Krem verdi canim buyuk oglumda kantoron surmustuk de bunda soylemedi kantronuKrem verdi mi kuzum kantaron yağı sürebiliyor musun
Bilmiyorum omuriligi daha gelismedigi icin oturtma dedi zaten kucakta falan oturabiliyor mama sandalyesini daha kurmadim icine koysam durur mu acaba bilmiyorumUyku eğitimi değil de uyku iletişimi iyi aslında ben ataktan sonra düzene soktum çok rahat ettik. Bazen tamamen desteksiz uyuyor bazen ben poposuna piş piş vuruyorum o şekilde uyuyor ama sallama işini tamamen bitirdik. Ağlatarak zorlayarak çocuğu yalnız birakarak verilen eğitim bana göre değil canim
M miniktostos xiaomi kullaniyorum çok memnunum canım
6 aya kadar kesinlikle oturtma mi e bu çocuk ek gidaya 1 yaşında mi geçecek oturamayan çocuk ek gida alamaz ki yatarak mi yiyecek bazi dr lar feci sacmaliyorbu arada mamayi fazla alma sebebi mide kapasitesi arttığı için olabilir belirli dönemlerde iştahlari birden artiyor
Gelmiş geçmiş olsun canim kesinlikle küçük yaşta yaptirmak en iyisi bi insan neden 7-8 yaşına kadar bekler şaşıyorum
Feminist hücrelerim atağa geçiyor böyle şeyler görünce
Tamam canım ben de hemen alıyorum onu bu ay.Evde boşta tablet varsa ona bağla canım cok daha rahat edersin. Telefonunu daha rahat kullanıyorsun, İlk doğumdan önce camera aldığımda ne işime yarayacak ama hadi alayım gözümün önunde olsun dedim, sonra gün bu gün ya camera olmasaydi ne yapardım diye düşünüyorum ☺
Havada sinek uçuşsa haber veriyor, birde gece görüşü harika gündüz gibi gösteriyor.
Kesinlikle bebeği olan her eve lazim.
Tamam canım hemen bakıyorum huai alıyorum kamerayı ve mama sandalyeleriniUyku eğitimi değil de uyku iletişimi iyi aslında ben ataktan sonra düzene soktum çok rahat ettik. Bazen tamamen desteksiz uyuyor bazen ben poposuna piş piş vuruyorum o şekilde uyuyor ama sallama işini tamamen bitirdik. Ağlatarak zorlayarak çocuğu yalnız birakarak verilen eğitim bana göre değil canim
M miniktostos xiaomi kullaniyorum çok memnunum canım
6 aya kadar kesinlikle oturtma mi e bu çocuk ek gidaya 1 yaşında mi geçecek oturamayan çocuk ek gida alamaz ki yatarak mi yiyecek bazi dr lar feci sacmaliyorbu arada mamayi fazla alma sebebi mide kapasitesi arttığı için olabilir belirli dönemlerde iştahlari birden artiyor
Gelmiş geçmiş olsun canim kesinlikle küçük yaşta yaptirmak en iyisi bi insan neden 7-8 yaşına kadar bekler şaşıyorum
Feminist hücrelerim atağa geçiyor böyle şeyler görünce
Çok güzel canım içine minder ne aldın bir de yatması veya kademeli şekilde olması çok fark eder mi o kafamı çok karıştırıyorAnnemin evine bunu
kendi evime bunu aldim
bence en rahatı bunlar ya içine de minder aldık temizliği falan da çok rahat yer de kaplamiyor her yere taşınıyor
O ne kiz boğum boğum maşallah michelin lastik adami gibiEvet canim kullanıyorum şu şekilde bana çok pratik geldi tercih meselesi tabiki
Dişlerimi sıkmaktan ağzımda diş kalmaz heraldehamileyken içimden hep oğlum olursa göstericem nasıl yetistiriliyor herkese ağzının payını vericem diyordum kızım oldu bakalim ikinciye kısmet inşallah nasip olursa gereken dersi vericez cümle aleme
Anam bunun her tarafi isirmalik masallah buna bal bu yaEvet canim kullanıyorum şu şekilde bana çok pratik geldi tercih meselesi tabiki
Bir cay kasigi canim. Ver de rahat uyusun. Zorlamanin anlami yok, yoruldu.Benim sunnet ikinci olacak ama.onceki yontem klipsti ondan bunu cok bilmiyorumAgri sizi olmazsa ben de vermem canim hic vermemistim ilk defa verdim. Yarim ölcek mi tam.ölcek miydi?Benim uyanik koca az daha sunnet esnasinda beni tek birakiyordu Bana basta diyor ki sen gir olmaz dedim igne vurduk bekledik kesim.icin aldilar bir baktim yok kadina diyorum ki esim yok nerde diyor o gitti Cagiralim mi diyor cagirin tabi dedim geldi
Benim Kv ye bi sey olmaz 9 canliKiz kadini katil mi edeceksin
Benimki bu canım, çok memnunum. Gece görüşü cok işime yarıyor. Net gorebiliyorsun bebeğini,Tamam canım ben de hemen alıyorum onu bu ay.
