2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Aksam esim 2. Den konu acmaya çalışıyor dedim kazara olucaksa hemen suan olsun yoksa ben zirvede bırakayorum analığımı daha da bulasmam

Aksam esim 2. Den konu acmaya çalışıyor dedim kazara olucaksa hemen suan olsun yoksa ben zirvede bırakayorum analığımı daha da bulasmam
Eskiden benim esim de 3 4 isterdi halime acidi bir daha yapmayalim diyordu hsjdjd şimdi de bari kardesi olsun yalniz kalmasin diyor keşke bu kadar zor olmasa benim babaannem 14 tane doğurmuş ben önceden sallamiyordum ama şimdi nasil diye hayati sorguluyorum

Hahahhah yaşandı bitti saygısızca dogurmanin tadına varınca kadın olarak çok üstün varlıklarız valla neler başarıyor vücudumuz çocuk taşı doğur günlerce uykusuz kalıp bebek büyüt hemen hatirlayalim #erkeklerkapatilsin
İnşallah olmaz canım ama illa ki ishal de olacaklar hasta da olacaklar doğanın kanunu önüne geçmenin imkani yok sakin karşılayıp önlem aldıktan sonra toparlayacaklardir bebekler çok güçlü
Kizlar tetagil nasil kullaniliyor? Agzina mi suruyoruz?
Ağzina döküyorsun hemen eriyor zaten canim
Evet fenaydı korktum kilo vermesinden ama dr emmesi iyiyse sıkıntı yok dedi zaten ilk gün huzursuz oldu sonra eski haline döndü dr de bebeği mutlu görünce keyfi yerinde sen panik yapma dedi
Çok şükür canım Ekin'in de keyfi yerinde olduğu için akışına bıraktım ben de

Kızlar düzenli şekilde akşam 8de gece uykusuna geçirebiliyoruz musunuz bebeleri? Bizim hiç bir düzenimiz yok düzene sokmaya çalıştıkça da strese giriyorum ben salsam mı atak dönemindeyiz zaten…
Canım zaten 5. Aydan önce bir düzen olmuyor bizim 09.30 civarı geçiş oluyor sabahta 06.00 06.30 kalkar

Bu ben ilk doğumum normal ve kolaydı ama 2. Doğum beni öldürmeyip süründürdü resmen

Benim ilki kolaydi ikinci daha kolaydi ama bebeklerim zor bebek oluyor iste neyse saglik olsun yeter hepsi gecici...

Sana da geçmiş olsun canim ishal salgın mı olmuş anlamadim. ben de kuzey'i doktora götürdüğümde tanidigimizin cocuğu da ishaldi acaba havalardan mi
Salgın var sanırım kızlar. Geçen hafta eşim hastaydı 2 gün sonra büyük oğlum kusma ve ishal ile uyandı serum ile anca toparladı. Dikkat edin inşallah ilerlemez sizlerinki, bizim bayağı zor oldu . Yeni yeni toparlıyor bir de iştahsızlık var ek olarak ağzına lokma koymuyor

Kızlar sizler hep almıştınız önden sanırım, hepsiburada indirimiyle oioi tabaklar uygun mu sizce puzzler 161 e fln geliyor , erken mi alsam mı bilemedim
Ben oioi aldım canım bana kalitesi çok iyi geldi. 1 ay önce aldım hatta çünkü sürekli fiyat artıyor

Ya doğum anı banada öyle gelmişti ilk bir ay bida normal doğum mu çocuk mu yoook diyordum şimdi aslında çokta zor değildi ya yapılır moduna geçtim anlamadım bu nasıl bir unutmak ,derlerdi de inanmazdım unutuluyor diye hayır doktora ne yaşattın doktor bunu dedi ben onu merak ettim

Vücudumuzda bir hormon mu ne varmış o unutturuyormuş tekrar hamile kalip doğurabilmen için vücudun kendine gelebilmesi için en az 2 sene kadın vücudunun dinlenmesi gerekiyormuş ben bir şey yasatmadim yoksa

Bu yayın evinin sizlerden görmüştüm kocaman gözler diye serisini aldım çok seviyor oğlum. Bunu önerirseniz alayım çok hoşuma gitti benim de
Şiddetle öneririm çok kaliteli ve içerik olarak çok eğitici eğlenceli kitaplar dün çok güzel bi indirim vardı şuan devam ediyor mu bilmiyorum ama sık sık indirime giriyor Hepsiburada da takip et canim
Bunları çok görüyorum ek gıda bebeklerinde bence kullanışlı anı kurtaracak bi ürün koy içine meyve püresi ver bebeye emcüklesin kaşıkla yedirme derdi yok dökülme saçılma derdi yok

annewith teyzesi dün indirimden aldığımız kitaplar geldi bayıldım hepsine yaaa ne güzel kitaplar
Eki Görüntüle 3271065
Ay ne çabuk benimkiler de gelir bugün o zaman gerçekten sincap kitap efsane bebiş
Kızlar sizler hep almıştınız önden sanırım, hepsiburada indirimiyle oioi tabaklar uygun mu sizce puzzler 161 e fln geliyor , erken mi alsam mı bilemedim
Ben de oioi nin normal bölmeli tabağını 130 aldım çok kaliteli gerçekten bence al her dk zam geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…