Havalar cok sicak, bir de salgin var biz de yasadik, probiyotik verebilirsin ishale cok bir sey yapamiyorlar,artarsa serum falan verirler en fazlaKızlar Ekin de ishal oldu. Gece uykusunda iki defa gazla birlikte yaptı. Sabahta 2 defa yapti az az gazla çıkarıyor. Ateşi yok. Diş ishali olabilir mi yaşayan varsa nasıl oluyor ? İştahı falan da normal bir sorun yok. Bugün takip edeceğim devam ederse yarın götürürüm diyorum @Fh2512 sizde durumlar nasıl? Doktora yazdım bu ara salgın var dedi ama dışarı da çıkmıyoruz anlamadım
Bana doktor her çocuk bir olamaz boşuna kafaya takma bak okuldaki çocuklara hepsi birbirinin aynisi mi kendi kendine bos yere dert ediyorsun diyorduAyy valla moral oldu yazdığın ciddenBi tık üzülüyorum dünden beri 2 aydır çocuk nasıl kilo almaz 500 gr anca almış Zaten zorlamayı düşünmüyorum iyileşsin teklif ederim almazsa yine kusarsa ısrarcı olmam. Dediğin gibi belkide ben stres yapıyorum. Ya çocuk gözümede öyle zayıf gelmiyorki hani kimsede demiyor bu çok cılız yada zayıf diye ne bileyim
Kac kilo almiski canim haftalik mi bakti aylik mi bu haftanun kilosu ise normal canim 1 gunde buyukler eriyorEvet canım günde 10 beze yakın yapıyordu. Sıvı kaybı oldu muhtemelen dün yine serum verildi ilaç kullanmıyorum canım. Emiyor çok şükür ama yaramıyor belliki o yüzden mama da vermek istedik canım. Anne yüreğim dayanmıyor açmı kalıyor o yüzden mi ağlıyor diye düşünmeden duramıyorum o yüzden mama meme şeklinde mi gitsek acaba diye düşündük. İyileşsin öyle teklif ederim olmadı.
Canım masallah boyu çok güzel bir doktor dinledim geçen benim için boy ve bas çevresi önemli kiloya çok takılmayın diyordu alin de 64,5 cm 5900 bildiğin zayıf görünüyor ama boya gitmiş sıkmıyorum canımı o yüzden sen de sevin bebişin güzel büyüyorEn iyisi sma optipro burda kızlarda yazmıştı bende onu aldım meme reddi olmasın diyede kaşık biberon aldık ama dediğin gibi alışık olmadığı için içmedi kustu zatenSen nasıl veriyorsun canım memeden sonra mı günde kaç kez mama?? 68 cm 6200 olmuş sadece saat başı emzirmeme rağmen yaramıyor demekki çok üzüldüm
Aslında yardımcı olan birileri olsa yanımızda ben kalabalık aile çok isterim ya üç çocuk falan. Ama tek başına cooook zor max iki yaparım bu gidişle Allah hayırlı güzel zamanda nasip etsin tabiHayatta kalmam doğumhanede bile dedim bilsem böyle bir ağrı var oturur 10 kere düşünürdüm wjjdejej doktor en az 2 sene çocuk düşünmeyin dedi zaten ben asla düşünmüyorum 4 aydan fazladir uykusuzumzamaninda sabaha kadar otururdum akşama kadar da yatardim hayatim çok değişti
Gecmis olsun canim ya distendir ya da üsutmustur canim malum ust bas acik havalar baya degisken. Bize bagirsak.duzenleyici maflor vermisti canim senin belki gerek kalmaz altina uzun giydir bence kilima falan carpamasinKızlar Ekin de ishal oldu. Gece uykusunda iki defa gazla birlikte yaptı. Sabahta 2 defa yapti az az gazla çıkarıyor. Ateşi yok. Diş ishali olabilir mi yaşayan varsa nasıl oluyor ? İştahı falan da normal bir sorun yok. Bugün takip edeceğim devam ederse yarın götürürüm diyorum @Fh2512 sizde durumlar nasıl? Doktora yazdım bu ara salgın var dedi ama dışarı da çıkmıyoruz anlamadım
5 gün sürdü dolu dolu yapıyordu fışkırarak bir de kötü kokuyordu ama emmesi iyiydi iştahsız değildi şükürBllossom kaç gün sürmüştü ishaliniz?
Cnm benim annem yanımda bir de yardımcı abla var şikayet etmeye utanıyorum ama hala vakit bulamıyorum hiçbişeye çok yorgunum nasıl oluyor anlamıyorum ama başka çocuk asla, çok net büyük konuşuyorumAslında yardımcı olan birileri olsa yanımızda ben kalabalık aile çok isterim ya üç çocuk falan. Ama tek başına cooook zor max iki yaparım bu gidişle Allah hayırlı güzel zamanda nasip etsin tabi
Dolu dolu oluyorsa tabi sıvı kaybi olmuştur canım. Sütün zaten %90 ı su kuzum emiyorsa telaş etme toparlayacaktir. Mama belki ağır geliyordur şuan midesi hassassa canimEvet canım günde 10 beze yakın yapıyordu. Sıvı kaybı oldu muhtemelen dün yine serum verildi ilaç kullanmıyorum canım. Emiyor çok şükür ama yaramıyor belliki o yüzden mama da vermek istedik canım. Anne yüreğim dayanmıyor açmı kalıyor o yüzden mi ağlıyor diye düşünmeden duramıyorum o yüzden mama meme şeklinde mi gitsek acaba diye düşündük. İyileşsin öyle teklif ederim olmadı.
