Bir arkadaşım aktivite masası için aldığım en iyi şeydi demişti ben onu alacağım cnm.Kızlar fisher price aktivite masası veya hoppala alan var mı? İkisinden birini almak istiyorum ama kararısz kaldım
Evet canım çok emmişse vuruyorum sırtına hemen bir iki hemen çıkarıyorKizlar birde beslenmeden sonra hala gaz cikarttiriyor musunuz,?
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk?Kızlar Alp dün rahatsızlandı Bi anda ishal ve kusma başladı hemen doktora götürdük serum ve iğne yapıldı kusması geçti ama ishal azda devam ediyor. Geçen gün İstanbul da soğuk bir hava vardı 15 dkka dışarda durduk hemen soğuk kaptı yavrumÇok üzülüyorum halsizleşti uyuyor uyukluyor öylece yatıyor çocuğum. Ağlamıyor sakince duruyor üzülüyorum onu öyle gördükçe inşallah bir an önce geçer ya
Hiç istemiyorum ben de hantal bişey, ikea geri çekmiş mama sandalyesini sanırım satışı yok, bir güvenlik sıkıntısı fln mı çıktı acaba. Ben de bir muadillerine bakayım.Ben ikea tipi aldım 3 bin olanlar aşırı hantal ve temizliği çok zor
Maşallah piremseseeeeKızlar bugün alin’in dördüncü ay kontrolü vardı 5900 gr 64,5 cmher şey gayet yolundaymış şükürler olsun. Bazen kucağımdayken bas kontrolünü sağlayamıyor kafası arkaya doğru düşüyordu onu sordum çok ilginç ama beyaz tenli bebekler bas kontrolünü daha geç sağlıyorlarmış. Alini döndürdü kafasını çok güzel dik tuttu masallah hiçbir sıkıntı yok dedi. Döndüğünü söyledim erken olduğunu gayet iyi olduğunu söyledi. Bol bol dışarı çıkartmamı konuşmamı söyledi bunları çok yapmaya çalışıyorum zaten. Sivrisinek ısırmıştı dün gece onu sordum ne kullanabiliriz diye suya lavanta yağı damlatıp sürebilirsin dedi. Su içmesini önermedi daha erken dedi ve tadımlara da gelecek ay başlayacağımızı söyledi. Demir olarak da ocean verdi aklımda kalanlar bunlar arkadaşlarım
Saolasın canım. Düne göre biraz daha iyi halsizliği gitti oynuyor falan ama ishali devam ediyor hala çok korkuyorum vücudu susuz kalır diye umarım çabuk geçerben de kısa süreli sitcomlar izliyorum sadece uzun şeylere sardıramam sardırsam da yıllar sürer bi sezonun bitmesi
Çok geçmiş olsun, daha iyi mi şimdi?
Ben de hava sıcak diye klima açıyorum ama hep bir korku ay soğuk mu oldu üşüyecek mi diye stresteyim.
Düne göre iyi ama huysuz azıcık birde ishali devam ediyor umarım yarına bişeyi kalmazEvet canım çok emmişse vuruyorum sırtına hemen bir iki hemen çıkarıyor
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk?
Canim ben Wellegronun mama sandelyesini almistim masa sandalye gibi ayrilabiliyorda tabi ben hic ayirmadim 2.ye saklamistim.Hafif oldugundan Istedigim her yere rahatlikla tasiyabildim yeri geldi balkona aliyordum. Tertemiz sapasaglam duruyor Yigit e simdi kullanacagimHiç istemiyorum ben de hantal bişey, ikea geri çekmiş mama sandalyesini sanırım satışı yok, bir güvenlik sıkıntısı fln mı çıktı acaba. Ben de bir muadillerine bakayım.
Yeni güncelleme ile geldi canımKızlar bebeleriniz kaka yaparken hafif kızarıp ııh diye ses çıkarıyor mu yoksa bir işaret vermeden mi yapıyor genelde? Bizimki nadiren sessiz yapıyor genelde ıhhlıyor kızarıyor normal mi acaba?
Kızlar fisher price aktivite masası veya hoppala alan var mı? İkisinden birini almak istiyorum ama kararısz kaldım
Korkma canim gunde kac defa yapiyor. Eger emiyorsa hele ki hic korkma emmezse serum da takiyorlar.isali kesmez ama susuz kalmazSaolasın canım. Düne göre biraz daha iyi halsizliği gitti oynuyor falan ama ishali devam ediyor hala çok korkuyorum vücudu susuz kalır diye umarım çabuk geçer
Canım dün serum verdiler zaten. Bugün Bi az Bi çok derken 10 beze yakın oldu çok üzülüyorumKorkma canim gunde kac defa yapiyor. Eger emiyorsa hele ki hic korkma emmezse serum da takiyorlar.isali kesmez ama susuz kalmaz
Yani canim bence sen damlayi sabah aksam versen daha etki eder bagirsak duzenleyici bana doktorum oyle soyledi tabi doktorunu dinleyeceksin de. Mukus var mi siz de benim ki isalken mukus vardi. Gecer yarina daha azalir kaka sayisi merak etme.Canım dün serum verdiler zaten. Bugün Bi az Bi çok derken 10 beze yakın oldu çok üzülüyorumEmiyor çok şükür onda sıkıntı yok. Damla inşallah etki eder bakalım yarında çok olursa tekrar götüreceğim doktora.
