2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Ben arada
ben arada veriyorum besleyiciliği yok ama biberon almıyor diğer gıdalar icin de erken daha 5 aylık olmadı

Kızlar az çok biliyorsunuzdur zor 1 yıl geçirdim ve hala geçiriyorum. Özellikle sağlık açısından çok sınandım kusmaktan bayılmaktan 5 ay kendime gelemedim, üstüne ananemi kaybettim yas tutamadım. Daha sonra anksiyete nöbetleri yüzünden hamileyken ilaç kullandım , daha sonra domuz gribi oldum. Onean sonra eşimden kaptığım göz adenovirüsü sonrası kornea ülseri oldum hala tedavi görüyorum. Uzun bir tedavi gerekiyormuş sürekli gözüm ağrıyor, eskisi gibi net göremiyorum, gözlerim yanıyor. Eşimle olanlar da belli. Hala anksiyete yaşıyorum kendi kendime çok iyi aşamalar atlattım ama şu anda inanın çok kötüyüm. Sürekli kötü bişey olacakmış gibi yoğun kaygım var , hastalığım geçmeyecekmiş gibi hissediyorum, delirecekmiş gibi oluyorum sıkıntıdan bazen tek duramıyorum. Ne yapabilirim önerebileceğiniz neler var

Allah korumuş canım ya çok geçmiş olsun beterinden korusun

Neden kız 1. Deki gibi heyecanlı olmuyor muBizim seninle bebeklerimizin günleri çok yakın, ben cesaret edemiyorum şimdi, bir 15 gün daha bekleyeyim diyorum.

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş.

Kızlar bugün tadımlara başlıyorum kv organik kabak yollamış doktorumuza yazmıştım başlasam mi diye başlayalım dedi üç gün kabak sonra havuç ekleyelim dedi ben bir heyecanlandım pcfl canım kabağı buharda haşlıyorlar genelde sen suda mi haşladın nasil yapsam ben? Çok hazırlıksız yakalandım gibi hissediyorum bir de su vermeye baslayım mi onu sormayı unuttum doktora

Çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş gerçekten kimseye zarar gelmemiş.

Canim kendi suyuyla buharda oluyor genelde sebzeler. Ben yemeklere de hic su dokmem. Su ek gida Ile bir iki cay kasigi en son ustune ver bence

Çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş gerçekten kimseye zarar gelmemiş.
Şükür canım gerçekten verilmiş sadaka varmış
Canim kendi suyuyla buharda oluyor genelde sebzeler. Ben yemeklere de hic su dokmem. Su ek gida Ile bir iki cay kasigi en son ustune ver bence
Tamam canım denicem birazdan bakalım

Kızlar Ekin suyu öyle bi içiyor ki sanki çölde günlerce susuz kalmış gibi çekince ağlıyor ben de içtiği kadar veriyorum inşallah zararı olmaz doktor da ver dedi içtiği kadar demek ki vücudu çok susuz kaldı ki istiyor

Iyi yapiyorsun bence. Sonucta mama disinda seyler diyor. Ihtiyacidir su da...

Yok canim ne zarari olacak sen artik ekgida da veriyorsun. Peki.nasil isali azaldi mi canim daha iyi mi minnos

Çok iyi yapmışsın canim tebrik ederim valla darısı başıma
Toparlar canim aksama daha iyi olur cok gecmis olsun bir daha yasamazsiniz umarim bu ara cocuklar hep hasta sicaklarda etkiliyor tabi. Hep aklimdaydi acikcasi bol bol oku uzerine nazar da cok oluyorlar.
İnşallah bu gece çok ağlamaz kuzum bakalim şimdi pirinç lapasi yapip içine muz ezicem inşallah fayda eder patates pek yemek istemedi
Evet canim önce sebzeleri verdim kabak, havuç,patates, tatlı patates,avokado,kapya biber sonra onlardan karışımlar yapip verdim yanında yogurt ya da labneyle sonra da meyvelere geçtik canım
Terapi almanı öneririm canım çok faydasi oluyor gidemeyecek durumdaysan online terapi arastirabilirsin, hiwell diye bir uygulama var bi bak istersen tek başına üstesinden gelmek çok zor bu tarz şeylerde
Kanak havuç patates yoğurt tadımı yaptırdım ben kuzum ama sırada ne var inan bilmiyorum
Karisimlara gecebilirsin
kabak+havuç yanında yoğurt
Patates+havuç yanında yoğurt
Kapya biber+patates yanında yoğurt
Avokado+muz+yoğurt karışımı gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…