Bizi ameliyathaneye sokmadilar kiz. Hafif sedatif verilmis gozler kayiyoHiç korkma canım gerçekten korktuğuna değmiyor. İğne sırası ağlıyor sonrası hissiz zaten. Yanına sevdiği oyuncak, mama, ve ben telefondan müzik açmıştım mama içmediği için sedyeye egilip emmisti öyle rahat etti
Hadi ya okdr kokuyomu minicik bisi:)))Ay evet bize de verdiler
Benim büyük oğlanın da vermişlerdi o telaşla ben alıp çantaya attım ve unuttumgunler sonra evde bir koku , arıyoruz Allah'ım ne. Eşim odaya girip çantamı kokladı, insan mi kestin ne yaptın diyodu bana
Bi yandan iyi bi yandan kötü ben ek gidadan ziyade bi an önce bizim yemekleri yiyebileceği zamana geçmek isterdimOff ben de bi an önce başlamak istiyorum ya çok heyecanlıyım
Gelişine başlıyorsun vallaBende ya birde nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim de yok artık başlama arifesinde darlarımminseo yu patates labne yazıyorum bir kenara
Canim gündüz uykularinin kisa olması da etkiler tabi ama daha çok ataktan bence derin uykuya dalamiyor bı türlü tabi destekle uyuyan bebeklerin de uyanması daha sık oluyor her seferinde aynı destekle uykuya dönmek istiyorlarCnm bir haftadır böyle ama son 2 gecedir 2saate bir uyanıyor mama verip beşiği sallıyorum sürekli geceleri de. Gece uyanması atak yüzünden mi sence yoksa gündüz yaptığı felaket uykusundan mıdır? Şimdi yine yarım saat uyudu zorluyoruz tekrar uyumaya gece uyanmaları da belki ondandır diye ama zaten uykusuzum felaket uykusunu düzeltmek şu anda çok yoruyor beni.
Olmuş galiba geçmiş olsunKızlar hastanedeyiz sunnet siramizi bekliyoruz dua edin sorunsuz gecsin lutfen
Çamaşır mak üzerinde banyo tezgahı var canımBiz çamaşır makinesinin üstüne koydurduk aparatla canım
Kabiz yapabilecek gidalara çok az koydum canım ama yoğurtlu labneli karışım yaptığımda koymadim kafama göre zaten Ekin ishal gibi yapıyor başladığımızdan beri daha alisamadi bağırsaklarıCanım içine zeytinyağı falan katıyor musun, bazı yerlerde görüyorum da katıyorlar
İnşallah seçmez canım, benim büyük oğlan her şeyi seçer. Çok zor bı çocuk
Canım ben ilk etapta değil de bir süre sonra blw yapmayı düşünüyorum kısmen yani mesela muzlu bir sey yediriyorum eline muz da veririm gibi. Ama henüz kapsamlı araştırma şansım olmadıKızlar blw için ne düşünüyorsunuz bana çok saçma geliyor. Hem israf hem bebek ne yedi belli olmuyor. El kasları gelişmesi için oyun oynuyorlar zaten illa yemekleri yere atmaları mı gerekiyorbir de kendi yemeyi öğrensinler diye deniyor e bize blw yapılmamış öğrenemedik mi ? Bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama ben blw uygulamayi düşünmüyorum
Bu daha mantıklı yediği şeyden büyük parça eline verilebilir ama bütün yemeği önüne koyup kendi yemesini beklemek bana saçma ve gereksiz bir uygulama gibi geliyorCanım ben ilk etapta değil de bir süre sonra blw yapmayı düşünüyorum kısmen yani mesela muzlu bir sey yediriyorum eline muz da veririm gibi. Ama henüz kapsamlı araştırma şansım olmadı
O kadar sabrı olan uygulasın da cidden bende o yokBu daha mantıklı yediği şeyden büyük parça eline verilebilir ama bütün yemeği önüne koyup kendi yemesini beklemek bana saçma ve gereksiz bir uygulama gibi geliyor
Hayırlısı olsunKızlar hastanedeyiz sunnet siramizi bekliyoruz dua edin sorunsuz gecsin lutfen
Bu bir meydan okuma olmalıKızlar bugün aline babası bakacak ben cafede tek başıma kitap okuyup kahve içicem (10/10 aktivite) bilmiyorum bütün gün ne yapacaklar şans dileyin evde oturun diyorum hayır kızımla gezicem diyor
Ek gıda her şeyi ile bana zor geliyor ya hayırlısıO kadar sabrı olan uygulasın da cidden bende o yokdökecek saçacak her yere etrafı topla çocuğu her öğünde duşa sok onu sokunca kendin de girmiş kadar oluyorsun zaten cidden anlatırken yoruldum
Ataktan oluyor canımCnm bir haftadır böyle ama son 2 gecedir 2saate bir uyanıyor mama verip beşiği sallıyorum sürekli geceleri de. Gece uyanması atak yüzünden mi sence yoksa gündüz yaptığı felaket uykusundan mıdır? Şimdi yine yarım saat uyudu zorluyoruz tekrar uyumaya gece uyanmaları da belki ondandır diye ama zaten uykusuzum felaket uykusunu düzeltmek şu anda çok yoruyor beni.
