Yok canim etkisi gitmemistir 1 saat zaten uzun bir sure.Şimdi yatarken sürdüm canım uyuttum. Bakalım nasıl olacak yarın da 10 gibi sürerim akşam yine yatarken sürerim belki faydasını görürüm ama üzerine 1 saat sonra mama içti etkisi kaybolur mu hemen bilemedim
Bana öyle gelmiş o zaman rahattır belki deBurada 2 aylıktık henuz ama hala kullanıyoruz biz bunu ,ben tek basıma araba kullanırkende koyuyorum bebişimi rahat oluyor gayet , videolar var arabaya puset baglama videosu onları izleyip bagladım bende bir sorun yasamadım
Muzdan ilk verilmesi kiYa emmek istemedi ne o an kafamdan ne geçtiyse su meyve koyup emdiklzri şeyin içine koydum o da sap sup yedi
Valla bayramda aşırı maruziyetten benim de sinirler gerildi şimdi şükür ise gitti de akşama kadar özlüyoruz en azındanHahahaha cidden zor ama tatlı zamanlardı sabrımızı denemiş oldukOh iyi bari öğrenmiş Ekin de öyle baya uzun süre yatıyor yüz üstü gördükçe bi değişik geliyor alışamadım o pozisyonda uyumasına
Evet nişan hediyesi belli oldu geline altın pusula kolye@arwengsd
Benim eşim de öyle hapsurdukca kafasina patlatasim geliyor sessiz hapsur diyorum sessiz nasıl hapsurayim diyor
A101 onlinedan aldim canim atayim ama tükenmiş ordaD&R da da çok uygun fiyati bak kargoda ücretsiz burdan al bence
Kiwi Yoğurt Yapma Makinesi Kym-7211
Kiwi Yoğurt Yapma Makinesi Kym-7211 en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Ani sese biz bile irkiliyoruz canım çok normal
Valla sabır testi bu adamlarDişlerimi sıkmaktan çene kası yaptım
Bence annenin görmesi sayılmaz çünkü hep ilk anne görür sonuçta 24 saat yanındayız çocuğun anne dışında ilk kim gördüyse o hediye alsınOff benimde kilo vermem lazım ama önce iştahımın kesilmesi lazımyarınlar yokmuşçasına yiyorum kendime bu yaz için izin verdim sonrasında veremezsem bende başlayacağım kolay gelsin şimdiden sana
Maşallahne güzel bebişlerimiz hepp tontişşş darısı bizim başımıza
Pazar günü misafir geldi kv kucagından tabaklara öyle bir atılıyor ki versek hepsini yer gibibenimki anası gibi karpuza yükseliyorr çok heyecanlııııı
Ben gördüm yaaaçıkınca hemen bir hediye alacağım ama başkaları da sayılmaz mı
Maşallah annesiiikontroller ne güzel geçiyor kilolar boylar ohh içim açılıyor okudukça inşallah cmtsi bizde güzel şeyler duyarız
Maşallah size deeekilo alımı bizimde yavaş ama dediğin gibi bu sıcağa ve bizimkinin bu enerjisine hangi gramlar dayanır bilmiyorum
Geliyor olabilir öncesinde bende amlamadım Ama belirtiler bu şekildeydi ve inanılmaz bir salya vardı beş dakika geçmeden önlük zıbın sırılsıklam oluyordu pazartesi de dişi gördüm zaten canım
O sıçrama olayı 4 5 gündür bizde de var. En ufak seste irkiliyor sıcakta cam kağı açamaz oldum. Halbuki bayramda sese alıştığını düşünmüştüm. O öyle ağlayınca bende çok korkuyorum. Uykusuzluktan da yapıyordur bizde bide gaz varYa kizlar ben korkmaya basladim eskiden sadece uyurken sicrayarak uyanirdi simdi en ufak seste bile sicrayip agliyor uyanikken bile. Yanina gittim sakinlestirmek icin bu sefer beni gorup korkup tekrar sicradi basladi aglamaya Nazara falanda inanmam ama asagi guneslendirmek icin indirdigimde bi kadin haykirarak sevdiydihayir o korkuyor ben ondan daha cok korkuyorum bugun hic uyumadı dogru dürüst uykusuzluktan olabilirmi
M miniktostos canim sizin nasıldı diş patlamadan önceki günler?Kızlar Ekin dün gece çok huzursuzdu ya hep uyudu uyandı ateşi yok öyle bağır çağır ağlaması da yoktu ama bı türlü dalıp adam gibi uyuyamadi bu diş huzursuzlugu mu sizce uyuyamadikca elini kulağına götürdü acaba kulağı mi agriyor dedim hatta calpol de verdim ama uykusu olunca da kulağına elliyor kulan enfeksiyonu olsa ateş olur di mi
Canim yeni dogdugu ay vardi bizde capaklanma ama boyle şismemisti fotoda bana da şis geldi enfeksiyon olmasin sen bir doktora goster. Ben ilk aile hekimine gostermistim o damla vermisti goz doktoruna gidene kadar.Günaydın kızlar. Yağızın sağ gözünde birkaç gündür çapaklanma var. Az önce uyandı yine gözü kapalıydı tamamen açamadı bi süre kirpikleri falan yapışmış. Sonra açtı gözünü ıslak pamukla sildim şuan böyle biraz şiş gibi. Başına gelen var mı ne yapmak lazım?
