2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim canım ilk defa hastalanınca çok korktum dikkatte ediyorum ama oldu O gün baya soğuktu yolda tepine tepine açtı bacaklarını. Gecede kaç kez örttüm üstünü açmış yinede
Oluyor canım hasta olmayan çocuk mu var böyle böyle büyücekler Ekin de hiç örttürmüyor üstünü serin olduğunda uzun bacakli kisa kollu tulum giydiriyorum canim ben e bebekten almistim fermuarlilardan onlar kurtarıcı oldu baya

Ben büyük oğlana 4 aylıkken, küçüğe 3 aylıkken yaptırdım kafam rahat
Benim oğlum da öyleydi ama çok farklıydı atak döneminde 2 gündür gene bir haller oldu. Bir de bazı yerlerde 19. Hafta atağı yazıyor yeminle kalbim dayanmaz artık

Ben de bu ay sonu yaptiracagim .Buyuk oglumda 3.5 aylikken yaptirdim. Buyuk oglum bebekken idrar yolu enfeksiyonu olmustu sunnet.doktoru sunnet ettirirken artik sunnet oldu idrar yolu enfeksiyonu da olmaz demisti

Ben de bu ay sonu yaptiracagim .Buyuk oglumda 3.5 aylikken yaptirdim. Buyuk oglum bebekken idrar yolu enfeksiyonu olmustu sunnet.doktoru sunnet ettirirken artik sunnet oldu idrar yolu enfeksiyonu da olmaz demisti
Büyük rahatlık erken olması.

Yaaa benim oğlumda bugün ben su içerken kucağımda elime saldırdı resmen yerim ya çok tatlı
Canim dislerini bi yokla. Benimki de saldiriyordu. Meger distenmis. Kasiniyor mu ne parmagimi vermistim agzina goturdu isirdi oyle anladim disi. Ben erken daha diye bakmamistim. Ama masallah cok istekli bebislerimiz ikimizde cok cektik insallah istahli olurlar da o konuda rahat ederiz

Memeye saldiriyor canim, anne suttunun agri kesici etkisi varmis. Benim de isime geliyor, iyi kilo aldi atak doneminde masallah
Tetagilin de ağrı kesici özelliği var emzirmeyenler deneyebilir aşırı rahatlatti Ekini

Çok geçmiş olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…