2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
pcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek
Canım bizimkiyle aynı biz de böyle yaptık. Doktorumuzun uzmanlık alanı çocuk üroloji

Bilmiyorum ki 1 yaşından sonra bile değişebiliyormuş
Çok değişkenlik gösteriyorlar benim yeğenim masmaviydi artık dönmez dedik altı aydan sonra yeşile döndü. Şu an on dokuz yaşında ve ela
Icse adam gibi icmiyorki yarisininagzindan dokuyo sonra acikinca gene istio
Haklısın canım huzursuzluk olunca düzgün beslenemiyor ve uyuyamıyorlar

Evde boşta tablet varsa ona bağla canım cok daha rahat edersin. Telefonunu daha rahat kullanıyorsun, İlk doğumdan önce camera aldığımda ne işime yarayacak ama hadi alayım gözümün önunde olsun dedim, sonra gün bu gün ya camera olmasaydi ne yapardım diye düşünüyorum ☺
Havada sinek uçuşsa haber veriyor, birde gece görüşü harika gündüz gibi gösteriyor.
Kesinlikle bebeği olan her eve lazim.

Keçin olsa gerçekten sağıp sütünü bebeğine vereckmisin kız espri bir yana bebeğe direk hayvan sütü asla verilmez. Büyüyüncede zaten keçi sütünü beğenmiyorlar, alma keçi falan zarar edersin

Yok kız şaka yapıyorum mamaya yetişemem diye öyle dedim ben beğenmedim şahsen ağır kokuyor tadı da bir garip nasıl beğenip içiyor anlamadım. Biberonu görünce çıldırıyor bazen mama bitince ağlamaya başlıyor

Bizim kiz da keçi sütü içiyor ama meme de veriyorum yanında. Keçi sütünü hiç denemedim ama kokusu gerçekten kötü hangisi veriyorsun? Gerçekten fiyatlari bu ara uçtu gitti. İçsinler yeterki

Bizim kiz da keçi sütü içiyor ama meme de veriyorum yanında. Keçi sütünü hiç denemedim ama kokusu gerçekten kötü hangisi veriyorsun? Gerçekten fiyatlari bu ara uçtu gitti. İçsinler yeterki
Ben de emziriyorum daha sonra veriyorum diğer mamalarda bu kadar içmiyordu golden goat veriyorum korkarak 4 kutu aldım. ayın 18inde gelmiş mama bana 2 kutusu bitti. Ben bir de ikisini geri iade ederim çok fazla diyordum

pcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek
Evet canim ayni, sadece kremi 3 gun sabah aksam sonra saded Sabah surdum 3 gun. Simdi normal zeytinyagina dondum...

Ilk gun bizde acmadik canim. Zaten sargi vardi, acsak da hava alamazdi...

Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben ilk çocuğumda denedim ama başaramadım
5. Aydan sonra daha sağlıklı diyorlar. Ben de düşünüyorum çünkü benimki ayakta uyuyor
Bu benim büyük oğlum galiba

Su dolu leğene oturtma hariç hepsi bize soylenenle aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…