Tek cocuk mu canımCnm benim annem yanımda bir de yardımcı abla var şikayet etmeye utanıyorum ama hala vakit bulamıyorum hiçbişeye çok yorgunum nasıl oluyor anlamıyorum ama başka çocuk asla, çok net büyük konuşuyorum
Aaa sizin daha fenaymis kuzu Ekin az az çıkarıyor simdilik.zaten virüs enfeksiyon olsa ateş yapar5 gün sürdü dolu dolu yapıyordu fışkırarak bir de kötü kokuyordu ama emmesi iyiydi iştahsız değildi şükür
yardima gelenler de doktor ne derse tersini yapmak istiyor ben hep diyorum bir daha çocuğum olursa kimse gelmesin tek daha iyiyim. zaten max 2 hafta yardim aldim ben. Kendim büyüttüm, zor oluyor ama en azindan cehaletle uğraşıp fazladan yorulmuyorum. Doktora, o nerden bilir biz size yaptik kötü mü oldu diyorlar hatta bir tanesi doktora hesap sormak istiyordu nerden uyduruyorsun bunlari senin annen sana nasil bakti diyeAslında yardımcı olan birileri olsa yanımızda ben kalabalık aile çok isterim ya üç çocuk falan. Ama tek başına cooook zor max iki yaparım bu gidişle Allah hayırlı güzel zamanda nasip etsin tabi
Sen ben misin acabaTek cocuk mu canımahahah o zaman bana bakıp haline şükret etrafımda bir insan bile yok sadece eşim ve ben ne anne ne baba ne arkadaş kimseden fayda yok
De gidi arwen reis deee... Mazide kaldı o günler artik bizi uykusuz seneler beklerHayatta kalmam doğumhanede bile dedim bilsem böyle bir ağrı var oturur 10 kere düşünürdüm wjjdejej doktor en az 2 sene çocuk düşünmeyin dedi zaten ben asla düşünmüyorum 4 aydan fazladir uykusuzumzamaninda sabaha kadar otururdum akşama kadar da yatardim hayatim çok değişti
O niyetle gittim devlette herkesi normal yapiyorlar diye. Bir serum bagladilar 5 saniyede bir ağrı giriyordu su bile içemiyordum. Nstyr bagladi gitti ebe biraksa da bari biraz ayakts dolansam. Yanima da kimseyi almadi en sonunda eşimi cagirin gidicem ben burdan dedim. Eşim geldi bu agrilar normal mi diyor, ebe de diyor ki bu daha hiçbir şey kemikleri kirilacak gibi olacak sagoldun orda ufak caplı bir motivasyin konudmasiyla beni ayağa kaldirdi ve ben kendi doktoruma gittim ben normal doğum yapmicam dedim wjdjejej gidene kadar da medine dilencileri gibi gittim hastaneyeDe gidi arwen reis deee... Mazide kaldı o günler artik bizi uykusuz seneler beklersen vajinal doğum mu yapmıştın
Hahahahha aşırı haklısın bak kırk gün delirdim yemin ederim kimse de anlamaz mi bi insanı ya dayandım dayandım en son cıldırınca ben kötü oldum herkesle bozuktum yeni yeni düzeliyorumyardima gelenler de doktor ne derse tersini yapmak istiyor ben hep diyorum bir daha çocuğum olursa kimse gelmesin tek daha iyiyim. zaten max 2 hafta yardim aldim ben. Kendim büyüttüm, zor oluyor ama en azindan cehaletle uğraşıp fazladan yorulmuyorum. Doktora, o nerden bilir biz size yaptik kötü mü oldu diyorlar hatta bir tanesi doktora hesap sormak istiyordu nerden uyduruyorsun bunlari senin annen sana nasil bakti diye
Çok geçmiş olsun canım bnde ateş olunca bı panik olmuştum ben dusuruyorum o çıkıyor sinir bozucu bişey. Aşı ve diş ten dolayı ateşler çok yukselmiyomus ama takip etmek şart tabi tek düze bilgiye guvenmeyelim. Bizim de bu cuma var aşısı bakalım biz ne etki gorucez.Cmtsi 4. Ay aşıları oldu, diş çıkartıyor biri çıktı ikinci de gelmek üzere dedi dr kafası falan çok sıcak saat başı kontrol ediyorum 38.1 gördüm Allahım korkunç ya bebekler hasta olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?