2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aa şöyle bi hediyem gelmişti alıştırma bardağı için hatırladım hollandadan komşumuz getirmişti üstünde marka falan yok ne acaba bi milyoncudan mı aldılar ahahahhahahah

Eklentiler

• IMG_4337.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 68
Kuzum bizim çocuk dr u çok sıcakta kalmayacak ateş yapar vücudu demişti. Ya klima acacaksiniz ya serinde duracak ve her gün duş alacak dedi
Klima yokta evde bu sene bi Farklı ya ,ya yağmur yağıyor ya aşırı sıcak buralar hiç bu kadar ısınmazdı yani Antalya gibi fln olduk, bide sorsan klimada üşür derim valla şaşırdık napacağımızı

Şuan ev 27 derece ya iyi değil mi ne bilim valla ne giydireceğimi şaşırdım şortlada üşümez mi bu havada dışarısıda hava durumuna göre 23 diyor uygulamada
Valla bende ne giydireceğimi şaşırıyorum ayaklarını çıplak bırakmıyorum üşür diye bide gaz geçmedi daha karnı ağrır diye korkuyorum. Patikli alt üstüne de bir çorap giydiriyorum ona rağmen buz gibi bide ankara bir kaç gündür serinledi üşür mü sıcaklar mı diye diye günler geçiyor

Aaa ben onu D vitamini diye okudum pardon canim annewith kusura bakma dis+atak=
Olsun canım olur öyle şeyler
Aa şöyle bi hediyem gelmişti alıştırma bardağı için hatırladım hollandadan komşumuz getirmişti üstünde marka falan yok ne acaba bi milyoncudan mı aldılar ahahahhahahah
Bunu da sanırım 9.aydan sonra falan kullanıyorlar mamajoo ya bir baksana fiyatları uygun ben de ordan aldım canım
Şuan ev 27 derece ya iyi değil mi ne bilim valla ne giydireceğimi şaşırdım şortlada üşümez mi bu havada dışarısıda hava durumuna göre 23 diyor uygulamada
Daha dün sordum doktora ev 26 derece civarında ne giydireyim diye sadece zıbın dedi

Şuan bu bardakla nasıl içecek kız
Pipeti de şuan kullanamaz
Haahhahahwhwhw ölücem gülmekten ahahhcıwkxıwısj
Bu çok iyiymiş link atsana bana ben de alayim annemin evine
Alin Kitchen Ayıcık 4 Bölmeli Mama ve Yemek Tabağı, Mor (5 Parça)
https://www.hepsiburada.com/alin-ki...X?magaza=ALİN+SHOP&url_src=ios-product-detail bi de bu işin anne evleri var
Yaaa bu da mı gol değil ahahahahhahaha tamam canım sağol

Kizlar bu atak nasi bise mesela uyurken 10 sn aglio sonra geri uyuyo:))) 3 seferdir bu sekilde tam agladi diye alacam besikten baktim geri uyumus yada bi yerimi agriyor acaba. Kulağının arkasida konak olmus sanirsam.
kizariklik ve kabuk var saclari konak olmamisti mesela.
mustelanin konak icin sampuanini kullanmıştım.
Kulak arkasi konak yada egzama icin ne kullandiniz?

Aynen 2-3 gündür serin ve ben acaba ayarlayamadım ondan mı üşüttüm diyorum bide eli hele hep ağzında ya buz gibi

Ya ama bizde evde don atlet gezmiyoruz pijama var üstümüzde bu daha el kadar bebek üşümez mi (içimdeki babane konuştu)

Bende konak için arayıştayım kafasını çok kaşıyor gece uyuyamadı sürekli de kafasını ve gözlerini kaşıdı zeytinyağ karbonat sürüp yıkadım ama hiç fayda etmedi bebe yağı sürmüştüm o biraz çıkarmıştı şimdi yine onu sürüp bekletmeyi düşünüyorum

Canim Her banyo oncesi zeytin yagi surup tarakla arkaya dogru taramayi denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…