2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar Yigit tukurugunu bogazinda birktirip giğ falan yapip tukuruyle egleniyor cok tatli ben bu cocugu yiyecegim ope ope bitirmek uzereyimBir de sabahlari uyaninca benimle resmen konusuyor ya gozumun icine bakip guluyor sesler cikariyor bir seyler anlatiyor resmen

Nasil yapiliyordu yuzuk fali
Saç telini kopar alyansini geçir kolye gibi avcunu aç ve ortasiba alyansi koy ya yuvarlak çizer ya dik gelip gider yuvarlak kiz dik gidip gelmesi erkek demek. Mesela birincide yuvarlak çizdi durdur ikinciyi yap durdur üçüncüyü yap 1-2-3-4 defa yap zaten 3. Olmayacaksa 3. De kıpırdamıyor benim bi kiz bi erkek çıkıyor 3. De hareket etmiyor. Şöyle

Hadii popolar havaya
Twerk twerk twerk
Kizlar bingildaklar nasil sizde? Bizimki hala buyuk... 2 parmak var ...
Ben hiç anlamiyorum bakamiyorum pek içim hoş oluyor ama ebe ve dr iyi diyor

Kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum defne kakasını yaparken hep gürültülü yapıyor ve sulu cıvık halde sağlık ocağındaki hemşire normal dedi ama benim kafama takıldı sizin bebişler nasıl yapıyor böyle olması normal mi sadece anne sütü alıyor kızım

Bu yuzuk olayini yapmaya korkuyorum. 3.cikarsa

Kizlar siz hala sap simplex yada baska bir markanin gaz damlasini kullaniyormusunuz? Biz biraktik bi kac gundur gaz sancilari tekrar basladi.

Bizim de öyle canım

Misafirler gitsin deneyecegimtesekkur ederim baya detayli anlatmissin canim

Kizlar siz hala sap simplex yada baska bir markanin gaz damlasini kullaniyormusunuz? Biz biraktik bi kac gundur gaz sancilari tekrar basladi.
Canim ben isal olmustu diye Maflor kullandim o da kolik bebekler ve isal icindi. Dun bitti artik bir sey alip kullanmamayi dusunuyorum ama sanki halen bizimkinde de gaz var ya da kac gundur kaka yapmamisti ondan mi artik bilmiuorum. Gaz sancisinin.tekrar basladigini nasil anladin. Guzel soru sormussun ben buyuk oglumda 6 aya kadar kullandim gazliydi bunda da alsam mi bilemedim biogai yine en iyisi bence probiyotik en azindn

Eskiden gaz sancisi oldugunda kizarir bozarir iki buklum.olurdu kucakta durmazdi bi kacgundur bu sekilde olunca sap.simplex kullanmadigimiz aklima geldi..biogaia da kullandik biz ilk 1 ay. Sonra doktor sap simplex onerdi die ona geçmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…