2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Doktorun demek istediği boya gitmemiş kilo mu çok yani? O aşılar cok pahalı ya
ya evet dun kontrolde telefonda birine bilgi veriyordu asistani. Bexeroya 1200 fiyat verdi nimenrix kimi kaç paradır.
Bu hpv aşısı için dava acilmisti ya ücret iadesi yapilmisti. Acaba diyorum menenjit aşıları içinde benzer dava açılabilinir mi? Valla düşünmedim değil yani.
Canım ben böyle durumlarda gözüne serum fizyolojik damlayip göz kapağından sağ sol hafif hafif ovuyorum. Serumla birlikte akıp gidiyor genelde.
Yaa işte o en sevdiğim instada bebişler görüyordum ayak parmagını emiyorlardı bizde gelelim o zamana hemen lütfen olsun
Kızım hiçbir dönem ayak parmağını emmedi o yüzden büyük beklentilere girme canim çocuktan cocuga değişiyor yani
Daha ne kadar dönsün bu dil çok teşekkürler canımm
kızlar ya vallahi burda Rheaa nın nezdinde tekrar söylüyorummmm hepiniz süpper mamisiniz
umarım faydası olur canm

Kizlar hâla emziren varsa bir sorum olacak.ben emziriyorum ama gündüzleri 5 dk bir meme 5 dk digerini emiyor eskiden daha uzun süre emiyordu sizde de böyle mi?
Bazen tek meme emiyor. 5 dakikadan az suruyor genelde. Çekiş güçleri çok arttı canım. O yüzden kısa sürede tüm memeyi bosaltabilirler

Kizlar Ekin az önce uyandi uyumuyor ağlamıyor da bakınıyor öyle Dolunay mi etkiledi noldu çocuğu
Galiba onun etkisi olabilir mi bilmiyorum ama diş etlerindeki beyazladı mı ekinin de onun çok etkisi oluyormuş canım. Ağlamasa da uyumuyor huzursuz. Normalde bu zamana kadar hasta olmadıkça ağlayarak uyanmayan Alya 2 gündür hel ağlayarak uyanıyor gözleri kapalı uyuyor çyle ağlıyor pışpışlıyorum susuyor. Ama uyutamıyorım canım. Dişten dolayı dedi doktor. Beyazlaşmış yakında patlar dedi bana

Bazen tek meme emiyor. 5 dakikadan az suruyor genelde. Çekiş güçleri çok arttı canım. O yüzden kısa sürede tüm memeyi bosaltabilirler
Ya ben de sütüm mü azaldi acaba doymuyor mu diyorum ama emdikten sonra ucunu sıkıyorum hâla süt geliyor mamaya mi alisti diye korkmaya baslamistim şimdi emzirdim doymamistir diye mama hazirladim mamayi içmedi demek ki doyuyor anlamadim ki

Ben anlamıyorum evladın kiminle mutluysa onunla evlenecek. Hayır sanki kendisi evleniyor. Benim arkadaşımda da vardı böyle kv o level atlamıştı. Nikahta Kiza süpürgeyle vurmuştu tövbe şimdi gülüyoruz ama gerçekten çok kötü. Kızın bütün arkadaşlarını evden kovuyordu. Bi bebi kovmuyordu çünkü ben ilk oğluyla tanışmıştım biliyor birde aynı evde yaşıyorlar. Dedim arkaşsıama yat kalk karına şükret ben olsam değil aynı ev. Senin ananla aynı mahallede bile oturmazdım dedim. Hatta arkadaşım kendisi diyemıyor ağzı var dili yok bana dedi iyi ki söyledin yoksa ben diyemezsin dedi.
Yani gerçekten bu kv ler beden oğullarını kıskanıyor ki

Kafasını mı üşütmüştü çocuk. Benim Alya da olmadı ama büyük kızımda çapaklanma oluyordı doktor kafasını üşütmeyin dedi. Ben vantilatör açıyordum çok sıcaktı demekki o etkilemişti

Alya da öyle cnm sürekli elini kulağına götürürdü ama diş ağırdık kuşağa vurur demişti doktorum o yüzden kulağını çekiştire çocuklar dedi. Kıpkırmızı oldu kulağını çeke çeke.

Kızlar günaydın biz dün 4.ay asilarini yaptırdık. Kızımdan hatırlıyorum hiç ateş yapmamıştı ama oglanda ateş yaptı
Bende de oldu ateş cnm ilkinde olmadı bund oldu 4.ay ateş. Yüksek ateş olmadı ama huzursuzluk yaptı 1 gün sürdü. Geçmiş olsun canım

Yok canım ya evde ne klima var ne vantilatör cadde üstü çok ses geliyor diye cam açık da yatmıyoruz. Birden oldu ben de anlamadım :/ Önce bi sağlık ocağına gideceğim sonra da kendi doktorumuza gideriz bakalım ne diyecek

Canım hep olacak o doktora ne gerek var benimki hep oluyor açapıya indiğinde ben parmağımın ucuyla alıyorum ya da kulak pamuğu ile hemen alıyorum.

Ben dişi patlasa da görmemiş insanım kafasından basıl anlayayım

Tamam cnm çok geçmiş olsun

Tesekkur ederim canim emegine saglik Tek Tek yazmissiniz... Kizimda buna benzer gitmistim 5.ay basladim, ilk 3 ay tadim seklinde. Ben yumurtayi ceyrekle baslamistim. Cevize de 6 ay yarim ...

O sırada her şeyi almış olan tezcanlı ben sadece önlükler burda degil onlar da kargoda bekliyorum dört gözle

Eklentiler

• image.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…