Evet atak çok zordu geldi geçti sonrası mutluluk dolu zatenBenim de benim dee
Bir de bu dördüncü ay atağı zor geçti ama sonrası bebişteki gelişimler inanılmaz güzel
Yazma yazma büyüsü bozuluyorAyy kızlar sabah ve öğle uykusuna geçirirken kucağıma aldım salladım ve günler sonra ilk defa ağlamadı hızlıca uyudu ay çok mutluyum erken kutlama yapmak istemiyorum ama bitti galiba atağımız
Hiç sorma ya ilk kızımda ne kadar dikkatliydim ama şimdi ikizlere yetişemiyorum zaten büyük çocuk ayrı bir dert15 saniye cok fazla canim. Ne kadar saygisizlarmis
Ay maşallah sana güzellikgünaydın tatlış teyselerim ve canım kankilerim
Size diş buğdayı partimden ve dün yeni evimizin bahçesinden büyüyenn incilerimin fotilerini gönderiyorum
Keşke etraf bu kadar kötü olmasa biz de rahat rahat paylaştık resimlerimizi ama kusura bakmayın kızlar o kocaman emojiler içingenelde ben defneyi hiç paylaşmıyorum zaten sosyal medyamda da☺
Vallahi hiç bilmiyorum sıcaktan dedim soydum akşam serinligini denedim arkadaşların evi serindi orda da olmadı. Ya ret yaşıyorum ya da 3-4 aylarda geçici reddi yaşıyorum insallah geçicidir. Aslında memeyi görünce saldırmak istiyo bı hisimla tutuyo vermeyince agliyo ama emdiği 5 dk bile olmuyo dün açlıktan ağladı resmen sagdigim sütü de veriyorum onu bitene kadar iciyo. Ben hep açıp gösteriyorum istiyo musun falan diyorum gulucukle geliyo az emip birakiyo 5.ay a kadar böyle olursa yavaştan tadimlara baslicam artık.Ahh Yaa niye emmiyor acaba. 4.ayda genelde Red yapabiliyorlar arada umarım geçicidir. Bizimkide bir ara akşamları memeye koyduğumda 3 dakika emip etrafa bakınıyordu kendini çekiyordu bir hafta akşamları böyle oldu sonra düzeldi canım. Ara ara sık sık teklif et sen yinede
Ben hep hoplatiyorum dik şekilde kendi ayaklarinin üzerine basip kendini yukari kaldırıyor çokta hoşuna gidiyor. Böyle koltuk altlarindan tutup ayaklarının üzerinde tuttuğumda ayaklarini dik şekilde tutup yukarida durabiliyor. Bu tarz egzersizler gelişimi için olumlu bence tutmamak mi gerekiyormuşKızlar selam uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. Biz bebişleri ne zaman ayakları üzerine bastıracağız, birileri severken ayakları üzerinde tutuyorlar uyarmaktan yoruldum vallahi
Ya geçen bizde de oldu çok komik bizim yatakta uyumuştu yatağına koymak için kucağıma aldim kıkır kıkır güldü şok oldumKizlar bu sabah Yigit uyurken uykusunda kahkaha atiyordu artik ruya mi goruyordu ki acaba
Biz varız canım, İki 600 doğdu geçen ay kontrolde 5400 cıktı ben çok stres yapıyordum ama iki katına çıkmış gayet iyi doğum kilosuna göre değerlendiriyoruz dedi anne sütüne devam.Kızlar benim bebeğim 3 kilo doğdu şu an 6.100 civarında kilosu bana hep az geliyor boyu sanırım 62 cm
Hep anne sütü aldı şu an mama düşünmüyorum benzer durumda olan var mı?
Ya ben de dün şeftaliyi yaptım öyle,kolumu çekip ağzına sokmaya çalışıyor çatalı almaya çalışıyor elimdenn bir deElma yiyordum agzina degdireyim dedim de Elimi verdim kolumu kaptirdim simsiki tutmus birakmiyor cekeyimMeme emer gibi de emiyor oglum isir isir ye ne ememsi
Yaa Allah im bu ne boyle daha 5 aylik bile degil iki dişYerim ben bunu ya cok tatli agzi iyi yapiyorsun paylasmiyorsun canim ben de hic paylasmadim.Bu arda o toka ne oyle nasil tatli ya suse bak sen
canım böyle incecik bir ip gibi beyazlık varsa sonra diş patlıyor oradanKızlar selamlar nasılsınız? şunlar diş mi acaba? Yani atak bittikten sonra olan huzursuzluklar bundan mı? Fotoğrafta çektirtmiyoranca bu kadar oldu
Çok sağ ol canım benimAllahimmmm... Bu nasil tatlilikmasallah bence de paylasma cok tatli nazar olur Allah korusun cok tatliss kızın
Şu anda dikkatleri çok çabuk dağılıyormuş arkana sevdiği bir şeyler koy ona baksın dedi doktor ve sessiz ortamlarda emzir mesela odaya biri geliyor hemen kalkıyor meraklı melahat yaaaYa benim de oyle ses olunca agzinda memeyi bekletip sesi dinliyor birakiyor vs ondan emzirmeye gidince herkesi uyariyorum emzirmeye gidiyor kimse gelmesin.
