Ben erken olduğunu düşünüyorum. Doktorumuzun yönlendirmesiyle 6.ayda başlayacağım.Kızlar ek gıdaya kimler geçti ne verdiniz ilk olarak iyileşsin inşallah bende yavaştan basamak istiyorum erken mi sizde durum nedir
Diş döneminde kulağa vurma kulak bölgesini tırnaklama cok oluyor canım. Kulak ağrısı olsa çok ağlıyorlar anlarsın zaten.Kızlar Ekin dün gece çok huzursuzdu ya hep uyudu uyandı ateşi yok öyle bağır çağır ağlaması da yoktu ama bı türlü dalıp adam gibi uyuyamadi bu diş huzursuzlugu mu sizce uyuyamadikca elini kulağına götürdü acaba kulağı mi agriyor dedim hatta calpol de verdim ama uykusu olunca da kulağına elliyor kulan enfeksiyonu olsa ateş olur di mi
Yerim onu su kuşu.Kızlar bizde denize gittik 2 gün önce bize 15 dk deniz , malum tatil dönemi konusuluyordu deniz konusu burda, bu nedenle yazayım deneyimimi dedim biliyorsunuz doktorada sormustum bana ikindi vakti girmeyi önerdi güneş kremini 6 aydan once kullanmayı önermemişti su sıcacıktı ikindi oldugu için guneş asla rahatsız etmedi ve balık burcu oldugundan mı bilmiyorum bayılarak yüzdü gamzelerini kapatmadım mutlulugunu anlamanız içinsu sıcak oldugundan ve cıkarmaya calıstıgımda agladıgından kıyamadık yarım saat yüzdü ve bildiğiniz refleks midir bilmiyorum bacaklarını ellerini hareket ederek cıglıklar eşliğinde gülerek yüzdü sonrasında hemen havlusu ile aldım gölgede kuruladım ve giydirdim pusetını yanıma almıstım içine koydum cok sukur hastalanmadı hiçbir problem yasamadık aksine iyi geldi diye dusunuyorum , full uv korumalı mayoda aldım bir dahakine onuda kullanacağım Ayrıca şemsşyeli simitlerdende aldım ama siparişlerim geciktiğinden kullanamamıstm korkmustum ama hiçbir problem yasamadım hatta yaz boyu sık sık denize götürmeyi planlıyorum o mutluluğunu balık gibi yüzmeye calısan hareketlerini görünce heves ettim cesaretlendim iyice burada tunusta denize yakın yasayan annelerin deneyimlerinide dinlediğimde hep sokuyolarmıs bebeklerini problem yasamadıklarını ifade ettiler
Oğlunu paylaşamama nedir ya, gerçekten ne kadar saçma bir şey.Ay sormaminseo erzumlulular aslen tek tanıdıgım erzumlulular onlar oldu bu nedenle genellemek istemiyorum ama agır bir kultürleri var ve fazla radikal dindar benım kayınvalidem çarsaflı felan (çarsaflılarıda asla genellemiyorumtanıdıgım cok hosgorulu mukemmel carsaflı arkdaslarımda oldu yanlıs anlasılmasın)ben ise hataylı güneyde yetişmiş tesetturlu fakat hoşgörü kültürü işe yetişmiş biriyim radikallik ne ben ne ailemde var hataylı isen mumkun olmuyor zaten radikal olmak .kayınbabam ve eşimde akademisyen olduklarından kayınvalidemdende farklılar cok sukur bu konuda istemedi beni eşim ne alaka istemedi değil kim olsa aynı sekılde tepki verecekti beni paylasamadı diyor ama ben üzülmeyim diye boyle dıyor diye dusunuyorum eskiden cok takılıyordum üzülüyordum bebegim olduktan sonra hiç takılmaz oldum birde bebegimi cok sevıyor kayınvalidem cok ilgili bebegimi sevsin onemli değil bana yetiyor beni sevmesin saygı duysun yeter dıye kabullendim içimde artık
Çok böyle cahil insan varBazen ne yaparsan yap insanlarin at gözlüğünü cikaramiyorsun. Çarşafa girecek kadar dinine düşkün birisinin insanlara cismen değil kalben bakarak ön yargılı olmaması gerektiğini herkesten iyi biliyor olması lazim aslinda ama olmayinca olmuyor. Bence kişinin kendisinde sorun var senin yerine başkası olsa emin ol ayni muameleyi görecekti onun sorunu kendisi ile. Bi de geçen bi yerde okumuştum eşinden ilgi ve sevgi görmeyen erkek anneleri oğullarına saplantılı şekilde düşkün olup gelinlerini rakip olarak görüyorlarmiş
Canim göz pınarından burnuna doğru eliniz ile masaj yapın geçiyor.Günaydın kızlar. Yağızın sağ gözünde birkaç gündür çapaklanma var. Az önce uyandı yine gözü kapalıydı tamamen açamadı bi süre kirpikleri falan yapışmış. Sonra açtı gözünü ıslak pamukla sildim şuan böyle biraz şiş gibi. Başına gelen var mı ne yapmak lazım?
