Tetagil benim elim kolumdu ya oglum icin cok cok faydasini gordum hem temiz icerikli deTetagilin de ağrı kesici özelliği var emzirmeyenler deneyebilir aşırı rahatlatti Ekini
Ben çok sıcak olur diye giydirmiyorum yaOluyor canım hasta olmayan çocuk mu var böyle böyle büyüceklerEkin de hiç örttürmüyor üstünü serin olduğunda uzun bacakli kisa kollu tulum giydiriyorum canim ben e bebekten almistim fermuarlilardan onlar kurtarıcı oldu baya
Serinde giydiriyorum canim ben de klima falan açıkken şuan böyle uyuyor meselaBen çok sıcak olur diye giydirmiyorum yaevet haklısın böyle böyle büyüyecekler
Ben faydali olacağına çok inanmamistim ama o huzursuzluğu direk gitti canim cidden etki ediyor demek kiTetagil benim elim kolumdu ya oglum icin cok cok faydasini gordum hem temiz icerikli de
Evet canim belki rastlamamistin ama burada defalarca yazmistim tetagil cok iyi diye.Ben faydali olacağına çok inanmamistim ama o huzursuzluğu direk gitti canim cidden etki ediyor demek ki
Bende böyle yatırıyorum canım hava aşırı sıcak. Çok estiğinde ince bir tulum giydirsekmi acabaSerinde giydiriyorum canim ben de klima falan açıkken şuan böyle uyuyor mesela
Canim bak şuna dikkat et soğuk hasta etmez ama bu havalarda terleyip cereyanda kalırsa rüzgar yerse hasta olur. Eviniz sıcaktı diye hatırlıyorum çok cereyanda kalmamasina dikkat et kalin giydirirsen daha çok terler klima vs. Olsa uzun giydirmek mantikli ama su durumda değil daha çok terlemesine ve isilige sebep olurBende böyle yatırıyorum canım hava aşırı sıcak. Çok estiğinde ince bir tulum giydirsekmi acaba
Hidro nefroz grade 4 dediler. Çift kanal varmış böbrekte şuan sistoskopi olacak öncelikle ondan sonra ameliyat belli olur dedilerMerhaba geçmiş olsun canım kaç mm genişlik ameliyat dendi? Bizim en son sintigrafi çekildi onda böbreklerin ikisinin de idrarı süzme oranı iyi çıktı o yüzden ameliyata gerek yok şimdilik dediler. Ama her ay düzenli nefroloji+üroloji takibinde olacak. Genişlik artmaya devam ederse ameliyat düşünülebilir dedi doktor
Camı bile üstten açıyorduk üşümesin diye. Ya o gün uyumuştu pusetinde muhtemelen terledi havada estiği için üşüdüCanim bak şuna dikkat et soğuk hasta etmez ama bu havalarda terleyip cereyanda kalırsa rüzgar yerse hasta olur. Eviniz sıcaktı diye hatırlıyorum çok cereyanda kalmamasina dikkat et kalin giydirirsen daha çok terler klima vs. Olsa uzun giydirmek mantikli ama su durumda değil daha çok terlemesine ve isilige sebep olur
Ben de bu sekilde uyutuyorum gece bacaklarina ince ortu.oruyorum ama gunduz ortmuyorum. Benim ki boyle yan yatmayi da sevmiyor sirt ustu kaldirinca bakiyorum sirti terlemis. Bu sekilde yan yatirinca hic terlemiyor arkasina destek de koysam kendini ceviriyorBende böyle yatırıyorum canım hava aşırı sıcak. Çok estiğinde ince bir tulum giydirsekmi acaba
Michelin lastiği gibi olan o kolları ısırmak lazımSerinde giydiriyorum canim ben de klima falan açıkken şuan böyle uyuyor mesela
Benimki yüz üstü ve yan yatmayı çok seviyor. Nasıl rahat nefes alıyor acaba sürekli bakıyorumBen de bu sekilde uyutuyorum gece bacaklarina ince ortu.oruyorum ama gunduz ortmuyorum. Benim ki boyle yan yatmayi da sevmiyor sirt ustu kaldirinca bakiyorum sirti terlemis. Bu sekilde yan yatirinca hic terlemiyor arkasina destek de koysam kendini ceviriyor
Cnm bunu yazdığımın akşamına başladı bizimki de, 3 gündür canım çıktı kolum tutmuyor artık, sigarayı çok uzun süredir bırakmıştım dün akşam 5 buçuk saat uyanık kaldı uyumadı ve içtim dayanamayıp. Devamını getirmem umarım.Ben büyük oğlana 4 aylıkken, küçüğe 3 aylıkken yaptırdım kafam rahat
Benim oğlum da öyleydi ama çok farklıydı atak döneminde 2 gündür gene bir haller oldu. Bir de bazı yerlerde 19. Hafta atağı yazıyor yeminle kalbim dayanmaz artık
Canım şu tarzlardan al bence bu fiyatlara en iyisi bunlarKızlar temizlikçi ablanın torununa hediye ana kucağı alacağım da uygun fiyatlı ve kullanışlı bildiğiniz marka var mı 1000tl altında?
Isır teyzesi sana serbestMichelin lastiği gibi olan o kolları ısırmak lazım
+1 bendeeeHarika gecmis gercektencanim peki ne kadar odeme yaptiniz? Cok guzel bilgiler yazmissin, her gittiginde bu mesajdan isterim
Anladım benim dr yemekte kısıtlama yapmadı hic sucuk salam haric yeni duydum ikinciye yememBenim oğlumun bıngıldağı 4 aylıkken kapandı. Tabi ilk internete girip korkunç şeyler okumuştum. Bir kaç ayımı kendime zehir ettim. Sonra sağolsun bir doktor bey önemli olanın baş çevresinin büyümesi olduğunu, bizim yaşadığımızın biraz genetik (babalarına çekmiş) olduğunu söyledi de rahatladık. Şimdi kızımda da biraz fazla kapanmış dedi hemşire, yine erken kapanabilir bilemiyorum.
Karaciğer bizde de öyledir ya, vucüdün kirlerini süzen organ. Hayvanlarda da ağır metalleri, o yaşa kadar yapılan aşıları ilaçları kimyasalları depolayan yer. O nedenle yenmesin deniyor. Benim doktorum gebelikten sonra ferritin artması için dana ciğeri yeme kuzu ciğeri ye, o henüz o kadar kirlenmemiştir demişti bundan önceki doğumumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?