- 29 Temmuz 2022
- 1.129
- 2.632
- 83
- 33
Canım bizim öyle ya o kadar kısa sürüyor ki ve etrafına bakmak istiyor kafayı geri çekiyor yeni biri paylaşmıştı algıları çok acıkmış etrafı keşfediyormuş falan filanKizlar hâla emziren varsa bir sorum olacak.ben emziriyorum ama gündüzleri 5 dk bir meme 5 dk digerini emiyor eskiden daha uzun süre emiyordu sizde de böyle mi?
Öyle diyor doktor ama ben 161 baba 174Oh ekin sayesinde akşam tatlı patates sabah labne yaşıyorsun bu hayatı
Masallah boyu da uzun olacak sanki
Evet canım, ilgileri dağılıyor bu aydaKizlar hâla emziren varsa bir sorum olacak.ben emziriyorum ama gündüzleri 5 dk bir meme 5 dk digerini emiyor eskiden daha uzun süre emiyordu sizde de böyle mi?
Ben de sütüm azaldi saniyorum ya moralim bozuluyordu cocugu mamaya mi alistirdim acaba diyeCanım bizim öyle ya o kadar kısa sürüyor ki ve etrafına bakmak istiyor kafayı geri çekiyor yeni biri paylaşmıştı algıları çok acıkmış etrafı keşfediyormuş falan filanzaten oldum olası Doblocuu dayı gibi kucakta gezsin elini kolumun üstüne atsın etrafa baksın bayılıyor
Bir de ben geçen hafta tam aklarını kasmak için parmağını temizleyip soktum ağzına parmağımı öyle bir emdi ki bu kuvvetle zaten 3 dakikada bile bitirirler canım
Yine bir anım daha geldi aklımameme ucunu kaçırmış yan tarafı emiyormuş fark etmedim bir baktım yan taraf bildiğin mosmor olmuş öyle bir emiyorlar ki
Sen mama da veriyor musun yoksa sadece anne sütü müBazen tek meme bile 5 dkdan az canım
Veriyorum ama belli bi düzeni yok bazen memeyi istemiyor ne yapsam da kafasını çeviriyor ağlıyor o zaman mama gece full meme falan değişik bir döngüdeyizSen mama da veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü
Canim bende pdf leri var mail adresi yolla özelden göndereyim sanaKızlar su kitaplar sizde var mi tavsiye ediyor musunuz
Birsey olmaz canım hastanelik bi durum değil çıkar o gözü kapalı iken hafif ovuştur ağladığında çıkıyorKızlar ya bebeğimin gözüne minik kıyafetlerden çıkan ip gibi birşey girdi. Alamadan alt tarafa kaçtı. Ne yapacağım. Huzursuz değil, rahatsız değil, gözü sulanmıyor. Kaşımıyor. Ne yapmam lazım? Bekleyeyim mi hastaneye mi gitsem hemen?
Aaaa bunu ilk kez duydum Ekin uyaninca bakayim biTüm belirtiler olacak diye bir durum yok kuzu.dişler geliyor bebislerin. Kafasının arka kısmında diş bezeleri var 2 tane. Diş çıkartma zamaninda çok şişiyor oralar. Ben oradan da takip ediyorum. Yerini nasıl tarif edeyim bilemedim o yuzden resim cektim görseldeki yerde , iki tarafta da var. Parmağınla kontrol edersen mutlaka anlarsın sende eline gelir zaten oynak bir sey , küçük bir beze, bezelyeden kucuk . O sonra büyüyor büyüyor. Tüm dişler çıkınca yok oluyor
Sanmam 5 li karmada menenjit var ya biz zaten ücretsiz vuruyoruz der devletBu hpv aşısı için dava acilmisti yaücret iadesi yapilmisti. Acaba diyorum menenjit aşıları içinde benzer dava açılabilinir mi? Valla düşünmedim değil yani.
