2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bitanesin sen

100 gr eksik 7 kilo için arada uçurum yok neyini beğenmemiş bu doktorlarda Bi acayip ya
Erkek bebeğin 4 aylikta en az 7 kg olmasi lazim dedi ama ben nişastasiz mama veriyordum belki nişastali versem 7 kiloyu çoktan geçmişti saat başı emziriyorum daha ne yapim memeyi agzindan çıkarmamam lazim sanirim hiç kendime isim bile buldum meme kadın

Doktorunuz subtektif bir yorum yapmis. Bilimsel degil bence. Meslegine dayanarak konusmali. Gayet yeterli sutunuz ben olsam bu durumda mama vermem ... Kilosu da cok guzel masallah

Benimde senden farkım yok yeminle saat başı emziriyorum iyimi ettik kötümü ettik anlamadım yani Alpte alıştı sürekli emmek istiyor o yüzden kilo alsın diye çabalıyorum diye alıştırdık iyimi 6 kiloya az demişti geçen ay doktor ondan sebep.

Doktorunuz subtektif bir yorum yapmis. Bilimsel degil bence. Meslegine dayanarak konusmali. Gayet yeterli sutunuz ben olsam bu durumda mama vermem ... Kilosu da cok guzel masallah
Ya çok sağol moral oldu bana da biraz saçma geldi her bebeğin boyu da bir değil ki hepsi 7 kg olsun 60 cm 7 kg olan var 65 cm 7 kg olan var

Bana da karışımlar hiç hoş gelmiyor. Ne bileyim benim önüme getirilse yer miyim

35 yazıyor ama minseo 'nun 25 gün sürmüştü

İnşallah alerji değildir. Çok yıpratıcı bir süreç oluyor
10 15 gün takip edeceğiz. Damla falan verdi, krem verdi. Ama besinler yine tetikliyor. Her türlü dikkat etmek gerekiyor. Siz test yaptırdınız mı?

Ayın 10 unda kontrolü var bizimde bakalım yeterli kilo almışmı Ay inşallah almıştırda saat başı emzirmem işe yaramıştır umarım. Millet 3 saatte 1 diyor 4 aylıkta şaştım kaldım. Bende bu ara sütüm yetmiyor mu acaba diye düşünmeye başladım valla

Kizlar hâla emziren varsa bir sorum olacak.ben emziriyorum ama gündüzleri 5 dk bir meme 5 dk digerini emiyor eskiden daha uzun süre emiyordu sizde de böyle mi?
Bazen 5dk dan bile az emiyor ,eskiye göre çok hızlı oldu çenesi. Göğsüm cok doluysa yumuşaması 5 dakikayı alıyor Maksimum

Mama değil de emzirince sık sık emzirmek gerekiyormuş bence sen doğrusunu yapiyorsun ben de senin gibi emdikçe veriyorum nerdeyse saat başı benim annem de sürekli emzirilir mi diyor ama neden emzirilmesin ki anlaşılır yetip yetmediği evde kendin tartabilirsin aslinda

10 15 gün takip edeceğiz. Damla falan verdi, krem verdi. Ama besinler yine tetikliyor. Her türlü dikkat etmek gerekiyor. Siz test yaptırdınız mı?
Benim oğlumun sadece kakası mukusluydu, onun harici belirti yoktu. Kan ve gaita testi yaptı. Hiç bir şey çıkmadı. İlk hafta süt ürünlerini kestik ama mukuslu kaka devam etti sonra doktorum her zamankinden farklı ne yiyorsun dedi bemim de aklıma geldi süt yapsın diye tahin helvası yiyordum fazla fazla. Şuan tahin, susam, fıstık bunları kestim kakası normale döndü

Ayy inşallah öyledir emsin yeterki düzgünce kilo alsında emziririm tabiki. Emiyorlar ki veriyoruz. Vermesek açmı bu emzirsene derlerKorkuyorum tartıya çıkmaya ya almamışsa diye Bi tuhaf oluyorum

Doktorun demek istediği boya gitmemiş kilo mu çok yani? O aşılar cok pahalı ya
En hayati aşıların bu denli pahalı olmasi aşırı saçma. Biz bir şekilde alıyoruz ama alamayan anne baba ne yapacak, durumu yoksa . Çok büyük bir vicdan sorunu Haziran'da rota ve menenjit için 2348 verdik biz

Ya çok sağol moral oldu bana da biraz saçma geldi her bebeğin boyu da bir değil ki hepsi 7 kg olsun 60 cm 7 kg olan var 65 cm 7 kg olan var
Soyleseydin senin istemenle olmaz bu işler tuaf bu doktorlar ya 2600 dogmus bebekten ne bekliyorlar zsten fazlasini bile almis.

Ya bizimki süreyide uzun tutuyor halbuki sık sık emziriyorum. O yüzden doymuyor mu acaba diye düşünmeye başladım Bakalım kontrolde iyi çıkar umarım yoksa bize mama yolu gözükür

3 saat çok fazla geliyor benim oğluma. Saatli emzirdiğim ay kilo 300 gram almıştı. Ben de gak deyince meme guk dedikçe meme verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…