2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302

Yok kullandiktan sonra satarim diye dedim kiz bari kullansin biraz yipranma payini düşeriz artik bilemiyorum bazi seyleri de belki 2. cocuk olursa bir daha alamayiz diye de satmak icimden gelmiyor her sey 2 3 kati olmuş
Aynen ben de her seyi kaldiricam valla ikinci olmazsa da kardeşime veririm
Yok kız kendi torununu öyle seviyor ben denemedim ecowell indirimde denk gelirse alayım bi
Kaynana terörü iyi bi erkek doğurmuşlar iyi sabretmissin canim
Rozetini aldim kabul ettim 777 Allahtan kucak delisi bi bebek değil canim yer bebesi genelde yerde debeleniyor kucak istemez. Mamasini da daha yeni 120 cc ye çıkardım öyle çok mama yiyen bi bebekte değil ama genetik diye düşünüyorum babasi da küçükken tombişmiş çok mahalleli sevmek için sıraya girermiş. Mama sandalyesi de dediğim gibi biraz senin beklentine bağlı canim ya ama bu tarz kullanip memnun kalmadim diyen hiç görmedim hatta büyüklerden alip sonra bu tarz alan çok var. Eksiğiniz az kalmış inşallah zevkli bir ek gıda süreci geçirirsiniz canım

Gecmis olsun canim, bebekken daha kolay oluyor sunnet işi.Erkek kardesimde 7-8 yaslarinda sunnet olmustu,annem dayanamamis bayilmisti,o donem cok gulmustuk nedense ama anne olunca anliyor insan,

Evetttty masallah bitmis gitmis...

Benim buyuk kiz da 3 yasina girecek inanilmaz zor geciyor,her seye agliyor, bagiriyor kendini yerlere atiyor,gunun buyuk cogunlunda kriz cikariyor İnanilmaz zormus gercekten, ustelik bizde asiri kiskanclikta var,kardesini dovuyor her firsatta

Allah dağına göre kar veriyor gerçekten bak bizimkihep kucakta amaa sıfır beden çok seviyor öyle gezelim odaları, bakalım evee ne var ne yok. bir de her seferinde ilk defa görmüş gibi oluyor şaşkın

Kızlar ya aşı yeri Bi anda böyle oldu ve dokunduğumda acıyor ağlıyor neden böyle Bi anda oldu anlamadım gitti
İltihaplanmış gibi duruyor canım ne iyi gelir bilemedim ama doktorunun numarası ya da sağlık ocağındaki ebenin numarası varsa bi sor istersen

Gecmis olsun canim, bebekken daha kolay oluyor sunnet işi.Erkek kardesimde 7-8 yaslarinda sunnet olmustu,annem dayanamamis bayilmisti,o donem cok gulmustuk nedense ama anne olunca anliyor insan,
Tesekkur ederim canim evet ya her seyi anne olunca anliyoruz. Ben islem sirasinda hic bakmadim sadece Yigit in elini tuttum oyuncagini gosterdim icim almaz benim de

Kızlar kullanıyor musunuz bilmiyorum ama gardropsa baktım şimdi fisher price hoppala dolaba nispeten daha uygun fiyatlılar var onlara bakabilirsiniz
Gecen bir cocuk dokotruna biri soru sormustu hopala önermem yazmis neden tabi bilmiyorum

Yeşile bile dönebilir canim eşimin kardesinin bebekken 2 sene maviymis boyle sonra yeşile dönmüs şuan yeşil renk
Benim kahve gozlerim esimin ela. Benim babamin yesil. Suanki rengi cok hosuma gidiyo ama degisir muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…