Bunun için sana ne gibi açıklaması oldu acabaevet tek gecelik iliski arıyorum yazıyordu
Yüksek ihtimallenarsist mi oluyor eşim bu anlattıklarıma göre?
Evdeki tartı ile doktorun ölçümü uymuyor bizimBenim kizimda evdeki tartiya gore on gunde 100 gr almis gorunuyirdoktor bir sey dedi mi?
Biberon kullanımı var mı? Bizim de 2 ay meme reddi olmuştu. Elhamdülillah şuan tam olarak döndükızlar 3 haftadır meme reddi yaşıyoruz sizler ne yaptınız bu durumda ve ateşleniyor iki gündür bugün iyi şükür 38.5 olunca ateşi fitil vermek zorunda kaldık
Eşin başka bir şey oluyor ama ban yemek istemiyorum. Kusura bakma canım..narsist mi oluyor eşim bu anlattıklarıma göre?
Dondurulmuş süt rahatlattıysa diş ağrısı olabilir mi acaba?Kızlar o kadar kötüyüm ki. Yağız tam 1 saat aralıksız ağladı çığlık çığlığa. Tek başımayım asla sakinleştiremedim. En son yorgunluktan uyuyakaldı kucağımda ama nasıl iç çekiyor uyurken görseniz.. O kadar üzüldüm ki derdi ne anlayamıyorum çok kötü hissediyorum. Uygulamaya da girilmiyordu bi ara yazamadım. Şimdi uyandı iyi gibi. Meyve süzgecinde sütümü dondurmuştum onu verdim baya sevdi bitirdi hepsini. Derdini anlayamayıp bir şey yapamayınca çok üzülüyorum
Olabilir galiba 2.dişi patlayacak şu karanfil zeytinyağı karışımını deneyeceğim bi deDondurulmuş süt rahatlattıysa diş ağrısı olabilir mi acaba?
Sayılmıyorsun öylesin zaten EbrucummKizlar ben de 29 martta dogum yaptim mart annelerinden sayilir miyim
Canim senin belki diş hazirligidir atak degildir. Buyuk oglumda pek aglayan bebek degildi ama 6 aylikken bas bas bagirip agliyordu 7. Ayda da dis patlamisti
Canım atak olduğuna emin misin? Aynı şeyleri yaşıyoruz çok kötü durumdayım kaç gündür. Diş olduğunu düşünüyorum. Biri patladı zaten onda sıkıntı yaşamadık ama 2.si geliyor sanırım o sancılı oldu sanırım. Hele dün gece.. Kaç kere uyandı sayamadım çığlık kıyamet ağlıyor susturamıyoruz en son beyaz gürültüyle sakinledi biraz. Zombi gibi hissediyorum şuan uykusuzluktanSabah da uyandı yine mızmız. Her gece yarın daha iyi olur umarım diyerek yatıyoruz daha beter oluyor. Napıcaz bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun ama şöyle söyliyim kolik bile olsa geçecek emin ol kolik bebeği olan arkadaşlarım şimdi atlattı ve hepsi çok güzel gezip tozuyor ben evdeyimAllah can sağlığı versin inşallah bir rahatsızlığı yoktur canı acımıyordur. Çünkü dişten de oluyor ben de yaşadım biliyorsun diş ağrısı çok can acıtıyor kolay mı diş çıkartıyor onu bir kontrol et canım sonra da calpol ver o çok iyi geliyor sakinleştiriyor
Diş mi sizce kızlar, ben önce üst dişimi çıkarmışım oğlumun da üst önce gelecek gibi, fotoğraflarını ekliyorum ama henüz tam bir çıkarma yok bence. Biraz önce yine bir saat ağladı dün akşam calpol vermiştim sürekli vermek de istemiyorum ama akşm yine veririm herhalde böyle olursa, bu iki günde iki yıl ömrüm gitti gibi hissediyorum artık hepimize kolaylıklar diliyorum.Bu bebelere ne oluyor bnde anlamıyorum bı gün iyiyse diğer gün zehir oluyo maşallah diyoruz ağzımıza tikiyolar. Çok zor ağlama zamanları hele ne yaparsan yap çare olmuyorsa .. inşallah bugün iyi geçer canım.
Biz de sabahtan beri bı beyeriz bı uyanık agliyo uyurken agliyo kucağıma alıyorum emip uyuyo yerine bırakıyorum ağlayarak uyaniyo
Ben hep nisan annelerinde takiliyordum buraya da geleyim bariSayılmıyorsun öylesin zaten Ebrucumm
Bu ay goturmedim cnm doktora asm ye asiya götürmüştüm. Orda olctulerBenim kizimda evdeki tartiya gore on gunde 100 gr almis gorunuyirdoktor bir sey dedi mi?
Sadece mama cnm. Asmde olcturdum. Doktora goturmedimDoktor ne soyledi canim. Sadece anne sutu muydu senin
Sunnet ettirdin bir.sure yemiyordu ondandir.ama boyu uzamistir her zaman yanlis ölcuyorlar bence her yerde degisiyor cunkuSadece mama cnm. Asmde olcturdum. Doktora goturmedim
Ya çok üzülüyorum normalde insan yalnız olmadığını bilince biraz iyi hisseder ama yok hissettirmiyor üzülüyorum kimse böyle yorucu ve çaresiz bir dönem yaşamasın geçsin gitsin bir an önce umarımKızlar o kadar kötüyüm ki. Yağız tam 1 saat aralıksız ağladı çığlık çığlığa. Tek başımayım asla sakinleştiremedim. En son yorgunluktan uyuyakaldı kucağımda ama nasıl iç çekiyor uyurken görseniz.. O kadar üzüldüm ki derdi ne anlayamıyorum çok kötü hissediyorum. Uygulamaya da girilmiyordu bi ara yazamadım. Şimdi uyandı iyi gibi. Meyve süzgecinde sütümü dondurmuştum onu verdim baya sevdi bitirdi hepsini. Derdini anlayamayıp bir şey yapamayınca çok üzülüyorum
Yanlış ölçülmüş olabilir cnm sıkma canını bu ara biraz mamaya yüklenirsin ben az kilo aldığı dönem içmese bile biberonu fazla fazla hazırlıyordum ya içerse diye çünkü bazen tam bitiriyor biberonu ah keşke daha fazla yapsaydım diyorum yapıp getirene kadar kabul etmiyordu, uykusunda beslemeleri artırabilirsin onda bol içiyorlar bir de.Sadece mama cnm. Asmde olcturdum. Doktora goturmedim
Dis gorunmuyor ama yukari cikiyorlardir canim damak sertlesiyoedur, o da kasindirir zorlarDiş mi sizce kızlar, ben önce üst dişimi çıkarmışım oğlumun da üst önce gelecek gibi, fotoğraflarını ekliyorum ama henüz tam bir çıkarma yok bence. Biraz önce yine bir saat ağladı dün akşam calpol vermiştim sürekli vermek de istemiyorum ama akşm yine veririm herhalde böyle olursa, bu iki günde iki yıl ömrüm gitti gibi hissediyorum artık hepimize kolaylıklar diliyorum.
Aynen cnmYanlış ölçülmüş olabilir cnm sıkma canını bu ara biraz mamaya yüklenirsin ben az kilo aldığı dönem içmese bile biberonu fazla fazla hazırlıyordum ya içerse diye çünkü bazen tam bitiriyor biberonu ah keşke daha fazla yapsaydım diyorum yapıp getirene kadar kabul etmiyordu, uykusunda beslemeleri artırabilirsin onda bol içiyorlar bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?