2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sebep olanların boyları poslari devrilsin inşallah. İnsanlar eski muhallebi sistemine geri dönecek. Ne diyorlardı tek bir çocuk aç uyumuyacak hadi ordan yaaa...
Ne diyim ki yani şimdi bunlar her şeyin en kötüsünü hakediyor ama kurunun yanında biz dr yanıyoruz işte mama mı alsam diyorum ne yapsam bilemedim ki ülke gerçekten aldın aldın modunda ilerliyor

Ne diyim ki yani şimdi bunlar her şeyin en kötüsünü hakediyor ama kurunun yanında biz dr yanıyoruz işte mama mı alsam diyorum ne yapsam bilemedim ki ülke gerçekten aldın aldın modunda ilerliyor
İnsanları paniğe sokup daha da tüketime teşvik ediyorlar daha fazla borcun altına sokuyorlar. valla şu dayı modundayim artık

İnsanları paniğe sokup daha da tüketime teşvik ediyorlar daha fazla borcun altına sokuyorlar. valla şu dayı modundayim artık
Djjdhehx ben bir ara deterjan stokluyordum millet yağ stoklarken djdje benim tek derdim kirli çamaşırlardı sanırım aslinda takip etmiyorum şöyle bir baktim e bebek alışverişlerime aldığım şeyler o kadar zamlanmış ki şoktayım şuan aslinda bana ne benim de annem getiriyor ama bebeklerin de suçu ne ya hadi alabilen aliyor ya alamayanlar ailesinin cezasini onlar çekiyor öf nefret ediyorum millet hayatini yaşarken biz neleri takip ediyoruz ya neden o kadar medeniyet o kadar kıta o kadar zaman dilimi arasindan gele gele buraya geldik ben yine de 1 2 kutu alayim bari jdjdje acaba rota aşısına da zam geldi mi

Senin de sorduğun soru mu acaba zam geldi mi mi ülke olarak yoga yapıp gevşememiz lazım ben artık pes ettim cidden ben elendim bu simülasyonda

Bu arada sen Almanya da mi doğdun Türkiye de ne işin var düzenini nasıl bozdun da geldin

Senin de sorduğun soru mu acaba zam geldi mi mi ülke olarak yoga yapıp gevşememiz lazım ben artık pes ettim cidden ben elendim bu simülasyonda
Acaba ölmeden dünya gözüyle bir şeylerin fiyatının düştüğünü görebilecek miyiz

Bu arada sen Almanya da mi doğdun Türkiye de ne işin var düzenini nasıl bozdun da geldin
Yok ya ben almanya'da doğmadim orda doğsam slak mıyım burda yaşiyim zamaninda üni için başvurdum kabul edildim ama almanya vize vermedi annemle babam boşanınca annem ordan birisiyle evlenip gitti 15 seneden fazla oldu orda yaşıyor istanbul'da doğdum aydın'da okudum bir ara izmir'de yaşadım evlenip batman'a geldim şimdi tekrar izmir'e dönüyorum

Bu hikayenin şanslısı annen olmuş desene kuzeye kaçış kapısı olmuş sen gidememissin ama belki o gider

Bu hikayenin şanslısı annen olmuş desene kuzeye kaçış kapısı olmuş sen gidememissin ama belki o gider
Gideriz ya ilerde yeşil pasaport hakkimiz oluyor eşimden dolayi o olmasa bile kesinlikle almanca kursuna göndericem cok rahat gider ilerde o zaman

Kızlar selam,4.ayda doktorumuz demir damlasına başlayın dedi. Sağlık merkezinden temin edebilirsiniz, kabız yaparsa haberleşelim dedi. Sizin kullanip memnun kaldığınız bir marka var mi?

Kızlar selam,4.ayda doktorumuz demir damlasına başlayın dedi. Sağlık merkezinden temin edebilirsiniz, kabız yaparsa haberleşelim dedi. Sizin kullanip memnun kaldığınız bir marka var mi?
Bizim bugün kontrolümüz var canım sorup söylerim hangi markayı tavsiye ettiğini. Sidefer iyi diye duymuştum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…