Diyorum ya kendilerine alternatif ariyolar bn AA olur tabi bakarım desydim bı sonraki adım sormadan getirip bırakmak olurdu insanlar genelde pişkin olurlar bu konularda bı kez tmm dersen daha da hayır diyemezsin saniyolar. Valla samimi olsam bunu derdim ama ona desem ne yazar zaten yok ki ortalıkta daha doğum sonrası ziyaret bile etmediler hoş etmesinler de.Aaa resmen saçmalık yakininda yengesi varsa farklı şehirdeki senden neden medet umuyor? Resmen gıcıklık yapar gibi. Ne saçma. İyi ki hayır demişsin o zaman. Hatta deseydin benim desteğe ihtiyacım olduğunda kimse yanımda yoktu diye
Bn 38 in üstü ilaç soğutma işlemine rağmen düşmezse giderdim canım. Geçmiş olsun hasta mı aşı mi olduKızlar ateş kaç olunca hastaneye gitmek gerekiyor bugün hep yüksekti 37-37.5 oldu ıslak bez koydum alnına yüzüne falan düştü ama şimdi 38 calpol verdim uyuyor başında nöbetteyim. Ne yapacağımı şaşırdımm
Bildiğim kadarıyla bu rakamlar sorunlu ateşler değil,bizim de aşı sonrası 37.5 i gördü ben sadece calpol verip takip ettim.Telaş yapmayın,hemencecik düşer inşallahKızlar ateş kaç olunca hastaneye gitmek gerekiyor bugün hep yüksekti 37-37.5 oldu ıslak bez koydum alnına yüzüne falan düştü ama şimdi 38 calpol verdim uyuyor başında nöbetteyim. Ne yapacağımı şaşırdımm
İster tabiAy inanilmaz. Sonra halayim ben der saygı sevgi ister
Bizim ülkede Kadın olmak başlı başına büyük bir dert valla.Her konuda özellikle de iş hayatında çok dezavantajlıyız.İyiki annen var yanında Allah sağlıklı ömürler nasip etsinÇok şükür canım allah sana da kolaylik versin cidden bizim ülkede kadinlarin işi inanilmaz zor herkesin annesi yanında değil ki. Onu düşündüm mesela annem olmasa şuan napacaktim mecbur ücretsiz izin. Sonra yerime birini alacaklardı izin dönüşü yallah diyeceklerdi tekrar iş ara da bul da bi ton muhabbet
Teşekkür ederim canım yaparım bendeincebellibardak canim agiz bezi varya muslin bez. Onu yikiyoruz, bi ucuna dugum atip suluca buzluga atiyoruz. Onu kemiriyoz bebis... Ise yarar belki sizde de...
Hahahahhahhaha çok güldümmmiyi geldi mi geldiyse deniyim bende ya bizde fenayız
Bildiğim kadarıyla bu rakamlar sorunlu ateşler değil,bizim de aşı sonrası 37.5 i gördü ben sadece calpol verip takip ettim.Telaş yapmayın,hemencecik düşer inşallah
Cmtsi 4. Ay aşıları oldu, diş çıkartıyor biri çıktı ikinci de gelmek üzere dedi dr kafası falan çok sıcak saat başı kontrol ediyorum 38.1 gördüm Allahım korkunç ya bebekler hasta olmasınBn 38 in üstü ilaç soğutma işlemine rağmen düşmezse giderdim canım. Geçmiş olsun hasta mı aşı mi oldu
Kızlar sinek koruyucu losyon sprey vs aldınız mı öneriniz var mı? Siveno alacaktım ama işe yaramıyor yorumu çok gördüm
Ben universitede akademideyim canim. Psikoloji alaninda.pcfl sizin meslek neydi canım?Dışarıda çalışmak çok daha zor olurdu,doğrusu benim öyle bir durumda işten istifa etmem gerekirdi, geçen haftalarda bakıcı arıyorduk eşimin kızkardeşi başkasına ücret vermeyin bana verin ben yapabilirim dedi Bu bardağı taşıran son nokta oldu eşimde, onun için üzücü oldu ama yapacak bir şey yok Yine de çok şükür ya
Canım çok geçmiş olsunCmtsi 4. Ay aşıları oldu, diş çıkartıyor biri çıktı ikinci de gelmek üzere dedi dr kafası falan çok sıcak saat başı kontrol ediyorum 38.1 gördüm Allahım korkunç ya bebekler hasta olmasın
