2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Süper canım takacak bir şey yok o zaman

Bebişleri uyuttuktan sonra kendisine zaman ayıran anneler ben bebek uyurken kendimi uyutmamak için zor duruyorum. O uyanmadan uyanmıyorum resmen kış uykusuna yatan ayı gibi oluyorum. Bugün akşama kadar temizlik yaptım camlari sldim perdeleri yıkadım yatağın altındaki yorganları yastıkları havalandırdım dip köşe yaptım pazar büyük kızın doğum gününü yapacağım yoruluyorum çok. Aslında kadın çağırdım bugün saat 11 olmuş arıyorum açmıyor mesaj atıyorum interneti kapatmış herhalde iletilmiyor 12 de bana mesaj atıyor abla uyuya kalmışım diye. Saydım vallahi bir daha asla çağırmam onun yüzünden bittim bugün

Aaa manyağa bak bunlara güvenip iş yapılmaz baya iş yapmışsın valla geçmiş olsun diyelim... Ben kız uyuyunca kafami dinlemeden uyuyamiyorum kendime vakit ayırmak uykudan daha iyi geliyor mesela dün gece 5.5 saat uyumuşum ama şuan hala uykum yok oturuyorum dinleniyorum daha iyi geliyor bana. Senin vücudun uyku istiyor demek ki canım

Evet vallahi çok yoruldum hava 34 derece resmen sular aktı başımdan aşağıya. En son balkonu yıkarken hortumu kendime tuttum allahtan büyük kızım evde bşr tek mamasını vermiyor altını değiştirmiyor çocuk ağlasın hemen sallıyor ayağında uyutuyor Salak kadına ne saydım bugün ama… kendisine de yazdım cevap bile yazmaya cesaret edemedi…
Benim kız 1,5/2 haftadır 4/4:30 da uyanıyor 8:30 a kadar uyumuyor sürekli mız mız ağlayacak gibi sesler çıkarıyor uyuyamıyorum o yüzden o yatınca bende yatıyorum uykuya da düşkünüm özellikle gece uykusuna. Gündüz de uyumuyorum hiç o uyusa ds uyuyamıyorum. Gece uykusu yetiyor bana.
Şimdi yine uyudu ben de uyuyayım iyi geceler kızlsr çok öpüyorum bebişkolarınızı

Ya kızlar, sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu? Deli gibi terliyor benim oğlanın kafası çarşafı falan hep ıslanıyor. Hava sıcak tamam ama normal mi ki bu durum
Özellikle mama yerken terliyor canım ama bizim 24 saat klima açık olduğu için çok terleme olayi yasamiyoruz

Ya kızlar, sizin bebişlerin de kafası çok terliyor mu? Deli gibi terliyor benim oğlanın kafası çarşafı falan hep ıslanıyor. Hava sıcak tamam ama normal mi ki bu durum
Tabi canım yatağa kafasının kollarının sekli çıkıyor terli terli

Dün ben bu

pazartesi taze fasulye yaptım benim çok değişik bi kocam var ayda bi kere taze fasulye yapıyorum diyo ki daha dün yemedik mi sebzekiller ya adam. Izgara tavuklu salata yapıcam galiba bende

Sivas erkeği anca içine yarım kilo et koyarsan sebze yemeği yer, yoksa yemez yavrucum
Kıza bezelye yemeği, bize karpuz peynir

Çocuklara domates peynir sandviç, bize karpuz peynir

Sivas erkeği anca içine yarım kilo et koyarsan sebze yemeği yer, yoksa yemez yavrucum

Çocuklara domates peynir sandviç, bize karpuz peynir
yaaaaaaa kurbanda poşetliyoruz etleri küçük küçük kuşbaşı kesmiş ama bir sürü diyoki bunları da yapıyosun ya öyle değişik değişik sebze yemekleri (taze fasulye ıspanak vs. ) değişik yemekler de bunlar yani onların içine atarsın ben yemem de sen ye yüzüne kan gelir inanılmaz ya varoluş amacı nasıl kırmızı et yemek olabilir insanın

Cnm teşekkür ederim ama bende avent biberon hiç yok, hacmi 240-260 ml gibi ve 2-3 delikli bir biberon arıyorum sadece biberon ucu değil öyle olanı bulamadım onu sordum. Biberonların hepsi büyük boy olanlar bile +1 tek delikli nedense. Mecbur tek delikli biberon alıp bir tane senin attığın 2 ve 3 delikli uçlardan alcam ayrı ayrı o zaman.
Yaaa ahahahah balık di mi senin oğlan da balık erkeği çenesi diye bir şey var
yaa hiç anlamam burçlardan öyleyse kafamızı ütülicek yani hadi bakalım
Delik farki var sanirim sadece yavas icmek/hizli icmek gibi
Igneyle delme fikri cik aklimdan:)))
Cnm annem deldi bizimkini yanlardan akıyor ağzından fazla geldi yani bir işe yaramadı
Cnm şu an hiç bir alerjik belirti olmadığına eminsen yaptırmasan da olur bence bir dene baktın çözemiyorsun kendin ve yine mukuslu oldu o zaman yaptırırsın çocuğun acil bir durumu yok gibi.

Son düzenleme:
Yaa çok komik yazık napacaklarını şaşırmıştır ikisi de Düşünsene oturmaya gidiosun birine salona karabatak giriyor kaka yapıyor evsahibi tutuyor kuş onu tırmalıyor falan hahah mükemmel ortam

Etli ıspanak miiii

Kızlar bu akşam çocuğu eşimle aramızda top gibi çevirdik ben uyutamadım ona veriyorum o yapamıyor bana veriyor saatlerce uyumadı, kucakta sallamaktan belim kırıldı cin gibi bakıyor tamam diyorum uyuma salona gidiyoruz zırıl zırıl ağlıyor akıl sağlımın bir kısmını bu akşam kaybettim, fiziksel olarak da kalıcı zararlar veriyorum sanırım bel ve omzuma, bu atak bitmezse ben biteceğim. Bu bir ay süremez ya nasıl dayanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…