Canim bize cok iyi geldi onu kullandim cocuk duzeldi. Sabah aksam 5 damla. Sizin isal mi olduAkilvar Canım doktor İshal için maflor damla verdi iyi geliyor mu ishale sen kullanmıştın. Günde kaç kez nasıl kullandın?
Ya iyi bari canım. Doktor bize günde 1 kere 6 damla dedi verdim şimdi umarım iyi gelir.Canim bize cok iyi geldi onu kullandim cocuk duzeldi. Sabah aksam 5 damla. Sizin isal mi oldu
Oluyor canım hasta olmayan çocuk mu var böyle böyle büyüceklerTeşekkür ederim canım ilk defa hastalanınca çok korktum dikkatte ediyorum ama olduO gün baya soğuktu yolda tepine tepine açtı bacaklarını. Gecede kaç kez örttüm üstünü açmış yinede
Normalde daha cok veriliyor canim ama bize gun de 2 ver demistiYa iyi bari canım. Doktor bize günde 1 kere 6 damla dedi verdim şimdi umarım iyi gelir.
Ben büyük oğlana 4 aylıkken, küçüğe 3 aylıkken yaptırdım kafam rahatKizlar sunnet konusus konusulmus mesela Hanefi mezhepine gore cocugu sunnet ettirmek sunnettir farz degildir. Fakat hayatimizda sunnet olan her seyin bir faydasi vsrdir sebepsiz yere bunu yapin denilmemistir. Erkegin sunnet olmasi penis kanseri ve esinin de rahim kanseri olma olasiligini azaltiyormus. Yani ben de bu sunnet işinde vardir bir hikmet deyip farz olmasa da kesinlikle yapma taraftariyim. Belki simdi yapmayi dusunmeyen arkadaslar ileride cocuklari buyuyunce kendileri karar verip olmak isterlerBir arkadasim ogluna birakmisti karari.
Benim oğlum da öyleydi ama çok farklıydı atak döneminde 2 gündür gene bir haller oldu. Bir de bazı yerlerde 19. Hafta atağı yazıyor yeminle kalbim dayanmaz artıkKızlar bizim atak henüz başlamadı ya da benim oğlan zaten hep atakta ondan mı farkı anlamadık bizYani zaten hep zor uyutuyoruz, ağlıyor direniyor uyuyor 10dk sonra cin gibi kalkıyor, hep kucakta yoksa ağlıyor, yani atak dah da daha kötü ne olabilir ki zaten
Ay atak bitince gelseydi bariKizlar elimle disler hissediliyoriyi oldu ek gidada ise yararlar
Canim dis bitmez kiAy atak bitince gelseydi bari
Ben de bu ay sonu yaptiracagim .Buyuk oglumda 3.5 aylikken yaptirdim. Buyuk oglum bebekken idrar yolu enfeksiyonu olmustu sunnet.doktoru sunnet ettirirken artik sunnet oldu idrar yolu enfeksiyonu da olmaz demistiBen büyük oğlana 4 aylıkken, küçüğe 3 aylıkken yaptırdım kafam rahat
Benim oğlum da öyleydi ama çok farklıydı atak döneminde 2 gündür gene bir haller oldu. Bir de bazı yerlerde 19. Hafta atağı yazıyor yeminle kalbim dayanmaz artık
Ben 1 yasina dogru disleri ciksin istiyorum. Ek gida alisma sureci vs derken dis işi bana zor geliyor istahtan kesiliyorlar buyuk oglumun sancili geciyorduCanim dis bitmez ki3 yasa kadar rahat yok kabul edin sizlerde, kabul edince en azindan sallasada yikilmiyorsun gelenle
Yaaa benim oğlumda bugün ben su içerken kucağımda elime saldırdı resmenBiliyor musun biz karsisinda bi sey yiyemiyoruz. Nasil agliyor. Istiyor yavermicem ama daha minicik...
Büyük rahatlık erken olması.Ben de bu ay sonu yaptiracagim .Buyuk oglumda 3.5 aylikken yaptirdim. Buyuk oglum bebekken idrar yolu enfeksiyonu olmustu sunnet.doktoru sunnet ettirirken artik sunnet oldu idrar yolu enfeksiyonu da olmaz demisti
Memeye saldiriyor canim, anne suttunun agri kesici etkisi varmis. Benim de isime geliyor, iyi kilo aldi atak doneminde masallahBen 1 yasina dogru disleri ciksin istiyorum. Ek gida alisma sureci vs derken dis işi bana zor geliyor istahtan kesiliyorlar buyuk oglumun sancili geciyordu
Canim dislerini bi yokla. Benimki de saldiriyordu. Meger distenmis. Kasiniyor mu ne parmagimi vermistim agzina goturdu isirdi oyle anladim disi. Ben erken daha diye bakmamistim. Ama masallah cok istekli bebislerimizYaaa benim oğlumda bugün ben su içerken kucağımda elime saldırdı resmenyerim ya çok tatlı
Ben kabul etmiyorumCanim dis bitmez ki3 yasa kadar rahat yok kabul edin sizlerde, kabul edince en azindan sallasada yikilmiyorsun gelenle
Tetagilin de ağrı kesici özelliği var emzirmeyenler deneyebilir aşırı rahatlatti EkiniMemeye saldiriyor canim, anne suttunun agri kesici etkisi varmis. Benim de isime geliyor, iyi kilo aldi atak doneminde masallah
6 aydan once veriliyor mu? Cok agladi kuzucuk bugun. Bende alayim cok zorlandiginda vereyim...Tetagilin de ağrı kesici özelliği var emzirmeyenler deneyebilir aşırı rahatlatti Ekini
Çok geçmiş olsun arkadaşımKızlar Alp dün rahatsızlandı Bi anda ishal ve kusma başladı hemen doktora götürdük serum ve iğne yapıldı kusması geçti ama ishal azda devam ediyor. Geçen gün İstanbul da soğuk bir hava vardı 15 dkka dışarda durduk hemen soğuk kaptı yavrumÇok üzülüyorum halsizleşti uyuyor uyukluyor öylece yatıyor çocuğum. Ağlamıyor sakince duruyor üzülüyorum onu öyle gördükçe inşallah bir an önce geçer ya
Evet canim dr ver dedi bana. Zaten içeriği tamamen doğal Ekin e çok iyi geldi valla ufacık toz6 aydan once veriliyor mu? Cok agladi kuzucuk bugun. Bende alayim cok zorlandiginda vereyim...
Saolasın canım benim,,Çok geçmiş olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?