Benim oglumunda yanaklarinda vardi kendiliginden gecti bise sürmedim ben.Günaydın kızlarr
Bebeğimin yüzünde böyle kızarıklıklar var ve kaşıyorEgzama mı acaba ya da alerji mi bilemedik. Yarın doktora gitcez yine de size de sormak istedim. Mama da kullanıyoruz herşeye de dikkat ediyorun ama tırnaklarını da sürekli törpülüyorum yüzünü yine kanatıyor. Bebanthol derma kullandım yüzüne aslında geçiriyor tekrar kaşıyor kıpkırmızı oluyor
Gunaydin, egzama olmus. Keske hemen yayilmadan Dr gitseydiniz. Cok huzursuzdur yavrucak... Hemen sifa bulun insallahGünaydın kızlarr
Bebeğimin yüzünde böyle kızarıklıklar var ve kaşıyorEgzama mı acaba ya da alerji mi bilemedik. Yarın doktora gitcez yine de size de sormak istedim. Mama da kullanıyoruz herşeye de dikkat ediyorun ama tırnaklarını da sürekli törpülüyorum yüzünü yine kanatıyor. Bebanthol derma kullandım yüzüne aslında geçiriyor tekrar kaşıyor kıpkırmızı oluyor
Bize de ocean verdi ama 4 damlayla başlattı şimdilik. Belki 5. Ay kontrolünde damla sayısınu arttırırKızlar demiri günün hangi saati veriyorsunuz doktora sormayı unutmuşum bir de ocean veren varsa size de 10 damla mi dedi doktor
10 cok degil miKızlar demiri günün hangi saati veriyorsunuz doktora sormayı unutmuşum bir de ocean veren varsa size de 10 damla mi dedi doktor
Bize neden on damla dedi acaba? Kilosu ne kadar senin bebeğinin canımBize de ocean verdi ama 4 damlayla başlattı şimdilik. Belki 5. Ay kontrolünde damla sayısınu arttırır
Bu arada ben sabah ilk emzirmeden bir 10-15 dk sonra veriyorum. Doktorumuz bize de belirli bir zaman söylemedi.
Bana da çok geldi aynısını hamileyken ben bile daha az kullanıyordum. Size de mi ocean verdi doktor canım10 cok degil mi
Evet ama bir puf ya da 3 damla demisti. Bingildak cok mu acikmis sizin?Bize neden on damla dedi acaba? Kilosu ne kadar senin bebeğinin canım
Bana da çok geldi aynısını hamileyken ben bile daha az kullanıyordum. Size de mi ocean verdi doktor canım
Cok gecmis olsunKızlar dün akşam bebeğim çok huysuzlandı uykusu var yatırıyorum 5 dk ya uyanıyor ama nasıl ağlıyor böyle 1-2 saat uğraştık birazda başında kalarak uyuttuk sonra bi baktım ateş 37.7 bide halsiz halsiz bakıyordu resmen ,hemen hazırlandık bu arada bebişin yüzünü elini ayağını yıkadım hemen geri canlandı bide calpol verdim ateşe baktım 37 ye inmiş dedik hemen götürmeyelim takip edelim dedik, gece 1 e kadar takip ettik sürekli uyudu uyandı emdi, ishal değil iştahsızda değil, ama 37 altına inmedi sonra gece indi uyudu takip ettik 36.5 civarı şuan baktım gene öyle ama kafaya şeyi taktım noldu yani bu çocuk neden ateşlendi noldu, bide her ihtimale karşı bi doktora götürsem mi , dün eşimde bende bi ara ağladık ne kadar zormuş kızlar ya bebekler hiç hastalanmasın
Canım elime gelen birşey yok ağızda 3 ay kontrolünde doktor diş imkansız çok erken dedi o da bakmadı ağıza ama eli hep ağzında ve salyası da çok şu ara, bilmiyorum ama 38 e yaklaşınca cidden halsizleşti çünkü eşim de bende farkettik, iyi diye düşünerek aldım ateş ölçeri valla bi tane daha alacağım artık kontrollü gidebilmek için, ateş ölçeri ekliyorumCok gecmis olsunbazi bebeklerde dis ates yapiyor. Baktiniz mi agzina? Aslinda 38 de bile canli oluyorlar. Atesi dogru olctugunuzden emin misiniz? 38 ustune cikinca halsizlik oluyor...
