2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benim kolik degil sessiz sakin uykuya duskun ama ben de eridikce eriyorum faha fszla erimemek için tastan yumusak ne bulsam yiyorum
Kız ben öylece aynı duruyorum ben niye erimiyorum acaba hamilelikten önce hiçte kilo alan bir yapım yoktu sonrasında niye böyle oldu acep

Kız ben öylece aynı duruyorum ben niye erimiyorum acaba hamilelikten önce hiçte kilo alan bir yapım yoktu sonrasında niye böyle oldu acep
canim demek bunye meselesi aslinda ilk cocukta daha hizli kilo verilir. Ben emzirirken cok zayifliyorum. Yani oldu bitti kilolu olmadim hic emzirince normal kilomun da altina dusuyorum.

Kızlar Alp dün rahatsızlandı Bi anda ishal ve kusma başladı hemen doktora götürdük serum ve iğne yapıldı kusması geçti ama ishal azda devam ediyor. Geçen gün İstanbul da soğuk bir hava vardı 15 dkka dışarda durduk hemen soğuk kaptı yavrum Çok üzülüyorum halsizleşti uyuyor uyukluyor öylece yatıyor çocuğum. Ağlamıyor sakince duruyor üzülüyorum onu öyle gördükçe inşallah bir an önce geçer ya

canim demek bunye meselesi aslinda ilk cocukta daha hizli kilo verilir. Ben emzirirken cok zayifliyorum. Yani oldu bitti kilolu olmadim hic emzirince normal kilomun da altina dusuyorum.
Ben 45 in üstüne hiç çıkmazdım hamilelikten sonra 56 da takıldım kaldım

Akilvar Canım doktor İshal için maflor damla verdi iyi geliyor mu ishale sen kullanmıştın. Günde kaç kez nasıl kullandın?

Çok geçmiş olsun canım rüzgar çarptı demek ki inşallah hemen toparlanır

Çok geçmiş olsun canım rüzgar çarptı demek ki inşallah hemen toparlanır
Teşekkür ederim canım ilk defa hastalanınca çok korktum dikkatte ediyorum ama oldu O gün baya soğuktu yolda tepine tepine açtı bacaklarını. Gecede kaç kez örttüm üstünü açmış yinede

Canım çok geçmiş olsun hemencecik geçer gider insallah

Kızlar bugün alin’in dördüncü ay kontrolü vardı 5900 gr 64,5 cm her şey gayet yolundaymış şükürler olsun. Bazen kucağımdayken bas kontrolünü sağlayamıyor kafası arkaya doğru düşüyordu onu sordum çok ilginç ama beyaz tenli bebekler bas kontrolünü daha geç sağlıyorlarmış. Alini döndürdü kafasını çok güzel dik tuttu masallah hiçbir sıkıntı yok dedi. Döndüğünü söyledim erken olduğunu gayet iyi olduğunu söyledi. Bol bol dışarı çıkartmamı konuşmamı söyledi bunları çok yapmaya çalışıyorum zaten. Sivrisinek ısırmıştı dün gece onu sordum ne kullanabiliriz diye suya lavanta yağı damlatıp sürebilirsin dedi. Su içmesini önermedi daha erken dedi ve tadımlara da gelecek ay başlayacağımızı söyledi. Demir olarak da ocean verdi aklımda kalanlar bunlar arkadaşlarım

Cok gecmis olsun canim bi sicak bi soguk cok dengesiz oldu havalar...

Şempanzelerle aynı ortalama iq seviyesine sahip insanlarla dolu bir ülkeyiz ne yazık ki…

Bizimde öyle canım bıngıldak zaten erken kapanmaması gerekiyormuş bir yerde okumuştum.

Benim oğlumun bıngıldağı 4 aylıkken kapandı. Tabi ilk internete girip korkunç şeyler okumuştum. Bir kaç ayımı kendime zehir ettim. Sonra sağolsun bir doktor bey önemli olanın baş çevresinin büyümesi olduğunu, bizim yaşadığımızın biraz genetik (babalarına çekmiş) olduğunu söyledi de rahatladık. Şimdi kızımda da biraz fazla kapanmış dedi hemşire, yine erken kapanabilir bilemiyorum.

Hamileyken kac kere ciger yedim neden yasaktı

Karaciğer bizde de öyledir ya, vucüdün kirlerini süzen organ. Hayvanlarda da ağır metalleri, o yaşa kadar yapılan aşıları ilaçları kimyasalları depolayan yer. O nedenle yenmesin deniyor. Benim doktorum gebelikten sonra ferritin artması için dana ciğeri yeme kuzu ciğeri ye, o henüz o kadar kirlenmemiştir demişti bundan önceki doğumumda

Olabilir canım bende görmüştüm erken kapanan da olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…