2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Eder canim tarif ettigim gibi guzelce temizle yanak icleri damak dil , emzik, biberon gogsunu kac gun boyunca duzenli yap baktin olmuyor duzelmiyor.doktora gotur baska bir sey verir.
Sağolasın cnm tam denk geldi mesajını gördüm inşallah fayda eder çocuk daha yeni iyileşiyodu antibiyotik kullandık sonra gözü enfeksiyon oldu damla antibiyotik devam ettik o geçecek gibi oldu ağzı pamukçuk olmuş sağlık olsun Türkiye'ye geldik hastaneden cikamadik ya resmen tatil hiç bişey anlamadım bitiyor

Cevap verdi mi canim?
Canım ben olsam beklerdim ya çocuğun keyfi yerindeyse delik deşik ettirme derim ben o kafadayim bazı şeyleri çok kurcalamamak lazım bağırsaklar küçük beyin sistem kuruyor şuan onların vücudunda şimdilik elleme bence
Yanlış anlamışım
Hshahajajaj komedi yaa
4 ml verebilirsin maksimum 5.6 ml canım
Senin kızın cadı olacak cadııı

Çok geçmiş olsun canım dişleri çakmaya hazırlanınca çok kaşınıyor kaşıyamayınca mecbur çocuk huzursuz oluyor kıyamam yavrum ya öyle böyle geçecek bu günlerde inşallah

Hastaliklar oyle zsten bir basladi mi baska bir sey cikiyor. Allah şifa versin kuzucuga. Kaynamis Ilımis 1 cay bardagi suya 1 cay kasigi karbonat at karistir kullan canim

Olabilir canim yaz aylarinda sıcak havalarda da yaz ishali oluyormuş bebeklerde
benim kız kabız oldu bugün 4.gün zeytin gibi katı sert herhalde ek gıdaya geçtim diye böyle başırsaklar alışana kadar olacak dedi doktor. Sancısı oluyor ıkınıyor pancar gibi oluyor altını açık tutuyorum bakıyorım ayıptır söylemesi ıkındıkça kakasını görüyorum. Ama çıkaramıyor korktum çatlayacak diye. Doktor sabah akşam duplahalac ver 5 ml dedi. Öyle yaptım çok az yaptı az önce yatırdım şimdi. Zeytinyağı sa koyuyltım her öğününe

Ay çok gülüyorum sana ya bshdjd ayakları elim kadar çocuğu sinekten korursun da karabataktan korumayı hiç duymamıştım
internetten baksın bilmeyenler yemin ediyorum elim kadardı ayakları birde yumurta sarısı gibi sıçtı annen halısınaZ annem eline bile aldı onu. Hep tırnakladı annemi. Deşiğik görünce evcil kuş sandı herhalde ahahahaha akbaba gibiydi

Çok geçmiş olsun canım dişleri çakmaya hazırlanınca çok kaşınıyor kaşıyamayınca mecbur çocuk huzursuz oluyor kıyamam yavrum ya öyle böyle geçecek bu günlerde inşallah
Jel sürüyorum valla bir şey hissetmeden çıkacak insallah

Kim yazdı göremedim ama geriden geliyorum ben. Bu çileli bez sorununu bende yaşıyorum ilk zamanlar doluyordu taşıyordu şimdi 5/6 saat değiştirmesem 1 kere işiyot gbi kupkuru
. Doktora sordum bende büyüdükçe azalabilir sıkıntı etme dedi. Mama araları da açılıyor çünkü ek Gıda alıyor sa Oda etken dedi.
Sabaha kadar bir kere işiyor değiştirmesem yen ediyorum 12 saat hatta 24 saat durur doldurmaz her açtığımda kupkuru

Canim sen direk karisimlara geçtin ya zorlamış olmasin ben tek tek verdigim halde bozuldu bagirsaklari ishal oldu kabız da çok zor

S syildizs

Aha haa demi 2 oglum akillilardi bebekken kizim olursa bana dersimi verecek Haklisin canim haftaya kadar bakacagim mukus olmaz ise.kurcalamam. Ama o sikintili donemlerde acayip mukus vardi

Canim avakado vermeyi denedin mi kabizlikta cok iyi oluyor.Bir de siyah erik ve gun kurusunu cezvede kaynat ez posasi ile sabah ve aksam 1 tatli kasigi ver o da cok iyi oluyor

Canim sen direk karisimlara geçtin ya zorlamış olmasin ben tek tek verdigim halde bozuldu bagirsaklari ishal oldu kabız da çok zor
O da etki etmiş olabilir canım ama tek tek midesi bulandı yemedi istemedi. Hep böğürüyordu.bakalım nasıl olacak devamı

Canim avakado vermeyi denedin mi kabizlikta cok iyi oluyor.Bir de siyah erik ve gun kurusunu cezvede kaynat ez posasi ile sabah ve aksam 1 tatli kasigi ver o da cok iyi oluyor
Evet bendeksra erik kaynayıp vermek istorım üşen deneyeceğim pazar var pazardan alacağım. Avakado da alırım marketten almak istemiyorum nedense .

Doktor cevap verince bize de.soyler misin?Yani.duzenli emiyorsa emerken yutkunma sesi varsa sicaklardan canim yani hepimziinkinde dusus var.terle.atiyorlar

Kızlar kilo alımında bi sorun yok gayet normal büyüdükçe çişli bez azalıcak hava şuan çok sıcsk terle atıyodur dedi. Bide 3 saatte bir bile olsa 7-8 dk emiyor doymuyor gibi bi düşünce geliyor aklıma demiştim. Hızlı ve güçlü çekiyodur eğer doymazsa memeye bırakmaz ve uyumaz yazmış

Hemen hemen bizim doktorda aynısını söyledi büyüdükçe azalacak çişi dedi. Çünkü ben mama veriyorum ek hocaya başladım doyduğundan eminim canım emzirmekle alakası yoktur sen de merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…