2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Cmtsi 4. Ay aşıları oldu, diş çıkartıyor biri çıktı ikinci de gelmek üzere dedi dr kafası falan çok sıcak saat başı kontrol ediyorum 38.1 gördüm Allahım korkunç ya bebekler hasta olmasın
Çok geçmiş olsun canım umarım düşer ateşi

4. Ay kontrolünde verdi bize

Kızlar düzenli şekilde akşam 8de gece uykusuna geçirebiliyoruz musunuz bebeleri? Bizim hiç bir düzenimiz yok düzene sokmaya çalıştıkça da strese giriyorum ben salsam mı atak dönemindeyiz zaten…
Ya ben hicbizaman saatlere uymadim biliomusun uykusunun geldigini hissettigim an uyuttum. Yenidogan döneminde bile ilk 10 gun haric zorla uyandirip mama yedirmedim. Sal gitsin bence bakalim bide bole dene:)

Biz 24. Gündeyiz

Bizde beraber yatıyoruz hala reflüsü geçmedi. Uykusunda bile kusup yutuyor. Hemen yüzüstü çeviriyorum. Ama bir uyku danışmanı ile görüşeceğim bu hafta son keçilerim de kaçmadan

Ya ben hicbizaman saatlere uymadim biliomusun uykusunun geldigini hissettigim an uyuttum. Yenidogan döneminde bile ilk 10 gun haric zorla uyandirip mama yedirmedim. Sal gitsin bence bakalim bide bole dene:)
Aslinda uyku uykuyu doguruyor. Ip uclarini iyi yakalayip hemen uyutmak lazim. Bi kacti mi gun gidiyor bizde... Simdi 4 defa uyuyor gunduz. Ataktan kisa oluyor 3u. Biri uzun sabahki. Ben buna sukrediyorum. Kimi bebek me yapsan uyumuyor. Aynen salmak lazim yoksa sinirlerimiz yipraniyor.

Bunlari okuyunca annemin sey dedigi aklima geldi. Istanbula gel ben bakarim:)))

Bunlari okuyunca annemin sey dedigi aklima geldi. Istanbula gel ben bakarim:)))
Yani bizimkiler de bize birak git dedi ama bu da mumkun degil. Nasil ayrilayim bebegimden. Asla yapmam! Allah im mecbur birakmasin

Gecen ruyamda kendimin vefatini gordum. Kizim agliyordu, annecim seni cok ozledim diye. Uyandim nasil agladim ama... Allah im hicbir cocugu annesiz birakmasin

Egzema gibi gorunuyor, kurumuz pul pul olmus sanki.

Kızlar Ekin de ishal oldu. Gece uykusunda iki defa gazla birlikte yaptı. Sabahta 2 defa yapti az az gazla çıkarıyor. Ateşi yok. Diş ishali olabilir mi yaşayan varsa nasıl oluyor ? İştahı falan da normal bir sorun yok. Bugün takip edeceğim devam ederse yarın götürürüm diyorum Fh2512 sizde durumlar nasıl? Doktora yazdım bu ara salgın var dedi ama dışarı da çıkmıyoruz anlamadım

Cmtsi 4. Ay aşıları oldu, diş çıkartıyor biri çıktı ikinci de gelmek üzere dedi dr kafası falan çok sıcak saat başı kontrol ediyorum 38.1 gördüm Allahım korkunç ya bebekler hasta olmasın
Çok geçmiş olsun canım diş ateşi calpolle düşüyormuş hastaneye gerek kalmaz inşallah simdi nasil oldu ? Ateş harici ishal vs. Var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…