Aynen ben de her seyi kaldiricam valla ikinci olmazsa da kardeşime veririmYok kullandiktan sonra satarim diye dedim kiz bari kullansin birazyipranma payini düşeriz artik bilemiyorum bazi seyleri de belki 2. cocuk olursa bir daha alamayiz diye de satmak icimden gelmiyor her sey 2 3 kati olmuş
Yok kız kendi torununu öyle seviyorErkek kokuyor diyen komsu bekar miydi yoksalibido beynine vurmus sanki
Biz ecowell'in urunlerini kullaniyoruz hepsi cok guzel. Losyonu ozellikle kiz bebeklere oneririm . Ogluma surerken kendime de suruyorum hattaboynuma falan misss oh kirismasin
Kaynana terörü iyi bi erkek doğurmuşlar iyi sabretmissin canimİlk kizimdan sonra da hemen kilolarimi verememistim, kayinvalidem bizdeydi, diyet yaptigimi kilo vermek istedigimi bile bile ogluna surekli "masallah oglum fizigin cok guzel" diyordu.Sanki oglu dogum yapmisBu toplumda kadinin degeri yok malesef,gecen instagramda bir davetiye paylasilmisti "oglum ....... dugunune sizleri de bekliyoruz" gibi bir sey yazilmisti,gelin hanimin adi bile yoktu, iki kiz annesi olarak uzuluyorum bazen,Allah kiymet bilen duzgun insanlarla karsilastirsin kizlarimizi.
Rozetini aldim kabul ettim 777Yaaaa maşallah bu nasıl bir şey
Taşımak çok zor olmalı Allah kolaylık versin bir yandan da çok zevkli tontiş tam yemeliiiik
Sana grubun tontiş anası rozetii veriyorum
Haklısın gerçekten bir Miller çok pahalı ama sandalyesinden de benim de beklentim yatsın uyusun değil ama 1.02 arkadaşım biz öyle kullandık deyince acaba benim aldığım sert mi olur basit mi olur bunlar yeni mi çıktı böyle mi almalıyım falan diye düşünmüştüm ama dediğin gibi mama sandalyesi yani yiyecek ve kalkacak bu ay onları alıyorum ben de
Taşınmayı da eksiklerdi derken kredi kartı şişti bu ayı da kamera mama sandalyesi minderi alarak tamamlıyorum
Diğer bütün ek gıda setini tabak çanağını oioi almış halası cam rende ve alıştırma bardağı eksik de dün kayınvalidem de rendesimi almışondan sonra hazırız gelsin bakalım ek gıda
Gecmis olsun canim, bebekken daha kolay oluyor sunnet işi.Erkek kardesimde 7-8 yaslarinda sunnet olmustu,annem dayanamamis bayilmisti,o donem cok gulmustuk nedense ama anne olunca anliyor insan,Canim simdi ciktik hastaneden bitti cok sukur ilk çisi de atlatirsak tamamdir. Sunnet derisinin altindan baya pislik cikti keske 40 gunlukken yaptirsaydiniz cis cikma yeri baya darmis dedi bobrek genislemesine bile neden olurmus. Iyi ki bebekken yaptirdim 7 8 yaslaridnda bir cocuk nasil agladi o agladikca benim icim gitti. Baba baba diger bagiriyordu.
Yeşile bile dönebilir canim eşimin kardesinin bebekken 2 sene maviymis boyle sonra yeşile dönmüs şuan yeşil renkBu renk elaya donucek gibi dimi kizlar kahve olmazBastan daha mavi gibiydi ortasi ela oldu
EvettttySunnet kolay gecti tabi ben iceri sokmadan azicik goz yasi doktumBuyukte boyle aglamamistim bunda nedense agladim Eve geldik aglamadi uykuya gececegi zaman azicik agladi benim.kucagimi istedi şuan uyuyor aksam nasil gecer bilmiyorum. Hastane de iken bezi.kuruydu evde degsitirecektim baktim çis var ne zaman.yapti bilmiyorum acaba o agrili sureci gecirdi mi artik. Darisi size canim benim
Benim buyuk kiz da 3 yasina girecek inanilmaz zor geciyor,her seye agliyor, bagiriyor kendini yerlere atiyor,gunun buyuk cogunlunda kriz cikariyorİlk kızımda ben de denedim ama çok ağlıyorlar ve bana göre değil. Önünde sonunda bizden bağımsız uyuyacaklar zaten. Ben saat düzeninden çok fayda gördüm. Şimdi ikinci kızımda da uyguluyorum onu. 4. Ay gerilemesi yıktı geçti yine beni.
