Doktor salgın var dedi canım ama gitsekte bir ilaç vermeyecek yani beklicez geçsin diyeSana da geçmiş olsun canim ishal salgın mı olmuş anlamadim. ben de kuzey'i doktora götürdüğümde tanidigimizin cocuğu da ishaldi acaba havalardan mi
Canim uyku eğitimi icin bile 4. Ay atağı bitsin öyle diyorlar şuan çok kasma atak bitsin düzene sokarsınHep en iyi uyku düzeni 4-6 ayda veriliyor diyorlar ya bende geç kalmadan başlayayım dedim ama yok dediğiniz gibi şu an hayatta kalsak yeterlifelaket uykusunu uzatmaya çalışıyordum şu an onu da salayım mahvoldum.
Evet canım beklicem bakalım şuan aşırı çok bi ishali yok az az çıkarıyor artarsa probiyotik baslayabilirin sağolHavalar cok sicak, bir de salgin var biz de yasadik, probiyotik verebilirsin ishale cok bir sey yapamiyorlar,artarsa serum falan verirler en fazla
Sağol kuzum klima altinda hiç yatirmadim aslinda ama havalar da çok belirsiz bilemiyorumGecmis olsun canim ya distendir ya da üsutmustur canim malum ust bas acik havalar baya degisken. Bize bagirsak.duzenleyici maflor vermisti canim senin belki gerek kalmaz altina uzun giydir bence kilima falan carpamasin
Hayir canim uyandirma 5 dk uyusa bile yeterli önemli olan uykuya dönmesiKızlar bu felaket uykusu hakkında bişey soracağım bilen varsa 30. Dakika uyandı ben de uğraştım yarım saat sonunda uykuya geri döndürdüm uyudu yarım saat daha uyumaya da devam ediyor toplam uykusu bir saati geçti gidip uyandıracak mıyım bu kadar uyutmaya çalıştığım çocuğu?
Kesinlikle katiliyorum hepsineHahahahha aşırı haklısın bak kırk gün delirdim yemin ederim kimse de anlamaz mi bi insanı ya dayandım dayandım en son cıldırınca ben kötü oldum herkesle bozuktum yeni yeni düzeliyorumbir ay kv ile kaldık aynı koltukta yattım sonra anneannem geldi bütün batıl inançları bünyesinde toplamış çocuğu iki saniye yalnız bırakamadım en son annem geldi kavga gürültü ve kapanış valla yalnız daha iyiyim en azından ruh sağlığım daha iyi evet zor böyle ama çocuk benim zorluğu da ben çekiyorum napiyim
Şimdi gardimi alıyorum konu açılırsa acicam ağzımıYoo cok normal ciddi bir sorumluluk, kabul etmek zorunda tabii ki degilsiniz. Arti bir bebek bile ne kadar yorucu. Ikisi birden dusunemiyorum
Hay allahim resmen kendi bacağına sıkmışsınO niyetle gittim devlette herkesi normal yapiyorlar diye. Bir serum bagladilar 5 saniyede bir ağrı giriyordu su bile içemiyordum. Nstyr bagladi gitti ebe biraksa da bari biraz ayakts dolansam. Yanima da kimseyi almadi en sonunda eşimi cagirin gidicem ben burdan dedim. Eşim geldi bu agrilar normal mi diyor, ebe de diyor ki bu daha hiçbir şey kemikleri kirilacak gibi olacak sagoldun orda ufak caplı bir motivasyin konudmasiyla beni ayağa kaldirdi ve ben kendi doktoruma gittim ben normal doğum yapmicam dedim wjdjejej gidene kadar da medine dilencileri gibi gittim hastaneyeçok zormuş suni sanci mi verdiler artik ne bagladilarsa cok cok daha zor oldu dayanamadim 2 kere de kustum. Dogumdan sonra da oturdum agladim annelerimiz bizi nasil dogurmus diye 2 saat ona agladim ya
O da aklima geldi canim ama dün tattirdigimi hiç yememisti cikardi ağzindan bakalim her şey olabilir takipteyimminseo canim cok gecmis olsun. Ek gida tadimina basladin belki kabak falan verdiysen ondandir. Dur bakalim takip et baska belirti olacak mi...
Bir de ayni koltukta yatmışsınHahahahha aşırı haklısın bak kırk gün delirdim yemin ederim kimse de anlamaz mi bi insanı ya dayandım dayandım en son cıldırınca ben kötü oldum herkesle bozuktum yeni yeni düzeliyorumbir ay kv ile kaldık aynı koltukta yattım sonra anneannem geldi bütün batıl inançları bünyesinde toplamış çocuğu iki saniye yalnız bırakamadım en son annem geldi kavga gürültü ve kapanış valla yalnız daha iyiyim en azından ruh sağlığım daha iyi evet zor böyle ama çocuk benim zorluğu da ben çekiyorum napiyim
Evet öyle cidden arayıp nasilsin bir şey ihtiyacın var mi diyen bile o kadar az ki hepsiyle arama mesafe koydum su an cidden kimse için kendinden vermeye gerek yok bu süreçte de böyle dersler almış oldukKesinlikle katiliyorum hepsineBen de ilkinde dersimi aldim. Ikinciye kimseye gel gelme demedim. Arkadas falan gercekten hikaye Ben bir arkadasim depresyona girdi diye her seyi birakip gidip 15 gun bebegine bakmistim. Benim kizim olunca da o arkadas sanki odeme yapar gibi 2 gun kaldi ve yardim etmeye calisti ve hic hosuma gitmemisti. Sonra koptuk gitti zaten...
