Canım çok sağol geçecek evet ilk 2 ay süren kolik dönemi bitti ya ondan sonra her şey geçermiş öğrendim aslındaCanim seni cok iyi anliyorum. Kizim evde aglardi ustune inan 7 ay disari cikmadim. Kapidan ciktigimiz an nasil bir aglama... Kac defa yoldan dondum. Disariya cikmadigi gibi iceriye yabanci biri gelince de kiyameti koparirdi. Asla uyumazdi. Hic uyumayan dururdu. Bazi bebekler zor mizacli. Ne yaparsan yap olmuyor. Bizimle ilgili degil. Ama gecici 6.ayda yumusadi, 7.ayda izin vermeye baslamisti... Az kaldi inan gececek...kendinle grur duyacaksin az kaldi
Evde boşta tablet varsa ona bağla canım cok daha rahat edersin. Telefonunu daha rahat kullanıyorsun, İlk doğumdan önce camera aldığımda ne işime yarayacak ama hadi alayım gözümün önunde olsun dedim, sonra gün bu gün ya camera olmasaydi ne yapardım diye düşünüyorum ☺
Havada sinek uçuşsa haber veriyor, birde gece görüşü harika gündüz gibi gösteriyor.
Kesinlikle bebeği olan her eve lazim.
Uyyyi kurban olurumEvet canim kullanıyorum şu şekilde bana çok pratik geldi tercih meselesi tabiki
Link gerebilir misin?Bilmiyorum omuriligi daha gelismedigi icin oturtma dedi zaten kucakta falan oturabiliyor mama sandalyesini daha kurmadim icine koysam durur mu acaba bilmiyorum1 ay kalmis zaten 6 aya o degil hoppala aldim ne zaman oturup oynayabilecek max 15 kiloya kadar cocuk oynayabiliyormuş 14 kg oldugunda oturur artik
Bizimki de böyle hatta biraz daha şişti kabuk bağladı sonra o kabuk koptu. Doktora sordum normal dedi ama neden ağrıyor ki ben orasının ağrıdığını hissetmedim hiçKızlar ya aşı yeri Bi anda böyle oldu ve dokunduğumda acıyor ağlıyor neden böyle Bi anda oldu anlamadım gitti
Canım çok geçmiş olsun nasıl geçti sünnet@pcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek
Geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin inşallahCanim simdi ciktik hastaneden bitti cok sukur ilk çisi de atlatirsak tamamdir. Sunnet derisinin altindan baya pislik cikti keske 40 gunlukken yaptirsaydiniz cis cikma yeri baya darmis dedi bobrek genislemesine bile neden olurmus. Iyi ki bebekken yaptirdim 7 8 yaslaridnda bir cocuk nasil agladi o agladikca benim icim gitti. Baba baba diger bagiriyordu.
Verem aşı yeri bizde de 4.ayda kızardı iltihap oldu patladı 2,5 ayda olmuştuk aşıyı.Kızlar ya aşı yeri Bi anda böyle oldu ve dokunduğumda acıyor ağlıyor neden böyle Bi anda oldu anlamadım gitti
Dokundum sanki acıyor ve ağlıyor. Ve ucu uçlanmış gibiBizimki de böyle hatta biraz daha şişti kabuk bağladı sonra o kabuk koptu. Doktora sordum normal dedi ama neden ağrıyor ki ben orasının ağrıdığını hissetmedim hiç
Canım ne yapmak gerekir acaba çok kızarmış. Aynen 2.ayda olan aşı yeri orası. Buda sanki iltihap gibi duruyor.Geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin inşallah
Verem aşı yeri bizde de 4.ayda kızardı iltihap oldu patladı 2,5 ayda olmuştuk aşıyı.
