- 20 Mart 2011
- 13.951
- 32.551
- 798
Geçenlerde geldi ama yetişmek ne mümkün.. insanlar sabahın nurunda sıraya giriyorHamileyken almıştım 250 tlye:)
Uyku eğitimi değil de uyku iletişimi iyi aslında ben ataktan sonra düzene soktum çok rahat ettik. Bazen tamamen desteksiz uyuyor bazen ben poposuna piş piş vuruyorum o şekilde uyuyor ama sallama işini tamamen bitirdik. Ağlatarak zorlayarak çocuğu yalnız birakarak verilen eğitim bana göre değil canimUyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben ilk çocuğumda denedim ama başaramadım
M miniktostos xiaomi kullaniyorum çok memnunum canımCnm hareket sensörü hem güvenlik için iyi hem de bnm işimi çok kolaylaştırıyor hareket etti diyor bakıyorum emzik atmış veya kıpırdanmaya başlamış koşup pışpışlıyorum emziğini veriyorum tekrar dalıyor mesela.
Uygun fiyatlı kamera istersen xiaomi var o da haber veriyor hareketi ama kendi monitörü yok onun telefondan izliyorsun.
Xiaomi Mi Home Kamera 360° 1080p (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hem monitörlü olsun hem tlfndan da izleyebileyim istersen de motorola var ama fiyatları çok artmış ekliyorum.
Motorola Vm65 Connect 5.0” 1080p Wi-fi Video Bebek Kamerası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
6 aya kadar kesinlikle oturtma mi e bu çocuk ek gidaya 1 yaşında mi geçecek oturamayan çocuk ek gida alamaz ki yatarak mi yiyecek bazi dr lar feci sacmaliyorKizlar nasilsiniz bakiyorum herkes bensiz cok mutlukalabaliga girdiğimden beri herkes bir şey söylüyor kafam şişti özellikle her gören yarim saatte bir su verdin mi diyip duruyor kafayi yersin yalan söyleye söyleye pinokyo gibi oldum iyice ay o değil çocuk cerrahine oglumu götürdüm aşı yerinde sertlik vardi diye, gitmişken oturtabilir miyim diye sordum asla 6. aya kadar oturtmuyoruz dedi ne yapacagimi sasirdim kanguruyu sordum kacinci ayda kullanirsan kullan max yarim saat kanguruda taşı dedi
Ya o değil benim oğlum da 4. aydan sonra meme reddi yapiyordu gündüzleri mecbur biberonla mama vermeye baslamistim, gidip doktora sordum sicaktan sürekli teklif et dedi. Sonunda şükür düzeldi moralim bozuluyordu artikbaktim da çoğu kişi benimle ayni sorunlari yasiyor. Bu arada benim oglum aptamille sma'dan max 2 ölçek içen bir bebekti bu keçi sütlü mamayi aldigimdan beri 5 ölçek rahat içiyor tadini çok sevdi galiba. 2 hafta olmadi 2 kutu bitti ama sanirim keçi alicam başka yolu yok esimin annesinin keçisi var o da sütünü sağdırmıyormuş al işte
Gelmiş geçmiş olsun canim kesinlikle küçük yaşta yaptirmak en iyisi bi insan neden 7-8 yaşına kadar bekler şaşıyorumCanim simdi ciktik hastaneden bitti cok sukur ilk çisi de atlatirsak tamamdir. Sunnet derisinin altindan baya pislik cikti keske 40 gunlukken yaptirsaydiniz cis cikma yeri baya darmis dedi bobrek genislemesine bile neden olurmus. Iyi ki bebekken yaptirdim 7 8 yaslaridnda bir cocuk nasil agladi o agladikca benim icim gitti. Baba baba diger bagiriyordu.
Feminist hücrelerim atağa geçiyor böyle şeyler görünceKizlar erkeklik belgesi saçma geldi
Annemin evine bunuGeçenlerde geldi ama yetişmek ne mümkün.. insanlar sabahın nurunda sıraya giriyor
Biz de sargi yok ay kaka yapmisti altini actim icim gitti yaIlk gun bizde acmadik canim. Zaten sargi vardi, acsak da hava alamazdi...
Sen aktif kullanıyorsun değil mi canım? Benim evim lojman kullanışlı taşınabilir bir şey olması lazım. Bunların fiyatı çok şok uygunAnnemin evine bunu
kendi evime bunu aldim
bence en rahatı bunlar ya içine de minder aldık temizliği falan da çok rahat yer de kaplamiyor her yere taşınıyor
Canim agri kesici kac saatte bir ve ölcu ne kadardi? Sormayi unuttum kagitta da yazmiyor.Evet canim ayni, sadece kremi 3 gun sabah aksam sonra saded Sabah surdum 3 gun. Simdi normal zeytinyagina dondum...
