Calpol 6 saat zorda kalirsan 4 saat ara ile verebilirsin şuan kaç kilo?Kızlar bebegim diş cıkarıyor cok aglanıyor ve acı cekıyor bariz belli edıyor agrısı oldugunu acaba agrı kesici verebılır mıyım versem günde kac defa verebılrım parasetamol verebılırım değil mi ?
Eğer normal olursa kakası götürme teste arkadaşım bence ya benim fikrimce bu.Kizlar bu konuda sizin fikrinize ihtiyacim var. Ben dun Yigit i alerji testine goturecektim doktor yoktu diye kaldi. Yigit en son Pazar gunu kaka yapmisti normal bir kakaydi onun harici pirtlama tarzi onlarda normaldi. Bugun 2 defa yapti mukussuz kakasi. Ben 3 haftadir diyetteyim yumurta, sut urunleri,tahini kesmistim. Simdi bugun bozacagim yumurta ilk yemeyi dusunuyorum ertesi gunu de yogurt yerim. Dusunuyorum bunlari yememe ragmen kakasi yine normal.olursa haftaya olacak alerji testine goturmesem mi bir suru kan alacaklar falan. Belki o anlik bir seydi bagirsaklari.duzene girmistir isal olmustu 3 hafta oncesi ya
Düzelir diyor ama bilemiyorum çok yaygınmış bu aylarda meme reddiAy evet aynisi ya gece 2 memeyi de öyle guzel emiyor ki ama gündüz asla emmiyor mecbur mama veriyorumdüzelir miymiş bu durum üzüyor bayagi beni
Yok hayır1,5 saat ara ile 170 cc mi içiyor masallah canım kaç kilo oldu şuan? Ben Ekin'e 105 cc veriyorum 120 cc bitiremiyor 7,5 kilo şuan
Bizimkinin toto ağır çekiyor galibaBebekten bebeğe çok fark ediyor canım, büyük oğlum tam 4 aylıkken dönmüştü bunda daha tık yok, uğraşmayı da sevmiyor. Bi kere deniyor yapamadı geri sırt üstü yativeriyorbi dene , bi çaba sarf et
Bezelye ve pirinç pilavı yaptım ama sanki hava 75 derece bayılacagım
Sleepy nin beyaz sabun kokulu olanlarda iş görüyor
Test 19 da bakalim o zamana kadar diyeti bozacagim ne olacak tetse cok goturmeye kiyamiyorum baya kan aliyorlarEğer normal olursa kakası götürme teste arkadaşım bence ya benim fikrimce bu.
Doktor cevap verince bize de.soyler misin?Yani.duzenli emiyorsa emerken yutkunma sesi varsa sicaklardan canim yani hepimziinkinde dusus var.terle.atiyorlarKızlar ben dayanamadım ve çişli bez sayısı olayını doktora sordum çünkü bugün 3 çişli bez aldım almadım yani endişelendim artık doymutor mu dite düşünüyorum ama huysuz ve huzursuz değil sanki aç bebek uyumaz gibi geliyor ama arya da o da yok çok şükür
Valla kıskandım. Maşallah diyeyimBenim oglum grupun en akillilarindan biriCok beyefendi Uykuya duskun canim uyuyor ondan yapabiliyorum. Uyanikken de oyun halisinda orda burda oyalaniyor.
Urologlarda yapiyor cnm. Genel anestezi ben yaptirmazdim ya daha 4 aylik bebe sonucta. Bizde yarin gidiyoruz lokal olcak bakalim hayırlısıyla atlatiriz insKizlar sunnet icin bir tane uroloji doktoru tavsiye ettiler. Genel cerrah kac kisiye gittiysek genel anestezi dio. Urolog lokal yapiyor ve cok sunnet yapan doktormus. Ne dersiniz sizce fark eder mi? Eskiden sunnetciler yaparmis, sonucta gene hekim yapacak?!
Ben nadiren geceleri sütüm azaldığını hissettiğimde mama veriyorum 60cc kadar. Hala yenidoğan 1 kullanıyorum. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Aslında elimde 2 de vardı ama akışını sever ; meme reddi yaşarım korkusuyla kullanmadım.Canım bilmediğimden soruyorum uçları değiştirmezsek nolur damak yapısına falan mi zararlı
Aynen meme reddi olabilir cnm yorumlarda bende gordum sen yavas akislidan devam et:)Ben nadiren geceleri sütüm azaldığını hissettiğimde mama veriyorum 60cc kadar. Hala yenidoğan 1 kullanıyorum. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Aslında elimde 2 de vardı ama akışını sever ; meme reddi yaşarım korkusuyla kullanmadım.
Canm bugün benimkindede dudalar bembeyaz olmuş yanak çocuk ememiyor ya karbont şu fayda edermiBenimki de sadece emiyor biraz beyazlik var karbonatla duzenli silmeye basladim onceden emzigi gogsumu silmiyordum meger onu da yapmak lazimmis. Bu arada dilini silerken temiz bir tulbent ya da baska.bir seyi kulak copunun uzerine tak oyle silmesi daha rahat parmagima takip silinca kucucuk zaten agizlari olmuyor. Dilini yanak iclerini damaklarini her tarafi sil canim
Evet bir de bu ihtimal var değil mi? Benimki zaten reddediyor şimdi orta akışlı alsam daha mi çok reddeder acabaBen nadiren geceleri sütüm azaldığını hissettiğimde mama veriyorum 60cc kadar. Hala yenidoğan 1 kullanıyorum. Şu ana kadar sorun yaşamadım. Aslında elimde 2 de vardı ama akışını sever ; meme reddi yaşarım korkusuyla kullanmadım.
9 kiloCalpol 6 saat zorda kalirsan 4 saat ara ile verebilirsin şuan kaç kilo?
Yaa canim nasil guldum tabi yap arada karpuz peynir, menemen de cok yaparim benValla kıskandım. Maşallah diyeyimYardımcı arıyorum , o da yok. Artık kimsenin paraya ihtiyacı mı yok nedir, temizlikçi yok piyasada. Olanlarda müşteri seçiyor. Bugün kızların konuşmasını okurken allahtan gördümde yemeği karpuz peynirle hallettim.
Birde tahinin ishal yaptığını söyleyen arkadaşı alnından öpüyorum. Denedim, tesadüf değilse bende de işe yaradı sanıyorumBuradan çok şey öğreniyorum.
Eder canim tarif ettigim gibi guzelce temizle yanak icleri damak dil , emzik, biberon gogsunu kac gun boyunca duzenli yap baktin olmuyor duzelmiyor.doktora gotur baska bir sey verir.Canm bugün benimkindede dudalar bembeyaz olmuş yanak çocuk ememiyor ya karbont şu fayda edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?