2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar hâla emziren varsa bir sorum olacak.ben emziriyorum ama gündüzleri 5 dk bir meme 5 dk digerini emiyor eskiden daha uzun süre emiyordu sizde de böyle mi?
Duruma gore degisiyor ama 15 dk emdigi de oluyor gun icinde. Gece zaten hep uzun emiyor.

Kuzum diş bence arya da elini kulağına götürmete başladı ve damaklar kabarmış hep bu ara bu sıkıntıları yaşıcaz belli oldu

Kızlar selam arya için green clean deterjan kullanıyodum ama bitti sipariş vermeyi
Unutmuşum o kadar beklicel vaktim yok e bebekten alıcam akşam siz e bebekten ne alıyorsujuz memnun olduğunuz deterjanlar neler

Emerken yutkunmasini takip etmiyor musunuz? Ben ordan anliyorum. Sutum benim de hep var cok sukur. Ordan anlasilmaz bence...

Kızlar selam arya için green clean deterjan kullanıyodum ama bitti sipariş vermeyi
Unutmuşum o kadar beklicel vaktim yok e bebekten alıcam akşam siz e bebekten ne alıyorsujuz memnun olduğunuz deterjanlar neler
Normal kendimizinkinden kullaniyorum. Onunkini ayri atiyorum. Ben cok strelin olsun istemiyorum yasaminin her yonden ...

Emerken yutkunmasini takip etmiyor musunuz? Ben ordan anliyorum. Sutum benim de hep var cok sukur. Ordan anlasilmaz bence...
Geceleri duyuyorum gündüzleri duymuyorum ama agzini çekince yanaklari falan hep süt olmuş oluyor

Canin acimadi mi? Bazen hirsla neresi gelirse hemen basliyor emmeye.. iskaladiysa cok canimi yakiyor...

Çok ağladı yine canı acıyor belli calpol verdim sakinledi
Canim ne yapsan da cekecek bunu. Bence cok mudahale etme alissin bunyesi ki oteki dislerde rahat et. Hep ilac vermek durumunda kalirsin... Aci esigi guclenir hem ..

Masallah daha ne olsun canim yarasin oglunuza ... masallah
Dün doktora gittim 4 aylik olunca kilosu şuan 6900 doktor kilosunu az buldu ondan acaba yetmiyor mu diye düşünmeye başladım. Çok mama vermiyordum veriyordum ama 1 günde toplasan 6 ölçek gerisini hep emziriyordum. 2600dü ama doktor bakarsak iyi kilo almış ama en az 7 kg olmasini isterdim dedi

Sizin de mi diş canım

Bizim hala evde kurani kerimin arasinda duruyor bi yere gömmeye kıyamadım
Kaç gündür giremedim buraya Alp sürekli ağlıyor sürekli kucak istiyor o kadar yoruluyorum ki anlatamam. Damakları aşırı kaşınıyor ve çok huzursuz sürekli ığıldama huysuzlanma ağlama memede kalmak istiyor bide sürekli Dişten dolayı böyle olduğunu düşünüyorum başka bişey gelmiyor aklıma

100 gr eksik 7 kilo için arada uçurum yok neyini beğenmemiş bu doktorlarda Bi acayip ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…