Bence ilaçlardan daha mantıklıKemiriyor vallahi çok güzel kemirdi keşke önceden verseydim, iyi kaşıdı dişlerini iyi geldi sakinledi. soğan pırasa antibiyotik yerine geçiyor biraz da iyi geliyor dişlerine
Biz ekonomik olarak sözde almanya'yı örnek alıyoruz, orası da vergi ülkesi ama onlar vergi ülkesiyse biz kesinlikle başka bir seyiz3 aydan beri benim kizda kucagimda oturur pozisyona getiriyor kendini,kucagimda hep oturur pozisyonda ama minder veya yastikla denemedim daha.
Bende de var o yastiklardan bende ufaktan oturtayim.
Herseyin zamlanacagi belliydi de iste bebeklerin temel gereksinimli urunlerine gelmesi ayrica uzuyor.Mama alamadigi icin kucucuk bebegine pirinc unu ya da sagliksiz gidalar yedirmek zorunda kalan insanlar var.Her bebegin temel hakki mama,annenin sutu yoksa, ucretiz bile verilmeli diye dusunuyorum.Sosyal devlet anlayisi bunu gerektirir
Biz daha gitmedik kontrole,doktorumuz yillik izinde olacakmis,asisini saglik ocaginda yaptiracagim bu ay, benim doktor ne derdi bilmiyorum ama gecen uc ay kontrolunde kollarindan tutup oturur pozisyona getirmisti, bakalim kizim cok hevesli oturmaya ufaktan C yastikta oturtmayi dusunuyorum.
Yok canim normali 3 aydan sonra destekli oturmaya başlaması zaten Ekini 3,5 aydan beri oturtuyorum ben minderine de oturuyor mama sandalyesine de oturuyorO da abartmis mi ne
Lüks ürünlerde kdv orani arttirilmadi canım zengolar yaşıyor bu hayatı olan düşük ve orta gelirliye oluyorBiz ekonomik olarak sözde almanya'yı örnek alıyoruz, orası da vergi ülkesi ama onlar vergi ülkesiyse biz kesinlikle başka bir seyizbiz ülkenin geçimini sadece vergilerden sağlıyoruz o yüzden ben şaşırmıyorum bu tarz şeylere. Bana göre kadin pedlerinden de alinmamasi gerekiyor, kedi köpek mamalarindan da alınmamasi gerekiyor, bebek temel ihtiyaçlarindan da alinmamasi lazim, lazim da lazim bunun sonu yok ne zaman ki milletin üzerinden geçinmek yerine üretimi tercih ederiz belki o zaman bir şeyler olur ama benim için şuan köle sistemi bu
Oturt canim. Gelişimi için çok önemli. Bak Ekin şuan desteksiz oturmaya çalışıyor sirti yaslı değilken dik durabiliyor kucağımda. Bence oturma konusunda geç kalinmamali. Eyesi batar, beli yamulur vs. Bunlar hikayeBizim doktor oturmayın dedi 4. Ay kontrolünde ki benim kızım çok hazır oturmaya bence ben oturtuyirum az az açıkçası bazi doktorlar ezbere konuşuyor gibi geliyor
Mısırlı kölelerden ne farkimiz var şuan bizim shdhej hayatta kalmsk için yaşıyoruz böyle hayat mi olur yaLüks ürünlerde kdv orani arttirilmadi canım zengolar yaşıyor bu hayatı olan düşük ve orta gelirliye oluyor
Ben yiyorum, hamileyken yememistim.Emzirirken sakadat (ciğer) yenir mi kızlar?
Boşver bebiş vatan millet sakarya devletimiz sağolsunMısırlı kölelerden ne farkimiz var şuan bizim shdhej hayatta kalmsk için yaşıyoruz böyle hayat mi olur yasayelerinde kibar olmayi öğrendik ağzımıza her geleni dile getiremiyoruz düşük ve orta gelirli halinden memnun demek ki. Değişim olunca ülkenin elden gideceğini falan düşünüyorlar baksans türkiye'nin iq ortalamasi 89muş ejdjejej
76-89 puan aralığı donuk zeka-sınır zeka. 90-110 puan aralığı normal zekayı 111-129 puan aralığı parlak zekayı 130-160 puan aralığı üstün zekayı
Normal zekali bile degilmişiz jwjdjwj
Hamileyken yiyemediklerinizi doğumdan sonra yiyebilirsiniz diyordu bir dr canim ciğer falan mi yiyeceksin ye bi sorun olmaz canimEmzirirken sakadat (ciğer) yenir mi kızlar?
Ben sucuk,salam,sosis,aci baharat hala yemiyorum.Hamileyken yiyemediklerinizi doğumdan sonra yiyebilirsiniz diyordu bir dr canim ciğer falan mi yiyeceksin ye bi sorun olmaz canim
Ben emzirmiyorum ama süte baharat tadi geçiyormuş galibaBen sucuk,salam,sosis,aci baharat hala yemiyorum
Oyy maşallahhh kuşşşBu ciğerpare de 4 aylık oldu teyzeleri
Hahahahhahhaha çok güldümmmDişlerini kaşısın diye taze soğanının dibini verdim bebeğimin ağzı soğan kokuyor
Ben çok kez yedim ciğer çok severimEmzirirken sakadat (ciğer) yenir mi kızlar?
Sordum canim daha belli degilmiş ama belli olursa haber veririm sanaAllah bunları bildiği gibi yapsın ya temel gıda bu yuh yaniArkadaşına sorar mısın bu hafta perşembeden pazarada beslenme ürünlerinde indirim olacak mı acaba
en çok da şu gurbetciler vatan millet sakarya yapiyorBoşver bebiş vatan millet sakarya devletimiz sağolsunet bile yiyemeyen bir toplumda zeka seviyesi ne kadar yüksek olacak zaten ilkokula giden çocuklar beslenme götüremiyor. Tuzu kuru olanlar kur korumali mevduattan cebini doldurup çocuğuna kilo kilo pirzola alirken senin benim gibiler de nolcak bu ülkenin hali diye tasalanıyor
Tamam canım çok sağolSordum canim daha belli degilmiş ama belli olursa haber veririm sana
Ben yiyorum, hamileyken yememistim.
Hamileyken yiyemediklerinizi doğumdan sonra yiyebilirsiniz diyordu bir dr canim ciğer falan mi yiyeceksin ye bi sorun olmaz canim
Oyy maşallahhh kuşşş
Hahahahhahhaha çok güldümmmiyi geldi mi geldiyse deniyim bende ya bizde fenayız
Ben çok kez yedim ciğer çok severimben herşeyi yiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?