2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Offff diş delirmesi galiba tetagil kullaniyor musun?
Dördüncü ay aşılarını vurulduk bugün, bakalım gece nasıl geçecek
İnşallah sıkıntısız atlatırsınız canım

Kizlar yarin sabah 9.30 da sunnet icin hastanede olacagiz bana bu gece uyku yok eşim de ben de cok uzuluyoruz cani yanacak diye
Hiç sıkılma canım, sadece anestezi sırasında ağlar, sonraki 2 günde eski düzenine dönüyor. Bebekler sandığımızdan daha dayanıklı

Kizlar yarin sabah 9.30 da sunnet icin hastanede olacagiz bana bu gece uyku yok eşim de ben de cok uzuluyoruz cani yanacak diye
Cnmmm bende uyuyamamistim gece bizi iceri bile almamislardi dusun yarim saat beklemiştik ameliyathane onunde ins guzel gececek bi sorun olmicak ilk gece zor sadece

Sen deneyimlisin bilirsin ama yakin zamanda oldu oglum biliyorsun. Inan farkinda bile olmuyor sadece ilk gun... Buyudugunde travma yasamicak YouTube tan izlersen gorursun buyuk cocuklar nasil korkuyorlar...

Kizlar bugun asi olmuştuk 6 saatte bi 2 kez calpol verdik baktim.38.5 olmus. Ilik dus aldirdik 37.7 oldi ama esim bebegi soydu hava serinleticinin onune koydu hasta olur diom dinlemio bisi olurmu ya

Sen deneyimlisin bilirsin ama yakin zamanda oldu oglum biliyorsun. Inan farkinda bile olmuyor sadece ilk gun... Buyudugunde travma yasamicak YouTube tan izlersen gorursun buyuk cocuklar nasil korkuyorlar...
Evet canim yigenim 6 7 yaslarinda yapilmisti akil sagligini az daha kaybediyordu olduktan sonra da etkisinde kaldi uzunca sure.Biliyorum evet deneyimliyim de işte hepsinin bunyasi farkli oluyor. Insallah sizin ki gibi kolay gecer bizimde

Kizlar bugun asi olmuştuk 6 saatte bi 2 kez calpol verdik baktim.38.5 olmus. Ilik dus aldirdik 37.7 oldi ama esim bebegi soydu hava serinleticinin onune koydu hasta olur diom dinlemio bisi olurmu ya
Koymayin canim olmaz o sekilde. Sadece bezle kalsin, eklemlerine bezle soguk tampon yapin ... Odayi sogutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…