Klima yokta evde bu sene bi Farklı ya ,ya yağmur yağıyor ya aşırı sıcak buralar hiç bu kadar ısınmazdı yani Antalya gibi fln olduk, bide sorsan klimada üşür derim valla şaşırdık napacağımızıKuzum bizim çocuk dr u çok sıcakta kalmayacak ateş yapar vücudu demişti. Ya klima acacaksiniz ya serinde duracak ve her gün duş alacak dedi
Şuan bu bardakla nasıl içecek kızKızlar ben bu seti
Almıştım sizce daha alıştırma bardağı almama gerek var mı?
Pipeti de şuan kullanamazAa şöyle bi hediyem gelmişti alıştırma bardağı için hatırladım hollandadan komşumuz getirmişti üstünde marka falan yok ne acaba bi milyoncudan mı aldılar ahahahhahahah
Bu çok iyiymiş link atsana bana ben de alayim annemin evineEki Görüntüle 3270555
Bi de dün hepsiburada da 70
Tlye bunu aldım annemin evi için bi tane daha alıcam bundan yeter diye düşünüyorum,
Bu sicakta daha da ateslenmesin?Çok şükür ateş düştü 36.5 keyfide iyi gibide ben tedirginim şuan yanlış biliyorum ama patikli alt giydirdim üşüyo mu ki diye
Şuan ev 27 derece ya iyi değil mi ne bilim valla ne giydireceğimi şaşırdım şortlada üşümez mi bu havada dışarısıda hava durumuna göre 23 diyor uygulamadaBu sicakta daha da ateslenmesin?
Ben oioi’nin silikon diş kaşıyıcılarından almıştım ama şu an eli ve hışırtılı kitabını kullanıyor onu kullanamadı henüz :dKızlar diş kaşıyıcı ne alayım
Valla bende ne giydireceğimi şaşırıyorum ayaklarını çıplak bırakmıyorum üşür diye bide gaz geçmedi daha karnı ağrır diye korkuyorum. Patikli alt üstüne de bir çorap giydiriyorum ona rağmen buz gibi bide ankara bir kaç gündür serinledi üşür mü sıcaklar mı diye diye günler geçiyorŞuan ev 27 derece ya iyi değil mi ne bilim valla ne giydireceğimi şaşırdım şortlada üşümez mi bu havada dışarısıda hava durumuna göre 23 diyor uygulamada
Olsun canım olur öyle şeyler
Bunu da sanırım 9.aydan sonra falan kullanıyorlarAa şöyle bi hediyem gelmişti alıştırma bardağı için hatırladım hollandadan komşumuz getirmişti üstünde marka falan yok ne acaba bi milyoncudan mı aldılar ahahahhahahah
Daha dün sordum doktora ev 26 derece civarında ne giydireyim diye sadece zıbın dediŞuan ev 27 derece ya iyi değil mi ne bilim valla ne giydireceğimi şaşırdım şortlada üşümez mi bu havada dışarısıda hava durumuna göre 23 diyor uygulamada
Şuan bu bardakla nasıl içecek kız
Haahhahahwhwhw ölücem gülmekten ahahhcıwkxıwısjPipeti de şuan kullanamaz
Alin Kitchen Ayıcık 4 Bölmeli Mama ve Yemek Tabağı, Mor (5 Parça)Bu çok iyiymiş link atsana bana ben de alayim annemin evine
Yaaa bu da mı gol değil ahahahahhahaha tamam canım sağolOlsun canım olur öyle şeyler
Bunu da sanırım 9.aydan sonra falan kullanıyorlarmamajoo ya bir baksana fiyatları uygun ben de ordan aldım canım
Daha dün sordum doktora ev 26 derece civarında ne giydireyim diye sadece zıbın dedi
27 derecede ben sadece zibin giydiriyorum cnm duruma gore bak usurse giydirirsinŞuan ev 27 derece ya iyi değil mi ne bilim valla ne giydireceğimi şaşırdım şortlada üşümez mi bu havada dışarısıda hava durumuna göre 23 diyor uygulamada
Aynen 2-3 gündür serin ve ben acaba ayarlayamadım ondan mı üşüttüm diyorum bide eli hele hep ağzında ya buz gibiValla bende ne giydireceğimi şaşırıyorum ayaklarını çıplak bırakmıyorum üşür diye bide gaz geçmedi daha karnı ağrır diye korkuyorum. Patikli alt üstüne de bir çorap giydiriyorum ona rağmen buz gibi bide ankara bir kaç gündür serinledi üşür mü sıcaklar mı diye diye günler geçiyor
Ya ama bizde evde don atlet gezmiyoruz pijama var üstümüzde bu daha el kadar bebek üşümez miOlsun canım olur öyle şeyler
Bunu da sanırım 9.aydan sonra falan kullanıyorlarmamajoo ya bir baksana fiyatları uygun ben de ordan aldım canım
Daha dün sordum doktora ev 26 derece civarında ne giydireyim diye sadece zıbın dedi
Bende konak için arayıştayım kafasını çok kaşıyor gece uyuyamadı sürekli de kafasını ve gözlerini kaşıdı zeytinyağ karbonat sürüp yıkadım ama hiç fayda etmedi bebe yağı sürmüştüm o biraz çıkarmıştı şimdi yine onu sürüp bekletmeyi düşünüyorumKizlar bu atak nasi bise mesela uyurken 10 sn aglio sonra geri uyuyo:))) 3 seferdir bu sekilde tam agladi diye alacam besikten baktim geri uyumus yada bi yerimi agriyor acaba. Kulağının arkasida konak olmus sanirsam.
kizariklik ve kabuk var saclari konak olmamisti mesela.
mustelanin konak icin sampuanini kullanmıştım.
Kulak arkasi konak yada egzama icin ne kullandiniz?
Valla benimkinin elinde de eldiven var sadece uyanık ve yanında olduğum zamanlar açıyorum ellerini yoksa yüzünü kafasını parçalarAynen 2-3 gündür serin ve ben acaba ayarlayamadım ondan mı üşüttüm diyorum bide eli hele hep ağzında ya buz gibi
Canim yazik bebege bu yaz gunu ne eldiveni cikar eldivenleri tirnaklarini kes gyzel torpule bir sey olmazValla benimkinin elinde de eldiven var sadece uyanık ve yanında olduğum zamanlar açıyorum ellerini yoksa yüzünü kafasını parçalar
Canim Her banyo oncesi zeytin yagi surup tarakla arkaya dogru taramayi denedin miBende konak için arayıştayım kafasını çok kaşıyor gece uyuyamadı sürekli de kafasını ve gözlerini kaşıdı zeytinyağ karbonat sürüp yıkadım ama hiç fayda etmedi bebe yağı sürmüştüm o biraz çıkarmıştı şimdi yine onu sürüp bekletmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?