Ayyyy demeee gel sarılalımKızlar galiba bizim atağımızbittiii
Her bebişin tarzi var kuzuKızlar sizim bebisler ne güzel dötü bası dagıtmıs yatıyorlar benim ki dümdüz
Yok ne kızarıyor ne de ıkınıyor rahat yapıyor benim oğlumKızlar bebeleriniz kaka yaparken hafif kızarıp ııh diye ses çıkarıyor mu yoksa bir işaret vermeden mi yapıyor genelde? Bizimki nadiren sessiz yapıyor genelde ıhhlıyor kızarıyor normal mi acaba?
O uyaninca durduruyorum zaten uyuyunca izliyorum wjsjje 30 dklik 1 bölümü 1 günde anca bitiriyorum
Çok geçmiş olsun, daha iyi mi şimdi?Kızlar Alp dün rahatsızlandı Bi anda ishal ve kusma başladı hemen doktora götürdük serum ve iğne yapıldı kusması geçti ama ishal azda devam ediyor. Geçen gün İstanbul da soğuk bir hava vardı 15 dkka dışarda durduk hemen soğuk kaptı yavrumÇok üzülüyorum halsizleşti uyuyor uyukluyor öylece yatıyor çocuğum. Ağlamıyor sakince duruyor üzülüyorum onu öyle gördükçe inşallah bir an önce geçer ya
Evet kuzu yüzü kızarıyor sonra cooort diye bi ses geliyor ve yayılan o nadide kokuKızlar bebeleriniz kaka yaparken hafif kızarıp ııh diye ses çıkarıyor mu yoksa bir işaret vermeden mi yapıyor genelde? Bizimki nadiren sessiz yapıyor genelde ıhhlıyor kızarıyor normal mi acaba?
Evet ne bulsa ağzına götürüp,hunharca ısırıyor. Sanki diş yeri belli olmuş gibiCanim dislerini bi yokla. Benimki de saldiriyordu. Meger distenmis. Kasiniyor mu ne parmagimi vermistim agzina goturdu isirdi oyle anladim disi. Ben erken daha diye bakmamistim. Ama masallah cok istekli bebislerimizikimizde cok cektik insallah istahli olurlar da o konuda rahat ederiz
Ben sırf o kokuyu çekmemek için çöp kovasiyla poşet aldım ya cehennem gibi kokuyor yoksaBugün Ekinin bezlerini çöpe indirdim asansöre bindim Allah'ım nasıl bir kokudurarkamdan biri binse bu kız altına yapmış der hemen cantamdan parfüm çıkarıp olay mahalini temizledim
Gerçekten çekilecek çile değilBen sırf o kokuyu çekmemek için çöp kocasiyla poşet aldım ya cehennem gibi kokuyor yoksa
arkadaşım 10-15 yılAyyyy demeee gel sarılalımkaç gün sürdü?
Demir ve kan ilaçlarından sonra daha değişik bi koku var sankiii kuzum bana mı öyle geldi yoksa yaaaBugün Ekinin bezlerini çöpe indirdim asansöre bindim Allah'ım nasıl bir kokudurarkamdan biri binse bu kız altına yapmış der hemen cantamdan parfüm çıkarıp olay mahalini temizledim
Hahaha bizim de 25 gün sürdü ama 250 yıl gibiydibarkadaşım 10-15 yıl25 gün falan sürdü ortalama atak olduğun anlamamla beraber
Çiş ve kaka daha pis kokuyorDemir ve kan ilaçlarından sonra daha değişik bi koku var sankiii kuzum bana mı öyle geldi yoksa yaaa
Heh iyi bari, ansızın gelen bir dk bu normal mi endişesi olduEvet kuzu yüzü kızarıyor sonra cooort diye bi ses geliyor ve yayılan o nadide koku
Ben ikea tipi aldım 3 bin olanlar aşırı hantal ve temizliği çok zorKızlar mama sandalyesi ne marka aldınız? 300tlye de var 3000 tlye de, önceliğim güvenlik sonra hafif ve kolay temizlenir olması, memnun kaldıklarınızı atar mısınız?
Ben baby plus star modelini aldım yorumlar baya iyi canım 230 tl gibi fiyattı açıkcası çok ağır hantal ve pahalı bişey istemedimKızlar mama sandalyesi ne marka aldınız? 300tlye de var 3000 tlye de, önceliğim güvenlik sonra hafif ve kolay temizlenir olması, memnun kaldıklarınızı atar mısınız?
Aktivite masası düşünüyorum canim yürümelerine çok destek oluyormuş. Yürüteç kullanmayacagim için bana o mantıklı geldi ama daha almadım belki biri alır diye bekliyorumKızlar fisher price aktivite masası veya hoppala alan var mı? İkisinden birini almak istiyorum ama kararısz kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?