Dis cikaracaklari zaman da kulaklarini cok elliyorlar canim. Kulagi agrisa aglardi. Dun gece Yigitte bakiyordum uyanmis etrafina bakiniyor onda da aglama vs yoktu normalde deliksiz uyurKızlar Ekin dün gece çok huzursuzdu ya hep uyudu uyandı ateşi yok öyle bağır çağır ağlaması da yoktu ama bı türlü dalıp adam gibi uyuyamadi bu diş huzursuzlugu mu sizce uyuyamadikca elini kulağına götürdü acaba kulağı mi agriyor dedim hatta calpol de verdim ama uykusu olunca da kulağına elliyor kulan enfeksiyonu olsa ateş olur di mi
Ekin de ayni böyleydi eli kulağında bakındı durdu zaten eller hep ağzında ki Ekin de gece hiç uyanmaz bi mamaya kalkar onu bile uyuklayarak içer. Kakasi da bugün sulu ishal de yapiyomus diş. Galiba geliyor...Dis cikaracaklari zaman da kulaklarini cok elliyorlar canim. Kulagi agrisa aglardi. Dun gece Yigitte bakiyordum uyanmis etrafina bakiniyor onda da aglama vs yoktu normalde deliksiz uyur
Bana da karışımlar hiç hoş gelmiyor. Ne bileyim benim önüme getirilse yer miyimBenim oglum ilk baslarda karisim sevmezdi ben hep peynir zeytin yumurta ayri ayri verdim ama 1 yasinda zeytin harici tek tek yemek.istemedi çilbir yaptim,kuymak yaptim peynir ve yumurtayi anca o sekilde yedirebildim. Ama 2.5 3 yasina gelince yine tek tek yemeye basladi simdi mesela peynirini zeytinini yumurta cesitlerinin her turlusunu yiyor. Bence kizlar ekgida doneminde kendinizi cok kasmayin dogal ve saglikli besinler olduktan sonra yeri geldi karisim yapilir yeri geldi tek tek verilebilir her gun ayni sekilde verildiginde bebeklerde bikiyorlar canim
35 yazıyor ama minseo 'nun 25 gün sürmüştü25 gun muydu atak, 35 mi ? Ne olur 25 olsun
İnşallah alerji değildir. Çok yıpratıcı bir süreç oluyorBen şampuan olarak bioderma aldım. Bugün doktora gittik. Dış etkenlerden olmuş gibi dedi. Tam besin alerjisi den şüpjelenmedi. Ama besinlere de dikkat edin dedi. Biodermaya geçmen iyi olmuş dedi. Dalin kuruluk yapıyor dedi.
Evet canim dis zamani isal seklinde yaparlar.Ekin de ayni böyleydi eli kulağında bakındı durdu zaten eller hep ağzında ki Ekin de gece hiç uyanmaz bi mamaya kalkar onu bile uyuklayarak içer. Kakasi da bugün sulu ishal de yapiyomus diş. Galiba geliyor...
Benim oğlum uyuyacağı zaman iki kulağını tutup uyuyor canım. Bunun için doktora götürmüştüm kulağı ağrıyor diye. Kulağını keşfetti demişti doktorKızlar Ekin dün gece çok huzursuzdu ya hep uyudu uyandı ateşi yok öyle bağır çağır ağlaması da yoktu ama bı türlü dalıp adam gibi uyuyamadi bu diş huzursuzlugu mu sizce uyuyamadikca elini kulağına götürdü acaba kulağı mi agriyor dedim hatta calpol de verdim ama uykusu olunca da kulağına elliyor kulan enfeksiyonu olsa ateş olur di mi
Bazi karisimlar cok lezzetli oluyor karistiriken de lezetine dikkat etmek lazim.Ara da degisiklik lazim artik bebege gore ayarlamak lazim nasil seviyorsa nasil istiyorsa. Istahli olsunlarda her seyi yesinlerBana da karışımlar hiç hoş gelmiyor. Ne bileyim benim önüme getirilse yer miyim
35 yazıyor ama minseo 'nun 25 gün sürmüştü
İnşallah alerji değildir. Çok yıpratıcı bir süreç oluyor
Yaaa görmemişimdirr bu aralar arada atladığım unuttuğum mesajlar olabiliyor çok yoğun geçiriyorum günlerimi gördüklerime de mutlaka cevap vermeye çalışıyorumEkinin yaninda karpuz yiyemiyoruz biz katılarak ağlıyor
Yaaa yerim seni balık adam
Geçen gün burda yazmıştım eskiden büyükler böyle anliyormus diye
Canım çok belirti olmadı bizde ya anormal şeyler yaşasam fark ederdimM miniktostos canim sizin nasıldı diş patlamadan önceki günler?
