin da kötü birisiyle olmasini istemez bana kalirsa hiç evlenmesin

Kendimde zor bir kaynana ve istenmeyen bir gelin oldugum için hep dusundugum bir olay bu ,eşimede sıklıkla oğlum kimi ister kimi begenırse basımın üstünde yeri var ben oglumu elimden geldiğince düzgün bir sekılde yetiştiririm oda dogru karar verir ona güvenırım diyorum zor bir kayınvalide olmayacagım diyorum ve olmakta istemıyorum bakalım nasıl olack

Senin neyini istememis kaynanan çok biliyorlar her şeyi mükemmellik abideleri

Ekinin yaninda karpuz yiyemiyoruz biz katılarak ağlıyor

Yaaa yerim seni balık adam

Geçen gün burda yazmıştım eskiden büyükler böyle anliyormus diye
Burclarla ilgili olan görümcem balık burcu ️ bu nedenle sevıyor bu kadar suyu dıyor ben zaten cok sıcak bir memleket oldugundan 1 gün var 1 gün yok sekılde hep banyo yaptıryorum bayılıyor beraber giriyoruz kuvete kucagımda yaptırıyorm banyosunu hatta banyo yaparken emme gibi bir hobi bile edindi

Ya şuna bak sen keyfine de düşkün

Senin neyini istememis kaynanan çok biliyorlar her şeyi mükemmellik abideleri
Ay sorma minseo erzumlulular aslen tek tanıdıgım erzumlulular onlar oldu bu nedenle genellemek istemiyorum ama agır bir kultürleri var ve fazla radikal dindar benım kayınvalidem çarsaflı felan (çarsaflılarıda asla genellemiyorumtanıdıgım cok hosgorulu mukemmel carsaflı arkdaslarımda oldu yanlıs anlasılmasın)ben ise hataylı güneyde yetişmiş tesetturlu fakat hoşgörü kültürü işe yetişmiş biriyim radikallik ne ben ne ailemde var hataylı isen mumkun olmuyor zaten radikal olmak .kayınbabam ve eşimde akademisyen olduklarından kayınvalidemdende farklılar cok sukur bu konuda istemedi beni eşim ne alaka istemedi değil kim olsa aynı sekılde tepki verecekti beni paylasamadı diyor ama ben üzülmeyim diye boyle dıyor diye dusunuyorum eskiden cok takılıyordum üzülüyordum bebegim olduktan sonra hiç takılmaz oldum birde bebegimi cok sevıyor kayınvalidem cok ilgili bebegimi sevsin onemli değil bana yetiyor beni sevmesin saygı duysun yeter dıye kabullendim içimde artık

Aaa bizde de aynı muhabbet bugün geçti annem çay kaşığıyla vur ses çıkıyorsa yakındır dedi Durur muyum hemen denedim minnak bir ses var o heyecandan herkesi aradım herhalde yaaa

Yaaaa çok güzel bir fotikkkk Ben aslan burcuyum ama suya girince benimde böyle gamzeler foraaa

Bazen ne yaparsan yap insanlarin at gözlüğünü cikaramiyorsun. Çarşafa girecek kadar dinine düşkün birisinin insanlara cismen değil kalben bakarak ön yargılı olmaması gerektiğini herkesten iyi biliyor olması lazim aslinda ama olmayinca olmuyor. Bence kişinin kendisinde sorun var senin yerine başkası olsa emin ol ayni muameleyi görecekti onun sorunu kendisi ile. Bi de geçen bi yerde okumuştum eşinden ilgi ve sevgi görmeyen erkek anneleri oğullarına saplantılı şekilde düşkün olup gelinlerini rakip olarak görüyorlarmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…