Paylaşır mısın lütfen. Çıktı alıp kenarda kalsın benim içinBen erken olduğunu düşünüyorum. Doktorumuzun yönlendirmesiyle 6.ayda başlayacağım.
Kızımda 6. Ek gıda deneme sırası ile ilgili liste vermişti doktor. İsterseniz paylaşabilirim..
Diş döneminde kulağa vurma kulak bölgesini tırnaklama cok oluyor canım. Kulak ağrısı olsa çok ağlıyorlar anlarsın zaten.
Kızda dis dönemi ateş(38.5 gecmeyen) , kusma, ishal hepsi oluyordubünyede bünyeye değişir tabi ama genelde mukuslu ishal daha sık görülüyor. Sürekli tükürük yuttuklari için.
Geçmiş olsun ne zaman oldunuz ? Cuma günü de bizim aşı günü. Bir de 2 tane mi aşı oluyor 1 miKızlar günaydın biz dün 4.ay asilarini yaptırdık. Kızımdan hatırlıyorum hiç ateş yapmamıştı ama oglanda ateş yaptı
Benim.oglumda dilini disari cikariyor falan kv midesi bulaniyor diyor. Buyuk oglumda da bunu soylerdi nedense bu lafa bir gicik oluyorumBu keşfetme olayını büyüklere anlatamıyorumelleri ağzında diyorum ki ellerini keşfediyor hayır çocuk aç git emzir diyorlar. Şimdi sürekli dilini dışarı çıkartıyor dilini keşfetti bence kesin derler ki bu kız terbiyesiz bak dil çıkartıyor
Eşim kızım doğduğunda ben bunu nasıl evlendiricem demistiyani uyusturucu bağımlısı olmadigi sürece problem yok benim için herkes için hayirlisi neyse o olsuninsan evladinin da kötü birisiyle olmasini istemez bana kalirsa hiç evlenmesin
Evlendikleri kişi evladımı üzmesin yeter diyorum bende.Kendimde zor bir kaynana ve istenmeyen bir gelin oldugum için hep dusundugum bir olay bu ,eşimede sıklıkla oğlum kimi ister kimi begenırse basımın üstünde yeri var ben oglumu elimden geldiğince düzgün bir sekılde yetiştiririm oda dogru karar verir ona güvenırım diyorum zor bir kayınvalide olmayacagım diyorum ve olmakta istemıyorum bakalım nasıl olack
Dün oldu canım 2 tane. 2.ayda bacaktan olanların 2.dozu. neyse ki inatçı ateş değil. Calpol verdim 37.5 a düştü.Geçmiş olsun ne zaman oldunuz ? Cuma günü de bizim aşı günü. Bir de 2 tane mi aşı oluyor 1 mi
Benimkide dili hep disardaydi Banada cocuk gelisimcisi bi arkim erken konusacak dedi bakalim:))Benim.oglumda dilini disari cikariyor falan kv midesi bulaniyor diyor. Buyuk oglumda da bunu soylerdi nedense bu lafa bir gicik oluyorum
Aa bu da farkli ve guzel bir yorummusBenimkide dili hep disardaydi Banada cocuk gelisimcisi bi arkim erken konusacak dedi bakalim:))
Evet dis bu canim. Incele hangisi belli olmustur bu kadar zorladiysa. Parmagina damaging dokun anlarsin. Her cocukta isal ates vs olmaz. Kizimda huzursuzluk olurdu aglardi, dis hopp patlardiKızlar Ekin dün gece çok huzursuzdu ya hep uyudu uyandı ateşi yok öyle bağır çağır ağlaması da yoktu ama bı türlü dalıp adam gibi uyuyamadi bu diş huzursuzlugu mu sizce uyuyamadikca elini kulağına götürdü acaba kulağı mi agriyor dedim hatta calpol de verdim ama uykusu olunca da kulağına elliyor kulan enfeksiyonu olsa ateş olur di mi
Eşin en doğru çözümü bulmuşEşim kızım doğduğunda ben bunu nasıl evlendiricem demistişimdide evlenirlerse bizimle yaşasınlar diyor
Evlendikleri kişi evladımı üzmesin yeter diyorum bende.
