- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 35
Sağolasın cnm tam denk geldi mesajını gördüm inşallah fayda eder çocuk daha yeni iyileşiyodu antibiyotik kullandık sonra gözü enfeksiyon oldu damla antibiyotik devam ettik o geçecek gibi oldu ağzı pamukçuk olmuş sağlık olsun Türkiye'ye geldik hastaneden cikamadik ya resmen tatil hiç bişey anlamadım bitiyorEder canim tarif ettigim gibi guzelce temizle yanak icleri damak dil , emzik, biberon gogsunu kac gun boyunca duzenli yap baktin olmuyor duzelmiyor.doktora gotur baska bir sey verir.
Cevap verdi mi canim?Kızlar ben dayanamadım ve çişli bez sayısı olayını doktora sordum çünkü bugün 3 çişli bez aldım almadım yani endişelendim artık doymutor mu dite düşünüyorum ama huysuz ve huzursuz değil sanki aç bebek uyumaz gibi geliyor ama arya da o da yok çok şükür
Canım ben olsam beklerdim ya çocuğun keyfi yerindeyse delik deşik ettirme derim ben o kafadayim bazı şeyleri çok kurcalamamak lazım bağırsaklar küçük beyin sistem kuruyor şuan onların vücudunda şimdilik elleme benceKizlar bu konuda sizin fikrinize ihtiyacim var. Ben dun Yigit i alerji testine goturecektim doktor yoktu diye kaldi. Yigit en son Pazar gunu kaka yapmisti normal bir kakaydi onun harici pirtlama tarzi onlarda normaldi. Bugun 2 defa yapti mukussuz kakasi. Ben 3 haftadir diyetteyim yumurta, sut urunleri,tahini kesmistim. Simdi bugun bozacagim yumurta ilk yemeyi dusunuyorum ertesi gunu de yogurt yerim. Dusunuyorum bunlari yememe ragmen kakasi yine normal.olursa haftaya olacak alerji testine goturmesem mi bir suru kan alacaklar falan. Belki o anlik bir seydi bagirsaklari.duzene girmistir isal olmustu 3 hafta oncesi ya
Yanlış anlamışımYok hayır
Gündüz biberon almaz memeden içiyor
Gece kontrol etmek için bir de uykuda az emmesin diye 22.30 ve 12 gibi veriyorum iki kere öylece toplamı
Yoksa bence gün içinde o kadar içmiyordur
14 haftalık 6 kilo canım
Öyle kilolu değil Ekin daha tombik maşllah
Hshahajajaj komedi yaaben ve kuzey
4 ml verebilirsin maksimum 5.6 ml canım9 kilo
Senin kızın cadı olacak cadıııYaa canim nasil guldum tabi yap arada karpuz peynir, menemen de cok yaparim benCanim ben de hamile iken cok cekmistim basima gelmeyen kalmadi dusuk tehlikleri deprem ,doguma 2 hafta kala sadece rahat etmistim hep derdim insallah dogunca oglum akilli olur cok sukur oyle oldu. Insallah senin bebegin de en.kisa zamanda duzelir
Çok geçmiş olsun canım dişleri çakmaya hazırlanınca çok kaşınıyor kaşıyamayınca mecbur çocuk huzursuz oluyor kıyamam yavrum ya öyle böyle geçecek bu günlerde inşallahYa az önce yine aynisi oldu ağlıyor, elini yumruk yapip isiriyor, meme veriyorum ısırıyor, biberonla mama veriyorum biberonu isiriyor yani belli ağrısı var. Calpol verdim yarim saat bekledim işe yaramadi sonra diş için jeli vardi 5 dk parmagimla jeli sürüp masaj yaptim çocuk rahatladi resmen. Üstüne mama verdim içti direkt uyudu
Hastaliklar oyle zsten bir basladi mi baska bir sey cikiyor. Allah şifa versin kuzucuga. Kaynamis Ilımis 1 cay bardagi suya 1 cay kasigi karbonat at karistir kullan canimSağolasın cnm tam denk geldi mesajını gördüm inşallah fayda eder çocuk daha yeni iyileşiyodu antibiyotik kullandık sonra gözü enfeksiyon oldu damla antibiyotik devam ettik o geçecek gibi oldu ağzı pamukçuk olmuş sağlık olsun Türkiye'ye geldik hastaneden cikamadik ya resmen tatil hiç bişey anlamadım bitiyor
