2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar oğlum cok huysuz diş etleriyle oynayinca sakinleşiyordu. Ben de jel süreyim dedim parmagimi sokmsmla emcüklemesi bir oldu ne anladim bu işten ben

Kızlar bebeleriniz kaka yaparken hafif kızarıp ııh diye ses çıkarıyor mu yoksa bir işaret vermeden mi yapıyor genelde? Bizimki nadiren sessiz yapıyor genelde ıhhlıyor kızarıyor normal mi acaba?

Kızlar bebeleriniz kaka yaparken hafif kızarıp ııh diye ses çıkarıyor mu yoksa bir işaret vermeden mi yapıyor genelde? Bizimki nadiren sessiz yapıyor genelde ıhhlıyor kızarıyor normal mi acaba?
Yok ne kızarıyor ne de ıkınıyor rahat yapıyor benim oğlum

O uyaninca durduruyorum zaten uyuyunca izliyorum wjsjje 30 dklik 1 bölümü 1 günde anca bitiriyorum
ben de kısa süreli sitcomlar izliyorum sadece uzun şeylere sardıramam sardırsam da yıllar sürer bi sezonun bitmesi

Çok geçmiş olsun, daha iyi mi şimdi?
Ben de hava sıcak diye klima açıyorum ama hep bir korku ay soğuk mu oldu üşüyecek mi diye stresteyim.

Evet kuzu yüzü kızarıyor sonra cooort diye bi ses geliyor ve yayılan o nadide koku

Evet ne bulsa ağzına götürüp,hunharca ısırıyor. Sanki diş yeri belli olmuş gibi

Bugün Ekinin bezlerini çöpe indirdim asansöre bindim Allah'ım nasıl bir kokudur arkamdan biri binse bu kız altına yapmış der hemen cantamdan parfüm çıkarıp olay mahalini temizledim
Ben sırf o kokuyu çekmemek için çöp kovasiyla poşet aldım ya cehennem gibi kokuyor yoksa

Bugün Ekinin bezlerini çöpe indirdim asansöre bindim Allah'ım nasıl bir kokudur arkamdan biri binse bu kız altına yapmış der hemen cantamdan parfüm çıkarıp olay mahalini temizledim
Demir ve kan ilaçlarından sonra daha değişik bi koku var sankiii kuzum bana mı öyle geldi yoksa yaaa

Kızlar mama sandalyesi ne marka aldınız? 300tlye de var 3000 tlye de, önceliğim güvenlik sonra hafif ve kolay temizlenir olması, memnun kaldıklarınızı atar mısınız?

Kızlar mama sandalyesi ne marka aldınız? 300tlye de var 3000 tlye de, önceliğim güvenlik sonra hafif ve kolay temizlenir olması, memnun kaldıklarınızı atar mısınız?
Ben ikea tipi aldım 3 bin olanlar aşırı hantal ve temizliği çok zor

Ben baby plus star modelini aldım yorumlar baya iyi canım 230 tl gibi fiyattı açıkcası çok ağır hantal ve pahalı bişey istemedim

Kızlar fisher price aktivite masası veya hoppala alan var mı? İkisinden birini almak istiyorum ama kararısz kaldım
Aktivite masası düşünüyorum canim yürümelerine çok destek oluyormuş. Yürüteç kullanmayacagim için bana o mantıklı geldi ama daha almadım belki biri alır diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…