Aksam esim 2. Den konu acmaya çalışıyor dedim kazara olucaksa hemen suan olsun yoksa ben zirvede bırakayorum analığımı daha da bulasmamHayatta kalmam doğumhanede bile dedim bilsem böyle bir ağrı var oturur 10 kere düşünürdüm wjjdejej doktor en az 2 sene çocuk düşünmeyin dedi zaten ben asla düşünmüyorum 4 aydan fazladir uykusuzumzamaninda sabaha kadar otururdum akşama kadar da yatardim hayatim çok değişti
Eskiden benim esim de 3 4 isterdi halime acidi bir daha yapmayalim diyordu hsjdjd şimdi de bari kardesi olsun yalniz kalmasin diyorAksam esim 2. Den konu acmaya çalışıyor dedim kazara olucaksa hemen suan olsun yoksa ben zirvede bırakayorum analığımı daha da bulasmam
Hahahhah yaşandı bitti saygısızca dogurmanin tadına varıncaNe bilim karin agrisi gibi bir sey bekliyordum benodalar tek kisilik esimi alin bari içeri diyorum olmaz erkektir baska kadinlara gözü kayabilir diyor tövbe allahim sabir ver acaba kendisi için mi tehlikrli gördü eşimi tamamen güvendeydi oysa kafayi yicem beni kontrole gelirken pazardan yesillik siparisi veriyordu telefonla whdjwje bu insanlar ebe oluyor ya biz okuyoruz bir şey olamiyoruz bu nasil adalet çok zormuş çok anne diye ağlıyordum orda gülüyordum ama aşırı zordu allahim bir daha yaşatmasin o neydi öyle
İnşallah olmaz canımBen uyandırmıyorum arkadaşım.
minseo kızlar ishal olan diğer arkadaşlarım bende yakında bi ishal bekliyorum çüünkü çıplak geziyor evin bütün camları açık esiyor açmazsam durulcsk gibi değil. Bence böyle yapmamız daha iyi ama kendileri atlatıp ishalı serinede alışırlar ama ana yüreği dayanamıyor ki
Ağzina döküyorsun hemen eriyor zaten canimKizlar tetagil nasil kullaniliyor? Agzina mi suruyoruz?
Çok şükür canımEvet fenaydı korktum kilo vermesinden ama dr emmesi iyiyse sıkıntı yok dedi zaten ilk gün huzursuz oldu sonra eski haline döndü dr de bebeği mutlu görünce keyfi yerinde sen panik yapma dedi
Canım zaten 5. Aydan önce bir düzen olmuyor bizim 09.30 civarı geçiş oluyor sabahta 06.00 06.30 kalkarKızlar düzenli şekilde akşam 8de gece uykusuna geçirebiliyoruz musunuz bebeleri? Bizim hiç bir düzenimiz yok düzene sokmaya çalıştıkça da strese giriyorum ben salsam mı atak dönemindeyiz zaten…
Bu benO niyetle gittim devlette herkesi normal yapiyorlar diye. Bir serum bagladilar 5 saniyede bir ağrı giriyordu su bile içemiyordum. Nstyr bagladi gitti ebe biraksa da bari biraz ayakts dolansam. Yanima da kimseyi almadi en sonunda eşimi cagirin gidicem ben burdan dedim. Eşim geldi bu agrilar normal mi diyor, ebe de diyor ki bu daha hiçbir şey kemikleri kirilacak gibi olacak sagoldun orda ufak caplı bir motivasyin konudmasiyla beni ayağa kaldirdi ve ben kendi doktoruma gittim ben normal doğum yapmicam dedim wjdjejej gidene kadar da medine dilencileri gibi gittim hastaneyeçok zormuş suni sanci mi verdiler artik ne bagladilarsa cok cok daha zor oldu dayanamadim 2 kere de kustum. Dogumdan sonra da oturdum agladim annelerimiz bizi nasil dogurmus diye 2 saat ona agladim ya
Bu yayın evinin sizlerden görmüştüm kocaman gözler diye serisini aldım çok seviyor oğlum. Bunu önerirseniz alayım çok hoşuma gitti benim deannewith teyzesi dün indirimden aldığımız kitaplar geldi bayıldım hepsine yaaa ne güzel kitaplar
Eki Görüntüle 3271065
Benim ilki kolaydi ikinci daha kolaydi ama bebeklerim zor bebek oluyor isteO niyetle gittim devlette herkesi normal yapiyorlar diye. Bir serum bagladilar 5 saniyede bir ağrı giriyordu su bile içemiyordum. Nstyr bagladi gitti ebe biraksa da bari biraz ayakts dolansam. Yanima da kimseyi almadi en sonunda eşimi cagirin gidicem ben burdan dedim. Eşim geldi bu agrilar normal mi diyor, ebe de diyor ki bu daha hiçbir şey kemikleri kirilacak gibi olacak sagoldun orda ufak caplı bir motivasyin konudmasiyla beni ayağa kaldirdi ve ben kendi doktoruma gittim ben normal doğum yapmicam dedim wjdjejej gidene kadar da medine dilencileri gibi gittim hastaneyeçok zormuş suni sanci mi verdiler artik ne bagladilarsa cok cok daha zor oldu dayanamadim 2 kere de kustum. Dogumdan sonra da oturdum agladim annelerimiz bizi nasil dogurmus diye 2 saat ona agladim ya