Belirtiler benziyor canım ben de uyuttuğum da 10 dakika sonra bir uyanıp ağladı iki gece oldu öyle sonra yine uyuttum uyudu, evet iki üç gün önce sıvı yeşile benzeyen bir kaka yaptı cıvıktı. Hayırlısıyla gelsin canım biraz erken ama olsun her geç diş çıkaran çocuğun dişleri sağlıklı olacak diye bir şey yok ben ondan çok korkuyordum karşı komşumun oğlu on aylıkken falan çıkartmış şu anda yedi yaşında ağzında bir sürü dolgu var.Ekin de ayni böyleydi eli kulağında bakındı durdu zaten eller hep ağzında ki Ekin de gece hiç uyanmaz bi mamaya kalkar onu bile uyuklayarak içer. Kakasi da bugün sulu ishal de yapiyomus diş. Galiba geliyor...
Benim oğlan da böyle canım. Balkona çıkarırım karga gak dese ağlıyorYa kizlar ben korkmaya basladim eskiden sadece uyurken sicrayarak uyanirdi simdi en ufak seste bile sicrayip agliyor uyanikken bile. Yanina gittim sakinlestirmek icin bu sefer beni gorup korkup tekrar sicradi basladi aglamaya Nazara falanda inanmam ama asagi guneslendirmek icin indirdigimde bi kadin haykirarak sevdiydihayir o korkuyor ben ondan daha cok korkuyorum bugun hic uyumadı dogru dürüst uykusuzluktan olabilirmi
Eşim dün gece bir hapsurdu Ekin uykusundan acı acı bağırarak uyanıp ağladı nerdeyse koca katili olacaktimannewith aklima sen geldin direk
Maşallah maşallah@sonismylife operasyon tamam
Al işte tüm kocalar böyle demek ki. Karşı bina net duyuyordur o sesi. Ben de tam tersi çocuk korkmasin diye koşarak banyoya gidiyorum hapsıracağım zaman. Niye koştun diyo,ben gerçekten de böyle binayı ayağa kaldırarak hapşırmayı anlamıyorum. Benim eşimde öyle diyorum bağırma sessiz hapşır oldu nefeste almayın diyor ben de diyorum ki sen öyle bir hapşırıyorsun ki mahallede yankı yapıyot
Bu keşfetme olayını büyüklere anlatamıyorumBenim oğlum uyuyacağı zaman iki kulağını tutup uyuyor canım. Bunun için doktora götürmüştüm kulağı ağrıyor diye. Kulağını keşfetti demişti doktor
Bende aynıyımKızlar diyetisyene başlıyorum 23 kilo almıştım 11 kilo gitti 12 kaldı üstümde 70 kiloyum aah aah eski fotolara gözüm yaslı bakıyorumkarnım oyun hamuru gibi çatlamaktan harita gibi
Doktor demeden geçmeyeceğim ben canım. Cumartesi ne diyecek bakalımKızlar ek gıdaya kimler geçti ne verdiniz ilk olarak iyileşsin inşallah bende yavaştan basamak istiyorum erken mi sizde durum nedir
İştahsız bebek inanılmaz zorBazi karisimlar cok lezzetli oluyor karistiriken de lezetine dikkat etmek lazim.Ara da degisiklik lazim artik bebege gore ayarlamak lazim nasil seviyorsa nasil istiyorsa. Istahli olsunlarda her seyi yesinler
Ayy anlamazlar ya. Ayağını kesfedince de onu ağzına götürecekBu keşfetme olayını büyüklere anlatamıyorumelleri ağzında diyorum ki ellerini keşfediyor hayır çocuk aç git emzir diyorlar. Şimdi sürekli dilini dışarı çıkartıyor dilini keşfetti bence kesin derler ki bu kız terbiyesiz bak dil çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?