2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yok canim etkisi gitmemistir 1 saat zaten uzun bir sure.

Burada 2 aylıktık henuz ama hala kullanıyoruz biz bunu ,ben tek basıma araba kullanırkende koyuyorum bebişimi rahat oluyor gayet , videolar var arabaya puset baglama videosu onları izleyip bagladım bende bir sorun yasamadım
Bana öyle gelmiş o zaman rahattır belki de

Günaydın kızlar. Yağızın sağ gözünde birkaç gündür çapaklanma var. Az önce uyandı yine gözü kapalıydı tamamen açamadı bi süre kirpikleri falan yapışmış. Sonra açtı gözünü ıslak pamukla sildim şuan böyle biraz şiş gibi. Başına gelen var mı ne yapmak lazım?

Eklentiler

• B50E08EE-6C78-4492-BBE9-EB0ABE415A94.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 74
  • D369163C-801A-4222-A1CB-61440BF2FB5C.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 70
Valla bayramda aşırı maruziyetten benim de sinirler gerildi şimdi şükür ise gitti de akşama kadar özlüyoruz en azından
Bence annenin görmesi sayılmaz çünkü hep ilk anne görür sonuçta 24 saat yanındayız çocuğun anne dışında ilk kim gördüyse o hediye alsın

Kızlar Ekin dün gece çok huzursuzdu ya hep uyudu uyandı ateşi yok öyle bağır çağır ağlaması da yoktu ama bı türlü dalıp adam gibi uyuyamadi bu diş huzursuzlugu mu sizce uyuyamadikca elini kulağına götürdü acaba kulağı mi agriyor dedim hatta calpol de verdim ama uykusu olunca da kulağına elliyor kulan enfeksiyonu olsa ateş olur di mi

O sıçrama olayı 4 5 gündür bizde de var. En ufak seste irkiliyor sıcakta cam kağı açamaz oldum. Halbuki bayramda sese alıştığını düşünmüştüm. O öyle ağlayınca bende çok korkuyorum. Uykusuzluktan da yapıyordur bizde bide gaz var

M miniktostos canim sizin nasıldı diş patlamadan önceki günler?

Canim yeni dogdugu ay vardi bizde capaklanma ama boyle şismemisti fotoda bana da şis geldi enfeksiyon olmasin sen bir doktora goster. Ben ilk aile hekimine gostermistim o damla vermisti goz doktoruna gidene kadar.

Dis cikaracaklari zaman da kulaklarini cok elliyorlar canim. Kulagi agrisa aglardi. Dun gece Yigitte bakiyordum uyanmis etrafina bakiniyor onda da aglama vs yoktu normalde deliksiz uyur

Dis cikaracaklari zaman da kulaklarini cok elliyorlar canim. Kulagi agrisa aglardi. Dun gece Yigitte bakiyordum uyanmis etrafina bakiniyor onda da aglama vs yoktu normalde deliksiz uyur
Ekin de ayni böyleydi eli kulağında bakındı durdu zaten eller hep ağzında ki Ekin de gece hiç uyanmaz bi mamaya kalkar onu bile uyuklayarak içer. Kakasi da bugün sulu ishal de yapiyomus diş. Galiba geliyor...

Bana da karışımlar hiç hoş gelmiyor. Ne bileyim benim önüme getirilse yer miyim
25 gun muydu atak, 35 mi ? Ne olur 25 olsun
35 yazıyor ama minseo 'nun 25 gün sürmüştü
İnşallah alerji değildir. Çok yıpratıcı bir süreç oluyor

Benim oğlum uyuyacağı zaman iki kulağını tutup uyuyor canım. Bunun için doktora götürmüştüm kulağı ağrıyor diye. Kulağını keşfetti demişti doktor

Bana da karışımlar hiç hoş gelmiyor. Ne bileyim benim önüme getirilse yer miyim

35 yazıyor ama minseo 'nun 25 gün sürmüştü

İnşallah alerji değildir. Çok yıpratıcı bir süreç oluyor
Bazi karisimlar cok lezzetli oluyor karistiriken de lezetine dikkat etmek lazim.Ara da degisiklik lazim artik bebege gore ayarlamak lazim nasil seviyorsa nasil istiyorsa. Istahli olsunlarda her seyi yesinler

