2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar hâla emziren varsa bir sorum olacak.ben emziriyorum ama gündüzleri 5 dk bir meme 5 dk digerini emiyor eskiden daha uzun süre emiyordu sizde de böyle mi?
Canım bizim öyle ya o kadar kısa sürüyor ki ve etrafına bakmak istiyor kafayı geri çekiyor yeni biri paylaşmıştı algıları çok acıkmış etrafı keşfediyormuş falan filan zaten oldum olası Doblocuu dayı gibi kucakta gezsin elini kolumun üstüne atsın etrafa baksın bayılıyor

Bir de ben geçen hafta tam aklarını kasmak için parmağını temizleyip soktum ağzına parmağımı öyle bir emdi ki bu kuvvetle zaten 3 dakikada bile bitirirler canım

Yine bir anım daha geldi aklıma meme ucunu kaçırmış yan tarafı emiyormuş fark etmedim bir baktım yan taraf bildiğin mosmor olmuş öyle bir emiyorlar ki

Ben de sütüm azaldi saniyorum ya moralim bozuluyordu cocugu mamaya mi alistirdim acaba diye öyle bir anlattin ki cocuklarimiz ortak mi acaba dedim ayni seyleri yapiyor benim oğlum da ama farkli bir yeri emince aşırı aciyor ben anliyorum sen nasil hissetmiyosun

Kızlar su kitaplar sizde var mi tavsiye ediyor musunuz
Canim bende pdf leri var mail adresi yolla özelden göndereyim sana
Birsey olmaz canım hastanelik bi durum değil çıkar o gözü kapalı iken hafif ovuştur ağladığında çıkıyor
Aaaa bunu ilk kez duydum Ekin uyaninca bakayim bi
Bu hpv aşısı için dava acilmisti ya ücret iadesi yapilmisti. Acaba diyorum menenjit aşıları içinde benzer dava açılabilinir mi? Valla düşünmedim değil yani.
Sanmam 5 li karmada menenjit var ya biz zaten ücretsiz vuruyoruz der devlet
Evet canım çok sert zaten damaklari hemen patlasa bari de rahatlasa çocuklar
Ben emzirsem beklerdim ama mama yiyor zaten. Yoğurt+kabak+havuç+patates+kapya biber+tatlı patates+avokado ilk etapta ayri ayri tattirip alerji olmazsa tattirdigim besinlerle karışım yapip vericem canım mesela kabak havuç reaksiyon göstermezse bi sonraki öğünde havuç kabak karışımı yaparim. Rheaa bu arada soğan ve sarımsak için kural var mi biliyor musun özellikle sarımsak yemeklere çok lezzet veriyor damak tadı gelişsin diye zamanla az az koymak istiyorum. Corbalarina da ayni şekilde soğan sarımsak hem faydalı
O sırada her şeyi almış olan tezcanlı ben sadece önlükler burda degil onlar da kargoda bekliyorum dört gözle
Ay benim Koca çanta eve gidince bosalticam ben de ceyizleri bakalım ne var ne yok

Veriyorum ama belli bi düzeni yok bazen memeyi istemiyor ne yapsam da kafasını çeviriyor ağlıyor o zaman mama gece full meme falan değişik bir döngüdeyiz
Benim oglum da gece full meme hstta emerken guluk guluk ses çıkıyor ama gündüz emerken o ses cikmiyor gece daha istahlilar sanirim

Hemen atiyorum özelden ek gıda için aldıklarını at mutlaka almadığım bir şey varsa kapayım ben de

Tesekkur ederim canim emegine saglik Tek Tek yazmissiniz... Kizimda buna benzer gitmistim 5.ay basladim, ilk 3 ay tadim seklinde. Ben yumurtayi ceyrekle baslamistim. Cevize de 6 ay yarim ...
Her doktorun tarzı farklı olabiliyor canım. Zaten hepsini yiyemiyorlar ilk zaman. Tadım gibi oluyor zamanla artıyor biliyorsun.

Soğan sarımsakta tadım yok canım. 3 gün farklı besin tukettirmeden çorbasına ekleyip yapmıştım ben. O sekilde alistirmistim.
Çorbaya salça olarak ta tuzsuz biber salçası koydum

Soğan sarımsakta tadım yok canım. 3 gün farklı besin tukettirmeden çorbasına ekleyip yapmıştım ben. O sekilde alistirmistim.
Çorbaya salça olarak ta tuzsuz biber salçası koydum
Yani yemeklerine atabiliriz di mi canim yaş falan beklemeye gerek yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…