Geriden okuya okuya geliyorum, iliskiniz hakkinda yorum yapmayacagim ama cok guzel kizsin,seni cirkin hissettirmesine izin verme, oyle aman aman bir kilon da yok.Evet onu etkiliyormus. 74 kiloyum canım
İlk kizimdan sonra da hemen kilolarimi verememistim, kayinvalidem bizdeydi, diyet yaptigimi kilo vermek istedigimi bile bile ogluna surekli "masallah oglum fizigin cok guzel" diyordu.Sanki oglu dogum yapmisArkadaşlar hiç bir erkeğe kendinizi ezdirmeyin ya gerçekten yani başlarım onların psikolojisine. 9 ay çocuk taşı tüm bedenin hormonlarin değişsin sabah akşam kus yemek yiyeme tonlarca ilaç kullan doğum yap kilo vermeye çalış sütüm gelsin diye uğraş memelerin yara içinde kalsin günlerce uykusuz kal sonra biri gelsin karşına ama göbeğin var desin. Valla bak çok sinirliyim ben bu erkekleri mahvedesim geliyor sen kimsin ki ya senin eleştirmek ne haddine bizim yürüdüğümüz yollari bi yürü sonra konuş. Şu psikoloji bi bize gelince değer görmüyor ama kiyamam kibar feyzolar incinmesin
Yaaaa maşallah bu nasıl bir şeyAnladim canım kantoron benim göğüs uçlarını çok hızlı toparlamısti açık yaraya cidden iyi geliyor ondan dedim
Ama 3 aydan itibaren destekli oturtun diyor dr lar normalde ne bilim 6 ay bana baya geç geldi sen yine destekli devam et sırt kasları gelişsin. Ekin artık anakucaginda durmuyor hoppala alsam şuan içinde kudurur ama çok pahalı geldi bana 2 bin TL olmuş fisher pricelar değer mi bilemedim kaç ay kullanir olmazsa kv ye aldircam
Kuzum mama sandalyesi yemek yemek için olduğu için yatmasi falan bana saçma geliyor yemeğini yedirip alacaksin içinden zaten yatarak yedirmekte tehlikeli boğazına kaçar ama dediğim gibi beklenti meselesi benim için pratik,kolay,minimal, işlevini yerine getiren bir şey olmasi yeterliydi memnun da kaldik biz. Minder olarak bunu aldım canım ama aşırı zam gelmiş yaa benzerlerine bak derim
Ninna Kids Çok Fonksiyonlu Keten Mama Sandalyesi Minderi-orangey - Fiyatı, Yorumları
Ninna Kids Çok Fonksiyonlu Keten Mama Sandalyesi Minderi-orangey yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Dün sağlıklı ocağında reklam olduk teyzesi 8.5 kilo olmuş 1 yaşındaki bebelerle yarışıyor
Anne hayirdir cinsiyetleri mi öğreniyorsun deseydinbu tipler her yerde var malesef annemin komşusu torununu öpüp ohhhh erkek kokuyor diyordu
Antebe gelin giden barbie teyzesi
Yok kuzum dökülmedi bizim sadece arkada sirt üstü yatıyor ya ordan biraz döküldü o kadaryerine yenileri çıkacak annesi ecowell sampuani çok öneriyorlar bu konuda ama ben denemedim hiç
Sunnet kolay gecti tabi ben iceri sokmadan azicik goz yasi doktumCanım çok geçmiş olsun nasıl geçti sünnet
Cok tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım çabucak iyileşsin inşallah
Verem aşı yeri bizde de 4.ayda kızardı iltihap oldu patladı 2,5 ayda olmuştuk aşıyı.
Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo, Müzikli, Işıklı ve Sesli CHM91 https://amzn.eu/d/gSCSk6L benim aldigim bu amazondan almistimLink gerebilir misin?Benim de ablam tutturmuş al al çok rahat diye
Aman yarabbi!! Kalbim durdu bakarkenKızlar grupta yüzüstü uyuma konusu konuşulmuş geçen gün alin şöyle uyuyorduyani kimse bundan daha yüzüstü uyuyamaz herhalde
İlk kızımda ben de denedim ama çok ağlıyorlar ve bana göre değil. Önünde sonunda bizden bağımsız uyuyacaklar zaten. Ben saat düzeninden çok fayda gördüm. Şimdi ikinci kızımda da uyguluyorum onu. 4. Ay gerilemesi yıktı geçti yine beni.Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben ilk çocuğumda denedim ama başaramadım
2 yasinda mi tam olarak 2 yas cok zor canim Allah kolaylik versin. En ideali 3 yasinda hamile kalip 4 yasina gelmeye yakin dogum benim oyle oldu pek zorlanmadim. Ama iste bazen insan ayarlayamayabiliyor suprizler olabiliyor isteİlk kızımda ben de denedim ama çok ağlıyorlar ve bana göre değil. Önünde sonunda bizden bağımsız uyuyacaklar zaten. Ben saat düzeninden çok fayda gördüm. Şimdi ikinci kızımda da uyguluyorum onu. 4. Ay gerilemesi yıktı geçti yine beni.
Giremiyorum bakamıyorum okuyamıyorum buraları. Çocuklar iflahımı kesti. Gerçekten 2 yaş sendromu atlatılmadan ikinci çocuk yapılmaz ben çok zorlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?