2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
evet tek gecelik iliski arıyorum yazıyordu
Bunun için sana ne gibi açıklaması oldu acaba
narsist mi oluyor eşim bu anlattıklarıma göre?
Yüksek ihtimalle
Benim kizimda evdeki tartiya gore on gunde 100 gr almis gorunuyir doktor bir sey dedi mi?
Evdeki tartı ile doktorun ölçümü uymuyor bizim
kızlar 3 haftadır meme reddi yaşıyoruz sizler ne yaptınız bu durumda ve ateşleniyor iki gündür bugün iyi şükür 38.5 olunca ateşi fitil vermek zorunda kaldık
Biberon kullanımı var mı? Bizim de 2 ay meme reddi olmuştu. Elhamdülillah şuan tam olarak döndü

Kızlar o kadar kötüyüm ki. Yağız tam 1 saat aralıksız ağladı çığlık çığlığa. Tek başımayım asla sakinleştiremedim. En son yorgunluktan uyuyakaldı kucağımda ama nasıl iç çekiyor uyurken görseniz.. O kadar üzüldüm ki derdi ne anlayamıyorum çok kötü hissediyorum. Uygulamaya da girilmiyordu bi ara yazamadım. Şimdi uyandı iyi gibi. Meyve süzgecinde sütümü dondurmuştum onu verdim baya sevdi bitirdi hepsini. Derdini anlayamayıp bir şey yapamayınca çok üzülüyorum

Dondurulmuş süt rahatlattıysa diş ağrısı olabilir mi acaba?

Dördüncü ay aşılarını vurulduk bugün, bakalım gece nasıl geçecek

Canim senin belki diş hazirligidir atak degildir. Buyuk oglumda pek aglayan bebek degildi ama 6 aylikken bas bas bagirip agliyordu 7. Ayda da dis patlamisti

Diş mi sizce kızlar, ben önce üst dişimi çıkarmışım oğlumun da üst önce gelecek gibi, fotoğraflarını ekliyorum ama henüz tam bir çıkarma yok bence. Biraz önce yine bir saat ağladı dün akşam calpol vermiştim sürekli vermek de istemiyorum ama akşm yine veririm herhalde böyle olursa, bu iki günde iki yıl ömrüm gitti gibi hissediyorum artık hepimize kolaylıklar diliyorum.

Eklentiler

• 4933CA85-9FDB-4DBF-8B8A-A32BA25661EB.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 80
  • DF902C60-1FF6-4CE0-9A6A-220552DBDB95.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 80
Ya çok üzülüyorum normalde insan yalnız olmadığını bilince biraz iyi hisseder ama yok hissettirmiyor üzülüyorum kimse böyle yorucu ve çaresiz bir dönem yaşamasın geçsin gitsin bir an önce umarım

Sadece mama cnm. Asmde olcturdum. Doktora goturmedim
Yanlış ölçülmüş olabilir cnm sıkma canını bu ara biraz mamaya yüklenirsin ben az kilo aldığı dönem içmese bile biberonu fazla fazla hazırlıyordum ya içerse diye çünkü bazen tam bitiriyor biberonu ah keşke daha fazla yapsaydım diyorum yapıp getirene kadar kabul etmiyordu, uykusunda beslemeleri artırabilirsin onda bol içiyorlar bir de.

Dis gorunmuyor ama yukari cikiyorlardir canim damak sertlesiyoedur, o da kasindirir zorlar

Kızlar Oioi almak isteyen varsa çok uyguna aldım. Kargo gelmeden tavsiye etmek istemedim. İkisi 265 TL. Orjinal ambalajlarında çok sağlam şekilde geldiler.

Eklentiler

• 1FA86E1C-1885-4E94-94FB-D302FD167A18.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 80
  • CBCD884B-347A-4E13-BF4F-A3F80785200A.webp
    45 KB · Görüntüleme: 77
Aynen cnm
yok canimi sikmiyorum ya arada boyle olabiliyormus zaten tasiyamiom kollarim agriyo:) koye gidicem annem kilo aldirir heheheheehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…