2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Diyorum ya kendilerine alternatif ariyolar bn AA olur tabi bakarım desydim bı sonraki adım sormadan getirip bırakmak olurdu insanlar genelde pişkin olurlar bu konularda bı kez tmm dersen daha da hayır diyemezsin saniyolar. Valla samimi olsam bunu derdim ama ona desem ne yazar zaten yok ki ortalıkta daha doğum sonrası ziyaret bile etmediler hoş etmesinler de.

Bn 38 in üstü ilaç soğutma işlemine rağmen düşmezse giderdim canım. Geçmiş olsun hasta mı aşı mi oldu

Bildiğim kadarıyla bu rakamlar sorunlu ateşler değil,bizim de aşı sonrası 37.5 i gördü ben sadece calpol verip takip ettim.Telaş yapmayın,hemencecik düşer inşallah

Bizim ülkede Kadın olmak başlı başına büyük bir dert valla.Her konuda özellikle de iş hayatında çok dezavantajlıyız.İyiki annen var yanında Allah sağlıklı ömürler nasip etsin

Bildiğim kadarıyla bu rakamlar sorunlu ateşler değil,bizim de aşı sonrası 37.5 i gördü ben sadece calpol verip takip ettim.Telaş yapmayın,hemencecik düşer inşallah
Bn 38 in üstü ilaç soğutma işlemine rağmen düşmezse giderdim canım. Geçmiş olsun hasta mı aşı mi oldu
Cmtsi 4. Ay aşıları oldu, diş çıkartıyor biri çıktı ikinci de gelmek üzere dedi dr kafası falan çok sıcak saat başı kontrol ediyorum 38.1 gördüm Allahım korkunç ya bebekler hasta olmasın

Kızlar sinek koruyucu losyon sprey vs aldınız mı öneriniz var mı? Siveno alacaktım ama işe yaramıyor yorumu çok gördüm

Ben universitede akademideyim canim. Psikoloji alaninda.

Sizin ihtiyaciniz varken ve uygunken ucret karsiligi olmasi kardeslik acisindan cok kirici. Bizimkiler olsa ben cok uzulurdum. Haklisiniz. Ama bazi kardes iliskileri cok karsilikli ve maddi cikara dayali olabiliyor. Bu yuzden issiz ve benzer bir iliski varsa teklif etmesi normal.

Insanlarin maskesi zor gunlerde dusuyor. Kizim 15 gunluk bebekken 15 temmuz olmustu. Ben rapor ayarkamistim 1 yillik heyet. 15 temmuz nedenini Ile hastaneler vermedi. Yardimcim vardi. Ama gene de birakip gidemedim. En azindan ek gidaya alissin ki ac kalmasin dedim. Izin rapor 7 aylik oldu kizim. Yardimcim basladi tek bakmaya ki yardimcimin babasi vefat etti. Kadin ozurdileyerek ayrilmak istedi. 1 ay koye gitmem lazim bu kadar izin isteyemem sizden, baskasini bulun kirilmam dedi. Ben de guvenemem ki hemen herkese. Zaten aylarca yanimda ogrendi her seyimi. Temiz de. Yok sen git gel bir ay idare ederim dedim. 15 gun annemi 15 gun de Kv den rica ettik. Cunku rapor veripmiyor 15 temmuzdan dolayi cok sikiydi. Annem geldi, Kv gelemem dedi. Annem yatakta yasli babannemi birakip geldi, Kv Lise 3e giden oglu varmis birakamam, o da benim yavrum dedi sagolsun Annem geldi de 15 gun daha idare etti bizi. Ama asla unutulmuyor

Yoo cok normal ciddi bir sorumluluk, kabul etmek zorunda tabii ki degilsiniz. Arti bir bebek bile ne kadar yorucu. Ikisi birden dusunemiyorum

Evin temizligini ve utuyu esim yapiyor. Ben bebek ve yemekteyim. Gunluk toparlanma falan bende o da 30 dk surmuyor. Hatta kizimi okula getir gorur odevi onlarda esimde. Servise vermedik esim alip birakiyor. Simdi evde, Tuana da yardim ediyor artik bana

Seninle dertlesmek cok guzel. Cok tesekkur ederim bu kadar ince dusundugun icin

Son düzenleme:
Kızlar düzenli şekilde akşam 8de gece uykusuna geçirebiliyoruz musunuz bebeleri? Bizim hiç bir düzenimiz yok düzene sokmaya çalıştıkça da strese giriyorum ben salsam mı atak dönemindeyiz zaten…
Canim bizim bebekler benzerdi biliyorsunuz. Benim oglum atak doneminde duzenli uyumaya basladi 20.30 dolaylarinda uyumak istiyor. Ama yaninda benle on gundur duzenli uyuyor gece surekli emiyir o ayri... Bence bebek yapisi Ile ilgili bosuna kendinizi yipratmayin. Kizim asla uyumazdi. Duzenli hic uyumadi. Ama oglum uykusu gelince uyut diye agliyor

Benim kizim aglarsa oglumda basliyor. Oglum aglarsa kizim duygulanip susturmak icin ugrasiyor. Kardeslik iste sizin kiziniz buyuk olsa o da benzer sekilde davranirdi. Kucuk olunca empati Ile eslik ediyor kuzucuk

Biraz zorlanırsın ama aslan gibi annen var senin Hem kuzu da 7 aylık filan olmuş olur ,inşallah kolaylıkla geçer ya Aklının kalmayacağı birine emanet edebilmenin rahatlığı bile o kdar kıymetli ki
Kesinlikle minseo nun annesini taa burdan cok seviyorum bebekli kizina ogluna yardim eden tum anneler babamlar cok kiymetli benim icin insallah ben de cocuklarim icin elimden geleni yapacagim Allah o gunleri gosterir hepimize insallah

Cok gecmis olsun canim fena usutmus demekki ... Uzulme gecer insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…