benim kız kabız oldu bugün 4.gün zeytin gibi katı sert herhalde ek gıdaya geçtim diye böyle başırsaklar alışana kadar olacak dedi doktor. Sancısı oluyor ıkınıyor pancar gibi oluyor altını açık tutuyorum bakıyorım ayıptır söylemesi ıkındıkça kakasını görüyorum. Ama çıkaramıyor korktum çatlayacak diye. Doktor sabah akşam duplahalac ver 5 ml dedi. Öyle yaptım çok az yaptı az önce yatırdım şimdi. Zeytinyağı sa koyuyltım her öğününeOlabilir canim yaz aylarinda sıcak havalarda da yaz ishali oluyormuş bebeklerde
internetten baksın bilmeyenler yemin ediyorum elim kadardı ayaklarıAy çok gülüyorum sana ya bshdjd ayakları elim kadarçocuğu sinekten korursun da karabataktan korumayı hiç duymamıştım
Baktım valla verdiğim herşeyin tadına bakıyorumÇocuk haklı tadına baktin mi annesi
Jel sürüyorum valla bir şey hissetmeden çıkacak insallahÇok geçmiş olsun canım dişleri çakmaya hazırlanınca çok kaşınıyor kaşıyamayınca mecbur çocuk huzursuz oluyor kıyamam yavrum ya öyle böyle geçecek bu günlerde inşallah
Ben tetagil sürüyorum o da işe yaradı herhalde 2 gündür sürmüyorum eskisi gibi salyalı değil ellerini de sokmuyor bir ara deli gibi el atıyordu ağzına koymak içinJel sürüyorum valla bir şey hissetmeden çıkacak insallah
Kim yazdı göremedim ama geriden geliyorum ben. Bu çileli bez sorununu bende yaşıyorum ilk zamanlar doluyordu taşıyordu şimdi 5/6 saat değiştirmesem 1 kere işiyot gbi kupkuruCevap verdi mi canim?
Canım ben olsam beklerdim ya çocuğun keyfi yerindeyse delik deşik ettirme derim ben o kafadayim bazı şeyleri çok kurcalamamak lazım bağırsaklar küçük beyin sistem kuruyor şuan onların vücudunda şimdilik elleme bence
Yanlış anlamışım
Hshahajajaj komedi yaa
4 ml verebilirsin maksimum 5.6 ml canım
Senin kızın cadı olacak cadııı
Canim sen direk karisimlara geçtin ya zorlamış olmasin ben tek tek verdigim halde bozuldu bagirsaklari ishal oldu kabız da çok zorbenim kız kabız oldu bugün 4.gün zeytin gibi katı sert herhalde ek gıdaya geçtim diye böyle başırsaklar alışana kadar olacak dedi doktor. Sancısı oluyor ıkınıyor pancar gibi oluyor altını açık tutuyorum bakıyorım ayıptır söylemesi ıkındıkça kakasını görüyorum. Ama çıkaramıyor korktum çatlayacak diye. Doktor sabah akşam duplahalac ver 5 ml dedi. Öyle yaptım çok az yaptı az önce yatırdım şimdi. Zeytinyağı sa koyuyltım her öğününe
S syildizsKim yazdı göremedim ama geriden geliyorum ben. Bu çileli bez sorununu bende yaşıyorum ilk zamanlar doluyordu taşıyordu şimdi 5/6 saat değiştirmesem 1 kere işiyot gbi kupkuru
. Doktora sordum bende büyüdükçe azalabilir sıkıntı etme dedi. Mama araları da açılıyor çünkü ek Gıda alıyor sa Oda etken dedi.
Sabaha kadar bir kere işiyor değiştirmesem yen ediyorum 12 saat hatta 24 saat durur doldurmaz her açtığımda kupkuru
Hadi olsun bitsin insallahUrologlarda yapiyor cnm. Genel anestezi ben yaptirmazdim ya daha 4 aylik bebe sonucta. Bizde yarin gidiyoruz lokal olcak bakalim hayırlısıyla atlatiriz ins
Aha haa demi 2 oglum akillilardi bebekken kizim olursa bana dersimi verecekCevap verdi mi canim?