Yoo cok normal ciddi bir sorumluluk, kabul etmek zorunda tabii ki degilsiniz. Arti bir bebek bile ne kadar yorucu. Ikisi birden dusunemiyorumAy bu çocuk bakmayla ilgili bı sorum var sizce bana bu teklifin yapılması normal mi bn mi abarttım eşime acayip kızdım o da bakmadım diye bana kızmış
Eltimin 2 çocuğu var 6-5 yaşları. Annesi 2 gün hastane sebebiyle bakamayacakmis o da bana soyleyecekmis. Eşim aradı bni cenaze nedeniyle de bunların taraf köye gittiler abisiyle eşi iş yerinden izin alamamış çocuklar ortada kalmış sn bakar mısın dedi direkt bakamam o sorumluluğu alamam dedim hala ne olcak 2 gün diyo bu işin alışması var bı bakarsan paçayı kurtaramazsin taviz vermem asla bu konuda. Annem arkadaşım yanımdaydı baya sinirlendiler. Bı de kocaelindeler bana yatılı bırakacaklardi heraldeşahsen bn kendi yeğenime de bakamam ki o kadar yakın bile değiliz bana nasıl teklif edito anlayamıyorum
Evin temizligini ve utuyu esim yapiyor. Ben bebek ve yemekteyim. Gunluk toparlanma falan bende o da 30 dk surmuyor. Hatta kizimi okula getir gorur odevi onlarda esimde. Servise vermedik esim alip birakiyor. Simdi evde, Tuana da yardim ediyor artik banaAaa anladim canim sen memeye çok düşkün falan diyorsun ben sürekli memede kalıyor sandım öyleyse çok zorlamaz atak diş harici. Bebek bakımı değil de hem bebek hem ev işi yemek ütü çamaşır vs yoruyor insanı
Canim bizim bebekler benzerdi biliyorsunuz. Benim oglum atak doneminde duzenli uyumaya basladiKızlar düzenli şekilde akşam 8de gece uykusuna geçirebiliyoruz musunuz bebeleri? Bizim hiç bir düzenimiz yok düzene sokmaya çalıştıkça da strese giriyorum ben salsam mı atak dönemindeyiz zaten…
Benim kizim aglarsa oglumda basliyor. Oglum aglarsa kizim duygulanip susturmak icin ugrasiyor. Kardeslik isteGariban çocuğum. Gerçi kızda hiç emzik tutmadı.genetik herhalde...
Ay evet yaaa birde algıları çok açıldı sürekli bakmak istiyor heryere sonr bir anda tükürük yağmuru başlıyor resmen
Herhaldeeama bugün ben bittim ben oldum resmen. İkiside sebepsiz ağladı teyzemin evi aşağıdaki sitelerde kadın odada bu sesler bizimkilerin bir şey oldu herhalde diye çıkıp geldi. Ne ağlamak ne ağlamak anlatamam ikisi birden.... Bugün 10 yıllık sabrım sınandı resmen
Mikostatin ağız içi pamukcuklara çok iyi geliyor gerçekten. Ama mesela benim kızda bebekken çok kusma yapmıştı. Olağan dışı kusma yaşarsan bil ki mikostatin sebebi.
Nurse harveys kullandık biz herkesi sinekler yedi kızımda ve bizde 1 tane bile ısırık olmadıKızlar sinek koruyucu losyon sprey vs aldınız mı öneriniz var mı? Siveno alacaktım ama işe yaramıyor yorumu çok gördüm
KesinlikleBiraz zorlanırsın ama aslan gibi annen var seninHem kuzu da 7 aylık filan olmuş olur ,inşallah kolaylıkla geçer ya Aklının kalmayacağı birine emanet edebilmenin rahatlığı bile o kdar kıymetli ki
Cok gecmis olsun canimEvet canım doktora gittik tekrar ishalli bez sayısı artınca mecbur. Tekrar serum verildi iyi geldi uyuyor şuan canım umarım yarına dahada düzelmiş olur.Kaka ve rota içinde tahlil verdik temiz çıktı canım normal ishal olmuş geçicek inşallah dedi doktor.
38.5 olunca canimKızlar ateş kaç olunca hastaneye gitmek gerekiyor bugün hep yüksekti 37-37.5 oldu ıslak bez koydum alnına yüzüne falan düştü ama şimdi 38 calpol verdim uyuyor başında nöbetteyim. Ne yapacağımı şaşırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?