Dün oldu canım 2 tane. 2.ayda bacaktan olanların 2.dozu. neyse ki inatçı ateş değil. Calpol verdim 37.5 a düştü.
Lor peynir yapımı aslında kolay gibi canım , bence sen de becerikli bi bayana benziyorsun. Bi video da izlemiştim , kolayıma gelmişti benim
o kadar iyi anlıyorum ki seni. Ya insan hapsuracagını hissedip odadan çıkmaz mi? Erkekler neden böylesiniz
Ay biz de 2 gecedir fenayız, gece bi de burnu tıkanıyor. Ben sıcaktan diye düşünüyorum. Balkon kapısını yarım açıp yattık, kızımda tişört vardı. Sabah onu da çıkardım. Be giydireceğimi bilemiyorum ya sıcak mahvettiKızlar Ekin dün gece çok huzursuzdu ya hep uyudu uyandı ateşi yok öyle bağır çağır ağlaması da yoktu ama bı türlü dalıp adam gibi uyuyamadi bu diş huzursuzlugu mu sizce uyuyamadikca elini kulağına götürdü acaba kulağı mi agriyor dedim hatta calpol de verdim ama uykusu olunca da kulağına elliyor kulan enfeksiyonu olsa ateş olur di mi
Ne zaman kilo verme topic i açıyoruzBende aynıyım23 kilo aldım şuan 70 kiloyum ve asla gitmiyor. Diyet yapsam sütüm azalıyor. Ek gidaya gecmesini bekliyorum ben diyet için
Doktor demeden geçmeyeceğim ben canım. Cumartesi ne diyecek bakalım
İştahsız bebek inanılmaz zor
Biz de bugün aşıları olacağız. Geçmiş olsun kuzuyaKızlar günaydın biz dün 4.ay asilarini yaptırdık. Kızımdan hatırlıyorum hiç ateş yapmamıştı ama oglanda ateş yaptı
Evet canim o katılığı gitmiş daha sıvı çok değil ama az yapıyorEvet canim dis zamani isal seklinde yaparlar.
Yok kuzum bunun ki keşif değil baya kulağını koparıyorBenim oğlum uyuyacağı zaman iki kulağını tutup uyuyor canım. Bunun için doktora götürmüştüm kulağı ağrıyor diye. Kulağını keşfetti demişti doktor
İnşallah bizim de kolaylıkla çıkar ya en azından ateş falan olmasın. Bu aceleleri ne anlamadımYaaa görmemişimdirr bu aralar arada atladığım unuttuğum mesajlar olabiliyor çok yoğun geçiriyorum günlerimi gördüklerime de mutlaka cevap vermeye çalışıyorum
Canım çok belirti olmadı bizde ya anormal şeyler yaşasam fark ederdim
Sadece o hafta kabız oldu ve vitasanoldan kaynaklı olabilir diye düşünmüştüm yedinci günün sonunda kaka yaptı biraz tabiydı iki gün sonra ishal gibi kaka yaptı
Bizdeki en büyük belirti aşırı aşırı aşırı Salya oldu yani evdeki önlükler yetmedi kv iki paket daha aldı ve ona rağmen zıbınlar Islandı. Bir de eller hep ağızda idi ve süt içtikten sonra en son memeyi çekiştirıyordu böyle ısırır gibi yapıyordu. Şu an dişi çıktı kaşınıyor demek ki hala işi bitince ısırıyor
Belirtiler benziyor canım ben de uyuttuğum da 10 dakika sonra bir uyanıp ağladı iki gece oldu öyle sonra yine uyuttum uyudu, evet iki üç gün önce sıvı yeşile benzeyen bir kaka yaptı cıvıktı. Hayırlısıyla gelsin canım biraz erken ama olsun her geç diş çıkaran çocuğun dişleri sağlıklı olacak diye bir şey yok ben ondan çok korkuyordum karşı komşumun oğlu on aylıkken falan çıkartmış şu anda yedi yaşında ağzında bir sürü dolgu var.
