Ben Ekin kustuğu için uyku öncesi veriyorum canım sabahlari saat çok önemli değil. Dr bana kilo başına 1 damla demişti şuan 8 damla olarak veriyorum bizdeki wellcare kidsferKızlar demiri günün hangi saati veriyorsunuz doktora sormayı unutmuşum bir de ocean veren varsa size de 10 damla mi dedi doktor
400 iu mu kullanıyordun canim ?Bize neden on damla dedi acaba? Kilosu ne kadar senin bebeğinin canım
Bana da çok geldi aynısını hamileyken ben bile daha az kullanıyordum. Size de mi ocean verdi doktor canım
Aynen haklısın öyle yapacağımCubuk gibi olanlar var ya onlardan da al canim. Benim onlardan da 2 tane var. Hepsiyle olcuyorum. Kizimda 38 diye gittik birinde 40i gecmis. Bunlara hic guvenilmiyor
Çok geçmiş olsun canım yakin zamanda aşı oldu mu? Diş desek diş için çok erken bi fe diş ateşi patlamadan hemen önce oluyor diyorlar acaba üsüttü mü canımKızlar dün akşam bebeğim çok huysuzlandı uykusu var yatırıyorum 5 dk ya uyanıyor ama nasıl ağlıyor böyle 1-2 saat uğraştık birazda başında kalarak uyuttuk sonra bi baktım ateş 37.7 bide halsiz halsiz bakıyordu resmen ,hemen hazırlandık bu arada bebişin yüzünü elini ayağını yıkadım hemen geri canlandı bide calpol verdim ateşe baktım 37 ye inmiş dedik hemen götürmeyelim takip edelim dedik, gece 1 e kadar takip ettik sürekli uyudu uyandı emdi, ishal değil iştahsızda değil, ama 37 altına inmedi sonra gece indi uyudu takip ettik 36.5 civarı şuan baktım gene öyle ama kafaya şeyi taktım noldu yani bu çocuk neden ateşlendi noldu, bide her ihtimale karşı bi doktora götürsem mi , dün eşimde bende bi ara ağladık ne kadar zormuş kızlar ya bebekler hiç hastalanmasın
Ben de ocean kullanıyorum canım o damlalıktaki 0.5ml çizgisinde veriyorum doktorumuz öyle dedi. O da yaklaşık 8 10 damla civarı oluyormuş canım fazla değil bence.Kızlar demiri günün hangi saati veriyorsunuz doktora sormayı unutmuşum bir de ocean veren varsa size de 10 damla mi dedi doktor
Canim bingildak d vitamini ile alakali demir ile alakasi yok kiEvet ama bir puf ya da 3 damla demisti. Bingildak cok mu acikmis sizin?
Oh iyi bari bebiş. Sevindim buna.annewith değil, bu damlalarin demir orani çok yüksek değilmiş. Takip ettiğim çok iyi bi cocuk dr u var o da 8-10 damla olarak başlayın demişti soru cevapta
Fotoğrafını eklediğimi kullanıyordum canım aline de aynısını vermiş doktor.400 iu mu kullanıyordun canim ?
Teşekkür ederim canımBen de ocean kullanıyorum canım o damlalıktaki 0.5ml çizgisinde veriyorum doktorumuz öyle dedi. O da yaklaşık 8 10 damla civarı oluyormuş canım fazla değil bence.
Yok canım en son 2 ay aşılarını yaptırdım 1 ayı geçti yani , valla evim aşırı sıcak yeni taşındım batı cephe full güneş ikindiden akşama kadar bizde hep cam açıyorum acaba ondan mı oldu diye bende şüphelendimÇok geçmiş olsun canım yakin zamanda aşı oldu mu? Diş desek diş için çok erken bi fe diş ateşi patlamadan hemen önce oluyor diyorlar acaba üsüttü mü canım
Canim gecmis olsun bence kapi pencere falan aciyoruz usutmus olabilir. Bebekeler cok hassas en ufak esintide hasta olabiliyorlar. Şuan nasilYok canım en son 2 ay aşılarını yaptırdım 1 ayı geçti yani , valla evim aşırı sıcak yeni taşındım batı cephe full güneş ikindiden akşama kadar bizde hep cam açıyorum acaba ondan mı oldu diye bende şüphelendim
Kuzum 0,5 vermemi söyledi akşam yatarken veriyorumKızlar demiri günün hangi saati veriyorsunuz doktora sormayı unutmuşum bir de ocean veren varsa size de 10 damla mi dedi doktor
Kuzum bizim çocuk dr u çok sıcakta kalmayacak ateş yapar vücudu demişti. Ya klima acacaksiniz ya serinde duracak ve her gün duş alacak dediYok canım en son 2 ay aşılarını yaptırdım 1 ayı geçti yani , valla evim aşırı sıcak yeni taşındım batı cephe full güneş ikindiden akşama kadar bizde hep cam açıyorum acaba ondan mı oldu diye bende şüphelendim
Ben de akşam vereyim bari çok kusması yok ama ne olur ne olmaz canımKuzum 0,5 vermemi söyledi akşam yatarken veriyorumminseo nun dediği gibi kusmasın diye
Sağol canim 5 kitap kaptımOh iyi bari bebiş. Sevindim buna.
Fotoğrafını eklediğimi kullanıyordum canım aline de aynısını vermiş doktor.
Teşekkür ederim canım
Bence al canım dışarda falan da içmeye alışır hemKızlar ben bu seti
Almıştım sizce daha alıştırma bardağı almama gerek var mı?
Aaa ben onu D vitamini diye okudumCanim bingildak d vitamini ile alakali demir ile alakasi yok ki
Çok şükür ateş düştü 36.5 keyfide iyi gibide ben tedirginim şuan yanlış biliyorum ama patikli alt giydirdim üşüyo mu ki diyeCanim gecmis olsun bence kapi pencere falan aciyoruz usutmus olabilir. Bebekeler cok hassas en ufak esintide hasta olabiliyorlar. Şuan nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?