Korkunun ecele faydasi yokBu yuzuk olayini yapmaya korkuyorum. 3.cikarsa
Ben kullanmiyorum çoooook uzun zaman oldu bence uzun süre kullanmak iyi değil artik kendi rutinine alışsın canim ben olsam kullanmam iki üç gün zorlanir sonra düzene girerKizlar siz hala sap simplex yada baska bir markanin gaz damlasini kullaniyormusunuz? Biz biraktik bi kac gundur gaz sancilari tekrar basladi.
Misafirler gitsin deneyecegimtesekkur ederim baya detayli anlatmissin canim
Üçüncü müüü
Aynen üçuncuKorkunun ecele faydasi yok
Ben kullanmiyorum çoooook uzun zaman oldu bence uzun süre kullanmak iyi değil artik kendi rutinine alışsın canim ben olsam kullanmam iki üç gün zorlanir sonra düzene girer
Üçüncü müüü
Aaa hocam hangi hastane hangi doktorCanım buradaki Özellerde de değişiyor sadece dediğin gibi muayene olup 500 TL veriyordum zaten doktor arıyordum eşimde oraya geçince bize personel durumundan çok indirimli oldu.
Yok olma canım,ben zaten doktor demeden de oturtuyordum kucagımda şimdi destekli de oturturum artık
Canım tavsiye ederim sende Ümraniye deydin galiba doktor da Ataşehir de
Ben uyurken yanına gittim uyandı diye baktım beyaz bir şey var ağzında dedim eyvah ip yuttu ağzında zıbından falan geldi parmagımla aldım gelmiyor zorluyorum gelmiyor sonra jeton düştü
Ayyyyy bu Defneee, bizde var geçmedi hala gitmeyecek gibi duruyorahahaha oğlan geliyir
Bence de cok fazla gaz damlasi kullanmak bana masum gelmiyor bagirsak tembelligi, ileri de kabizlik sorunlarina neden olabiliyormus.Korkunun ecele faydasi yok
Ben kullanmiyorum çoooook uzun zaman oldu bence uzun süre kullanmak iyi değil artik kendi rutinine alışsın canim ben olsam kullanmam iki üç gün zorlanir sonra düzene girer
Üçüncü müüü
Oooooo geliyor gelmekte olaaaanAynen üçuncu
Aynen canım çok alistirmamak lazım ben ikinciyi dogurursam kullanacagim tek sey biogaia onun dışında bişi almam aldık agzimizin payini çöpe gitti paralarBence de cok fazla gaz damlasi kullanmak bana masum gelmiyor bagirsak tembelligi, ileri de kabizlik sorunlarina neden olabiliyormus.
5-6 kesin oluyor bizimKızlar günde kaç tane çişli bez alıyorsunuz
Bizim de 5-6 civari canımKızlar günde kaç tane çişli bez alıyorsunuz
Sab ve biogaia hala kullanıyorum. Bir süre daha mutlaka kullanacağımKizlar siz hala sap simplex yada baska bir markanin gaz damlasini kullaniyormusunuz? Biz biraktik bi kac gundur gaz sancilari tekrar basladi.
Ben biraz dolmasını bekliyorum canımYa bizim azmı acaba en fazla 4 alıyoruz çişli bez. sıcaklar artınca sayı azaldı kilo alımı da iyiymiş ama . Bu Çişli bezi neye göre alıyorsunuz sarı maviye dönünce hemen değiştiriyor musunuz? Bana az gibi geliyor hemen değiştirmiyorum.
Yerim onuKizlar Yigit tukurugunu bogazinda birktirip giğ falan yapip tukuruyle egleniyor cok tatli ben bu cocugu yiyecegim ope ope bitirmek uzereyimBir de sabahlari uyaninca benimle resmen konusuyor ya gozumun icine bakip guluyor sesler cikariyor bir seyler anlatiyor resmen
Kız youtube izliyor çocuk kapatHadii popolar havaya
Yok cnm bıraktık damlaları ama bigaia kullanıyorum hala, gazı olsa da ıh mıh yapıyor kendi çıkarıyor.Kizlar siz hala sap simplex yada baska bir markanin gaz damlasini kullaniyormusunuz? Biz biraktik bi kac gundur gaz sancilari tekrar basladi.
5-6 kesin oluyor bizim
Ya bizim azmı acaba en fazla 4 alıyoruz çişli bez. sıcaklar artınca sayı azaldı kilo alımı da iyiymiş ama . Bu Çişli bezi neye göre alıyorsunuz sarı maviye dönünce hemen değiştiriyor musunuz? Bana az gibi geliyor hemen değiştirmiyorum.
Aynı şekilde bizim ama dopdolu bi bez değil max 2 çok doludur yani kilo alımı da iyi ama sanki azaldı biraz gibime geliyorBizim de 5-6 civari canım
Ataşehir Memorial Dr Nesrin Özkan canımAaa hocam hangi hastane hangi doktor
Trukid Hero Stick Fiyatı, Yorumları - TrendyolGünaydın kızlar, sinek ısırığı durumlarında nasıl müdahale ediyorsunuz bebeklere ya da bu konu hakkında bilgisi doktor görüşü olan var mı?
Dünden beri kızımın yüzünde sıralı kızarıklıklar vardı, sinek ısırığı diye düşünüyordum hatta foto çektim ama doktora yollamadım. Bugün dünküler biraz daha büyümüş ve yeni bir kaç tane daha var. Kolunda bacağında ve parmağında var 1 er tane. Bugün fotoğraf çeker sorarım doktora inşallah. Yani ben sinek ısırığı diyorum ama inşallah başka bir şey yoktur. Sıcaklardan kapı pencere açık yatıyoruz, bi de aynı kızarıklıklardan benim bacağımda da olmuş bu gece.
Çarşamba aşı oldu ya tedirgin oldum. Zaten kaç gecedir çok huzursuz ve ağlayarak sık uyanıyor, meme emmek istemiyor. Bi de aşı olduk eve geldik telefonla aradılar kaç aylık aşı oldunuz 4 mu diyegüya dosyayı başka arkadaşı dolduracakmış bilememiş teyit etmek istemiş. O da aklımı karıştırıyor.
Bu kızarıklıklar ben de bütün kaygı tuşlarına bastı anlayacağınız, dua edin bize olur mu
Ben şimdi o sinek ısırığı diye düşündüğüm yerlere aloe vera bitkimden sürdüm azıcık. İnşallah eser kalmadan geçer..
Sicakta terkedikleri için o şekilde de su kaybediyorlar ya ondan canımAynı şekilde bizim ama dopdolu bi bez değil max 2 çok doludur yani kilo alımı da iyi ama sanki azaldı biraz gibime geliyor
O uyaninca durduruyorum zaten uyuyunca izliyorum wjsjje 30 dklik 1 bölümü 1 günde anca bitiriyorumYerim onuBen de akıl kaybetmesi yaşıyorum özellikle sabahları o kadar tatlı uyanıyor ki kiğğğğ diyor gülmemi bekliyor gülünce ben kahkaha atıyor 3aylık bebe ama espri anlayışı var hashdj
Kız youtube izliyor çocuk kapat
Yok cnm bıraktık damlaları ama bigaia kullanıyorum hala, gazı olsa da ıh mıh yapıyor kendi çıkarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?