Kıyaslama yaptığınız yer yine sağlık ocağı ölçüleri mi boyu için endişe etmeyin çocukların tam olculemiyor boyları muhtemelen ya geçen ay ya bu ay bacağını tam uzatamamistir falan
Kızlar ben gün içinde iki uykuda ağlamayınca atak bitti zannettim akşam da eşimle yemeğe gittik, annem aradı susturamıyoruz diye apar topar geldik ne yaptıysak sürekli ağladı, en son bir yerini bişey mi soktu diye soyduk çocuğu çünkü böyle bir ağlamak olamaz, calpol verdim yine yok yani kolik geceleri dahil böyle bir akşam geçirmedik. Mahvoldum çok ağladı çok korkuyorum bu gece de böyle olur diye. Daha 12gün var gösteriyor app ama ben bittim dün ya.
Bu bebelere ne oluyor bnde anlamıyorum bı gün iyiyse diğer gün zehir oluyo maşallah diyoruz ağzımıza tikiyolar. Çok zor ağlama zamanları hele ne yaparsan yap çare olmuyorsa .. inşallah bugün iyi geçer canım.
Biz de sabahtan beri bı beyeriz bı uyanık agliyo uyurken agliyo kucağıma alıyorum emip uyuyo yerine bırakıyorum ağlayarak uyaniyo
Canim bunu bir cok arkadasa doktorlari onermisti. Ben de aldim bundan Carsamba gunu doktora gidince soracagim kac damla kullanmaliyim diye.ustunde oyle yaziyor ama kullaniliyormus.
Canım yaz ayında pek durmuyoruz evde biraz az giriyorum. Bu aralar da stres içindeyim durduk yerde obsesyon dedi psikolog arkadaşımda konuştum o da bana öyle söyledi takip edip sizde gerçekten muhteşem bir psikolog Serdar Vatansever. Hamilelik lohusalık hep stresli geçti daha yeni çıkıyor acısı sanırım. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Sürekli beynimde düşünüp duruyorum. O yüzden Farklı şeylere yönlendirmeye çalışıyorum kendimi. Şimdi kitap önerdi Serdar onu al hemen okumaya başla dedi. Bugün de eşim alacak. Belki iyi gelir yaşayan oldu mu aynı şeyleri bilmiyorum
kızlar 3 haftadır meme reddi yaşıyoruz sizler ne yaptınız bu durumda ve ateşleniyor iki gündür bugün iyi şükür 38.5 olunca ateşi fitil vermek zorunda kaldık
Makul olmayan bir şekilde yüksek bir öz-önem duygusuna sahip olmak; kendine karşı sürekli ve aşırı bir hayranlık duymak
Ayrıcalıkları ve özel muameleyi hak ettiğini düşünmek
Başarılar olmadan bile üstün olarak tanınmayı beklemek
Başarıların ve yeteneklerin olduğundan daha büyük görünmesini sağlamak
Başarı, güç, güzellik veya mükemmel eş hakkındaki fantezilerle meşgul olmak
Başkalarından üstün olduklarına ve yalnızca eşit derecede olan özel insanlarla zaman geçirebileceklerine veya onlar tarafından anlaşılabileceklerine inanmak
Önemli olmadığını düşündükleri insanlara karşı eleştirel olmak ve onlara tepeden bakmak
Özel iyilikler beklemek ve diğer insanlardan istediklerini sorgulamadan yapmalarını ummak
İstediklerini elde etmek için diğer insanlardan yararlanmak
Başkalarının ihtiyaçlarını ve duygularını tanıma konusundaki yetersizlik veya isteksizlik
Başkalarını kıskanmak ve başkalarının onları kıskandığına inanmak
Kibirli davranmak, çok övünmek
Her şeyin en iyisine, örneğin en iyi arabaya veya ofise sahip olmakta ısrarcı olmak