Keşke kolay olsa da herkes normal doğurabilse çok fena bir şeymişBu benilk doğumum normal ve kolaydı ama 2. Doğum beni öldürmeyip süründürdü resmen
Kesinlikle çok çok zordu, hele o sancının gelme anı aklıma geldikçe içim ürperiyor, sezeryanın gözünü seveyimKeşke kolay olsa da herkes normal doğurabilse çok fena bir şeymiş
Kızlar Ekin de ishal oldu. Gece uykusunda iki defa gazla birlikte yaptı. Sabahta 2 defa yapti az az gazla çıkarıyor. Ateşi yok. Diş ishali olabilir mi yaşayan varsa nasıl oluyor ? İştahı falan da normal bir sorun yok. Bugün takip edeceğim devam ederse yarın götürürüm diyorum @Fh2512 sizde durumlar nasıl? Doktora yazdım bu ara salgın var dedi ama dışarı da çıkmıyoruz anlamadım
Salgın var sanırım kızlar. Geçen hafta eşim hastaydı 2 gün sonra büyük oğlum kusma ve ishal ile uyandı serum ile anca toparladı. Dikkat edin inşallah ilerlemez sizlerinki, bizim bayağı zor oldu . Yeni yeni toparlıyor bir de iştahsızlık var ek olarak ağzına lokma koymuyorSana da geçmiş olsun canim ishal salgın mı olmuş anlamadim. ben de kuzey'i doktora götürdüğümde tanidigimizin cocuğu da ishaldi acaba havalardan mi
Yani ikisi de zor ama o ağrılar aklima geldikce ben de sezaryen diyorumKesinlikle çok çok zordu, hele o sancının gelme anı aklıma geldikçe içim ürperiyor, sezeryanın gözünü seveyim
Ben oioi aldım canım bana kalitesi çok iyi geldi. 1 ay önce aldım hatta çünkü sürekli fiyat artıyorKızlar sizler hep almıştınız önden sanırım, hepsiburada indirimiyle oioi tabaklar uygun mu sizce puzzler 161 e fln geliyor , erken mi alsam mı bilemedim
Benim de senin gibi normal başladı ama bebek hem kanala inmemiş hem de kaka yaptı diye hemen sezeryan oldu. Keske en basta olsaymisim dedimYani ikisi de zor ama o ağrılar aklima geldikce ben de sezaryen diyorum
Ya doğum anı banada öyle gelmişti ilk bir ay bida normal doğum mu çocuk mu yoook diyordum şimdi aslında çokta zor değildi ya yapılır moduna geçtim anlamadım bu nasıl bir unutmak ,derlerdi de inanmazdım unutuluyor diyeHayatta kalmam doğumhanede bile dedim bilsem böyle bir ağrı var oturur 10 kere düşünürdüm wjjdejej doktor en az 2 sene çocuk düşünmeyin dedi zaten ben asla düşünmüyorum 4 aydan fazladir uykusuzumzamaninda sabaha kadar otururdum akşama kadar da yatardim hayatim çok değişti
Vücudumuzda bir hormon mu ne varmış o unutturuyormuş tekrar hamile kalip doğurabilmen içinYa doğum anı banada öyle gelmişti ilk bir ay bida normal doğum mu çocuk mu yoook diyordum şimdi aslında çokta zor değildi ya yapılır moduna geçtim anlamadım bu nasıl bir unutmak ,derlerdi de inanmazdım unutuluyor diyehayır doktora ne yaşattın doktor bunu dedi ben onu merak ettim
Şiddetle öneririm çok kaliteli ve içerik olarak çok eğitici eğlenceli kitaplar dün çok güzel bi indirim vardı şuan devam ediyor mu bilmiyorum ama sık sık indirime giriyor Hepsiburada da takip et canimBu yayın evinin sizlerden görmüştüm kocaman gözler diye serisini aldım çok seviyor oğlum. Bunu önerirseniz alayım çok hoşuma gitti benim de
Bunları çok görüyorum ek gıda bebeklerinde bence kullanışlı anı kurtaracak bi ürün koy içine meyve püresi ver bebeye emcüklesin kaşıkla yedirme derdi yok dökülme saçılma derdi yokElele Yıkanabilir Kilitli Bebek Mama Kabı Ve Gıda Poşeti 6 Adet Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol kizlar belki ek gidada lazim olur kullanisli bir şeye benziyor
Ay ne çabuk benimkiler de gelir bugün o zamanannewith teyzesi dün indirimden aldığımız kitaplar geldi bayıldım hepsine yaaa ne güzel kitaplar
Eki Görüntüle 3271065
Ben de oioi nin normal bölmeli tabağını 130 aldım çok kaliteli gerçekten bence al her dk zam geliyorKızlar sizler hep almıştınız önden sanırım, hepsiburada indirimiyle oioi tabaklar uygun mu sizce puzzler 161 e fln geliyor , erken mi alsam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?