Evet canım çok sert zaten damaklari hemen patlasa bari de rahatlasa çocuklarGaliba onun etkisi olabilir mi bilmiyorum ama diş etlerindeki beyazladı mı ekinin de onun çok etkisi oluyormuş canım. Ağlamasa da uyumuyor huzursuz. Normalde bu zamana kadar hasta olmadıkça ağlayarak uyanmayan Alya 2 gündür hel ağlayarak uyanıyor gözleri kapalı uyuyor çyle ağlıyor pışpışlıyorum susuyor. Ama uyutamıyorım canım. Dişten dolayı dedi doktor. Beyazlaşmış yakında patlar dedi bana
Ben emzirsem beklerdim ama mama yiyor zaten. Yoğurt+kabak+havuç+patates+kapya biber+tatlı patates+avokado ilk etapta ayri ayri tattirip alerji olmazsa tattirdigim besinlerle karışım yapip vericem canım mesela kabak havuç reaksiyon göstermezse bi sonraki öğünde havuç kabak karışımı yaparim.Neyle başlayacaksın canım? Ben de sabırsızlanıyorum ama bizim doktor net 6.aycı öncesinde başlatmayacak belliBen de o zamana kadar eksiklerimi alırım dedim. Eksik derken de her şey Daha hiç bişey almadım
Ay benim Koca çanta eve gidince bosalticam ben de ceyizleri bakalım ne var ne yokO sırada her şeyi almış olan tezcanlı bensadece önlükler burda degil onlar da kargoda bekliyorum dört gözle
Benim oglum da gece full meme hstta emerken guluk guluk ses çıkıyor ama gündüz emerken o ses cikmiyor gece daha istahlilar sanirimVeriyorum ama belli bi düzeni yok bazen memeyi istemiyor ne yapsam da kafasını çeviriyor ağlıyor o zaman mama gece full meme falan değişik bir döngüdeyiz
Hemen atiyorum özeldenCanim bende pdf leri var mail adresi yolla özelden göndereyim sana
Birsey olmaz canım hastanelik bi durum değil çıkar o gözü kapalı iken hafif ovuştur ağladığında çıkıyor
Aaaa bunu ilk kez duydum Ekin uyaninca bakayim bi
Sanmam 5 li karmada menenjit var ya biz zaten ücretsiz vuruyoruz der devlet
Evet canım çok sert zaten damaklari hemen patlasa bari de rahatlasa çocuklar
Ben emzirsem beklerdim ama mama yiyor zaten. Yoğurt+kabak+havuç+patates+kapya biber+tatlı patates+avokado ilk etapta ayri ayri tattirip alerji olmazsa tattirdigim besinlerle karışım yapip vericem canım mesela kabak havuç reaksiyon göstermezse bi sonraki öğünde havuç kabak karışımı yaparim.Rheaa bu arada soğan ve sarımsak için kural var mi biliyor musun özellikle sarımsak yemeklere çok lezzet veriyor damak tadı gelişsin diye zamanla az az koymak istiyorum. Corbalarina da ayni şekilde soğan sarımsak hem faydalı
Ay benim Koca çanta eve gidince bosalticam ben de ceyizleri bakalım ne var ne yok
Ben de gece sütüm bariz çok gibi düşünüyorum çünkü uyuyup uyanınca taş gibi oluyor memelerBenim oglum da gece full meme hstta emerken guluk guluk ses çıkıyor ama gündüz emerken o ses cikmiyor gece daha istahlilar sanirim
Foto atarim canim bu mamajoo suluk arkadasim almış hediye bana daHemen atiyorum özeldenek gıda için aldıklarını at mutlaka almadığım bir şey varsa kapayım ben de
Aa hangi renk almışFoto atarim canim bu mamajoo suluk arkadasim almış hediye bana da
Her doktorun tarzı farklı olabiliyor canım. Zaten hepsini yiyemiyorlar ilk zaman. Tadım gibi oluyor zamanla artıyor biliyorsun.Tesekkur ederim canimemegine saglik Tek Tek yazmissiniz... Kizimda buna benzer gitmistim 5.ay basladim, ilk 3 ay tadim seklinde. Ben yumurtayi ceyrekle baslamistim. Cevize de 6 ay yarim ...
Pudra pembe gibi canim atarim resminiAa hangi renk almışgeçen e bebekte 250 tl üstüne 69 tlydi bu aşırı ucuz geldi kaptım. Umarım severler
Mailini at canim mesajla
Ben de aynisini düşünüyorum geceleri daha çok oluyor sütüm sankiBen de gece sütüm bariz çok gibi düşünüyorum çünkü uyuyup uyanınca taş gibi oluyor memeler
Soğan sarımsakta tadım yok canım. 3 gün farklı besin tukettirmeden çorbasına ekleyip yapmıştım ben. O sekilde alistirmistim.Ben emzirsem beklerdim ama mama yiyor zaten. Yoğurt+kabak+havuç+patates+kapya biber+tatlı patates+avokado ilk etapta ayri ayri tattirip alerji olmazsa tattirdigim besinlerle karışım yapip vericem canım mesela kabak havuç reaksiyon göstermezse bi sonraki öğünde havuç kabak karışımı yaparim.Rheaa bu arada soğan ve sarımsak için kural var mi biliyor musun özellikle sarımsak yemeklere çok lezzet veriyor damak tadı gelişsin diye zamanla az az koymak istiyorum. Corbalarina da ayni şekilde soğan sarımsak hem faydalı
Yani yemeklerine atabiliriz di mi canim yaş falan beklemeye gerek yok o zamanSoğan sarımsakta tadım yok canım. 3 gün farklı besin tukettirmeden çorbasına ekleyip yapmıştım ben. O sekilde alistirmistim.
Çorbaya salça olarak ta tuzsuz biber salçası koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?