Rahatına düşkün biriAcaba mamayı fazla mı verseydin? Belki aç olduğu için uyumadı
Bizde akşam üzeri huzursuzluk oldu ama ateş olmadı çok şükür. Yalnız kafası biraz sıcak geliyor ama her türlü ölçüyoruz ateş yok. Gece sık emdi sadece. Atlattık sanırım
Bir arkadaşım bebeğine uyguluyordu bebiş yarım saat de dirense bir saat de dirense ağlasa da yatağından çıkarmıyor uyutmaya çalışmaya devam ediyordu
O görüntülerden sonra hiç benlik değil.
Maşallah güzellikBacaklar da açık tam benim stil
Gözler kaçıncı ayda net oluyor acaba?Annesi hala renkli gözlü mü maşallah sarisin yerim onu ben
Ailede renkli göz yok mu? Benim oğlum da renkli de acaba döner mi diye merakla bekliyoruzOff değil mi
Keçinin bile bu hayatta bir duruşu var
Evet canım renkli hala gözleri mavi ve hala şaşkınız nasil oldu diye
Ben şoktan aldımMama sandalyesi önerisi kızlar?
Bilmiyorum ki 1 yaşından sonra bile değişebiliyormuşGözler kaçıncı ayda net oluyor acaba?
İkimizin de anne tarafında var benim anneannemler sarışın renkli gözü eşimin dayıları teyzeleri canım ordan geldi herhalde aline deAilede renkli göz yok mu? Benim oğlum da renkli de acaba döner mi diye merakla bekliyoruzDönmez inşallah
Bu sefer kazanan çekinik genler oldu deseneOff değil mi
Keçinin bile bu hayatta bir duruşu var
Evet canım renkli hala gözleri mavi ve hala şaşkınız nasil oldu diye
Canim simdi ciktik hastaneden bitti cok sukur ilk çisi de atlatirsak tamamdir. Sunnet derisinin altindan baya pislik cikti keske 40 gunlukken yaptirsaydiniz cis cikma yeri baya darmis dedi bobrek genislemesine bile neden olurmus. Iyi ki bebekken yaptirdim 7 8 yaslaridnda bir cocuk nasil agladi o agladikca benim icim gitti. Baba baba diger bagiriyordu.Akilvar naptiniz canim başladı mi sünnet
Valla biktim ya bu asilar beni asi karsiti yapacak dermişim ahahahhahahahaHadi gecmis olsun canim atlattiniz siz de... Darisi 6.ay asilarimiza
Canim cok tesekkur ederim. Yeni bitti bakalim ilk çis yapinca nasil olacakAkilvar canim simdiden gecmis olsun insallah saglikla hayirla atlatacaksiniz iyi haberlerinizi bekliyorum
Icse adam gibi icmiyorki yarisininagzindan dokuyo sonra acikinca gene istioAcaba mamayı fazla mı verseydin? Belki aç olduğu için uyumadı
Bizde akşam üzeri huzursuzluk oldu ama ateş olmadı çok şükür. Yalnız kafası biraz sıcak geliyor ama her türlü ölçüyoruz ateş yok. Gece sık emdi sadece. Atlattık sanırım
Bir arkadaşım bebeğine uyguluyordu bebiş yarım saat de dirense bir saat de dirense ağlasa da yatağından çıkarmıyor uyutmaya çalışmaya devam ediyordu
O görüntülerden sonra hiç benlik değil.
Maşallah güzellikBacaklar da açık tam benim stil
Olduda bitti maşallah nazar degmez inşallah:))))))Canim cok tesekkur ederim. Yeni bitti bakalim ilk çis yapinca nasil olacak
2 hafta oldu dikisleri duruyor hala bi kismi dustu bi kismi duruyor:))pcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek
Tesekkur ederim canim bu işi de hallettikOlduda bitti maşallah nazar degmez inşallah:))))))
Benim ki olsa biri onu boğuyor gibi aglar her iki oglumda nefret ediyor boyle durmaltanKızlar grupta yüzüstü uyuma konusu konuşulmuş geçen gün alin şöyle uyuyorduyani kimse bundan daha yüzüstü uyuyamaz herhalde
Çok şanslısın ben üçlü marketin hiçbirinde bulamadımBen şoktan aldım
Bilmiyorum ki 1 yaşından sonra bile değişebiliyormuş
Alin hanımın tıpkısının aynısı desemİkimizin de anne tarafında var benim anneannemler sarışın renkli gözü eşimin dayıları teyzeleri canım ordan geldi herhalde aline debence dönmez artık yani alininkini döner diye bekledik ama ara bi ton değil mavi resmen. Senin bebişin ne renk?
Uyyyiii küçük adamKizlar erkeklik belgesi saçma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?