Ay neye göre oluyo bizimki göz kapağında kocaman mor pembe damar varBenim kızımın da burnunda mavi yeşil damar görünüyor. Her gören ikinci erkek diyor bakalım eğer ikinci olursa doğru çıkacak mı? :d
Sebep olanların boyları poslari devrilsin inşallah. İnsanlar eski muhallebi sistemine geri dönecek.Kizlar arkadasim e bebekte çalışıyor haberiniz olsun
Ne diyim ki yani şimdi bunlar her şeyin en kötüsünü hakediyor ama kurunun yanında biz dr yanıyoruz işteSebep olanların boyları poslari devrilsin inşallah. İnsanlar eski muhallebi sistemine geri dönecek.Ne diyorlardı tek bir çocuk aç uyumuyacak hadi ordan yaaa...
İnsanları paniğe sokup daha da tüketime teşvik ediyorlar daha fazla borcun altına sokuyorlar. valla şu dayı modundayim artıkNe diyim ki yani şimdi bunlar her şeyin en kötüsünü hakediyor ama kurunun yanında biz dr yanıyoruz iştemama mı alsam diyorum ne yapsam bilemedim ki ülke gerçekten aldın aldın modunda ilerliyor
Djjdhehx ben bir ara deterjan stokluyordum millet yağ stoklarken djdje benim tek derdim kirli çamaşırlardı sanırımİnsanları paniğe sokup daha da tüketime teşvik ediyorlar daha fazla borcun altına sokuyorlar. valla şu dayı modundayim artık
Senin de sorduğun soru mu acaba zam geldi mi miDjjdhehx ben bir ara deterjan stokluyordum millet yağ stoklarken djdje benim tek derdim kirli çamaşırlardı sanırımaslinda takip etmiyorum şöyle bir baktim e bebek alışverişlerime aldığım şeyler o kadar zamlanmış ki şoktayım şuan aslinda bana ne benim de annem getiriyor ama bebeklerin de suçu ne ya hadi alabilen aliyor ya alamayanlar ailesinin cezasini onlar çekiyor öf nefret ediyorum millet hayatini yaşarken biz neleri takip ediyoruz ya neden o kadar medeniyet o kadar kıta o kadar zaman dilimi arasindan gele gele buraya geldik ben yine de 1 2 kutu alayim bari jdjdje acaba rota aşısına da zam geldi mi
Bu arada sen Almanya da mi doğdun Türkiye de ne işin var düzenini nasıl bozdun da geldinDjjdhehx ben bir ara deterjan stokluyordum millet yağ stoklarken djdje benim tek derdim kirli çamaşırlardı sanırımaslinda takip etmiyorum şöyle bir baktim e bebek alışverişlerime aldığım şeyler o kadar zamlanmış ki şoktayım şuan aslinda bana ne benim de annem getiriyor ama bebeklerin de suçu ne ya hadi alabilen aliyor ya alamayanlar ailesinin cezasini onlar çekiyor öf nefret ediyorum millet hayatini yaşarken biz neleri takip ediyoruz ya neden o kadar medeniyet o kadar kıta o kadar zaman dilimi arasindan gele gele buraya geldik ben yine de 1 2 kutu alayim bari jdjdje acaba rota aşısına da zam geldi mi
Acaba ölmeden dünya gözüyle bir şeylerin fiyatının düştüğünü görebilecek miyizSenin de sorduğun soru mu acaba zam geldi mi miülke olarak yoga yapıp gevşememiz lazım ben artık pes ettim cidden ben elendim bu simülasyonda
Yok ya ben almanya'da doğmadim orda doğsam slak mıyım burda yaşiyimBu arada sen Almanya da mi doğdun Türkiye de ne işin var düzenini nasıl bozdun da geldin
Bu hikayenin şanslısı annen olmuş deseneYok ya ben almanya'da doğmadim orda doğsam slak mıyım burda yaşiyimzamaninda üni için başvurdum kabul edildim ama almanya vize vermedi annemle babam boşanınca annem ordan birisiyle evlenip gitti 15 seneden fazla oldu orda yaşıyor istanbul'da doğdum aydın'da okudum bir ara izmir'de yaşadım evlenip batman'a geldim şimdi tekrar izmir'e dönüyorum
Gideriz ya ilerde yeşil pasaport hakkimiz oluyor eşimden dolayiBu hikayenin şanslısı annen olmuş desenekuzeye kaçış kapısı olmuş sen gidememissin ama belki o gider
Bizim yesil pasaport var ama para yok zaaaaaaaGideriz ya ilerde yeşil pasaport hakkimiz oluyor eşimden dolayio olmasa bile kesinlikle almanca kursuna göndericem cok rahat gider ilerde o zaman
Cok ilginc ama birinci yuvarkak, ikinci dik ve 3.de hareket etmediBu yuzuk olayini yapmaya korkuyorum. 3.cikarsa
Bizim de var, biz cocuklar buyusun diye cikmiyoruz. Onlar da bilerek gezsin. Simdilik Turkiye yi geziyoruzBizim yesil pasaport var ama para yok zaaaaaaa
Normal dolarla euroya baksanaBizim yesil pasaport var ama para yok zaaaaaaa
Günaydın canımGunaydin kizlar, 6 da uyaninca simdi uyudu bebiskom, bari bir kahve iceyim dedim. Istanbul da hava sabahlari coookk guzel
Bizim bugün kontrolümüz var canım sorup söylerim hangi markayı tavsiye ettiğini. Sidefer iyi diye duymuştum amaKızlar selam,4.ayda doktorumuz demir damlasına başlayın dedi. Sağlık merkezinden temin edebilirsiniz, kabız yaparsa haberleşelim dedi. Sizin kullanip memnun kaldığınız bir marka var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?