Bizde eşimle damlayı öyle mi versek acaba diye düşündük olmadı öyle Deneriz üstünde de yazıyor zaten. Yok canım mukus. İnşallah canım yaYani canim bence sen damlayi sabah aksam versen daha etki eder bagirsak duzenleyici bana doktorum oyle soyledi tabi doktorunu dinleyeceksin de. Mukus var mi siz de benim ki isalken mukus vardi. Gecer yarina daha azalir kaka sayisi merak etme.
Yani benim ki isal.oldugunda seninkinden kucuktu zarari olsaydi.doktor o sekilde soylemezdi ve de benim kakali bez sayisi daha azdi canim.Allah şifa versin minigine uzulme canim geciyor ama sukret emiyor ya emmeseydi ben hatiriliyorum 1 gun hic emmedi biberonla agzinin kenarindan bosaltmistimBizde eşimle damlayı öyle mi versek acaba diye düşündük olmadı öyle Deneriz üstünde de yazıyor zaten. Yok canım mukus. İnşallah canım ya
Zam gelecektirHiç istemiyorum ben de hantal bişey, ikea geri çekmiş mama sandalyesini sanırım satışı yok, bir güvenlik sıkıntısı fln mı çıktı acaba. Ben de bir muadillerine bakayım.
Bazen ıkınıyor bazen bi bakmısım sessiz sedasız yapmısKızlar bebeleriniz kaka yaparken hafif kızarıp ııh diye ses çıkarıyor mu yoksa bir işaret vermeden mi yapıyor genelde? Bizimki nadiren sessiz yapıyor genelde ıhhlıyor kızarıyor normal mi acaba?
Hahahahahab bende kime kitlesem diye düşünüyorum yaaaAktivite masası düşünüyorum canim yürümelerine çok destek oluyormuş. Yürüteç kullanmayacagim için bana o mantıklı geldi ama daha almadım belki biri alır diye bekliyorum
Yaaaaaaa şimdi daha çok alasım geldiBir arkadaşım aktivite masası için aldığım en iyi şeydi demişti ben onu alacağım cnm.
Yaa sizin kızlarınızı yerimim maşallah ikisinedeMaşallah piremseseeee
Tüh be kader arkadaşım kıramadık su 6000 gramın belini
Neyse canım zaten yetersiz olsa sana da doktor ek gıda mama falan verirdi bana da vermedi aynen devam bu şekilde
Hadi geçmiş olsun diyelim bir dahaki ayaa kader kısmet
Hocam sporcu kızı o tabiki yürücekYeni güncelleme ile geldi canımemerken cok hırslanıyor sonra ıkınma sonra ses ve koku
laaa nedir ki hemen google bakıyore
Bana bir arkadaşım yürüme arkadaşı verecek galiba öyle dedi bakalım o veremeden yürür bu kız gibime geliyor bu hızla
Çok saol canım benim doğru diyorsun. Umarım iyi gelirYani benim ki isal.oldugunda seninkinden kucuktu zarari olsaydi.doktor o sekilde soylemezdi ve de benim kakali bez sayisi daha azdi canim.Allah şifa versin minigine uzulme canim geciyor ama sukret emiyor ya emmeseydi ben hatiriliyorum 1 gun hic emmedi biberonla agzinin kenarindan bosaltmistim
İlk adım arabasını ablama, mama sandalyesini görümceme kitledim duruyor hepsi hazırda. Yürüteci de bi akrabası almış getirmiş ben demedimHahahahahab bende kime kitlesem diye düşünüyorum yaaa
Yaaaaaaa şimdi daha çok alasım geldi
Yaa sizin kızlarınızı yerimim maşallah ikisinede
Hocam sporcu kızı o tabiki yürücekben ultasona her gittiğimde doktorum bu kızın spor hariç meslek yapması çok zor bu hareketle demişti sporcu olduğumu bilmeden
Bizimkiler sıfır beden falan olcak bu gidişle boya gidiyor yedikleriMaşallah piremseseeee
Tüh be kader arkadaşım kıramadık su 6000 gramın belini
Neyse canım zaten yetersiz olsa sana da doktor ek gıda mama falan verirdi bana da vermedi aynen devam bu şekilde
Hadi geçmiş olsun diyelim bir dahaki ayaa kader kısmet
Bende de o var canım hediye geldi senin memnun olmana sevindimCanim ben Wellegronun mama sandelyesini almistim masa sandalye gibi ayrilabiliyorda tabi ben hic ayirmadim 2.ye saklamistim.Hafif oldugundan Istedigim her yere rahatlikla tasiyabildim yeri geldi balkona aliyordum. Tertemiz sapasaglam duruyor Yigit e simdi kullanacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?