2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben ilk çocuğumda denedim ama başaramadım
Uyku eğitimi değil de uyku iletişimi iyi aslında ben ataktan sonra düzene soktum çok rahat ettik. Bazen tamamen desteksiz uyuyor bazen ben poposuna piş piş vuruyorum o şekilde uyuyor ama sallama işini tamamen bitirdik. Ağlatarak zorlayarak çocuğu yalnız birakarak verilen eğitim bana göre değil canim
M miniktostos xiaomi kullaniyorum çok memnunum canım
6 aya kadar kesinlikle oturtma mi e bu çocuk ek gidaya 1 yaşında mi geçecek oturamayan çocuk ek gida alamaz ki yatarak mi yiyecek bazi dr lar feci sacmaliyor bu arada mamayi fazla alma sebebi mide kapasitesi arttığı için olabilir belirli dönemlerde iştahlari birden artiyor
Gelmiş geçmiş olsun canim kesinlikle küçük yaşta yaptirmak en iyisi bi insan neden 7-8 yaşına kadar bekler şaşıyorum
Kizlar erkeklik belgesi saçma geldi
Feminist hücrelerim atağa geçiyor böyle şeyler görünce

Geçenlerde geldi ama yetişmek ne mümkün.. insanlar sabahın nurunda sıraya giriyor
Annemin evine bunu

kendi evime bunu aldim

bence en rahatı bunlar ya içine de minder aldık temizliği falan da çok rahat yer de kaplamiyor her yere taşınıyor

Sen aktif kullanıyorsun değil mi canım? Benim evim lojman kullanışlı taşınabilir bir şey olması lazım. Bunların fiyatı çok şok uygun

Erkek oglum benim hucrelerini iyice ataga gecireyim

5. Aydan sonra daha sağlıklı diyorlar. Ben de düşünüyorum çünkü benimki ayakta uyuyor

Bu benim büyük oğlum galiba
Bizim Dr ustun zekali oldugunu iddia ederdi. Zorlugu bu yuzden derdi. Oyle de oldu. Belki senin oglun da ustun zekalidir canim...

Ben de emziriyorum daha sonra veriyorum diğer mamalarda bu kadar içmiyordu golden goat veriyorum korkarak 4 kutu aldım. ayın 18inde gelmiş mama bana 2 kutusu bitti. Ben bir de ikisini geri iade ederim çok fazla diyordum
Afiyet olsun paşaya daha çoook alacaksın anlaşılan ☺ eller cebe eller cebeee

Biz de sargi yok ay kaka yapmisti altini actim icim gitti ya
Bizimki bolca kremledi. Ust uste sargi yapti. Kaka yaparsa ustundeki sargiyi coz temiz olan kalsin dedi. Onu bile dusundu masallah. Cok rahat oldu.

Ee tabii kaka bulasinca hem riskli hem temizlemek cok zor. Insallah bulasmamistir canim nasil ki cok mu kotu?

Canim agri kesici kac saatte bir ve ölcu ne kadardi? Sormayi unuttum kagitta da yazmiyor.
Canim 4 saatte bir carpol vermisti. Ben ilk geldigimiz gun verdim sonra hic vermedim. Cidden agrimiyor. Rahat ol. Biz dayanamiyoruz. Ilk gun zor yoruluyorlar falan. Uyut hemen. Yarin daha iyi olacak

Sen aktif kullanıyorsun değil mi canım? Benim evim lojman kullanışlı taşınabilir bir şey olması lazım. Bunların fiyatı çok şok uygun
Evet canim kullanıyorum şu şekilde bana çok pratik geldi tercih meselesi tabiki

Eklentiler

• IMG_20230729_130045.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 63
Yok kaka bulasmadi canim ped bardak kesip taktilar. Ya aslinda cok kotu degil de boyle kirmizi falan icim gitti

Benim Kv "erkek, erkek..." diye seviyor minseo seni bir saat Kv ile basbasa birakmak lazim
Dişlerimi sıkmaktan ağzımda diş kalmaz heralde hamileyken içimden hep oğlum olursa göstericem nasıl yetistiriliyor herkese ağzının payını vericem diyordum kızım oldu bakalim ikinciye kısmet inşallah nasip olursa gereken dersi vericez cümle aleme

Canim 4 saatte bir carpol vermisti. Ben ilk geldigimiz gun verdim sonra hic vermedim. Cidden agrimiyor. Rahat ol. Biz dayanamiyoruz. Ilk gun zor yoruluyorlar falan. Uyut hemen. Yarin daha iyi olacak
Benim sunnet ikinci olacak ama.onceki yontem klipsti ondan bunu cok bilmiyorumAgri sizi olmazsa ben de vermem canim hic vermemistim ilk defa verdim. Yarim ölcek mi tam.ölcek miydi?Benim uyanik koca az daha sunnet esnasinda beni tek birakiyorduBana basta diyor ki sen gir olmaz dedim igne vurduk bekledik kesim.icin aldilar bir baktim yok kadina diyorum ki esim yok nerde diyor o gittiCagiralim mi diyor cagirin tabi dedim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…