2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Biz ekonomik olarak sözde almanya'yı örnek alıyoruz, orası da vergi ülkesi ama onlar vergi ülkesiyse biz kesinlikle başka bir seyiz biz ülkenin geçimini sadece vergilerden sağlıyoruz o yüzden ben şaşırmıyorum bu tarz şeylere. Bana göre kadin pedlerinden de alinmamasi gerekiyor, kedi köpek mamalarindan da alınmamasi gerekiyor, bebek temel ihtiyaçlarindan da alinmamasi lazim, lazim da lazim bunun sonu yok ne zaman ki milletin üzerinden geçinmek yerine üretimi tercih ederiz belki o zaman bir şeyler olur ama benim için şuan köle sistemi bu

Lüks ürünlerde kdv orani arttirilmadi canım zengolar yaşıyor bu hayatı olan düşük ve orta gelirliye oluyor

Bizim doktor oturmayın dedi 4. Ay kontrolünde ki benim kızım çok hazır oturmaya bence ben oturtuyirum az az açıkçası bazi doktorlar ezbere konuşuyor gibi geliyor
Oturt canim. Gelişimi için çok önemli. Bak Ekin şuan desteksiz oturmaya çalışıyor sirti yaslı değilken dik durabiliyor kucağımda. Bence oturma konusunda geç kalinmamali. Eyesi batar, beli yamulur vs. Bunlar hikaye

Lüks ürünlerde kdv orani arttirilmadi canım zengolar yaşıyor bu hayatı olan düşük ve orta gelirliye oluyor
Mısırlı kölelerden ne farkimiz var şuan bizim shdhej hayatta kalmsk için yaşıyoruz böyle hayat mi olur ya sayelerinde kibar olmayi öğrendik ağzımıza her geleni dile getiremiyoruz düşük ve orta gelirli halinden memnun demek ki. Değişim olunca ülkenin elden gideceğini falan düşünüyorlar baksans türkiye'nin iq ortalamasi 89muş ejdjejej
76-89 puan aralığı donuk zeka-sınır zeka. 90-110 puan aralığı normal zekayı 111-129 puan aralığı parlak zekayı 130-160 puan aralığı üstün zekayı
Normal zekali bile degilmişiz jwjdjwj

Boşver bebiş vatan millet sakarya devletimiz sağolsun et bile yiyemeyen bir toplumda zeka seviyesi ne kadar yüksek olacak zaten ilkokula giden çocuklar beslenme götüremiyor. Tuzu kuru olanlar kur korumali mevduattan cebini doldurup çocuğuna kilo kilo pirzola alirken senin benim gibiler de nolcak bu ülkenin hali diye tasalanıyor

Allah bunları bildiği gibi yapsın ya temel gıda bu yuh yani Arkadaşına sorar mısın bu hafta perşembeden pazarada beslenme ürünlerinde indirim olacak mı acaba
Sordum canim daha belli degilmiş ama belli olursa haber veririm sana

Eklentiler

• Screenshot_20230710_151105_Instagram.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 42
en çok da şu gurbetciler vatan millet sakarya yapiyor bir tane tanidigim var alman vatandaşı ama ülkücü türkiye'de de yaşamıyor whdhej of ya neden ya

Ben yiyorum, hamileyken yememistim.

Hamileyken yiyemediklerinizi doğumdan sonra yiyebilirsiniz diyordu bir dr canim ciğer falan mi yiyeceksin ye bi sorun olmaz canim

Oyy maşallahhh kuşşş

Hahahahhahhaha çok güldümmm iyi geldi mi geldiyse deniyim bende ya bizde fenayız

Ben çok kez yedim ciğer çok severim ben herşeyi yiyorum artık

Tamam kızlar yiyorum ciğer niye böyle mimli anlamadım ama çok faydalıdır aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…