2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Rahatına düşkün biri

Ailede renkli göz yok mu? Benim oğlum da renkli de acaba döner mi diye merakla bekliyoruz Dönmez inşallah
İkimizin de anne tarafında var benim anneannemler sarışın renkli gözü eşimin dayıları teyzeleri canım ordan geldi herhalde aline de bence dönmez artık yani alininkini döner diye bekledik ama ara bi ton değil mavi resmen. Senin bebişin ne renk?

Eklentiler

• IMG_9260.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 95
Akilvar naptiniz canim başladı mi sünnet
Canim simdi ciktik hastaneden bitti cok sukur ilk çisi de atlatirsak tamamdir. Sunnet derisinin altindan baya pislik cikti keske 40 gunlukken yaptirsaydiniz cis cikma yeri baya darmis dedi bobrek genislemesine bile neden olurmus. Iyi ki bebekken yaptirdim 7 8 yaslaridnda bir cocuk nasil agladi o agladikca benim icim gitti. Baba baba diger bagiriyordu.

Icse adam gibi icmiyorki yarisininagzindan dokuyo sonra acikinca gene istio

pcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek

Eklentiler

• 20230729_102018.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 77
Bilmiyorum ki 1 yaşından sonra bile değişebiliyormuş

Alin hanımın tıpkısının aynısı desem Hatta burunlar bile aynı Maşallah
Benim, annemin ve babamın gözler ela, eşimin ve babasının gözler mavi. Oğlumun gözler de mavi. Değişmezse çok mutlu olurum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…