Evet biraz googledan baktim da ateş hariç tüm belirtiler mevcutDiş döneminde kulağa vurma kulak bölgesini tırnaklama cok oluyor canım. Kulak ağrısı olsa çok ağlıyorlar anlarsın zaten.
Kızda dis dönemi ateş(38.5 gecmeyen) , kusma, ishal hepsi oluyordubünyede bünyeye değişir tabi ama genelde mukuslu ishal daha sık görülüyor. Sürekli tükürük yuttuklari için.
2. Dozlar bizde de yaptıKızlar günaydın biz dün 4.ay asilarini yaptırdık. Kızımdan hatırlıyorum hiç ateş yapmamıştı ama oglanda ateş yaptı
Şimdi detayli bakicam canım inşallah kolay çıkar bizimki de yaEvet dis bu canim. Incele hangisi belli olmustur bu kadar zorladiysa. Parmagina damaging dokun anlarsin. Her cocukta isal ates vs olmaz. Kizimda huzursuzluk olurdu aglardi, dis hopp patlardi
Kv ne o an diyeceksin ki aaaa öyle mi hep seni gördüğünde çıkarıyor dilini dışarıBenim.oglumda dilini disari cikariyor falan kv midesi bulaniyor diyor. Buyuk oglumda da bunu soylerdi nedense bu lafa bir gicik oluyorum
AynenBazen ne yaparsan yap insanlarin at gözlüğünü cikaramiyorsun. Çarşafa girecek kadar dinine düşkün birisinin insanlara cismen değil kalben bakarak ön yargılı olmaması gerektiğini herkesten iyi biliyor olması lazim aslinda ama olmayinca olmuyor. Bence kişinin kendisinde sorun var senin yerine başkası olsa emin ol ayni muameleyi görecekti onun sorunu kendisi ile. Bi de geçen bi yerde okumuştum eşinden ilgi ve sevgi görmeyen erkek anneleri oğullarına saplantılı şekilde düşkün olup gelinlerini rakip olarak görüyorlarmiş
Hepimiz aynı dertten muzdaripiz gel sarılalım arkadaşımBen de loru kendim yapardım ama şimdi çok güzel yapan yerler buldum, hamilelikte çok yediğim için. Onlardan alırım belki
Dün eşim işten dönüşte minik minik kapıyı tıklattı ve kapı açılınca çılgınca bir hapşırdı. Ben de bebeği emziriyordum; sıçrama ağlama kocaya bağırma ve kapanış.
Ay biz de 2 gecedir fenayız, gece bi de burnu tıkanıyor. Ben sıcaktan diye düşünüyorum. Balkon kapısını yarım açıp yattık, kızımda tişört vardı. Sabah onu da çıkardım. Be giydireceğimi bilemiyorum ya sıcak mahvetti
Ne zaman kilo verme topic i açıyoruz
Biz de bugün aşıları olacağız. Geçmiş olsun kuzuya
Açıklamasını da ayrıntılı yazayimPaylaşır mısın lütfen. Çıktı alıp kenarda kalsın benim için
Merhabalar kızlar üç çocukla yaz tatili çok fena geçiyorAlerjik bebeği olan anneler son durumlarınız nasıl? Benim anne sütü azaldıkça çocuğun durumu da daha iyiye gitti ama etkileri geçmedi tamamen, şampuan nemlendirici bakıyorum şimdi atopik ciltler için tavsiyeniz varsa alırım.
@2bilinmeyen diyet fayda etti mi?
M mkbtu0 bebişinin boynu nasıl oldu düzeldi mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?