Tamam canım hemen bakıyorum huai alıyorum kamerayı ve mama sandalyelerini
Çok güzel canım içine minder ne aldın bir de yatması veya kademeli şekilde olması çok fark eder mi o kafamı çok karıştırıyor
Maşallah saçları hala duruyor annesi bunun dökülmemişEvet canim kullanıyorum şu şekilde bana çok pratik geldi tercih meselesi tabiki
Anladim canım kantoron benim göğüs uçlarını çok hızlı toparlamısti açık yaraya cidden iyi geliyor ondan dedimKrem verdi canim buyuk oglumda kantoron surmustuk de bunda soylemedi kantronu
Ama 3 aydan itibaren destekli oturtun diyor dr lar normalde ne bilim 6 ay bana baya geç geldi sen yine destekli devam et sırt kasları gelişsin. Ekin artık anakucaginda durmuyor hoppala alsam şuan içinde kudurur ama çok pahalı geldi bana 2 bin TL olmuş fisher pricelar değer mi bilemedim kaç ay kullanir olmazsa kv ye aldircamBilmiyorum omuriligi daha gelismedigi icin oturtma dedi zaten kucakta falan oturabiliyor mama sandalyesini daha kurmadim icine koysam durur mu acaba bilmiyorum1 ay kalmis zaten 6 aya o degil hoppala aldim ne zaman oturup oynayabilecek max 15 kiloya kadar cocuk oynayabiliyormuş 14 kg oldugunda oturur artik
Kuzum mama sandalyesi yemek yemek için olduğu için yatmasi falan bana saçma geliyor yemeğini yedirip alacaksin içinden zaten yatarak yedirmekte tehlikeli boğazına kaçar ama dediğim gibi beklenti meselesi benim için pratik,kolay,minimal, işlevini yerine getiren bir şey olmasi yeterliydi memnun da kaldik biz. Minder olarak bunu aldım canım ama aşırı zam gelmiş yaa benzerlerine bak derimTamam canım ben de hemen alıyorum onu bu ay.
Tamam canım hemen bakıyorum huai alıyorum kamerayı ve mama sandalyelerini
Çok güzel canım içine minder ne aldın bir de yatması veya kademeli şekilde olması çok fark eder mi o kafamı çok karıştırıyor
Dün sağlıklı ocağında reklam olduk teyzesi 8.5 kilo olmuş 1 yaşındaki bebelerle yarışıyorO ne kiz boğum boğum maşallah michelin lastik adami gibi
Anne hayirdir cinsiyetleri mi öğreniyorsun deseydinyemin ederim sok olmaktan sinirlenemedim. Ilk defa boyle bir seyle karsilastim. Erkek erkek diye sevmek nedir Allah im ... Sonra eve gelince esime takildim ama
Insallah canim saglikli bir oglun olur
Antebe gelin giden barbie teyzesiAnam bunun her tarafi isirmalik masallah buna bal bu ya
Yok kuzum dökülmedi bizim sadece arkada sirt üstü yatıyor ya ordan biraz döküldü o kadarMaşallah saçları hala duruyor annesi bunun dökülmemişAryana da çok saçliydi kuzum şimdi kele yakın
Geçmiş olsun canım atlattınız şükür kesinlikle bebekken yaptırmak lazım travma oluyor çocuklardaCanim simdi ciktik hastaneden bitti cok sukur ilk çisi de atlatirsak tamamdir. Sunnet derisinin altindan baya pislik cikti keske 40 gunlukken yaptirsaydiniz cis cikma yeri baya darmis dedi bobrek genislemesine bile neden olurmus. Iyi ki bebekken yaptirdim 7 8 yaslaridnda bir cocuk nasil agladi o agladikca benim icim gitti. Baba baba diger bagiriyordu.
