2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Benimkide oyleydi pamukcuk sanmistim doktor sut kalintisi dedi. Gazli bezi parmagima doladim karbonatli suya batirdik (ilik su) o sekilde temizledim biberonlari karbonatli suda kaynattim gecti cnm. Pamukcuk olsaydi emziriyorsan eger memenin ucuda mantar enfeksiyonu olurdu.

Ben ek gıda dönemini sevmiyorum, hele o boğazda öğürme refleksi var ya beni benden alıyor daha alışamadım şuna. Şimdi be güzel, içecek derdi yok protein karbonhidrat derdi yok
Kesinlikle
Yedi yemedi ek gıda sabır istiyor ay bi de dök saç
Şimdi hemen kaldır meme kondur meme

Tabi canım yatağa kafasının kollarının sekli çıkıyor terli terli
Kıyamam ben ona ya bizimkinin kafası sırılsıklam sırılsıklam ne gapacağımı şaşırdım
Sivas erkeği anca içine yarım kilo et koyarsan sebze yemeği yer, yoksa yemez yavrucum

Çocuklara domates peynir sandviç, bize karpuz peynir
Ay benim eşim de sivaslı, ben asla et yemem yani kuşbaşı vs. O da bayılır bayılır. Kıymada anlaştık evde genelde köfte pişiyor, mutsuz bu durumdan ama katlanıyor mecbur yoksa hiç yapmayacağım
Sen bensin bizim dün öyleydi, hoş bu gece de aynıydı ama aralarda uyudu biraz çok şükür

Kızlar bir de benim oğluş sürekli kendi soluna yatıyor. Azıcık kafa düzleşmesi var gibi. Gece uyuduğu zaman aralığında sürekli sağına döndürdüm hoooppp sürekli sola döndü geri. Düz kafa yastığı var onu koyayım dedim o da sırılsıklam oldu terlemesinden ay ne yapayım ben bana bir tavsiye

Canim kaçıncı gün offf çok üzülüyorum böyle sen atak bitince hemen fiziğe başla
Cnm bir haftadır böyle ama son 2 gecedir 2saate bir uyanıyor mama verip beşiği sallıyorum sürekli geceleri de. Gece uyanması atak yüzünden mi sence yoksa gündüz yaptığı felaket uykusundan mıdır? Şimdi yine yarım saat uyudu zorluyoruz tekrar uyumaya gece uyanmaları da belki ondandır diye ama zaten uykusuzum felaket uykusunu düzeltmek şu anda çok yoruyor beni.

Benim kızım da öyleydi hep sol tarafına yattı doktoruna sormuştum 3.ay kontrolünde bir şey olmaz duzlesme yok demişti nasıl rahatsa öyle yatsın dedi bende saldım o zaman ama daha sonra kendiliğinden sağ tarafa yatmaya başladı daha doğrusu değiştiriyor artık genelde sağ oluyor bu aralar değiştirmeye çalıştıkça inatlaşmis meğer

Kızlar e bebekte molfix te 2.bezde %30 indirim var. Ben aldım sizede haber vereyim dedim

İstanbul annemin yanına geldim Ümraniye ye allahım durulmuyor kurtköy yine esiyor ormanın krada oturuyorum mis gibi iç kısımlar yanıyo
Surekli ilik dus yaptiriyorum kafasi falan ates gibi oluyor. Cok terliyor. Inanilmaz dayanilacak gibi degil. Disari cikmak istemiyor insan.

Benimde bel ve sirt agrilarim zirvede sabir insallah az kaldi ...

Kızlar bugün Ekine patates havuç labne karışımı verdim sevdi ilk kez yedi labne joker besin sanirim bebişler çok seviyormus
Canım içine zeytinyağı falan katıyor musun, bazı yerlerde görüyorum da katıyorlar
Bitmiyorduuuu.... İnşallah yemek secmezler her seyi yerler ya
İnşallah seçmez canım, benim büyük oğlan her şeyi seçer. Çok zor bı çocuk

Canım geçmiş olsun,, benim oğlum da pamukçuk oldu ama bayağı vardı damağında bile. Gazlı bezi karbonatlı su ile ıslatıp sildim her emmeden sonra bi de günde 3 kere sildikten sonra mikostatin damlattım. Biberon , emzik ve kendi göğsümü de mikostatin ve karbonatlı su ile sildim. Oğlundan benim göğsüme bile geçmişti

Insallah guzel gececek. Ben de korkuyorum. Normal bu duygumuz, gevseyin ki bebis rahat etsin. .. Pazartesi de biz yaptiracagiz galiba
Hiç korkma canım gerçekten korktuğuna değmiyor. İğne sırası ağlıyor sonrası hissiz zaten. Yanına sevdiği oyuncak, mama, ve ben telefondan müzik açmıştım mama içmediği için sedyeye egilip emmisti öyle rahat etti

Ciktik kizlar sunnetten sukur iyi gecmis sunnet derisinide elimize verdiler:)
Ay evet bize de verdiler
Benim büyük oğlanın da vermişlerdi o telaşla ben alıp çantaya attım ve unuttum gunler sonra evde bir koku , arıyoruz Allah'ım ne. Eşim odaya girip çantamı kokladı, insan mi kestin ne yaptın diyodu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…