2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Kizlar bir ayda 300 gr almis boyuda hic uzamamis:))) 6.3 kg 61 cm:))
Kıyaslama yaptığınız yer yine sağlık ocağı ölçüleri mi boyu için endişe etmeyin çocukların tam olculemiyor boyları muhtemelen ya geçen ay ya bu ay bacağını tam uzatamamistir falan

Bu bebelere ne oluyor bnde anlamıyorum bı gün iyiyse diğer gün zehir oluyo maşallah diyoruz ağzımıza tikiyolar. Çok zor ağlama zamanları hele ne yaparsan yap çare olmuyorsa .. inşallah bugün iyi geçer canım.
Biz de sabahtan beri bı beyeriz bı uyanık agliyo uyurken agliyo kucağıma alıyorum emip uyuyo yerine bırakıyorum ağlayarak uyaniyo

Kitabin adi ne? Benzer seyler bende yasiyorum

kızlar 3 haftadır meme reddi yaşıyoruz sizler ne yaptınız bu durumda ve ateşleniyor iki gündür bugün iyi şükür 38.5 olunca ateşi fitil vermek zorunda kaldık

narsist mi oluyor eşim bu anlattıklarıma göre?
narsist kişilik bozukluğu belirtileri şunlardır:

• Makul olmayan bir şekilde yüksek bir öz-önem duygusuna sahip olmak; kendine karşı sürekli ve aşırı bir hayranlık duymak
  • Ayrıcalıkları ve özel muameleyi hak ettiğini düşünmek
  • Başarılar olmadan bile üstün olarak tanınmayı beklemek
  • Başarıların ve yeteneklerin olduğundan daha büyük görünmesini sağlamak
  • Başarı, güç, güzellik veya mükemmel eş hakkındaki fantezilerle meşgul olmak
  • Başkalarından üstün olduklarına ve yalnızca eşit derecede olan özel insanlarla zaman geçirebileceklerine veya onlar tarafından anlaşılabileceklerine inanmak
  • Önemli olmadığını düşündükleri insanlara karşı eleştirel olmak ve onlara tepeden bakmak
  • Özel iyilikler beklemek ve diğer insanlardan istediklerini sorgulamadan yapmalarını ummak
  • İstediklerini elde etmek için diğer insanlardan yararlanmak
  • Başkalarının ihtiyaçlarını ve duygularını tanıma konusundaki yetersizlik veya isteksizlik
  • Başkalarını kıskanmak ve başkalarının onları kıskandığına inanmak
  • Kibirli davranmak, çok övünmek
  • Her şeyin en iyisine, örneğin en iyi arabaya veya ofise sahip olmakta ısrarcı olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…