2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Canım çok sağol geçecek evet ilk 2 ay süren kolik dönemi bitti ya ondan sonra her şey geçermiş öğrendim aslında Benim için asıl o dönem travmatikti bitti zannetmiştim zor günler o nefesi kesilerek ağlamalar tekrar başlayınca travmam depreşti resmen. 7 ay sabrederiz ne yapalım valla gurur duymalıyım gerçekten heykelimi yaptırıp salona koyabilirim bi motivasyona ihtiyacım var

Kızlar ya aşı yeri Bi anda böyle oldu ve dokunduğumda acıyor ağlıyor neden böyle Bi anda oldu anlamadım gitti

Eklentiler

• IMG_20230729_134131.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20230729_134144.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 86
Link gerebilir misin? Benim de ablam tutturmuş al al çok rahat diye

Kızlar ya aşı yeri Bi anda böyle oldu ve dokunduğumda acıyor ağlıyor neden böyle Bi anda oldu anlamadım gitti
Bizimki de böyle hatta biraz daha şişti kabuk bağladı sonra o kabuk koptu. Doktora sordum normal dedi ama neden ağrıyor ki ben orasının ağrıdığını hissetmedim hiç

@pcfl bize yapilmasi gerrkenleri atayim bir bakar misin ayni mi? Bu arada bezi kesinlikle cikarma anne sutu alip yaptigi çis iglesmesini kolaylastiracak açik birakirsan şiser dedi. Herkesin yontemi farkli demek
Canım çok geçmiş olsun nasıl geçti sünnet

Geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin inşallah

Verem aşı yeri bizde de 4.ayda kızardı iltihap oldu patladı 2,5 ayda olmuştuk aşıyı.

Bizimki de böyle hatta biraz daha şişti kabuk bağladı sonra o kabuk koptu. Doktora sordum normal dedi ama neden ağrıyor ki ben orasının ağrıdığını hissetmedim hiç
Dokundum sanki acıyor ve ağlıyor. Ve ucu uçlanmış gibi

Geçmiş olsun canım çabucak iyileşsin inşallah

Verem aşı yeri bizde de 4.ayda kızardı iltihap oldu patladı 2,5 ayda olmuştuk aşıyı.
Canım ne yapmak gerekir acaba çok kızarmış. Aynen 2.ayda olan aşı yeri orası. Buda sanki iltihap gibi duruyor.

İlk kizimdan sonra da hemen kilolarimi verememistim, kayinvalidem bizdeydi, diyet yaptigimi kilo vermek istedigimi bile bile ogluna surekli "masallah oglum fizigin cok guzel" diyordu.Sanki oglu dogum yapmis Bu toplumda kadinin degeri yok malesef,gecen instagramda bir davetiye paylasilmisti "oglum ....... dugunune sizleri de bekliyoruz" gibi bir sey yazilmisti,gelin hanimin adi bile yoktu, iki kiz annesi olarak uzuluyorum bazen,Allah kiymet bilen duzgun insanlarla karsilastirsin kizlarimizi.

Yaaaa maşallah bu nasıl bir şey
Taşımak çok zor olmalı Allah kolaylık versin bir yandan da çok zevkli tontiş tam yemeliiiik
Sana grubun tontiş anası rozetii veriyorum
Haklısın gerçekten bir Miller çok pahalı ama sandalyesinden de benim de beklentim yatsın uyusun değil ama 1.02 arkadaşım biz öyle kullandık deyince acaba benim aldığım sert mi olur basit mi olur bunlar yeni mi çıktı böyle mi almalıyım falan diye düşünmüştüm ama dediğin gibi mama sandalyesi yani yiyecek ve kalkacak bu ay onları alıyorum ben de
Taşınmayı da eksiklerdi derken kredi kartı şişti bu ayı da kamera mama sandalyesi minderi alarak tamamlıyorum
Diğer bütün ek gıda setini tabak çanağını oioi almış halası cam rende ve alıştırma bardağı eksik de dün kayınvalidem de rendesimi almış ondan sonra hazırız gelsin bakalım ek gıda

Canım çok geçmiş olsun nasıl geçti sünnet
Sunnet kolay gecti tabi ben iceri sokmadan azicik goz yasi doktumBuyukte boyle aglamamistim bunda nedense agladimEve geldik aglamadi uykuya gececegi zaman azicik agladi benim.kucagimi istedi şuan uyuyor aksam nasil gecer bilmiyorum. Hastane de iken bezi.kuruydu evde degsitirecektim baktim çis var ne zaman.yapti bilmiyorum acaba o agrili sureci gecirdi mi artik. Darisi size canim benim

Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? Ben ilk çocuğumda denedim ama başaramadım
İlk kızımda ben de denedim ama çok ağlıyorlar ve bana göre değil. Önünde sonunda bizden bağımsız uyuyacaklar zaten. Ben saat düzeninden çok fayda gördüm. Şimdi ikinci kızımda da uyguluyorum onu. 4. Ay gerilemesi yıktı geçti yine beni.
Giremiyorum bakamıyorum okuyamıyorum buraları. Çocuklar iflahımı kesti. Gerçekten 2 yaş sendromu atlatılmadan ikinci çocuk yapılmaz ben çok zorlanıyorum.

2 yasinda mi tam olarak 2 yas cok zor canim Allah kolaylik versin. En ideali 3 yasinda hamile kalip 4 yasina gelmeye yakin dogum benim oyle oldu pek zorlanmadim. Ama iste bazen insan ayarlayamayabiliyor suprizler olabiliyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…