Ben oturtuyorum mama sandalyesine valla sürekli dimdik duramıyor tabiki yamuluyo sağa sola ama olsun öyle öyle öğrenecekBilmiyorum omuriligi daha gelismedigi icin oturtma dedi zaten kucakta falan oturabiliyor mama sandalyesini daha kurmadim icine koysam durur mu acaba bilmiyorum1 ay kalmis zaten 6 aya o degil hoppala aldim ne zaman oturup oynayabilecek max 15 kiloya kadar cocuk oynayabiliyormuş 14 kg oldugunda oturur artik
Ya ben de 1700e almistim baktim dolapta daha pahaliya satiyorlarAnladim canım kantoron benim göğüs uçlarını çok hızlı toparlamısti açık yaraya cidden iyi geliyor ondan dedim
Ama 3 aydan itibaren destekli oturtun diyor dr lar normalde ne bilim 6 ay bana baya geç geldi sen yine destekli devam et sırt kasları gelişsin. Ekin artık anakucaginda durmuyor hoppala alsam şuan içinde kudurur ama çok pahalı geldi bana 2 bin TL olmuş fisher pricelar değer mi bilemedim kaç ay kullanir olmazsa kv ye aldircam
Kuzum mama sandalyesi yemek yemek için olduğu için yatmasi falan bana saçma geliyor yemeğini yedirip alacaksin içinden zaten yatarak yedirmekte tehlikeli boğazına kaçar ama dediğim gibi beklenti meselesi benim için pratik,kolay,minimal, işlevini yerine getiren bir şey olmasi yeterliydi memnun da kaldik biz. Minder olarak bunu aldım canım ama aşırı zam gelmiş yaa benzerlerine bak derim
Ninna Kids Çok Fonksiyonlu Keten Mama Sandalyesi Minderi-orangey - Fiyatı, Yorumları
Ninna Kids Çok Fonksiyonlu Keten Mama Sandalyesi Minderi-orangey yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dün sağlıklı ocağında reklam olduk teyzesi 8.5 kilo olmuş 1 yaşındaki bebelerle yarışıyor
Anne hayirdir cinsiyetleri mi öğreniyorsun deseydinbu tipler her yerde var malesef annemin komşusu torununu öpüp ohhhh erkek kokuyor diyordu
Antebe gelin giden barbie teyzesi
Yok kuzum dökülmedi bizim sadece arkada sirt üstü yatıyor ya ordan biraz döküldü o kadaryerine yenileri çıkacak annesi ecowell sampuani çok öneriyorlar bu konuda ama ben denemedim hiç
Aynen dolaba baktim daha pahalıYa ben de 1700e almistim baktim dolapta daha pahaliya satiyorlarolmadi satarim ilerde dedim yoksa bana da asiri pahali geldi
Yok kullandiktan sonra satarim diye dedim kiz bari kullansin birazAynen dolaba baktim daha pahalıevet en kötü satarsin hiç kullanmadigin için aldığım fiyattan fazlasina bile koysan gider
Tesekkur ederim canim şoyle 2 3 gunu gecirirsem atlatmis olurumGeçmiş olsun canım atlattınız şükür kesinlikle bebekken yaptırmak lazım travma oluyor çocuklarda
Erkek kokuyor diyen komsu bekar miydi yoksaAnladim canım kantoron benim göğüs uçlarını çok hızlı toparlamısti açık yaraya cidden iyi geliyor ondan dedim
Ama 3 aydan itibaren destekli oturtun diyor dr lar normalde ne bilim 6 ay bana baya geç geldi sen yine destekli devam et sırt kasları gelişsin. Ekin artık anakucaginda durmuyor hoppala alsam şuan içinde kudurur ama çok pahalı geldi bana 2 bin TL olmuş fisher pricelar değer mi bilemedim kaç ay kullanir olmazsa kv ye aldircam
Kuzum mama sandalyesi yemek yemek için olduğu için yatmasi falan bana saçma geliyor yemeğini yedirip alacaksin içinden zaten yatarak yedirmekte tehlikeli boğazına kaçar ama dediğim gibi beklenti meselesi benim için pratik,kolay,minimal, işlevini yerine getiren bir şey olmasi yeterliydi memnun da kaldik biz. Minder olarak bunu aldım canım ama aşırı zam gelmiş yaa benzerlerine bak derim
Ninna Kids Çok Fonksiyonlu Keten Mama Sandalyesi Minderi-orangey - Fiyatı, Yorumları
Ninna Kids Çok Fonksiyonlu Keten Mama Sandalyesi Minderi-orangey yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dün sağlıklı ocağında reklam olduk teyzesi 8.5 kilo olmuş 1 yaşındaki bebelerle yarışıyor
Anne hayirdir cinsiyetleri mi öğreniyorsun deseydinbu tipler her yerde var malesef annemin komşusu torununu öpüp ohhhh erkek kokuyor diyordu
Antebe gelin giden barbie teyzesi
Yok kuzum dökülmedi bizim sadece arkada sirt üstü yatıyor ya ordan biraz döküldü o kadaryerine yenileri çıkacak annesi ecowell sampuani çok öneriyorlar bu konuda ama ben denemedim hiç
Ben de oturtuyorum. Hatta oyun oynarken artik yatmak istemiyor. Oturtuyorum yarim saate kadar oynuyor ablasi ile... Yorulunca zaten ihh diyo koyveriyorBen oturtuyorum mama sandalyesine valla sürekli dimdik duramıyor tabiki yamuluyo sağa sola ama olsun öyle öyle öğrenecekÖzellikle kahvaltıda akşam yemeklerinde masaya yaklaştırıp oturtuyorum bizimle yemeye alışsın hem de mama sandalyesine alışsın diye. Doktora sormadım oturtabilir miyim diye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?