Kızlar bu akşam çocuğu eşimle aramızda top gibi çevirdik ben uyutamadım ona veriyorum o yapamıyor bana veriyor saatlerce uyumadı, kucakta sallamaktan belim kırıldı cin gibi bakıyor tamam diyorum uyuma salona gidiyoruz zırıl zırıl ağlıyor akıl sağlımın bir kısmını bu akşam kaybettim, fiziksel olarak da kalıcı zararlar veriyorum sanırım bel ve omzuma, bu atak bitmezse ben biteceğim. Bu bir ay süremez ya nasıl dayanacağım
Ben eti mangalda severim zeytinyağlı olarak etli enginar,etli bamya bayilirim onun dışında çok tercih etmem ama benim eşim de eti çok seviyor erkeklerin dnasinda kodlu bence bu hayvansal bi tarafları olduğu için bence canları hep protein istiyor
Ben eti mangalda severim zeytinyağlı olarak etli enginar,etli bamya bayilirim onun dışında çok tercih etmem ama benim eşim de eti çok seviyor erkeklerin dnasinda kodlu bence bu hayvansal bi tarafları olduğu için bence canları hep protein istiyor
Kızlar ben Mminiktostos
göremedim yazdığını en son defne ateşlenmişti geçmişti sonra çok yorgunum yazmıştı yazdı mı daha çok yazdım bu ara ben buraya kaçırdım mı acaba merak ettim
Ben ek gıda dönemini sevmiyorum, hele o boğazda öğürme refleksi var ya beni benden alıyor daha alışamadım şuna. Şimdi be güzel, içecek derdi yok protein karbonhidrat derdi yok