Erkek oglum benimUyku eğitimi değil de uyku iletişimi iyi aslında ben ataktan sonra düzene soktum çok rahat ettik. Bazen tamamen desteksiz uyuyor bazen ben poposuna piş piş vuruyorum o şekilde uyuyor ama sallama işini tamamen bitirdik. Ağlatarak zorlayarak çocuğu yalnız birakarak verilen eğitim bana göre değil canim
M miniktostos xiaomi kullaniyorum çok memnunum canım
6 aya kadar kesinlikle oturtma mi e bu çocuk ek gidaya 1 yaşında mi geçecek oturamayan çocuk ek gida alamaz ki yatarak mi yiyecek bazi dr lar feci sacmaliyorbu arada mamayi fazla alma sebebi mide kapasitesi arttığı için olabilir belirli dönemlerde iştahlari birden artiyor
Gelmiş geçmiş olsun canim kesinlikle küçük yaşta yaptirmak en iyisi bi insan neden 7-8 yaşına kadar bekler şaşıyorum
Feminist hücrelerim atağa geçiyor böyle şeyler görünce
Bizim Dr ustun zekali oldugunu iddia ederdi. Zorlugu bu yuzden derdi. Oyle de oldu. Belki senin oglun da ustun zekalidir canim...5. Aydan sonra daha sağlıklı diyorlar. Ben de düşünüyorum çünkü benimki ayakta uyuyor
Bu benim büyük oğlum galiba
Afiyet olsun paşayaBen de emziriyorum daha sonra veriyorum diğer mamalarda bu kadar içmiyordugolden goat veriyorum korkarak 4 kutu aldım. ayın 18inde gelmiş mama bana 2 kutusu bitti. Ben bir de ikisini geri iade ederim çok fazla diyordum
O bizde de yoktu ama sabunlu suyla temizle, durula vardi. Ona yakin geldi bana...Su dolu leğene oturtma hariç hepsi bize soylenenle aynı
Bizimki bolca kremledi. Ust uste sargi yapti. Kaka yaparsa ustundeki sargiyi coz temiz olan kalsin dedi. Onu bile dusundu masallah. Cok rahat oldu.Biz de sargi yok ay kaka yapmisti altini actim icim gitti ya
Canim 4 saatte bir carpol vermisti. Ben ilk geldigimiz gun verdim sonra hic vermedim. Cidden agrimiyor. Rahat ol. Biz dayanamiyoruz. Ilk gun zor yoruluyorlar falan. Uyut hemen. Yarin daha iyi olacakCanim agri kesici kac saatte bir ve ölcu ne kadardi? Sormayi unuttum kagitta da yazmiyor.
Evet canim kullanıyorum şu şekilde bana çok pratik geldi tercih meselesi tabikiSen aktif kullanıyorsun değil mi canım? Benim evim lojman kullanışlı taşınabilir bir şey olması lazım. Bunların fiyatı çok şok uygun
Yok kaka bulasmadi canim ped bardak kesip taktilar. Ya aslinda cok kotu degil de boyle kirmizi falan icim gittiBizimki bolca kremledi. Ust uste sargi yapti. Kaka yaparsa ustundeki sargiyi coz temiz olan kalsin dedi. Onu bile dusundu masallah. Cok rahat oldu.
Ee tabii kaka bulasinca hem riskli hem temizlemek cok zor. Insallah bulasmamistir canimnasil ki cok mu kotu?
Benim Kv "erkek, erkek..." diye seviyorErkek oglum benimhucrelerini iyice ataga gecireyim
Iyi bari, bulasmamis. Oyle oluyor canim ... Nasil pislik doluydu ama onu dusun ... Iyi yaptikYok kaka bulasmadi canim ped bardak kesip taktilar. Ya aslinda cok kotu degil de boyle kirmizi falan icim gitti
Dişlerimi sıkmaktan ağzımda diş kalmaz heralde
Benim sunnet ikinci olacak ama.onceki yontem klipsti ondan bunu cok bilmiyorumCanim 4 saatte bir carpol vermisti. Ben ilk geldigimiz gun verdim sonra hic vermedim. Cidden agrimiyor. Rahat ol. Biz dayanamiyoruz. Ilk gun zor yoruluyorlar falan. Uyut hemen. Yarin daha iyi olacak
Krem verdi mi kuzum kantaron yağı sürebiliyor musunYok kaka bulasmadi canim ped bardak kesip taktilar. Ya aslinda cok kotu degil de boyle kirmizi falan icim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?