2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kızlar demiri günün hangi saati veriyorsunuz doktora sormayı unutmuşum bir de ocean veren varsa size de 10 damla mi dedi doktor
Ben Ekin kustuğu için uyku öncesi veriyorum canım sabahlari saat çok önemli değil. Dr bana kilo başına 1 damla demişti şuan 8 damla olarak veriyorum bizdeki wellcare kidsfer

Çok geçmiş olsun canım yakin zamanda aşı oldu mu? Diş desek diş için çok erken bi fe diş ateşi patlamadan hemen önce oluyor diyorlar acaba üsüttü mü canım

Kızlar demiri günün hangi saati veriyorsunuz doktora sormayı unutmuşum bir de ocean veren varsa size de 10 damla mi dedi doktor
Ben de ocean kullanıyorum canım o damlalıktaki 0.5ml çizgisinde veriyorum doktorumuz öyle dedi. O da yaklaşık 8 10 damla civarı oluyormuş canım fazla değil bence.

annewith değil, bu damlalarin demir orani çok yüksek değilmiş. Takip ettiğim çok iyi bi cocuk dr u var o da 8-10 damla olarak başlayın demişti soru cevapta
Oh iyi bari bebiş. Sevindim buna.
400 iu mu kullanıyordun canim ?
Fotoğrafını eklediğimi kullanıyordum canım aline de aynısını vermiş doktor.
Ben de ocean kullanıyorum canım o damlalıktaki 0.5ml çizgisinde veriyorum doktorumuz öyle dedi. O da yaklaşık 8 10 damla civarı oluyormuş canım fazla değil bence.
Teşekkür ederim canım

Eklentiler

• image.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 69
Çok geçmiş olsun canım yakin zamanda aşı oldu mu? Diş desek diş için çok erken bi fe diş ateşi patlamadan hemen önce oluyor diyorlar acaba üsüttü mü canım
Yok canım en son 2 ay aşılarını yaptırdım 1 ayı geçti yani , valla evim aşırı sıcak yeni taşındım batı cephe full güneş ikindiden akşama kadar bizde hep cam açıyorum acaba ondan mı oldu diye bende şüphelendim

Canim gecmis olsun bence kapi pencere falan aciyoruz usutmus olabilir. Bebekeler cok hassas en ufak esintide hasta olabiliyorlar. Şuan nasil

Kuzum 0,5 vermemi söyledi akşam yatarken veriyorum minseo nun dediği gibi kusmasın diye

Eklentiler

• IMG_4332.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 74
Kuzum bizim çocuk dr u çok sıcakta kalmayacak ateş yapar vücudu demişti. Ya klima acacaksiniz ya serinde duracak ve her gün duş alacak dedi

Kızlar ben bu seti
Almıştım sizce daha alıştırma bardağı almama gerek var mı?

Eklentiler

• IMG_4334.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 68
Şöyle bir paylaşım gördüm ocean için 10 damla olması gerekenmiş kizlar haberiniz olsun

Eklentiler

• IMG_8760.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 88

Bi de dün hepsiburada da 70
Tlye bunu aldım annemin evi için bi tane daha alıcam bundan yeter diye düşünüyorum,

Eklentiler

• IMG_4335.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…