Kız ben öylece aynı duruyorum ben niye erimiyorum acaba hamilelikten önce hiçte kilo alan bir yapım yoktu sonrasında niye böyle oldu acepBenim kolik degil sessiz sakin uykuya duskun ama ben de eridikce eriyorum faha fszla erimemek için tastan yumusak ne bulsam yiyorum
canim demek bunye meselesi aslinda ilk cocukta daha hizli kilo verilir. Ben emzirirken cok zayifliyorum. Yani oldu bitti kilolu olmadim hic emzirince normal kilomun da altina dusuyorum.Kız ben öylece aynı duruyorum ben niye erimiyorum acaba hamilelikten önce hiçte kilo alan bir yapım yoktu sonrasında niye böyle oldu acep
Ben cikartiyorum canim cunku eskisi kadar her beslenmede mide gazi tutmasa da yine de olusuyor geyiriyor yani.Kizlar birde beslenmeden sonra hala gaz cikarttiriyor musunuz,?
Ben 45 in üstüne hiç çıkmazdım hamilelikten sonra 56 da takıldım kaldımcanim demek bunye meselesi aslinda ilk cocukta daha hizli kilo verilir. Ben emzirirken cok zayifliyorum. Yani oldu bitti kilolu olmadim hic emzirince normal kilomun da altina dusuyorum.
Kurulu düzenini bozamiyordur kıyamamen çok da şu gurbetciler vatan millet sakarya yapiyorbir tane tanidigim var alman vatandaşı ama ülkücü türkiye'de de yaşamıyor whdhej of ya neden ya
Çok geçmiş olsun canım rüzgar çarptı demek ki inşallah hemen toparlanırKızlar Alp dün rahatsızlandı Bi anda ishal ve kusma başladı hemen doktora götürdük serum ve iğne yapıldı kusması geçti ama ishal azda devam ediyor. Geçen gün İstanbul da soğuk bir hava vardı 15 dkka dışarda durduk hemen soğuk kaptı yavrumÇok üzülüyorum halsizleşti uyuyor uyukluyor öylece yatıyor çocuğum. Ağlamıyor sakince duruyor üzülüyorum onu öyle gördükçe inşallah bir an önce geçer ya
Teşekkür ederim canım ilk defa hastalanınca çok korktum dikkatte ediyorum ama olduÇok geçmiş olsun canım rüzgar çarptı demek ki inşallah hemen toparlanır
Canım çok geçmiş olsun hemencecik geçer gider insallahKızlar Alp dün rahatsızlandı Bi anda ishal ve kusma başladı hemen doktora götürdük serum ve iğne yapıldı kusması geçti ama ishal azda devam ediyor. Geçen gün İstanbul da soğuk bir hava vardı 15 dkka dışarda durduk hemen soğuk kaptı yavrumÇok üzülüyorum halsizleşti uyuyor uyukluyor öylece yatıyor çocuğum. Ağlamıyor sakince duruyor üzülüyorum onu öyle gördükçe inşallah bir an önce geçer ya
İnşaAllah canım teşekkür ederizCanım çok geçmiş olsun hemencecik geçer gider insallah
Ben her seyi yiyorum canimTamam kızlar yiyorumciğer niye böyle mimli anlamadım ama çok faydalıdır aslında
Bizimde öyle canım bıngıldak zaten erken kapanmaması gerekiyormuş bir yerde okumuştum.Kizlar bingildaklar nasil sizde? Bizimki hala buyuk... 2 parmak var ...
Cok gecmis olsun canimKızlar Alp dün rahatsızlandı Bi anda ishal ve kusma başladı hemen doktora götürdük serum ve iğne yapıldı kusması geçti ama ishal azda devam ediyor. Geçen gün İstanbul da soğuk bir hava vardı 15 dkka dışarda durduk hemen soğuk kaptı yavrumÇok üzülüyorum halsizleşti uyuyor uyukluyor öylece yatıyor çocuğum. Ağlamıyor sakince duruyor üzülüyorum onu öyle gördükçe inşallah bir an önce geçer ya
Hamileyken kac kere ciger yedim neden yasaktıTamam kızlar yiyorumciğer niye böyle mimli anlamadım ama çok faydalıdır aslında
Şempanzelerle aynı ortalama iq seviyesine sahip insanlarla dolu bir ülkeyiz ne yazık ki…Mısırlı kölelerden ne farkimiz var şuan bizim shdhej hayatta kalmsk için yaşıyoruz böyle hayat mi olur yasayelerinde kibar olmayi öğrendik ağzımıza her geleni dile getiremiyoruz düşük ve orta gelirli halinden memnun demek ki. Değişim olunca ülkenin elden gideceğini falan düşünüyorlar baksans türkiye'nin iq ortalamasi 89muş ejdjejej
76-89 puan aralığı donuk zeka-sınır zeka. 90-110 puan aralığı normal zekayı 111-129 puan aralığı parlak zekayı 130-160 puan aralığı üstün zekayı
Normal zekali bile degilmişiz jwjdjwj
Saolasın canımCok gecmis olsun canimbi sicak bi soguk cok dengesiz oldu havalar...
Bizimde öyle canım bıngıldak zaten erken kapanmaması gerekiyormuş bir yerde okumuştum.
Hamileyken kac kere ciger yedim neden yasaktı
Olabilir canım bende görmüştüm erken kapanan da olabiliyormuş.Benim oğlumun bıngıldağı 4 aylıkken kapandı. Tabi ilk internete girip korkunç şeyler okumuştum. Bir kaç ayımı kendime zehir ettim. Sonra sağolsun bir doktor bey önemli olanın baş çevresinin büyümesi olduğunu, bizim yaşadığımızın biraz genetik (babalarına çekmiş) olduğunu söyledi de rahatladık. Şimdi kızımda da biraz fazla kapanmış dedi hemşire, yine erken kapanabilir bilemiyorum.
Karaciğer bizde de öyledir ya, vucüdün kirlerini süzen organ. Hayvanlarda da ağır metalleri, o yaşa kadar yapılan aşıları ilaçları kimyasalları depolayan yer. O nedenle yenmesin deniyor. Benim doktorum gebelikten sonra ferritin artması için dana ciğeri yeme kuzu ciğeri ye, o henüz o kadar kirlenmemiştir demişti bundan önceki doğumumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?