2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Bilmiyorum omuriligi daha gelismedigi icin oturtma dedi zaten kucakta falan oturabiliyor mama sandalyesini daha kurmadim icine koysam durur mu acaba bilmiyorum 1 ay kalmis zaten 6 aya o degil hoppala aldim ne zaman oturup oynayabilecek max 15 kiloya kadar cocuk oynayabiliyormuş 14 kg oldugunda oturur artik

Tamam canım ben de hemen alıyorum onu bu ay.
Tamam canım hemen bakıyorum huai alıyorum kamerayı ve mama sandalyelerini
Çok güzel canım içine minder ne aldın bir de yatması veya kademeli şekilde olması çok fark eder mi o kafamı çok karıştırıyor

yemin ederim sok olmaktan sinirlenemedim. Ilk defa boyle bir seyle karsilastim. Erkek erkek diye sevmek nedir Allah im ... Sonra eve gelince esime takildim ama

Insallah canim saglikli bir oglun olur

Bir cay kasigi canim. Ver de rahat uyusun. Zorlamanin anlami yok, yoruldu.

Ha haa benim esim de bakamadi. Yeni yeni bakiyor. Travmalari var cok net canim ondan bence...

Benimki bu canım, çok memnunum. Gece görüşü cok işime yarıyor. Net gorebiliyorsun bebeğini,

Krem verdi canim buyuk oglumda kantoron surmustuk de bunda soylemedi kantronu
Anladim canım kantoron benim göğüs uçlarını çok hızlı toparlamısti açık yaraya cidden iyi geliyor ondan dedim
Ama 3 aydan itibaren destekli oturtun diyor dr lar normalde ne bilim 6 ay bana baya geç geldi sen yine destekli devam et sırt kasları gelişsin. Ekin artık anakucaginda durmuyor hoppala alsam şuan içinde kudurur ama çok pahalı geldi bana 2 bin TL olmuş fisher pricelar değer mi bilemedim kaç ay kullanir olmazsa kv ye aldircam
Kuzum mama sandalyesi yemek yemek için olduğu için yatmasi falan bana saçma geliyor yemeğini yedirip alacaksin içinden zaten yatarak yedirmekte tehlikeli boğazına kaçar ama dediğim gibi beklenti meselesi benim için pratik,kolay,minimal, işlevini yerine getiren bir şey olmasi yeterliydi memnun da kaldik biz. Minder olarak bunu aldım canım ama aşırı zam gelmiş yaa benzerlerine bak derim

O ne kiz boğum boğum maşallah michelin lastik adami gibi
Dün sağlıklı ocağında reklam olduk teyzesi 8.5 kilo olmuş 1 yaşındaki bebelerle yarışıyor
yemin ederim sok olmaktan sinirlenemedim. Ilk defa boyle bir seyle karsilastim. Erkek erkek diye sevmek nedir Allah im ... Sonra eve gelince esime takildim ama

Insallah canim saglikli bir oglun olur
Anne hayirdir cinsiyetleri mi öğreniyorsun deseydin bu tipler her yerde var malesef annemin komşusu torununu öpüp ohhhh erkek kokuyor diyordu
Anam bunun her tarafi isirmalik masallah buna bal bu ya
Antebe gelin giden barbie teyzesi
Maşallah saçları hala duruyor annesi bunun dökülmemiş Aryana da çok saçliydi kuzum şimdi kele yakın
Yok kuzum dökülmedi bizim sadece arkada sirt üstü yatıyor ya ordan biraz döküldü o kadar yerine yenileri çıkacak annesi ecowell sampuani çok öneriyorlar bu konuda ama ben denemedim hiç

Geçmiş olsun canım atlattınız şükür kesinlikle bebekken yaptırmak lazım travma oluyor çocuklarda

Ben oturtuyorum mama sandalyesine valla sürekli dimdik duramıyor tabiki yamuluyo sağa sola ama olsun öyle öyle öğrenecek Özellikle kahvaltıda akşam yemeklerinde masaya yaklaştırıp oturtuyorum bizimle yemeye alışsın hem de mama sandalyesine alışsın diye. Doktora sormadım oturtabilir miyim diye ama

Ya ben de 1700e almistim baktim dolapta daha pahaliya satiyorlar olmadi satarim ilerde dedim yoksa bana da asiri pahali geldi

Ya ben de 1700e almistim baktim dolapta daha pahaliya satiyorlar olmadi satarim ilerde dedim yoksa bana da asiri pahali geldi
Aynen dolaba baktim daha pahalı evet en kötü satarsin hiç kullanmadigin için aldığım fiyattan fazlasina bile koysan gider

Aynen dolaba baktim daha pahalı evet en kötü satarsin hiç kullanmadigin için aldığım fiyattan fazlasina bile koysan gider
Yok kullandiktan sonra satarim diye dedim kiz bari kullansin biraz yipranma payini düşeriz artik bilemiyorum bazi seyleri de belki 2. cocuk olursa bir daha alamayiz diye de satmak icimden gelmiyor her sey 2 3 kati olmuş

Erkek kokuyor diyen komsu bekar miydi yoksa libido beynine vurmus sanki

Biz ecowell'in urunlerini kullaniyoruz hepsi cok guzel. Losyonu ozellikle kiz bebeklere oneririm . Ogluma surerken kendime de suruyorum hatta boynuma falan misss oh kirismasin

Ben de oturtuyorum. Hatta oyun oynarken artik yatmak istemiyor. Oturtuyorum yarim saate kadar oynuyor ablasi ile... Yorulunca zaten ihh diyo koyveriyor arwengsd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…