2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canim yeni dogdugu ay vardi bizde capaklanma ama boyle şismemisti fotoda bana da şis geldi enfeksiyon olmasin sen bir doktora goster. Ben ilk aile hekimine gostermistim o damla vermisti goz doktoruna gidene kadar.
Yaa Allah korusun inşallah enfeksiyon yoktur gideceğiz doktora :/

Mikrop kapmış gibi duruyor canım genelde netira damlw veriyorlar

Doktorun demek istediği boya gitmemiş kilo mu çok yani? O aşılar cok pahalı ya

Kızlar ya bebeğimin gözüne minik kıyafetlerden çıkan ip gibi birşey girdi. Alamadan alt tarafa kaçtı. Ne yapacağım. Huzursuz değil, rahatsız değil, gözü sulanmıyor. Kaşımıyor. Ne yapmam lazım? Bekleyeyim mi hastaneye mi gitsem hemen?

Evet biraz googledan baktim da ateş hariç tüm belirtiler mevcut

2. Dozlar bizde de yaptı bi yandan yapması da iyi demek ki işe yarıyor
Tüm belirtiler olacak diye bir durum yok kuzu. dişler geliyor bebislerin. Kafasının arka kısmında diş bezeleri var 2 tane. Diş çıkartma zamaninda çok şişiyor oralar. Ben oradan da takip ediyorum. Yerini nasıl tarif edeyim bilemedim o yuzden resim cektim görseldeki yerde , iki tarafta da var. Parmağınla kontrol edersen mutlaka anlarsın sende eline gelir zaten oynak bir sey , küçük bir beze, bezelyeden kucuk . O sonra büyüyor büyüyor. Tüm dişler çıkınca yok oluyor

Eklentiler

• 20230705_113502.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 64
Ayy anlamazlar ya. Ayağını kesfedince de onu ağzına götürecek
Yaa işte o en sevdiğim instada bebişler görüyordum ayak parmagını emiyorlardı bizde gelelim o zamana hemen lütfen olsun

Kızlar su kitaplar sizde var mi tavsiye ediyor musunuz
Evet canım bir arkadaşım da var o verecek bana çok güzel incelemiştim ben,kullanan öok kişiyi gördüm. Ama isterseniz bende cekip atabilirim sayfalarını
acıktım
Daha ne kadar dönsün bu dil çok teşekkürler canımm
kızlar ya vallahi burda Rheaa nın nezdinde tekrar söylüyorummmm hepiniz süpper mamisiniz

Tamam canım bakarım o zaman aynı modele internetten

Hande Kaşkaş (@beb_ek_gida) • Instagram photos and videos ay kadının Instagram adresini de buldum burda tarifleri de paylaşmış takibe alın mutlaka
kocalar tek başına dev kadro oluşturmuşlar evde
Hepsinin tek tip olması çok iyi yalnız

Kızlar ek gıdaya kimler geçti ne verdiniz ilk olarak iyileşsin inşallah bende yavaştan basamak istiyorum erken mi sizde durum nedir
Dün patates haşladım 3 gün kuralımıymış neymiş onun için kusacaktı çocuk. Buharda haşladım 1 çay kaşığı zeytinyağ koydum bana mısın demedi çok kuru oldu hem. Ben de bildiğim gibi yapacağım. Patates havuç kabak brokoli ile sebze çorbası yapacağım. Azar azar vereceğim büyük kızımda öyle başladım ve gerçekten de bağışıklığı em güçlü bebek hep büyük kızımdı ablamlar kaç yaşına kadar sürekli hastaneden çıkmazdı. Birde onlar 6 ay sadece emzirdi 2 sene emzirmeye devam etti ben Asya da 5 ay anca dayandım kesildi sütüm 2,5/3 aydan sonra mamayla beraber emiyordu. Yani ayrı ayrı verince vitamini duruyor ama. Birleştirince durmuyor mu. Anlamadım. Alerjisi olsa zaten anlarız içinde ajerjü yapan besini çıkarırız diye düşünüyorum.

Bende götüreceğim canım. Havuz şişirfi ablası ona evde içine koydım balkonda inan suda çırpınmaya başladı çok mutlu oldu. Ağlaması güldü hep. Bir de çıskrtınva başladı ağlamaya. Ama çok uzun tutamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…