Bu konuda bir şey söylemediEvet ama bir puf ya da 3 damla demisti. Bingildak cok mu acikmis sizin?
6100 gr benim kızımBize neden on damla dedi acaba? Kilosu ne kadar senin bebeğinin canım
Bana da çok geldi aynısını hamileyken ben bile daha az kullanıyordum. Size de mi ocean verdi doktor canım
Hemen hemen aynıyız 5900 benimki de. Mutlaka sorucam canım doktorumuza teşekkür ederim6100 gr benim kızım
Cubuk gibi olanlar var ya onlardan da al canim. Benim onlardan da 2 tane var. Hepsiyle olcuyorum. Kizimda 38 diye gittik birinde 40i gecmis. Bunlara hic guvenilmiyorCanım elime gelen birşey yok ağızda 3 ay kontrolünde doktor diş imkansız çok erken dedi o da bakmadı ağıza ama eli hep ağzında ve salyası da çok şu ara, bilmiyorum ama 38 e yaklaşınca cidden halsizleşti çünkü eşim de bende farkettik, iyi diye düşünerek aldım ateş ölçeri valla bi tane daha alacağım artık kontrollü gidebilmek için, ateş ölçeri ekliyorum
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin inşallah kuzucukKızlar Alp dün rahatsızlandı Bi anda ishal ve kusma başladı hemen doktora götürdük serum ve iğne yapıldı kusması geçti ama ishal azda devam ediyor. Geçen gün İstanbul da soğuk bir hava vardı 15 dkka dışarda durduk hemen soğuk kaptı yavrumÇok üzülüyorum halsizleşti uyuyor uyukluyor öylece yatıyor çocuğum. Ağlamıyor sakince duruyor üzülüyorum onu öyle gördükçe inşallah bir an önce geçer ya
Ben bu ikisini aldım. Gri olan kargoda daha gelmedi ama yorumları güzeldi. Diğerini de bir yerlere giderken kullanmak için aldım portatif kullanışlı bir şey. Tatil, kamp, anane babane evi vs her yere taşınabilir hoşuma gittiKızlar mama sandalyesi ne marka aldınız? 300tlye de var 3000 tlye de, önceliğim güvenlik sonra hafif ve kolay temizlenir olması, memnun kaldıklarınızı atar mısınız?
Geçmiş olsun canım evet ya bebekler hasta olmasınKızlar dün akşam bebeğim çok huysuzlandı uykusu var yatırıyorum 5 dk ya uyanıyor ama nasıl ağlıyor böyle 1-2 saat uğraştık birazda başında kalarak uyuttuk sonra bi baktım ateş 37.7 bide halsiz halsiz bakıyordu resmen ,hemen hazırlandık bu arada bebişin yüzünü elini ayağını yıkadım hemen geri canlandı bide calpol verdim ateşe baktım 37 ye inmiş dedik hemen götürmeyelim takip edelim dedik, gece 1 e kadar takip ettik sürekli uyudu uyandı emdi, ishal değil iştahsızda değil, ama 37 altına inmedi sonra gece indi uyudu takip ettik 36.5 civarı şuan baktım gene öyle ama kafaya şeyi taktım noldu yani bu çocuk neden ateşlendi noldu, bide her ihtimale karşı bi doktora götürsem mi , dün eşimde bende bi ara ağladık ne kadar zormuş kızlar ya bebekler hiç hastalanmasın
İnşallah canım benim teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin inşallah kuzucuk
Ben bu ikisini aldım. Gri olan kargoda daha gelmedi ama yorumları güzeldi. Diğerini de bir yerlere giderken kullanmak için aldım portatif kullanışlı bir şey. Tatil, kamp, anane babane evi vs her yere taşınabilir hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?