Ekinin yaninda karpuz yiyemiyoruz biz katılarak ağlıyor

Yaaa yerim seni balık adam

Geçen gün burda yazmıştım eskiden büyükler böyle anliyormus diye
Yaaa görmemişimdirr bu aralar arada atladığım unuttuğum mesajlar olabiliyor çok yoğun geçiriyorum günlerimi gördüklerime de mutlaka cevap vermeye çalışıyorum
M miniktostos canim sizin nasıldı diş patlamadan önceki günler?
Canım çok belirti olmadı bizde ya anormal şeyler yaşasam fark ederdim
Sadece o hafta kabız oldu ve vitasanoldan kaynaklı olabilir diye düşünmüştüm yedinci günün sonunda kaka yaptı biraz tabiydı iki gün sonra ishal gibi kaka yaptı
Bizdeki en büyük belirti aşırı aşırı aşırı Salya oldu yani evdeki önlükler yetmedi kv iki paket daha aldı ve ona rağmen zıbınlar Islandı. Bir de eller hep ağızda idi ve süt içtikten sonra en son memeyi çekiştirıyordu böyle ısırır gibi yapıyordu. Şu an dişi çıktı kaşınıyor demek ki hala işi bitince ısırıyor
Ekin de ayni böyleydi eli kulağında bakındı durdu zaten eller hep ağzında ki Ekin de gece hiç uyanmaz bi mamaya kalkar onu bile uyuklayarak içer. Kakasi da bugün sulu ishal de yapiyomus diş. Galiba geliyor...
Belirtiler benziyor canım ben de uyuttuğum da 10 dakika sonra bir uyanıp ağladı iki gece oldu öyle sonra yine uyuttum uyudu, evet iki üç gün önce sıvı yeşile benzeyen bir kaka yaptı cıvıktı. Hayırlısıyla gelsin canım biraz erken ama olsun her geç diş çıkaran çocuğun dişleri sağlıklı olacak diye bir şey yok ben ondan çok korkuyordum karşı komşumun oğlu on aylıkken falan çıkartmış şu anda yedi yaşında ağzında bir sürü dolgu var.

Benim oğlan da böyle canım. Balkona çıkarırım karga gak dese ağlıyor
Eşim dün gece bir hapsurdu Ekin uykusundan acı acı bağırarak uyanıp ağladı nerdeyse koca katili olacaktim annewith aklima sen geldin direk
Benim oğlum da çok korkar hapşırma sesinden
Maşallah maşallah
Al işte tüm kocalar böyle demek ki. Karşı bina net duyuyordur o sesi. Ben de tam tersi çocuk korkmasin diye koşarak banyoya gidiyorum hapsıracağım zaman. Niye koştun diyo,

Benim oğlum uyuyacağı zaman iki kulağını tutup uyuyor canım. Bunun için doktora götürmüştüm kulağı ağrıyor diye. Kulağını keşfetti demişti doktor
Bu keşfetme olayını büyüklere anlatamıyorum elleri ağzında diyorum ki ellerini keşfediyor hayır çocuk aç git emzir diyorlar. Şimdi sürekli dilini dışarı çıkartıyor dilini keşfetti bence kesin derler ki bu kız terbiyesiz bak dil çıkartıyor

Kızlar diyetisyene başlıyorum 23 kilo almıştım 11 kilo gitti 12 kaldı üstümde 70 kiloyum aah aah eski fotolara gözüm yaslı bakıyorum karnım oyun hamuru gibi çatlamaktan harita gibi
Bende aynıyım 23 kilo aldım şuan 70 kiloyum ve asla gitmiyor. Diyet yapsam sütüm azalıyor. Ek gidaya gecmesini bekliyorum ben diyet için
Kızlar ek gıdaya kimler geçti ne verdiniz ilk olarak iyileşsin inşallah bende yavaştan basamak istiyorum erken mi sizde durum nedir
Doktor demeden geçmeyeceğim ben canım. Cumartesi ne diyecek bakalım
Bazi karisimlar cok lezzetli oluyor karistiriken de lezetine dikkat etmek lazim.Ara da degisiklik lazim artik bebege gore ayarlamak lazim nasil seviyorsa nasil istiyorsa. Istahli olsunlarda her seyi yesinler
İştahsız bebek inanılmaz zor

Ayy anlamazlar ya. Ayağını kesfedince de onu ağzına götürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…