Canım ben olsam beklerdim ya çocuğun keyfi yerindeyse delik deşik ettirme derim ben o kafadayim bazı şeyleri çok kurcalamamak lazım bağırsaklar küçük beyin sistem kuruyor şuan onların vücudunda şimdilik elleme bence
Yanlış anlamışım
Hshahajajaj komedi yaa
Canim avakado vermeyi denedin mi kabizlikta cok iyi oluyor.Bir de siyah erik ve gun kurusunu cezvede kaynat ez posasi ile sabah ve aksam 1 tatli kasigi ver o da cok iyi oluyorbenim kız kabız oldu bugün 4.gün zeytin gibi katı sert herhalde ek gıdaya geçtim diye böyle başırsaklar alışana kadar olacak dedi doktor. Sancısı oluyor ıkınıyor pancar gibi oluyor altını açık tutuyorum bakıyorım ayıptır söylemesi ıkındıkça kakasını görüyorum. Ama çıkaramıyor korktum çatlayacak diye. Doktor sabah akşam duplahalac ver 5 ml dedi. Öyle yaptım çok az yaptı az önce yatırdım şimdi. Zeytinyağı sa koyuyltım her öğününe
O da etki etmiş olabilir canım ama tek tek midesi bulandı yemedi istemedi. Hep böğürüyordu.bakalım nasıl olacak devamıCanim sen direk karisimlara geçtin ya zorlamış olmasin ben tek tek verdigim halde bozuldu bagirsaklari ishal oldu kabız da çok zor
Evet bendeksra erik kaynayıp vermek istorım üşen deneyeceğim pazar var pazardan alacağım. Avakado da alırım marketten almak istemiyorum nedense .Canim avakado vermeyi denedin mi kabizlikta cok iyi oluyor.Bir de siyah erik ve gun kurusunu cezvede kaynat ez posasi ile sabah ve aksam 1 tatli kasigi ver o da cok iyi oluyor
Doktor cevap verince bize de.soyler misin?Yani.duzenli emiyorsa emerken yutkunma sesi varsa sicaklardan canim yani hepimziinkinde dusus var.terle.atiyorlar
Cevap verdi mi canim?
Yanlış anlamışım
Hshahajajaj komedi yaa
Kızlar kilo alımında bi sorun yok gayet normal büyüdükçe çişli bez azalıcak hava şuan çok sıcsk terle atıyodur dedi. Bide 3 saatte bir bile olsa 7-8 dk emiyor doymuyor gibi bi düşünce geliyor aklıma demiştim. Hızlı ve güçlü çekiyodur eğer doymazsa memeye bırakmaz ve uyumaz yazmışKim yazdı göremedim ama geriden geliyorum ben. Bu çileli bez sorununu bende yaşıyorum ilk zamanlar doluyordu taşıyordu şimdi 5/6 saat değiştirmesem 1 kere işiyot gbi kupkuru
. Doktora sordum bende büyüdükçe azalabilir sıkıntı etme dedi. Mama araları da açılıyor çünkü ek Gıda alıyor sa Oda etken dedi.
Sabaha kadar bir kere işiyor değiştirmesem yen ediyorum 12 saat hatta 24 saat durur doldurmaz her açtığımda kupkuru
Siyah erik dedigim kurusu canimEvet bendeksra erik kaynayıp vermek istorım üşen deneyeceğim pazar var pazardan alacağım. Avakado da alırım marketten almak istemiyorum nedense .
Hemen hemen bizim doktorda aynısını söyledi büyüdükçe azalacak çişi dedi. Çünkü ben mama veriyorum ek hocaya başladım doyduğundan eminim canım emzirmekle alakası yoktur sen de merak etmeKızlar kilo alımında bi sorun yok gayet normal büyüdükçe çişli bez azalıcak hava şuan çok sıcsk terle atıyodur dedi. Bide 3 saatte bir bile olsa 7-8 dk emiyor doymuyor gibi bi düşünce geliyor aklıma demiştim. Hızlı ve güçlü çekiyodur eğer doymazsa memeye bırakmaz ve uyumaz yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?