2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben çok sıcak olur diye giydirmiyorum ya evet haklısın böyle böyle büyüyecekler

Bende böyle yatırıyorum canım hava aşırı sıcak. Çok estiğinde ince bir tulum giydirsekmi acaba
Canim bak şuna dikkat et soğuk hasta etmez ama bu havalarda terleyip cereyanda kalırsa rüzgar yerse hasta olur. Eviniz sıcaktı diye hatırlıyorum çok cereyanda kalmamasina dikkat et kalin giydirirsen daha çok terler klima vs. Olsa uzun giydirmek mantikli ama su durumda değil daha çok terlemesine ve isilige sebep olur

Hidro nefroz grade 4 dediler. Çift kanal varmış böbrekte şuan sistoskopi olacak öncelikle ondan sonra ameliyat belli olur dediler

Camı bile üstten açıyorduk üşümesin diye. Ya o gün uyumuştu pusetinde muhtemelen terledi havada estiği için üşüdü

Bende böyle yatırıyorum canım hava aşırı sıcak. Çok estiğinde ince bir tulum giydirsekmi acaba
Ben de bu sekilde uyutuyorum gece bacaklarina ince ortu.oruyorum ama gunduz ortmuyorum. Benim ki boyle yan yatmayi da sevmiyor sirt ustu kaldirinca bakiyorum sirti terlemis. Bu sekilde yan yatirinca hic terlemiyor arkasina destek de koysam kendini ceviriyor

Benimki yüz üstü ve yan yatmayı çok seviyor. Nasıl rahat nefes alıyor acaba sürekli bakıyorum Ben gece ince örtüyorrum eserse ama hemen tepikliyor açıyor ya

Kızlar temizlikçi ablanın torununa hediye ana kucağı alacağım da uygun fiyatlı ve kullanışlı bildiğiniz marka var mı 1000tl altında?

Cnm bunu yazdığımın akşamına başladı bizimki de, 3 gündür canım çıktı kolum tutmuyor artık, sigarayı çok uzun süredir bırakmıştım dün akşam 5 buçuk saat uyanık kaldı uyumadı ve içtim dayanamayıp. Devamını getirmem umarım.

Kızlar temizlikçi ablanın torununa hediye ana kucağı alacağım da uygun fiyatlı ve kullanışlı bildiğiniz marka var mı 1000tl altında?
Canım şu tarzlardan al bence bu fiyatlara en iyisi bunlar

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-10-18-59-44-551_com.pozitron.hepsiburada.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 75
Anladım benim dr yemekte kısıtlama yapmadı hic sucuk salam haric yeni duydum ikinciye yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…