Duruma gore degisiyor ama 15 dk emdigi de oluyor gun icinde. Gece zaten hep uzun emiyor.Kizlar hâla emziren varsa bir sorum olacak.ben emziriyorum ama gündüzleri 5 dk bir meme 5 dk digerini emiyor eskiden daha uzun süre emiyordu sizde de böyle mi?
Kuzum diş bence arya da elini kulağına götürmete başladı ve damaklar kabarmış hep bu ara bu sıkıntıları yaşıcaz belli olduKızlar Ekin dün gece çok huzursuzdu ya hep uyudu uyandı ateşi yok öyle bağır çağır ağlaması da yoktu ama bı türlü dalıp adam gibi uyuyamadi bu diş huzursuzlugu mu sizce uyuyamadikca elini kulağına götürdü acaba kulağı mi agriyor dedim hatta calpol de verdim ama uykusu olunca da kulağına elliyor kulan enfeksiyonu olsa ateş
Emerken yutkunmasini takip etmiyor musunuz? Ben ordan anliyorum. Sutum benim de hep var cok sukur. Ordan anlasilmaz bence...Ya ben de sütüm mü azaldi acaba doymuyor mu diyorum ama emdikten sonra ucunu sıkıyorum hâla süt geliyor mamaya mi alisti diye korkmaya baslamistimşimdi emzirdim doymamistir diye mama hazirladim mamayi içmedi demek ki doyuyor anlamadim ki
Çok ağladı yine canı acıyor belli calpol verdim sakinlediKuzum diş bence arya da elini kulağına götürmete başladı ve damaklar kabarmış hep bu ara bu sıkıntıları yaşıcaz belli oldu
Normal kendimizinkinden kullaniyorum. Onunkini ayri atiyorum. Ben cok strelin olsun istemiyorum yasaminin her yonden ...Kızlar selam arya için green clean deterjan kullanıyodum ama bitti sipariş vermeyi
Unutmuşum o kadar beklicel vaktim yok e bebekten alıcam akşam siz e bebekten ne alıyorsujuz memnun olduğunuz deterjanlar neler
Bizimkisi hala uzun emiyorKizlar hâla emziren varsa bir sorum olacak.ben emziriyorum ama gündüzleri 5 dk bir meme 5 dk digerini emiyor eskiden daha uzun süre emiyordu sizde de böyle mi?
Ya bende calpol verdim hala aynı yani huzursuzÇok ağladı yine canı acıyor belli calpol verdim sakinledi
Geceleri duyuyorum gündüzleri duymuyorum ama agzini çekince yanaklari falan hep süt olmuş oluyorEmerken yutkunmasini takip etmiyor musunuz? Ben ordan anliyorum. Sutum benim de hep var cok sukur. Ordan anlasilmaz bence...
Kucuklukten ceyrek fiyati hatirlanilan ulke oldukAltin o zamana kim bilir ne olur baksana ben küçükken ceyrek 70 tlydi
Masallah daha ne olsun canimGeceleri duyuyorum gündüzleri duymuyorum ama agzini çekince yanaklari falan hep süt olmuş oluyor
Keşke tek sorunumuz bu olsaydı ülkecekKucuklukten ceyrek fiyati hatirlanilan ulke olduk
Canin acimadi mi? Bazen hirsla neresi gelirse hemen basliyor emmeye.. iskaladiysa cok canimi yakiyor...Canım bizim öyle ya o kadar kısa sürüyor ki ve etrafına bakmak istiyor kafayı geri çekiyor yeni biri paylaşmıştı algıları çok acıkmış etrafı keşfediyormuş falan filanzaten oldum olası Doblocuu dayı gibi kucakta gezsin elini kolumun üstüne atsın etrafa baksın bayılıyor
Bir de ben geçen hafta tam aklarını kasmak için parmağını temizleyip soktum ağzına parmağımı öyle bir emdi ki bu kuvvetle zaten 3 dakikada bile bitirirler canım
Yine bir anım daha geldi aklımameme ucunu kaçırmış yan tarafı emiyormuş fark etmedim bir baktım yan taraf bildiğin mosmor olmuş öyle bir emiyorlar ki
Sizin de mi diş canımYa bende calpol verdim hala aynı yani huzursuz
Bizim hala evde kurani kerimin arasinda duruyor bi yere gömmeye kıyamadımKizlar bebeklerin göbek bağını nerelere gömdünüz
Canim ne yapsan da cekecek bunu. Bence cok mudahale etme alissin bunyesi ki oteki dislerde rahat et. Hep ilac vermek durumunda kalirsin... Aci esigi guclenir hem ..Çok ağladı yine canı acıyor belli calpol verdim sakinledi
Dün doktora gittim 4 aylik olunca kilosu şuan 6900 doktor kilosunu az buldu ondan acaba yetmiyor mu diye düşünmeye başladım. Çok mama vermiyordum veriyordum ama 1 günde toplasan 6 ölçek gerisini hep emziriyordum. 2600dü ama doktor bakarsak iyi kilo almış ama en az 7 kg olmasini isterdim dediMasallah daha ne olsun canimyarasin oglunuza ... masallah
Kaç gündür giremedim buraya Alp sürekli ağlıyor sürekli kucak istiyor o kadar yoruluyorum ki anlatamam. Damakları aşırı kaşınıyor ve çok huzursuz sürekli ığıldama huysuzlanma ağlama memede kalmak istiyor bide sürekliSizin de mi diş canım
Bizim hala evde kurani kerimin arasinda duruyor bi yere gömmeye kıyamadım
Büyüyünce din bilgisi öğretmeni oluyormuş bir deSizin de mi diş canım
Bizim hala evde kurani kerimin arasinda duruyor bi yere gömmeye kıyamadım
100 gr eksik 7 kilo için arada uçurum yok neyini beğenmemiş bu doktorlarda Bi acayip yaDün doktora gittim 4 aylik olunca kilosu şuan 6900 doktor kilosunu az buldu ondan acaba yetmiyor mu diye düşünmeye başladım. Çok mama vermiyordum veriyordum ama 1 günde toplasan 6 ölçek gerisini hep emziriyordum. 2600dü ama doktor bakarsak iyi kilo almış ama en az 7 kg olmasini isterdim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?