Ya birileriyle aynı şehirde olsak ama aynı evde olmasak bu kadar sıkıntı olmazdı bence aşırı maruziyet yaşandı ev küçük zaten dip dibe boğulduk birbirimizden e düşünüyorum annem burda olsa ama kendi evi olsa vs haftada bir iki saat bile bıraksam cidden fark yaratır. Tabi bu imkansızBir de ayni koltukta yatmışsınyani bu kadar olay yaşayıp aslında birileri olsa diyorsun sen akıllanmamışsın bence şu babaanneler anneanneler double cahil oluyor zaten babaanne bize de gögsünü sıkın ilerde gögsü agrimaz diyordu ya sabır eşim bi de gitti bunlari doktora sordu doktora da rezil olduk kendimiz daha iyiyiz bosver milleti
Ne bilim karin agrisi gibi bir sey bekliyordum benHay allahim resmen kendi bacağına sıkmışsınEbe de çok güzel moral vermiş doğuran insanı dogurtmucak resmen analarin hakkı ödenmez valla
Doğru diyorsun aslında canım çok saol desteğin içinBana doktor her çocuk bir olamaz boşuna kafaya takma bak okuldaki çocuklara hepsi birbirinin aynisi mi kendi kendine bos yere dert ediyorsun diyordubenim doktor da en az 7kg olmasini isterdim dedi ya daha ne yapalim anlamadim stres yaparsan üzülürden sütün de azalir en iyisi anne sütü takmamaya çalış. Zaten uzun çocuklar farkindaysan hep zayif oluyor benim eşim de 1.90 boyundaydi zayifti şimdi gör 105 kg ahdjej ben olsam sevinirdim boyu uzun diye kilo her türlü alınıyor
Yok canım aylık. Haftalık bu kadar alsa üzülür müyümKac kilo almiski canim haftalik mi bakti aylik mi bu haftanun kilosu ise normal canim 1 gunde buyukler eriyor
Onu bize de dediler bir de ne deseler eşim yapalim diyordu kafayi yersinYa birileriyle aynı şehirde olsak ama aynı evde olmasak bu kadar sıkıntı olmazdı bence aşırı maruziyet yaşandı ev küçük zaten dip dibe boğulduk birbirimizden e düşünüyorum annem burda olsa ama kendi evi olsa vs haftada bir iki saat bile bıraksam cidden fark yaratır. Tabi bu imkansız
Ahahhaha benim anneannem de çocuğu tuzlu suya yatırmaya kalktı teri kokmazmış falan
Ya cok guldum sana hemsire de kemikleri kirilacak demis tuafa bak.senO niyetle gittim devlette herkesi normal yapiyorlar diye. Bir serum bagladilar 5 saniyede bir ağrı giriyordu su bile içemiyordum. Nstyr bagladi gitti ebe biraksa da bari biraz ayakts dolansam. Yanima da kimseyi almadi en sonunda eşimi cagirin gidicem ben burdan dedim. Eşim geldi bu agrilar normal mi diyor, ebe de diyor ki bu daha hiçbir şey kemikleri kirilacak gibi olacak sagoldun orda ufak caplı bir motivasyin konudmasiyla beni ayağa kaldirdi ve ben kendi doktoruma gittim ben normal doğum yapmicam dedim wjdjejej gidene kadar da medine dilencileri gibi gittim hastaneyeçok zormuş suni sanci mi verdiler artik ne bagladilarsa cok cok daha zor oldu dayanamadim 2 kere de kustum. Dogumdan sonra da oturdum agladim annelerimiz bizi nasil dogurmus diye 2 saat ona agladim ya
Çok saol canım benim. Aslında evet boyu uzadığı için diyorum sütüm yaramasa boyuda uzamaz diye düşünüyorum. Sağlıklı olsunlar hepsi inşallahCanım masallah boyu çok güzel bir doktor dinledim geçen benim için boy ve bas çevresi önemli kiloya çok takılmayın diyordu alin de 64,5 cm 5900 bildiğin zayıf görünüyor ama boya gitmiş sıkmıyorum canımı o yüzden sen de sevin bebişin güzel büyüyor
Ben uyandırmıyorum arkadaşım.Kızlar bu felaket uykusu hakkında bişey soracağım bilen varsa 30. Dakika uyandı ben de uğraştım yarım saat sonunda uykuya geri döndürdüm uyudu yarım saat daha uyumaya da devam ediyor toplam uykusu bir saati geçti gidip uyandıracak mıyım bu kadar uyutmaya çalıştığım çocuğu?
O an komik degildi ama şuan bayağı komik insan biraz moral verir değil miYa cok guldum sana hemsire de kemikleri kirilacak demis tuafa bak.senZaten demitsin dogurdum geldim kizlar ben de cok kolay dogum sanmistim
Evet fenaydı korktum kilo vermesinden ama dr emmesi iyiyse sıkıntı yok dedi zaten ilk gün huzursuz oldu sonra eski haline döndü dr de bebeği mutlu görünce keyfi yerinde sen panik yapma dediAaa sizin daha fenaymis kuzu Ekin az az çıkarıyor simdilik.zaten virüs enfeksiyon olsa ateş yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?