Banada zor geliyor nasıl yapıcam edicem pek kestiremiyorumEk gıda her şeyi ile bana zor geliyor ya hayırlısı
Ohhh misss bırak vakit gecirsinler canım ben spora giderken eşim bakıyor Ekin e mamasını yediriyor altını temizliyor (canım kocamKızlar bugün aline babası bakacak ben cafede tek başıma kitap okuyup kahve içicem (10/10 aktivite) bilmiyorum bütün gün ne yapacaklar şans dileyin evde oturun diyorum hayır kızımla gezicem diyor
Öyle valla onu yapanların evine her hafta temizlikçi geliyor zaten bak dikkat et hep arkalarini toplayan birileri olanlarO kadar sabrı olan uygulasın da cidden bende o yokdökecek saçacak her yere etrafı topla çocuğu her öğünde duşa sok onu sokunca kendin de girmiş kadar oluyorsun zaten cidden anlatırken yoruldum
Nesi zor geliyor canım ne vericem nasıl vericem kısmı mı? Aslında çok zor bir şeyi yok ilk başta sebze haslayip veriyorsun dümdüz sonra meyve tadimi sonra corba muhallebi tarzi karisimlara geciyorsun. Yeter ki çocuk yesin yedikten sonra çok kolay ve zevkli ama yemiyorsa vay halimizeBanada zor geliyor nasıl yapıcam edicem pek kestiremiyorum
Ay en çokta yemeyip öğürür yemek istemez diye korkuyorumNesi zor geliyor canım ne vericem nasıl vericem kısmı mı? Aslında çok zor bir şeyi yok ilk başta sebze haslayip veriyorsun dümdüz sonra meyve tadimi sonra corba muhallebi tarzi karisimlara geciyorsun. Yeter ki çocuk yesin yedikten sonra çok kolay ve zevkli ama yemiyorsa vay halimize
Canim benim gunduz guzel uyuyor ama 1 haftadir gece ben hep kalkip emzirip yerine koyuyordum o hic mi hic uyanmazdi simdi bakiyorum 2 saatte bir.kendi biraz miz miz yapip memeye kalkiyor emip yatiyor yani o tanimadigim ataktan midir yoksa huylari mi degisiyor bilmiyorum bence felaktlet uykusuyla akalasi yokCnm bir haftadır böyle ama son 2 gecedir 2saate bir uyanıyor mama verip beşiği sallıyorum sürekli geceleri de. Gece uyanması atak yüzünden mi sence yoksa gündüz yaptığı felaket uykusundan mıdır? Şimdi yine yarım saat uyudu zorluyoruz tekrar uyumaya gece uyanmaları da belki ondandır diye ama zaten uykusuzum felaket uykusunu düzeltmek şu anda çok yoruyor beni.
Öyle diyorsanız o zaman uğraşmayayım di mi felaket uykusunu düzeltmeye, gündüz yarım saat uyuyor bir de yarım saat geri uykuya döndürmeye çalışmak işkence tam anlamıyla çaresiz hissediyorum varsın yarım saat uyusun napimAtaktan oluyor canım
Ya seninki de öyleyse tamam ataktandır diyorum ve gündüz uykusunu uzatmaya çalışmayayım her türlü işkence geçecek bu geceler demek ki.Canim benim gunduz guzel uyuyor ama 1 haftadir gece ben hep kalkip emzirip yerine koyuyordum o hic mi hic uyanmazdi simdi bakiyorum 2 saatte bir.kendi biraz miz miz yapip memeye kalkiyor emip yatiyor yani o tanimadigim ataktan midir yoksa huylari mi degisiyor bilmiyorum bence felaktlet uykusuyla akalasi yok
Hiç uğraşma canım atak bittikten sonra o düzen için uğraşırsın. Şuan ne uyuyorsa kar diye düşün çünkü bizim bebede öğlen uykusu asla uyumuyordu ataktan dolayı dediğin gibi yarım saat anca uyuyordu çok uğraşıyordum ama asla uyumak istemiyordu aşırı yoruluyordum tabiÖyle diyorsanız o zaman uğraşmayayım di mi felaket uykusunu düzeltmeye, gündüz yarım saat uyuyor bir de yarım saat geri uykuya döndürmeye çalışmak işkence tam anlamıyla çaresiz hissediyorum varsın yarım saat uyusun napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?