Benimkide oyleydi pamukcuk sanmistim doktor sut kalintisi dedi. Gazli bezi parmagima doladim karbonatli suya batirdik (ilik su) o sekilde temizledim biberonlari karbonatli suda kaynattim gecti cnm. Pamukcuk olsaydi emziriyorsan eger memenin ucuda mantar enfeksiyonu olurdu.Sağolasın cnm tam denk geldi mesajını gördüm inşallah fayda eder çocuk daha yeni iyileşiyodu antibiyotik kullandık sonra gözü enfeksiyon oldu damla antibiyotik devam ettik o geçecek gibi oldu ağzı pamukçuk olmuş sağlık olsun Türkiye'ye geldik hastaneden cikamadik ya resmen tatil hiç bişey anlamadım bitiyor
KesinlikleBen ek gıda dönemini sevmiyorum, hele o boğazda öğürme refleksi var ya beni benden alıyordaha alışamadım şuna. Şimdi be güzel, içecek derdi yok protein karbonhidrat derdi yok
Kıyamam ben ona yaTabi canım yatağa kafasının kollarının sekli çıkıyor terli terli
Ay benim eşim de sivaslı, ben asla et yemem yani kuşbaşı vs. O da bayılır bayılır. Kıymada anlaştık evde genelde köfte pişiyor, mutsuz bu durumdan ama katlanıyor mecbur yoksa hiç yapmayacağımSivas erkeği anca içine yarım kilo et koyarsan sebze yemeği yer, yoksa yemez yavrucum
Çocuklara domates peynir sandviç, bize karpuz peynir
Sen bensinKızlar bu akşam çocuğu eşimle aramızda top gibi çevirdik ben uyutamadım ona veriyorum o yapamıyor bana veriyor saatlerce uyumadı, kucakta sallamaktan belim kırıldı cin gibi bakıyor tamam diyorum uyuma salona gidiyoruz zırıl zırıl ağlıyor akıl sağlımın bir kısmını bu akşam kaybettim, fiziksel olarak da kalıcı zararlar veriyorum sanırım bel ve omzuma, bu atak bitmezse ben biteceğim. Bu bir ay süremez ya nasıl dayanacağım
Cnm bir haftadır böyle ama son 2 gecedir 2saate bir uyanıyor mama verip beşiği sallıyorum sürekli geceleri de. Gece uyanması atak yüzünden mi sence yoksa gündüz yaptığı felaket uykusundan mıdır? Şimdi yine yarım saat uyudu zorluyoruz tekrar uyumaya gece uyanmaları da belki ondandır diye ama zaten uykusuzum felaket uykusunu düzeltmek şu anda çok yoruyor beni.Canim kaçıncı gün offf çok üzülüyorum böylesen atak bitince hemen fiziğe başla
Gece kaç saatte bir uyanıyor cnm? Gündüz ne kadar uyuyor? Ben bir yerlerde yanlış yapıyorum gibi bu uyku işinde bu kadar zor geçemez ya.Sen bensinbizim dün öyleydi, hoş bu gece de aynıydı ama aralarda uyudu biraz çok şükür
Benim kızım da öyleydi hep sol tarafına yattı doktoruna sormuştum 3.ay kontrolünde bir şey olmaz duzlesme yok demişti nasıl rahatsa öyle yatsın dedi bende saldım o zaman ama daha sonra kendiliğinden sağ tarafa yatmaya başladı daha doğrusu değiştiriyor artık genelde sağ oluyor bu aralar değiştirmeye çalıştıkça inatlaşmis meğerKızlar bir de benim oğluş sürekli kendi soluna yatıyor. Azıcık kafa düzleşmesi var gibi. Gece uyuduğu zaman aralığında sürekli sağına döndürdüm hoooppp sürekli sola döndü geri. Düz kafa yastığı var onu koyayım dedim o da sırılsıklam oldu terlemesindenay ne yapayım ben bana bir tavsiye
Kesinlikle süper birşey almalısın 1 ay oldu alalı iyikide almışız diyorum büyük rahatlıkBende sağlıklı değil güneşte kuruturum falan diyordum ama yok olmuyor yeni hedefim bide kurutma makinası
Biz çamaşır makinesinin üstüne koydurduk aparatla canımBenim evde yer yok malesef
Surekli ilik dus yaptiriyorum kafasi falan ates gibi oluyor. Cok terliyor. Inanilmaz dayanilacak gibi degil. Disari cikmak istemiyor insan.İstanbul annemin yanına geldim Ümraniye ye allahım durulmuyor kurtköy yine esiyor ormanın krada oturuyorum mis gibi iç kısımlar yanıyo
Benimde bel ve sirt agrilarim zirvedeKızlar bu akşam çocuğu eşimle aramızda top gibi çevirdik ben uyutamadım ona veriyorum o yapamıyor bana veriyor saatlerce uyumadı, kucakta sallamaktan belim kırıldı cin gibi bakıyor tamam diyorum uyuma salona gidiyoruz zırıl zırıl ağlıyor akıl sağlımın bir kısmını bu akşam kaybettim, fiziksel olarak da kalıcı zararlar veriyorum sanırım bel ve omzuma, bu atak bitmezse ben biteceğim. Bu bir ay süremez ya nasıl dayanacağım
Canım içine zeytinyağı falan katıyor musun, bazı yerlerde görüyorum da katıyorlarKızlar bugün Ekine patates havuç labne karışımı verdim sevdi ilk kez yedilabne joker besin sanirim bebişler çok seviyormus
İnşallah seçmez canım, benim büyük oğlan her şeyi seçer. Çok zor bı çocukBitmiyorduuuu.... İnşallah yemek secmezler her seyi yerler ya
Insallah guzel gececek. Ben de korkuyorum. Normal bu duygumuz, gevseyin ki bebis rahat etsin. .. Pazartesi de biz yaptiracagiz galibaKızlar hastanedeyiz sunnet siramizi bekliyoruz dua edin sorunsuz gecsin lutfen
Canım geçmiş olsun,, benim oğlum da pamukçuk oldu ama bayağı vardı damağında bile. Gazlı bezi karbonatlı su ile ıslatıp sildim her emmeden sonra bi de günde 3 kere sildikten sonra mikostatin damlattım. Biberon , emzik ve kendi göğsümü de mikostatin ve karbonatlı su ile sildim. Oğlundan benim göğsüme bile geçmiştiSağolasın cnm tam denk geldi mesajını gördüm inşallah fayda eder çocuk daha yeni iyileşiyodu antibiyotik kullandık sonra gözü enfeksiyon oldu damla antibiyotik devam ettik o geçecek gibi oldu ağzı pamukçuk olmuş sağlık olsun Türkiye'ye geldik hastaneden cikamadik ya resmen tatil hiç bişey anlamadım bitiyor
İnşallah iyi geçmiştir canım hiç korkma, bizim 1 ay oldu yaptıralıKızlar hastanedeyiz sunnet siramizi bekliyoruz dua edin sorunsuz gecsin lutfen
Hiç korkma canım gerçekten korktuğuna değmiyor. İğne sırası ağlıyor sonrası hissiz zaten. Yanına sevdiği oyuncak, mama, ve ben telefondan müzik açmıştım mama içmediği için sedyeye egilip emmisti öyle rahat ettiInsallah guzel gececek. Ben de korkuyorum. Normal bu duygumuz, gevseyin ki bebis rahat etsin. .. Pazartesi de biz yaptiracagiz galiba
Ay evet bize de verdilerCiktik kizlar sunnetten sukur iyi gecmis sunnet derisinide elimize verdiler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?