2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar birde beslenmeden sonra hala gaz cikarttiriyor musunuz,?
Evet canım çok emmişse vuruyorum sırtına hemen bir iki hemen çıkarıyor
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk?

Ben ikea tipi aldım 3 bin olanlar aşırı hantal ve temizliği çok zor
Hiç istemiyorum ben de hantal bişey, ikea geri çekmiş mama sandalyesini sanırım satışı yok, bir güvenlik sıkıntısı fln mı çıktı acaba. Ben de bir muadillerine bakayım.

Maşallah piremseseeee
Tüh be kader arkadaşım kıramadık su 6000 gramın belini
Neyse canım zaten yetersiz olsa sana da doktor ek gıda mama falan verirdi bana da vermedi aynen devam bu şekilde
Hadi geçmiş olsun diyelim bir dahaki ayaa kader kısmet

Saolasın canım. Düne göre biraz daha iyi halsizliği gitti oynuyor falan ama ishali devam ediyor hala çok korkuyorum vücudu susuz kalır diye umarım çabuk geçer

Hiç istemiyorum ben de hantal bişey, ikea geri çekmiş mama sandalyesini sanırım satışı yok, bir güvenlik sıkıntısı fln mı çıktı acaba. Ben de bir muadillerine bakayım.
Canim ben Wellegronun mama sandelyesini almistim masa sandalye gibi ayrilabiliyorda tabi ben hic ayirmadim 2.ye saklamistim.Hafif oldugundan Istedigim her yere rahatlikla tasiyabildim yeri geldi balkona aliyordum. Tertemiz sapasaglam duruyor Yigit e simdi kullanacagim

Kızlar bebeleriniz kaka yaparken hafif kızarıp ııh diye ses çıkarıyor mu yoksa bir işaret vermeden mi yapıyor genelde? Bizimki nadiren sessiz yapıyor genelde ıhhlıyor kızarıyor normal mi acaba?
Yeni güncelleme ile geldi canım emerken cok hırslanıyor sonra ıkınma sonra ses ve koku

Kızlar fisher price aktivite masası veya hoppala alan var mı? İkisinden birini almak istiyorum ama kararısz kaldım
laaa nedir ki hemen google bakıyore
Bana bir arkadaşım yürüme arkadaşı verecek galiba öyle dedi bakalım o veremeden yürür bu kız gibime geliyor bu hızla

Saolasın canım. Düne göre biraz daha iyi halsizliği gitti oynuyor falan ama ishali devam ediyor hala çok korkuyorum vücudu susuz kalır diye umarım çabuk geçer
Korkma canim gunde kac defa yapiyor. Eger emiyorsa hele ki hic korkma emmezse serum da takiyorlar.isali kesmez ama susuz kalmaz

Korkma canim gunde kac defa yapiyor. Eger emiyorsa hele ki hic korkma emmezse serum da takiyorlar.isali kesmez ama susuz kalmaz
Canım dün serum verdiler zaten. Bugün Bi az Bi çok derken 10 beze yakın oldu çok üzülüyorum Emiyor çok şükür onda sıkıntı yok. Damla inşallah etki eder bakalım yarında çok olursa tekrar götüreceğim doktora.

Yani canim bence sen damlayi sabah aksam versen daha etki eder bagirsak duzenleyici bana doktorum oyle soyledi tabi doktorunu dinleyeceksin de. Mukus var mi siz de benim ki isalken mukus vardi. Gecer yarina daha azalir kaka sayisi merak etme.

Yani canim bence sen damlayi sabah aksam versen daha etki eder bagirsak duzenleyici bana doktorum oyle soyledi tabi doktorunu dinleyeceksin de. Mukus var mi siz de benim ki isalken mukus vardi. Gecer yarina daha azalir kaka sayisi merak etme.
Bizde eşimle damlayı öyle mi versek acaba diye düşündük olmadı öyle Deneriz üstünde de yazıyor zaten. Yok canım mukus. İnşallah canım ya

Bizde eşimle damlayı öyle mi versek acaba diye düşündük olmadı öyle Deneriz üstünde de yazıyor zaten. Yok canım mukus. İnşallah canım ya
Yani benim ki isal.oldugunda seninkinden kucuktu zarari olsaydi.doktor o sekilde soylemezdi ve de benim kakali bez sayisi daha azdi canim.Allah şifa versin minigine uzulme canim geciyor ama sukret emiyor ya emmeseydi ben hatiriliyorum 1 gun hic emmedi biberonla agzinin kenarindan bosaltmistim

Aktivite masası düşünüyorum canim yürümelerine çok destek oluyormuş. Yürüteç kullanmayacagim için bana o mantıklı geldi ama daha almadım belki biri alır diye bekliyorum
Hahahahahab bende kime kitlesem diye düşünüyorum yaaa
Bir arkadaşım aktivite masası için aldığım en iyi şeydi demişti ben onu alacağım cnm.
Yaaaaaaa şimdi daha çok alasım geldi
Yaa sizin kızlarınızı yerimim maşallah ikisinede
Hocam sporcu kızı o tabiki yürücek ben ultasona her gittiğimde doktorum bu kızın spor hariç meslek yapması çok zor bu hareketle demişti sporcu olduğumu bilmeden

Çok saol canım benim doğru diyorsun. Umarım iyi gelir

İlk adım arabasını ablama, mama sandalyesini görümceme kitledim duruyor hepsi hazırda. Yürüteci de bi akrabası almış getirmiş ben demedim

Bizimkiler sıfır beden falan olcak bu gidişle boya gidiyor yedikleri aynen bebiş ya doktor hiçbir sıkıntı yok boy kilo her şeyi çok iyi dedi diğer aya neler olacak bakalım
Bende de o var canım hediye geldi senin memnun olmana sevindim

Günaydın kızlarr
Bebeğimin yüzünde böyle kızarıklıklar var ve kaşıyor Egzama mı acaba ya da alerji mi bilemedik. Yarın doktora gitcez yine de size de sormak istedim. Mama da kullanıyoruz herşeye de dikkat ediyorun ama tırnaklarını da sürekli törpülüyorum yüzünü yine kanatıyor. Bebanthol derma kullandım yüzüne aslında geçiriyor tekrar kaşıyor kıpkırmızı oluyor

Eklentiler

• 20230711_075713.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…