Nasil yapiliyordu yuzuk faliDamar falan hikaye yüzük falinin üstüne tanimam
Kizimda yok oglumda var
bizde de aynı zaten erken kapanmamasi gerekiyormuş ben öyle biliyorumKizlar bingildaklar nasil sizde? Bizimki hala buyuk... 2 parmak var ...
Himm tez curuduKizimda yok oglumda var
Saç telini kopar alyansini geçir kolye gibi avcunu aç ve ortasiba alyansi koy ya yuvarlak çizer ya dik gelip gider yuvarlak kiz dik gidip gelmesi erkek demek. Mesela birincide yuvarlak çizdi durdur ikinciyi yap durdur üçüncüyü yap 1-2-3-4 defa yap zaten 3. Olmayacaksa 3. De kıpırdamıyor benim bi kiz bi erkek çıkıyor 3. De hareket etmiyor. ŞöyleNasil yapiliyordu yuzuk fali
Twerk twerk twerkHadii popolar havaya
Ben hiç anlamiyorum bakamiyorum pek içim hoş oluyorKizlar bingildaklar nasil sizde? Bizimki hala buyuk... 2 parmak var ...
Bu yuzuk olayini yapmaya korkuyorum. 3.cikarsaSaç telini kopar alyansini geçir kolye gibi avcunu aç ve ortasiba alyansi koy ya yuvarlak çizer ya dik gelip gider yuvarlak kiz dik gidip gelmesi erkek demek. Mesela birincide yuvarlak çizdi durdur ikinciyi yap durdur üçüncüyü yap 1-2-3-4 defa yap zaten 3. Olmayacaksa 3. De kıpırdamıyor benim bi kiz bi erkek çıkıyor 3. De hareket etmiyor. Şöyle
Eki Görüntüle 3269942
Twerk twerk twerk
Ben hiç anlamiyorum bakamiyorum pek içim hoş oluyorama ebe ve dr iyi diyor
Bizim de öyle canımKızlar merhaba size bişey sormak istiyorum defne kakasını yaparken hep gürültülü yapıyor ve sulu cıvık halde sağlık ocağındaki hemşire normal dedi ama benim kafama takıldı sizin bebişler nasıl yapıyor böyle olması normal mi sadece anne sütü alıyor kızım
Misafirler gitsin deneyecegimSaç telini kopar alyansini geçir kolye gibi avcunu aç ve ortasiba alyansi koy ya yuvarlak çizer ya dik gelip gider yuvarlak kiz dik gidip gelmesi erkek demek. Mesela birincide yuvarlak çizdi durdur ikinciyi yap durdur üçüncüyü yap 1-2-3-4 defa yap zaten 3. Olmayacaksa 3. De kıpırdamıyor benim bi kiz bi erkek çıkıyor 3. De hareket etmiyor. Şöyle
Eki Görüntüle 3269942
Twerk twerk twerk
Ben hiç anlamiyorum bakamiyorum pek içim hoş oluyorama ebe ve dr iyi diyor
Canim ben isal olmustu diye Maflor kullandim o da kolik bebekler ve isal icindi. Dun bitti artik bir sey alip kullanmamayi dusunuyorum ama sanki halen bizimkinde de gaz var ya da kac gundur kaka yapmamisti ondan mi artik bilmiuorum. Gaz sancisinin.tekrar basladigini nasil anladin. Guzel soru sormussun ben buyuk oglumda 6 aya kadar kullandim gazliydi bunda da alsam mi bilemedim biogai yine en iyisi bence probiyotik en azindnKizlar siz hala sap simplex yada baska bir markanin gaz damlasini kullaniyormusunuz? Biz biraktik bi kac gundur gaz sancilari tekrar basladi.
Normal o zaman. ya sürekli öyle yapınca korkuyorum acaba ishal mi hasta mı diye teşekkür ederim canımBizim de öyle canım
Eskiden gaz sancisi oldugunda kizarir bozarir iki buklum.olurdu kucakta durmazdi bi kacgundur bu sekilde olunca sap.simplex kullanmadigimiz aklima geldi..biogaia da kullandik biz ilk 1 ay. Sonra doktor sap simplex onerdi die ona geçmiştikCanim ben isal olmustu diye Maflor kullandim o da kolik bebekler ve isal icindi. Dun bitti artik bir sey alip kullanmamayi dusunuyorum ama sanki halen bizimkinde de gaz var ya da kac gundur kaka yapmamisti ondan mi artik bilmiuorum. Gaz sancisinin.tekrar basladigini nasil anladin. Guzel soru sormussun ben buyuk oglumda 6 aya kadar kullandim gazliydi bunda da alsam mi bilemedim biogai yine en iyisi bence probiyotik en azindn
Benim kızımın da burnunda mavi yeşil damar görünüyor. Her gören ikinci erkek diyor bakalım eğer ikinci olursa doğru çıkacak mı? :dBende bunu biliyorum benimde ilkinde burnunda yeşil damar vardı ikincisi de erkek oldu bunda damar yok ama
Aynen doğduğundan beri böyle sıkıntı yok demişti doktor daNormal o zaman. ya sürekli öyle yapınca korkuyorum acaba ishal mi hasta mı diye teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?