2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben de cıkarmamıstım ama oldu bir sekilde yeni gecti bizimde dr ilaç falan vermedi kendisi atlatsın bünyesi alışsın diye

Ben de cıkarmamıstım ama oldu bir sekilde yeni gecti bizimde dr ilaç falan vermedi kendisi atlatsın bünyesi alışsın diye
Ben de o şekilde takip edeceğim şimdilik hemen ilaca sarılmak istemiyorum dediğin gibi biz de oluyoruz ara sıra vücudu alışsın buna da ateş olmadiktan sonra takipteyim bakalim

Kızlar sabah 4. Ay aşılarımız ve rota aşımızın 2. Dozunu olduk çok huzursuz yavruş ya doktor aynı anda yaptırın dedi ateş olmaz inşallah

Bizdede ateş yoktu sadece ishal durumu vardı. Gaita ve rota da bakıldı temiz çıktı doktor normal ishal deyince bende diş ishalimi acaba diye düşündüm valla Bu sabah sadece bir kere yaptı serum iyi geldi. Bu arada Alp kilo pek almamış doktor dediki aldıysada bu ishalle vermiştir zaten dedi. Üzülme Bi dahaki aya toparlar dedi boya vermiş zaten dedi. Ama ben tabi dururmuyum stres yapacak başka bir konu çıktı bana Mama alalım dedik 10 ml verdim ne varsa midede hepsini kustu. Nasıl meme + mama ilerleyebilirim? Mamayı midesine nasıl kabullendirebilrim hiç içmediği için sevmedi ve kustu

Canım çok geçmiş olsun

38.5 olunca canim

Kuzum nasıl oldu defne kuş geçmiş olsun çok

Çok geçmiş olsun canım diş ateşi calpolle düşüyormuş hastaneye gerek kalmaz inşallah simdi nasil oldu ? Ateş harici ishal vs. Var mı?
Braun kulaktan ateş ölçer ile ölçümde en son 38,4 görünce hemen 10 dakika içinde acile gittik adr iyice muayene etti.
Ciğerde boğazda kulakta bir şey yokmuş çok şükür diş ateşi de 38,5 geçmez dedi
ilaç yazdılar (yarım fitil) attı hemşire
idrar tahlili için bantlı bir şey bağladı ama azıcık cıs yaptı çocuk saat sabah 5:00’e kadar huysuz ve huzursuz olunca hastanede yıktı ortalığı bizde eve gelelim takibi eve yapalım dedik baktık uykusu var çıkarttık o aparatı normal bez bağladık uyudu şimdi de uyuyor çok şükür emmesi güzel.
İdrarda koku ve renk değişimi yok idrardan çok şüphelenmedim ama kız bebek olduğu için enfeksiyon da olabilir dedi o aparatlardan yarın alıp eczaneden kendiniz takıp tekrar tahlile gelebilirsiniz isterseniz dedi şu anda hiçbir şey yapmaya halim ve mecalim yok sabah kalktı bana bir gülücükler saçtı normal rutinimizde gülüştük koklaştık tabi vücuda hala sıcak ama şimdi uyuyor islak bez koydum takipteyim.

Çok geçmiş olsun yavaş yavaş düşücek ateşi yanında biri var mı hocam sende bi saat uyudan kendine gelirsin hasta olmasınlar minikler hiç ya bi kere daha fitil verirsin yarım geçer inşallah

Kızlar mama sandalyesi ne marka aldınız? 300tlye de var 3000 tlye de, önceliğim güvenlik sonra hafif ve kolay temizlenir olması, memnun kaldıklarınızı atar mısınız?
Ben şunu aldım 1500 tlye inmişti ama. Izmir'e babamin evine kargolattım kendi gözümle görmedim henüz ama güzeldir herhalde bence indirimde güzel bir şey alabilirsin ya

Eklentiler

• Screenshot_20230712_111342_ebebek.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20230712_111335_ebebek.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 63
Çok dolu mu yapıyordu peki canım? İlaç ne verdi dr ? ben şuan takipteyim sakin bi şekilde takip edicem eğer ilerleme sağlarsa yarin götürücem muayeneye. Bence çok müdahele etme derim iştahsız olsa uzun sürecek bir sey değil bırak vücudu biseylere alışsın 3 gün sonea başlar yemeye toparlar ben olsam mama yesin diye ugrasmazdim

kizlar beni çizip seslendirmişler sanki

Evet canım günde 10 beze yakın yapıyordu. Sıvı kaybı oldu muhtemelen dün yine serum verildi ilaç kullanmıyorum canım. Emiyor çok şükür ama yaramıyor belliki o yüzden mama da vermek istedik canım. Anne yüreğim dayanmıyor açmı kalıyor o yüzden mi ağlıyor diye düşünmeden duramıyorum o yüzden mama meme şeklinde mi gitsek acaba diye düşündük. İyileşsin öyle teklif ederim olmadı.

