- 20 Mart 2011
- 13.953
- 32.554
- 798
Canım bizimkiyle aynı biz de böyle yaptık. Doktorumuzun uzmanlık alanı çocuk ürolojipcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek
Sizinki baya baya baskın genmişAlin hanımın tıpkısının aynısı desemHatta burunlar bile aynı Maşallah
Benim, annemin ve babamın gözler ela, eşimin ve babasının gözler mavi. Oğlumun gözler de mavi. Değişmezse çok mutlu olurum tabi
Geçmiş olsun küçük adamaKizlar erkeklik belgesi saçma geldi
Çok değişkenlik gösteriyorlar benim yeğenim masmaviydi artık dönmez dedik altı aydan sonra yeşile döndü. Şu an on dokuz yaşında ve elaBilmiyorum ki 1 yaşından sonra bile değişebiliyormuş
Haklısın canım huzursuzluk olunca düzgün beslenemiyor ve uyuyamıyorlarIcse adam gibi icmiyorki yarisininagzindan dokuyo sonra acikinca gene istio
Evde boşta tablet varsa ona bağla canım cok daha rahat edersin. Telefonunu daha rahat kullanıyorsun, İlk doğumdan önce camera aldığımda ne işime yarayacak ama hadi alayım gözümün önunde olsun dedim, sonra gün bu gün ya camera olmasaydi ne yapardım diye düşünüyorum ☺Cnm hareket sensörü hem güvenlik için iyi hem de bnm işimi çok kolaylaştırıyor hareket etti diyor bakıyorum emzik atmış veya kıpırdanmaya başlamış koşup pışpışlıyorum emziğini veriyorum tekrar dalıyor mesela.
Uygun fiyatlı kamera istersen xiaomi var o da haber veriyor hareketi ama kendi monitörü yok onun telefondan izliyorsun.
Xiaomi Mi Home Kamera 360° 1080p (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hem monitörlü olsun hem tlfndan da izleyebileyim istersen de motorola var ama fiyatları çok artmış ekliyorum.
Motorola Vm65 Connect 5.0” 1080p Wi-fi Video Bebek Kamerası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aynen buyuk.oglumda da oyle vermislerdi bunda boyleUyyyiii küçük adamYani erkeklik ne be
Bize de doktorumuz üstün cesaret belgesi verdi.
Hayırlı olsun canım en zoru geçti gitti çok şükür
Cümlemizin bebişini nazardan korusun RabbimSizinki baya baya baskın genmişmasallah nazarlar degmesin
Çok hoş bir hatıraAynen buyuk.oglumda da oyle vermislerdi bunda boyle
Tesekkur ederim canim. Inan oyle oglun olursa bekletmeden yaparsinGeçmiş olsun küçük adamaşu sünnet işlerini erkenden halletmeniz çok iyi oldu ama sonradan seremoniye dönüyor resmen
Hayırlı olsun canım, damatliginin içinde de görmek nasip olsun inşallah bu erkeğiKizlar erkeklik belgesi saçma geldi
Keçin olsa gerçekten sağıp sütünü bebeğine vereckmisin kızKizlar nasilsiniz bakiyorum herkes bensiz cok mutlukalabaliga girdiğimden beri herkes bir şey söylüyor kafam şişti özellikle her gören yarim saatte bir su verdin mi diyip duruyor kafayi yersin yalan söyleye söyleye pinokyo gibi oldum iyice ay o değil çocuk cerrahine oglumu götürdüm aşı yerinde sertlik vardi diye, gitmişken oturtabilir miyim diye sordum asla 6. aya kadar oturtmuyoruz dedi ne yapacagimi sasirdim kanguruyu sordum kacinci ayda kullanirsan kullan max yarim saat kanguruda taşı dedi
Ya o değil benim oğlum da 4. aydan sonra meme reddi yapiyordu gündüzleri mecbur biberonla mama vermeye baslamistim, gidip doktora sordum sicaktan sürekli teklif et dedi. Sonunda şükür düzeldi moralim bozuluyordu artikbaktim da çoğu kişi benimle ayni sorunlari yasiyor. Bu arada benim oglum aptamille sma'dan max 2 ölçek içen bir bebekti bu keçi sütlü mamayi aldigimdan beri 5 ölçek rahat içiyor tadini çok sevdi galiba. 2 hafta olmadi 2 kutu bitti ama sanirim keçi alicam başka yolu yok esimin annesinin keçisi var o da sütünü sağdırmıyormuş al işte
Yok kız şaka yapıyorum mamaya yetişemem diye öyle dedimKeçin olsa gerçekten sağıp sütünü bebeğine vereckmisin kızespri bir yana bebeğe direk hayvan sütü asla verilmez. Büyüyüncede zaten keçi sütünü beğenmiyorlar, alma keçi falan zarar edersin
Belki yapmistir baktin mi? Bizimki sansimiza anestezi etkisi devam ederken oldu da kisa surmustu aglamasi ... Ama siddetliydi.Canim cok tesekkur ederim. Yeni bitti bakalim ilk çis yapinca nasil olacak
Bizim kiz da keçi sütü içiyor ama meme de veriyorum yanında. Keçi sütünü hiç denemedim ama kokusu gerçekten kötüYok kız şaka yapıyorum mamaya yetişemem diye öyle dedimben beğenmedim şahsen ağır kokuyor tadı da bir garip nasıl beğenip içiyor anlamadım. Biberonu görünce çıldırıyor bazen mama bitince ağlamaya başlıyor
Çok şanslısın ben üçlü marketin hiçbirinde bulamadım
Ben de emziriyorum daha sonra veriyorum diğer mamalarda bu kadar içmiyorduBizim kiz da keçi sütü içiyor ama meme de veriyorum yanında. Keçi sütünü hiç denemedim ama kokusu gerçekten kötühangisi veriyorsun? Gerçekten fiyatlari bu ara uçtu gitti. İçsinler yeterki
Evet canim ayni, sadece kremi 3 gun sabah aksam sonra saded Sabah surdum 3 gun. Simdi normal zeytinyagina dondum...pcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek
Ilk gun bizde acmadik canim. Zaten sargi vardi, acsak da hava alamazdi...pcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek
5. Aydan sonra daha sağlıklı diyorlar. Ben de düşünüyorum çünkü benimki ayakta uyuyorUyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben ilk çocuğumda denedim ama başaramadım
Bu benim büyük oğlum galibaCanim seni cok iyi anliyorum. Kizim evde aglardi ustune inan 7 ay disari cikmadim. Kapidan ciktigimiz an nasil bir aglama... Kac defa yoldan dondum. Disariya cikmadigi gibi iceriye yabanci biri gelince de kiyameti koparirdi. Asla uyumazdi. Hic uyumayan dururdu. Bazi bebekler zor mizacli. Ne yaparsan yap olmuyor. Bizimle ilgili degil. Ama gecici 6.ayda yumusadi, 7.ayda izin vermeye baslamisti... Az kaldi inan gececek...kendinle grur duyacaksin az kaldi
Su dolu leğene oturtma hariç hepsi bize soylenenle aynıpcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?