Hahahha bizimki de öyleBir video varya melekler güldürüyor guzumuu kahkaha da attırırlar sanırım
Bizimki de konusuyoKizlar bu sabah Yigit uyurken uykusunda kahkaha atiyordu artik ruya mi goruyordu ki acaba
Sıfır ses ortamı bugün deneyeyim. Genelde gündüz uykudan uyanınca hemen veriyorum 10-12 dk emiyo birakiyo diğer memeye geçince uyaniyo almiyo.Aynen bu ay oluyor. Dikkatlerini dagitacak bir sey olmamaliymis. Sessiz ve sicakligi ideal oda olmaliymis. Sevdigi ninniyi mirildanarak soyleyebikirmisiz. Gercekten sessiz ortamda sorun yazamiyorm. Ama ses varsa almiyor. Ayakta, az az, uyurken, uyaninca Vs idare ediyoruzSunrseee
Maşallah tebrik ederimmDaha dün test yaptım ve sonuç.
İnşallahhh canım bitecek bu günler de , eloş da öğle uykularına direnmemeye basladı. BüyüyorlarAyy kızlar sabah ve öğle uykusuna geçirirken kucağıma aldım salladım ve günler sonra ilk defa ağlamadı hızlıca uyudu ay çok mutluyum erken kutlama yapmak istemiyorum ama bitti galiba atağımız
Dişlerini yerim teyzem grubun ilk tavşanı olmaya hak kazandın hemen rozetimizi iliştirelimgünaydın tatlış teyselerim ve canım kankilerim
Size diş buğdayı partimden ve dün yeni evimizin bahçesinden büyüyenn incilerimin fotilerini gönderiyorum
Keşke etraf bu kadar kötü olmasa biz de rahat rahat paylaştık resimlerimizi ama kusura bakmayın kızlar o kocaman emojiler içingenelde ben defneyi hiç paylaşmıyorum zaten sosyal medyamda da☺
Bu faydali canim. Ama 15 sn ayak ustumde tutmak, gucunu vererek ... Bu zarar verebilirBen hep hoplatiyorum dik şekilde kendi ayaklarinin üzerine basip kendini yukari kaldırıyor çokta hoşuna gidiyor. Böyle koltuk altlarindan tutup ayaklarının üzerinde tuttuğumda ayaklarini dik şekilde tutup yukarida durabiliyor. Bu tarz egzersizler gelişimi için olumlu bence tutmamak mi gerekiyormuş
Maşallah kuzuya çok tatlı, haklısın sebeplerin var canımmmgünaydın tatlış teyselerim ve canım kankilerim
YaaaaaaDişlerini yerim teyzem grubun ilk tavşanı olmaya hak kazandın hemen rozetimizi iliştirelim
Sağ ol canımMaşallah kuzuya çok tatlı, haklısın sebeplerin var canımmm
Hadi gözün aydınAyy kızlar sabah ve öğle uykusuna geçirirken kucağıma aldım salladım ve günler sonra ilk defa ağlamadı hızlıca uyudu ay çok mutluyum erken kutlama yapmak istemiyorum ama bitti galiba atağımız
Omurilik ve bel problemi olmaması için tutulmaması gerekiyormuş canım ama seninki 5 bucuk aylık olacak ve oturuyor zaten simdi uzun tutman pek sıkıntı olmaz. Birde erken yurumesini pekiştirdiği için iyi değilmiş.Ben hep hoplatiyorum dik şekilde kendi ayaklarinin üzerine basip kendini yukari kaldırıyor çokta hoşuna gidiyor. Böyle koltuk altlarindan tutup ayaklarının üzerinde tuttuğumda ayaklarini dik şekilde tutup yukarida durabiliyor. Bu tarz egzersizler gelişimi için olumlu bence tutmamak mi gerekiyormuş
Umarim iyi kolay gececektir zsten en fazla 3 gun bizi zorlayacak iyi yapmissinizCanım haftaya çarşamba bizde sünnet için gün aldık çok heycanlıyım umarım güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?