2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bebegim bir hafta sonra dort aylik olacak, ne zaman destekli oturmaya baslaniyor, gerci her bebegin gelisimi hazir olmasi farklidir ama genel olarak dort ay kontrolune giden arkadaslar muayeneleri hakkinda bilgi verebilirler mi?

Kizlar bebegim bir hafta sonra dort aylik olacak, ne zaman destekli oturmaya baslaniyor, gerci her bebegin gelisimi hazir olmasi farklidir ama genel olarak dort ay kontrolune giden arkadaslar muayeneleri hakkinda bilgi verebilirler mi?
Ben 3 aylik oldugunda baslamistim kucagimda. Simdi yastakla destekliyoruz 2-3 dk oturuyor sonra yoruluyor ve kendini kayarak ittiriyor

Bizim bugün kontrolümüz var canım sorup söylerim hangi markayı tavsiye ettiğini. Sidefer iyi diye duymuştum ama
Hadi canım güzel haberlerinizi bekliyoruz yaz mutlaka
Canım bizim kontrolümüzde doktor dört aydan sonra destekli oturmaya başlayabilir C yastıklardan veya normal yastıktan destek alarak dedi ama ben zaten kucakta veya dizlerimde çoktandır o tutuyordum yavaş yavaş

Allah bunları bildiği gibi yapsın ya temel gıda bu yuh yani Arkadaşına sorar mısın bu hafta perşembeden pazarada beslenme ürünlerinde indirim olacak mı acaba
Tamam sorucam şimdi

Bebegine mama alamayan bir suru insan var, yeter artik ya şu zamlardan gına geldi
Eşim bugün a101e gitmiş etiketleri degistiriyorlarmis hep kdv oranlari arttigi icin bu zamlar da ne diyim ki keşke icimizden geçenleri direkt yazabilsek

Bizim doktor oturmayın dedi 4. Ay kontrolünde ki benim kızım çok hazır oturmaya bence ben oturtuyirum az az açıkçası bazi doktorlar ezbere konuşuyor gibi geliyor

Ben 3 aylik oldugunda baslamistim kucagimda. Simdi yastakla destekliyoruz 2-3 dk oturuyor sonra yoruluyor ve kendini kayarak ittiriyor
3 aydan beri benim kizda kucagimda oturur pozisyona getiriyor kendini,kucagimda hep oturur pozisyonda ama minder veya yastikla denemedim daha.
Bende de var o yastiklardan bende ufaktan oturtayim.
Eşim bugün a101e gitmiş etiketleri degistiriyorlarmis hep kdv oranlari arttigi icin bu zamlar da ne diyim ki keşke icimizden geçenleri direkt yazabilsek
Herseyin zamlanacagi belliydi de iste bebeklerin temel gereksinimli urunlerine gelmesi ayrica uzuyor.Mama alamadigi icin kucucuk bebegine pirinc unu ya da sagliksiz gidalar yedirmek zorunda kalan insanlar var.Her bebegin temel hakki mama,annenin sutu yoksa, ucretiz bile verilmeli diye dusunuyorum.Sosyal devlet anlayisi bunu gerektirir
Bizim doktor oturmayın dedi 4. Ay kontrolünde ki benim kızım çok hazır oturmaya bence ben oturtuyirum az az açıkçası bazi doktorlar ezbere konuşuyor gibi geliyor
Biz daha gitmedik kontrole,doktorumuz yillik izinde olacakmis,asisini saglik ocaginda yaptiracagim bu ay, benim doktor ne derdi bilmiyorum ama gecen uc ay kontrolunde kollarindan tutup oturur pozisyona getirmisti, bakalim kizim cok hevesli oturmaya ufaktan C yastikta oturtmayi dusunuyorum.

Bizimki de 4 aydan itibaren mama sandalyesine oturtabilirsin dedi sanki çocuğa mama yedireceğim

Agirlastilar surekli tasiyamayiz ya, zaten bebek kendi istiyor gelistikce. Mesela dizime koyuyorum, basini kaldirip oturur pozisyonuna geliyor Kucakta oturtmasam hic rahat edemem acikcasi ... Aglamaktan yemek bile yedirtmez. Kucagimda bizi izliyor. Hem birlikte oluyoruz ailecek hem de eglenceli oluyor tepkileri ...

Benimki de dis cikarmaya basladi. Bugun disleri yuzunden cok agladi. Daha kucuk veremiyorum 5 ay olmadan bizim ilk dis gelecek sanki...
Kemiriyor vallahi çok güzel kemirdi keşke önceden verseydim, iyi kaşıdı dişlerini iyi geldi sakinledi. soğan pırasa antibiyotik yerine geçiyor biraz da iyi geliyor dişlerine

Benimki de dis cikarmaya basladi. Bugun disleri yuzunden cok agladi. Daha kucuk veremiyorum 5 ay olmadan bizim ilk dis gelecek sanki...
Bizim bu ayın 19'unda 5 aylık olacak şu an diş falan görünmüyor ama damaklarında şişmiş böyle dişler belli

3,5 aydan beri destekli oturtuyorum ben şuan kucagimdayken kendini öne atip sırtını yaslamadan durabiliyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…