2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ay maşallah sana güzellik
Vallahi hiç bilmiyorum sıcaktan dedim soydum akşam serinligini denedim arkadaşların evi serindi orda da olmadı. Ya ret yaşıyorum ya da 3-4 aylarda geçici reddi yaşıyorum insallah geçicidir. Aslında memeyi görünce saldırmak istiyo bı hisimla tutuyo vermeyince agliyo ama emdiği 5 dk bile olmuyo dün açlıktan ağladı resmen sagdigim sütü de veriyorum onu bitene kadar iciyo. Ben hep açıp gösteriyorum istiyo musun falan diyorum gulucukle geliyo az emip birakiyo 5.ay a kadar böyle olursa yavaştan tadimlara baslicam artık.

Kızlar selam uzun zamandır giremedim umarım herkes iyidir. Biz bebişleri ne zaman ayakları üzerine bastıracağız, birileri severken ayakları üzerinde tutuyorlar uyarmaktan yoruldum vallahi
Ben hep hoplatiyorum dik şekilde kendi ayaklarinin üzerine basip kendini yukari kaldırıyor çokta hoşuna gidiyor. Böyle koltuk altlarindan tutup ayaklarının üzerinde tuttuğumda ayaklarini dik şekilde tutup yukarida durabiliyor. Bu tarz egzersizler gelişimi için olumlu bence tutmamak mi gerekiyormuş

Kızlar benim bebeğim 3 kilo doğdu şu an 6.100 civarında kilosu bana hep az geliyor boyu sanırım 62 cm
Hep anne sütü aldı şu an mama düşünmüyorum benzer durumda olan var mı?
Biz varız canım, İki 600 doğdu geçen ay kontrolde 5400 cıktı ben çok stres yapıyordum ama iki katına çıkmış gayet iyi doğum kilosuna göre değerlendiriyoruz dedi anne sütüne devam.
Elma yiyordum agzina degdireyim dedim de Elimi verdim kolumu kaptirdim simsiki tutmus birakmiyor cekeyimMeme emer gibi de emiyor oglum isir isir ye ne ememsi
Ya ben de dün şeftaliyi yaptım öyle,kolumu çekip ağzına sokmaya çalışıyor çatalı almaya çalışıyor elimdenn bir de
Dİşleri var ya artık kopartmış
Minicik bi parçaa ağzından zor çıkarttım
Yaa Allah im bu ne boyle daha 5 aylik bile degil iki dişYerim ben bunu ya cok tatli agziiyi yapiyorsun paylasmiyorsun canim ben de hic paylasmadim.Bu arda o toka ne oyle nasil tatli ya suse bak sen
konuyu biliyorsun Allahım amiin
Kızlar selamlar nasılsınız? şunlar diş mi acaba? Yani atak bittikten sonra olan huzursuzluklar bundan mı? Fotoğrafta çektirtmiyor anca bu kadar oldu
canım böyle incecik bir ip gibi beyazlık varsa sonra diş patlıyor oradan
Allahimmmm... Bu nasil tatlilik masallah bence de paylasma cok tatli nazar olur Allah korusun cok tatliss kızın
Çok sağ ol canım benim
Ya benim de oyle ses olunca agzinda memeyi bekletip sesi dinliyor birakiyor vs ondan emzirmeye gidince herkesi uyariyorum emzirmeye gidiyor kimse gelmesin.
Şu anda dikkatleri çok çabuk dağılıyormuş arkana sevdiği bir şeyler koy ona baksın dedi doktor ve sessiz ortamlarda emzir mesela odaya biri geliyor hemen kalkıyor meraklı melahat yaaa

Kizlar bu sabah Yigit uyurken uykusunda kahkaha atiyordu artik ruya mi goruyordu ki acaba
Bizimki de konusuyo gözler kapalı biseyler söylüyo gülüyo cilveler falan
Sıfır ses ortamı bugün deneyeyim. Genelde gündüz uykudan uyanınca hemen veriyorum 10-12 dk emiyo birakiyo diğer memeye geçince uyaniyo almiyo.

Ayy kızlar sabah ve öğle uykusuna geçirirken kucağıma aldım salladım ve günler sonra ilk defa ağlamadı hızlıca uyudu ay çok mutluyum erken kutlama yapmak istemiyorum ama bitti galiba atağımız
İnşallahhh canım bitecek bu günler de , eloş da öğle uykularına direnmemeye basladı. Büyüyorlar

Dişlerini yerim teyzem grubun ilk tavşanı olmaya hak kazandın hemen rozetimizi iliştirelim

Bu faydali canim. Ama 15 sn ayak ustumde tutmak, gucunu vererek ... Bu zarar verebilir

Maşallah kuzuya çok tatlı, haklısın sebeplerin var canımmm

Bebişle kamp tecrübesi olan var mı? Çadır alıp kamp yapmak istiyoruz öyle maceracılar gibi değil tabi 1 2 gecelik Edirne Çanakkale taraflarına. Ekonomik şartlar malum…

Ayy kızlar sabah ve öğle uykusuna geçirirken kucağıma aldım salladım ve günler sonra ilk defa ağlamadı hızlıca uyudu ay çok mutluyum erken kutlama yapmak istemiyorum ama bitti galiba atağımız
Hadi gözün aydın biz 33.gundeyiz kalmış 2 gün bu yaşadıklarımız ataktandir inşallah da süre dolunca biter gider. Sizin kaçıncı gününüz

Omurilik ve bel problemi olmaması için tutulmaması gerekiyormuş canım ama seninki 5 bucuk aylık olacak ve oturuyor zaten simdi uzun tutman pek sıkıntı olmaz. Birde erken yurumesini pekiştirdiği için iyi değilmiş.
Benim ablam 7-8 aylikken yürümüş, doktor çok kızmış anneme yürütme diyormuş, annemde yürüyen çocuğa nasil müdahale edebilirim ki bağlayayım mi diye kızmış mesala ablamin dik bir vücut yapisi var ama hep oldum olasi beli ağrır, annem erken yurumesine bağlıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…