2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bu yuzuk olayini yapmaya korkuyorum. 3.cikarsa
Korkunun ecele faydasi yok
Kizlar siz hala sap simplex yada baska bir markanin gaz damlasini kullaniyormusunuz? Biz biraktik bi kac gundur gaz sancilari tekrar basladi.
Ben kullanmiyorum çoooook uzun zaman oldu bence uzun süre kullanmak iyi değil artik kendi rutinine alışsın canim ben olsam kullanmam iki üç gün zorlanir sonra düzene girer
Misafirler gitsin deneyecegimtesekkur ederim baya detayli anlatmissin canim
minseo yaptim yuvarlak dondu
Üçüncü müüü

Aaa hocam hangi hastane hangi doktor

Bence de cok fazla gaz damlasi kullanmak bana masum gelmiyor bagirsak tembelligi, ileri de kabizlik sorunlarina neden olabiliyormus.

Bence de cok fazla gaz damlasi kullanmak bana masum gelmiyor bagirsak tembelligi, ileri de kabizlik sorunlarina neden olabiliyormus.
Aynen canım çok alistirmamak lazım ben ikinciyi dogurursam kullanacagim tek sey biogaia onun dışında bişi almam aldık agzimizin payini çöpe gitti paralar

Ya bizim azmı acaba en fazla 4 alıyoruz çişli bez. sıcaklar artınca sayı azaldı kilo alımı da iyiymiş ama . Bu Çişli bezi neye göre alıyorsunuz sarı maviye dönünce hemen değiştiriyor musunuz? Bana az gibi geliyor hemen değiştirmiyorum.

Ben biraz dolmasını bekliyorum canım

Yerim onu Ben de akıl kaybetmesi yaşıyorum özellikle sabahları o kadar tatlı uyanıyor ki kiğğğğ diyor gülmemi bekliyor gülünce ben kahkaha atıyor 3aylık bebe ama espri anlayışı var hashdj
Hadii popolar havaya
Kız youtube izliyor çocuk kapat
Kizlar siz hala sap simplex yada baska bir markanin gaz damlasini kullaniyormusunuz? Biz biraktik bi kac gundur gaz sancilari tekrar basladi.
Yok cnm bıraktık damlaları ama bigaia kullanıyorum hala, gazı olsa da ıh mıh yapıyor kendi çıkarıyor.

5-6 kesin oluyor bizim

Bizim de 5-6 civari canım
Aynı şekilde bizim ama dopdolu bi bez değil max 2 çok doludur yani kilo alımı da iyi ama sanki azaldı biraz gibime geliyor

Trukid Hero Stick Fiyatı, Yorumları - Trendyol
çok geçmiş olsun, ben trukid hero stick aldım yenidoğandan itibaren kullanılıyor henüz kullanmadım ama sinek ısırığı yanma çizilme gibi durumlarda herkes çok memnun kalmış içeriği de temiz deniliyor bir araştır istersen linki ekliyorum.
Ayrıca cibinlik kullanıyorum gündüz ve gece.
Aşı konusunda çok geçmiş olsun bir gidip işin aslını öğren istersen benim güvenim sıfır ne yazık ki devletin sağlık personeline, bana tetanoz diye zatürre aşısı yapmışlardı hamileyken, korkma muhtemelen ilgisi yoktur aşıyla ama için rahat değilse bir teyit etmekte fayda var sadece.

O uyaninca durduruyorum zaten uyuyunca izliyorum wjsjje 30 dklik 1 bölümü 1 günde anca bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…