Hangi mamayı veriyorsun? Ben de hem emziriyorum hem mama veriyorum ama mamayı çok içmiyor max 2 ölçek mesela şimdi verdim 1 ölçek bile zar zor içti bagirsaklari da aliskin degildir mamaya ben de ilk verdiğimde biraz kusuyordu zamanla düzeldi. Kaç kg kaç cm olmuş geçmiş olsun bu arada inş bir an önce toparlar

İshal i de geçer artık müdahale etmek istemiyorum dediğin gibi canım

Dedi ve 1 sene sonra hamile kaldı
Hayatta kalmam doğumhanede bile dedim bilsem böyle bir ağrı var oturur 10 kere düşünürdüm wjjdejej doktor en az 2 sene çocuk düşünmeyin dedi zaten ben asla düşünmüyorum 4 aydan fazladir uykusuzum zamaninda sabaha kadar otururdum akşama kadar da yatardim hayatim çok değişti

Sana da geçmiş olsun canim ishal salgın mı olmuş anlamadim. ben de kuzey'i doktora götürdüğümde tanidigimizin cocuğu da ishaldi acaba havalardan mi

En iyisi sma optipro burda kızlarda yazmıştı bende onu aldım meme reddi olmasın diyede kaşık biberon aldık ama dediğin gibi alışık olmadığı için içmedi kustu zaten Sen nasıl veriyorsun canım memeden sonra mı günde kaç kez mama?? 68 cm 6200 olmuş sadece saat başı emzirmeme rağmen yaramıyor demekki çok üzüldüm

Ben de sma aldım ama içime pek sinmedi keçi sütlü sipariş ettim. Başta kaşık biberon kullandım ama çok yorucu biberonla veriyorum meme reddi olmadi bende ben memeden sonra veriyorum ilk anne sütü alsın diye doyarsa emmez bu sefer de. Zaten doktor da emzirdikten sonra mama teklif et doymamışsa içer doymuşsa içmez zaten dedi. Bence çok iyi doktorun dediği gibi boya gitmiş boyu çok uzun maşallah yaramış sütün gereksiz stres yapiyorsun bence ya 60 cm olsaydi şuan tontişti bir de öyle düşün

Ayy valla moral oldu yazdığın cidden Bi tık üzülüyorum dünden beri 2 aydır çocuk nasıl kilo almaz 500 gr anca almış Zaten zorlamayı düşünmüyorum iyileşsin teklif ederim almazsa yine kusarsa ısrarcı olmam. Dediğin gibi belkide ben stres yapıyorum. Ya çocuk gözümede öyle zayıf gelmiyorki hani kimsede demiyor bu çok cılız yada zayıf diye ne bileyim

Canim atak döneminde ne düzeni 12-1 leri gördüğümüz oldu sal kendini de bebeği de strese sokma
Hep en iyi uyku düzeni 4-6 ayda veriliyor diyorlar ya bende geç kalmadan başlayayım dedim ama yok dediğiniz gibi şu an hayatta kalsak yeterli felaket uykusunu uzatmaya çalışıyordum şu an onu da salayım mahvoldum.
Canim benim oldu bitti illa 8 de uyusun takintim olmadi. Ama kendi 8 8.30 olunca.uykusu geliyor uyumak istiyor uyumasa da ben cok takmiyorum birakiyorum kendi istegine.

Ya ben hicbizaman saatlere uymadim biliomusun uykusunun geldigini hissettigim an uyuttum. Yenidogan döneminde bile ilk 10 gun haric zorla uyandirip mama yedirmedim. Sal gitsin bence bakalim bide bole dene:)
Yapı meselesi herhalde evet ne güzel 20.30da uyumak istiyorlarsa benimki mesela 7de uyumak istiyor uyutunca da yarım saat sonra kalkıyor 10a kadar takılıyor e salayım bakayım bu akşam bir de böyle deneyelim nasıl bir gece geçireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…