Kızlar o kadar kötüyüm ki. Yağız tam 1 saat aralıksız ağladı çığlık çığlığa. Tek başımayım asla sakinleştiremedim. En son yorgunluktan uyuyakaldı kucağımda ama nasıl iç çekiyor uyurken görseniz.. O kadar üzüldüm ki derdi ne anlayamıyorum çok kötü hissediyorum. Uygulamaya da girilmiyordu bi ara yazamadım. Şimdi uyandı iyi gibi. Meyve süzgecinde sütümü dondurmuştum onu verdim baya sevdi bitirdi hepsini. Derdini anlayamayıp bir şey yapamayınca çok üzülüyorum
Cnmmm bende uyuyamamistim gece bizi iceri bile almamislardi dusun yarim saat beklemiştik ameliyathane onunde ins guzel gececek bi sorun olmicak ilk gece zor sadece
Sen deneyimlisin bilirsin ama yakin zamanda oldu oglum biliyorsun. Inan farkinda bile olmuyor sadece ilk gun... Buyudugunde travma yasamicak YouTube tan izlersen gorursun buyuk cocuklar nasil korkuyorlar...
Kizlar bugun asi olmuştuk 6 saatte bi 2 kez calpol verdik baktim.38.5 olmus. Ilik dus aldirdik 37.7 oldi ama esim bebegi soydu hava serinleticinin onune koydu hasta olur diom dinlemio bisi olurmu ya
Kizlar bugun asi olmuştuk 6 saatte bi 2 kez calpol verdik baktim.38.5 olmus. Ilik dus aldirdik 37.7 oldi ama esim bebegi soydu hava serinleticinin onune koydu hasta olur diom dinlemio bisi olurmu ya
Cnmmm bende uyuyamamistim gece bizi iceri bile almamislardi dusun yarim saat beklemiştik ameliyathane onunde ins guzel gececek bi sorun olmicak ilk gece zor sadece
Sen deneyimlisin bilirsin ama yakin zamanda oldu oglum biliyorsun. Inan farkinda bile olmuyor sadece ilk gun... Buyudugunde travma yasamicak YouTube tan izlersen gorursun buyuk cocuklar nasil korkuyorlar...
Evet canim yigenim 6 7 yaslarinda yapilmisti akil sagligini az daha kaybediyordu olduktan sonra da etkisinde kaldi uzunca sure.Biliyorum evet deneyimliyim de işte hepsinin bunyasi farkli oluyor. Insallah sizin ki gibi kolay gecer bizimde