Giremiyorum bakamıyorum okuyamıyorum buraları. Çocuklar iflahımı kesti. Gerçekten 2 yaş sendromu atlatılmadan ikinci çocuk yapılmaz ben çok zorlanıyorum.
Allah dağına göre kar veriyor gerçekten
Aynen ben de her seyi kaldiricam valla ikinci olmazsa da kardeşime veririm
Yok kız kendi torununu öyle seviyorben denemedim ecowell indirimde denk gelirse alayım bi
Kaynana terörü iyi bi erkek doğurmuşlar iyi sabretmissin canim
Rozetini aldim kabul ettim 777Allahtan kucak delisi bi bebek değil canim yer bebesi genelde yerde debeleniyor kucak istemez. Mamasini da daha yeni 120 cc ye çıkardım öyle çok mama yiyen bi bebekte değil ama genetik diye düşünüyorum babasi da küçükken tombişmiş çok mahalleli sevmek için sıraya girermiş. Mama sandalyesi de dediğim gibi biraz senin beklentine bağlı canim ya ama bu tarz kullanip memnun kalmadim diyen hiç görmedim hatta büyüklerden alip sonra bu tarz alan çok var. Eksiğiniz az kalmış inşallah zevkli bir ek gıda süreci geçirirsiniz canım
Aynen öyle kuzum kucağa al diye ağlamıyor şükür yoksa benim fıtıklar nanayAllah dağına göre kar veriyor gerçektenbak bizimkihep kucakta amaa sıfır beden çok seviyor öyle gezelim odaları, bakalım evee ne var ne yok. bir de her seferinde ilk defa görmüş gibi oluyor şaşkın
İltihaplanmış gibi duruyor canım ne iyi gelir bilemedim ama doktorunun numarası ya da sağlık ocağındaki ebenin numarası varsa bi sor istersenKızlar ya aşı yeri Bi anda böyle oldu ve dokunduğumda acıyor ağlıyor neden böyle Bi anda oldu anlamadım gitti
Tesekkur ederim canim evet ya her seyi anne olunca anliyoruz. Ben islem sirasinda hic bakmadim sadece Yigit in elini tuttum oyuncagini gosterdim icim almaz benim deGecmis olsun canim, bebekken daha kolay oluyor sunnet işi.Erkek kardesimde 7-8 yaslarinda sunnet olmustu,annem dayanamamis bayilmisti,o donem cok gulmustuk nedense ama anne olunca anliyor insan,
Benim de masmavi iken yesile donmus goz rengim.ilginc ama ya nasilda degisiyorlar.Yeşile bile dönebilir canim eşimin kardesinin bebekken 2 sene maviymis boyle sonra yeşile dönmüs şuan yeşil renk
Gecen bir cocuk dokotruna biri soru sormustu hopala önermem yazmis neden tabi bilmiyorumKızlar kullanıyor musunuz bilmiyorum ama gardropsa baktım şimdi fisher price hoppala dolaba nispeten daha uygun fiyatlılar var onlara bakabilirsiniz
Benim kahve gozlerim esimin ela. Benim babamin yesil. Suanki rengi cok hosuma gidiyo ama degisir muhtemelenYeşile bile dönebilir canim eşimin kardesinin bebekken 2 sene maviymis boyle sonra yeşile dönmüs şuan yeşil renk
Cok.guzel canim yesil olacak bence boyle acik bir yesilBu renk elaya donucek gibi dimi kizlar kahve olmazBastan daha mavi gibiydi ortasi ela oldu
Bence de oturtmali geç kalınca daha zor oluyoKizlar biz surekli bu moddayizoturtun sonra gec yurur, benden soylemesi...
Ay insallah bakalimCok.guzel canim yesil olacak bence boyle acik bir yesil
Allah allah yürüteç önerilmiyor da hoppalanın bir zararı yok diye biliyorum kendi doktoruma sormadım dahaGecen bir cocuk dokotruna biri soru sormustu hopala önermem yazmis neden tabi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?