2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Sana da geçmiş olsun canim ishal salgın mı olmuş anlamadim. ben de kuzey'i doktora götürdüğümde tanidigimizin cocuğu da ishaldi acaba havalardan mi
Doktor salgın var dedi canım ama gitsekte bir ilaç vermeyecek yani beklicez geçsin diye
Hep en iyi uyku düzeni 4-6 ayda veriliyor diyorlar ya bende geç kalmadan başlayayım dedim ama yok dediğiniz gibi şu an hayatta kalsak yeterli felaket uykusunu uzatmaya çalışıyordum şu an onu da salayım mahvoldum.
Canim uyku eğitimi icin bile 4. Ay atağı bitsin öyle diyorlar şuan çok kasma atak bitsin düzene sokarsın
Havalar cok sicak, bir de salgin var biz de yasadik, probiyotik verebilirsin ishale cok bir sey yapamiyorlar,artarsa serum falan verirler en fazla
Evet canım beklicem bakalım şuan aşırı çok bi ishali yok az az çıkarıyor artarsa probiyotik baslayabilirin sağol
Gecmis olsun canim ya distendir ya da üsutmustur canim malum ust bas acik havalar baya degisken. Bize bagirsak.duzenleyici maflor vermisti canim senin belki gerek kalmaz altina uzun giydir bence kilima falan carpamasin
Sağol kuzum klima altinda hiç yatirmadim aslinda ama havalar da çok belirsiz bilemiyorum devam ederse ben de başlarım takviyeye
Hayir canim uyandirma 5 dk uyusa bile yeterli önemli olan uykuya dönmesi

Kesinlikle katiliyorum hepsine Ben de ilkinde dersimi aldim. Ikinciye kimseye gel gelme demedim. Arkadas falan gercekten hikaye Ben bir arkadasim depresyona girdi diye her seyi birakip gidip 15 gun bebegine bakmistim. Benim kizim olunca da o arkadas sanki odeme yapar gibi 2 gun kaldi ve yardim etmeye calisti ve hic hosuma gitmemisti. Sonra koptuk gitti zaten...

Yoo cok normal ciddi bir sorumluluk, kabul etmek zorunda tabii ki degilsiniz. Arti bir bebek bile ne kadar yorucu. Ikisi birden dusunemiyorum
Şimdi gardimi alıyorum konu açılırsa acicam ağzımı ay bı de çocuklar öyle böyle şımarık değil hayır kinamiyorum kinamiyorum amcalarina şımarık şımarık vur kaç yapiyolar ağızlarının üstüne vurasim geliyo. Bı de onların naziyla uğraşamam

minseo canim cok gecmis olsun. Ek gida tadimina basladin belki kabak falan verdiysen ondandir. Dur bakalim takip et baska belirti olacak mi...

Hay allahim resmen kendi bacağına sıkmışsın Ebe de çok güzel moral vermiş doğuran insanı dogurtmucak resmen analarin hakkı ödenmez valla

minseo canim cok gecmis olsun. Ek gida tadimina basladin belki kabak falan verdiysen ondandir. Dur bakalim takip et baska belirti olacak mi...
O da aklima geldi canim ama dün tattirdigimi hiç yememisti cikardi ağzindan bakalim her şey olabilir takipteyim

Bir de ayni koltukta yatmışsın yani bu kadar olay yaşayıp aslında birileri olsa diyorsun sen akıllanmamışsın bence şu babaanneler anneanneler double cahil oluyor zaten babaanne bize de gögsünü sıkın ilerde gögsü agrimaz diyordu ya sabır eşim bi de gitti bunlari doktora sordu doktora da rezil olduk kendimiz daha iyiyiz bosver milleti

Evet öyle cidden arayıp nasilsin bir şey ihtiyacın var mi diyen bile o kadar az ki hepsiyle arama mesafe koydum su an cidden kimse için kendinden vermeye gerek yok bu süreçte de böyle dersler almış olduk

Ya birileriyle aynı şehirde olsak ama aynı evde olmasak bu kadar sıkıntı olmazdı bence aşırı maruziyet yaşandı ev küçük zaten dip dibe boğulduk birbirimizden e düşünüyorum annem burda olsa ama kendi evi olsa vs haftada bir iki saat bile bıraksam cidden fark yaratır. Tabi bu imkansız
Ahahhaha benim anneannem de çocuğu tuzlu suya yatırmaya kalktı teri kokmazmış falan

Hay allahim resmen kendi bacağına sıkmışsın Ebe de çok güzel moral vermiş doğuran insanı dogurtmucak resmen analarin hakkı ödenmez valla
Ne bilim karin agrisi gibi bir sey bekliyordum ben odalar tek kisilik esimi alin bari içeri diyorum olmaz erkektir baska kadinlara gözü kayabilir diyor tövbe allahim sabir ver acaba kendisi için mi tehlikrli gördü eşimi tamamen güvendeydi oysa kafayi yicem beni kontrole gelirken pazardan yesillik siparisi veriyordu telefonla whdjwje bu insanlar ebe oluyor ya biz okuyoruz bir şey olamiyoruz bu nasil adalet çok zormuş çok anne diye ağlıyordum orda gülüyordum ama aşırı zordu allahim bir daha yaşatmasin o neydi öyle

Doğru diyorsun aslında canım çok saol desteğin için

Onu bize de dediler bir de ne deseler eşim yapalim diyordu kafayi yersin dedim çocuk benim çocuğum yapmiyorum hepsine meydan okudum ben ne dersem o oldu o yönden haklisin keske annelerimiz yakin olsaydi en azindan biraz rahatlardik

Ya cok guldum sana hemsire de kemikleri kirilacak demis tuafa bak.senZaten demitsin dogurdum geldim kizlar ben de cok kolay dogum sanmistim

Çok saol canım benim. Aslında evet boyu uzadığı için diyorum sütüm yaramasa boyuda uzamaz diye düşünüyorum. Sağlıklı olsunlar hepsi inşallah

Ben uyandırmıyorum arkadaşım.

minseo kızlar ishal olan diğer arkadaşlarım bende yakında bi ishal bekliyorum çüünkü çıplak geziyor evin bütün camları açık esiyor açmazsam durulcsk gibi değil. Bence böyle yapmamız daha iyi ama kendileri atlatıp ishalı serinede alışırlar ama ana yüreği dayanamıyor ki

Ya cok guldum sana hemsire de kemikleri kirilacak demis tuafa bak.senZaten demitsin dogurdum geldim kizlar ben de cok kolay dogum sanmistim
O an komik degildi ama şuan bayağı komik insan biraz moral verir değil mi hem kemikleri kirilacak diyor hem gitme yaparsin diyor ya çok zordu işte keşke en baştan gitseydim de rahat rahat olsaydim kendi kendime işkence ettim resmen o an hâlim kalmamisti da gruba dogurdum geldim yazmistim hajsjsjsh sen de unutmamissin jajah

Aaa sizin daha fenaymis kuzu Ekin az az çıkarıyor simdilik.zaten virüs enfeksiyon olsa ateş yapar
Evet fenaydı korktum kilo vermesinden ama dr emmesi iyiyse sıkıntı yok dedi zaten ilk gün huzursuz oldu sonra eski haline döndü dr de bebeği mutlu görünce keyfi yerinde sen panik yapma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…