- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 29
ben arada veriyorum besleyiciliği yok ama biberon almıyor diğer gıdalar icin de erken daha 5 aylık olmadıKızlar selam nasılsınız?minseo ekin kuşumuzun pişiği hemen geçsin inşallah. Sende rahatla o da arkadaşım.
Bugün doktor kontrolümüz vardı
Rota ve bexero aşısını oldu Arya. Ek gıda için tamamdır geçebilirsin ama yumuşak bi geçiş yap dediyavaş yavaş ki ben o yumuşak geçişi yaptım zatendişleri gelmek üzere dedi.
Kilosu boyu gayet iyi çok şükür biliyosunuz ara ara emmek istemeyince triplere girmiştim. Çok şükür bi sıkıntımız yok. Şimdi tecrübeli annelere bi sorum olucak kızlar. Bugün pirinç lapası vermeyi düşünüyorum. Ne diyosunuz
Sağol canım 7 üstüyse 5 al pişman olmazsın canım 4 ila 5 arasında baby turcoda çok çok az farkMaşallah canim benim oglum 5 aylik daha anca o kilolarda 4 numara baby turco olur o zaman
Allah korumuş canım ya çok geçmiş olsun beterinden korusunSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Neden kız 1. Deki gibi heyecanlı olmuyor muBen simdi boyle eser miktarda veriyorum acikcasi. Simdi nohut kadar avakado yedi mesela. Kizimda birebir uygulamistim. Ama bunda pek ona ozgu yemek yapmam gibibence bana uymayin sizler kabagi soyma canim, biz nasil yiyorsak o sekilde. Kabak, havuc, patates seklinde gidiyor canim... minseo guzel yapmisti sira Ile. minseo canim sen yazmistin dimi? Bi mesajinda anlatmisti
Sabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Çok teşekkür ederim canım aminAllah korumuş canım ya çok geçmiş olsun beterinden korusun
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş.
Çok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş gerçekten kimseye zarar gelmemiş.Sabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Daha cesurumNeden kız 1. Deki gibi heyecanlı olmuyor muBizim seninle bebeklerimizin günleri çok yakın, ben cesaret edemiyorum şimdi, bir 15 gün daha bekleyeyim diyorum.
Canim kendi suyuyla buharda oluyor genelde sebzeler. Ben yemeklere de hic su dokmem. Su ek gida Ile bir iki cay kasigi en son ustune ver benceKızlar bugün tadımlara başlıyorum kv organik kabak yollamış doktorumuza yazmıştım başlasam mi diye başlayalım dedi üç gün kabak sonra havuç ekleyelim dedi ben bir heyecanlandımpcfl canım kabağı buharda haşlıyorlar genelde sen suda mi haşladın nasil yapsam ben? Çok hazırlıksız yakalandım gibi hissediyorum bir de su vermeye baslayım mi onu sormayı unuttum doktora
Ben cam şişede alıyorum kaynatmadan veriyorum canımKızlar suyu ne xaman kaynatılmamıs olarak iciricez
Mama için diyorsan kaynatıp veriyorum hala canım ben de icirecigim suyu cam şişe alıp kaynatmadan veriyorumKaynatmadanmi verdin bendemi ole yapsam acaba ama ilik mama daha iyi olmazmi gerci sen emziriyodun demi
Şükür canım gerçekten verilmiş sadaka varmışÇok çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş gerçekten kimseye zarar gelmemiş.
Tamam canım denicem birazdan bakalımCanim kendi suyuyla buharda oluyor genelde sebzeler. Ben yemeklere de hic su dokmem. Su ek gida Ile bir iki cay kasigi en son ustune ver bence
Iyi yapiyorsun bence. Sonucta mama disinda seyler diyor. Ihtiyacidir su da...Kızlar Ekin suyu öyle bi içiyor ki sanki çölde günlerce susuz kalmış gibi çekince ağlıyor ben de içtiği kadar veriyorum inşallah zararı olmaz doktor da ver dedi içtiği kadar demek ki vücudu çok susuz kaldı ki istiyor
Yok canim ne zarari olacak sen artik ekgida da veriyorsun. Peki.nasil isali azaldi mi canim daha iyi mi minnosKızlar Ekin suyu öyle bi içiyor ki sanki çölde günlerce susuz kalmış gibi çekince ağlıyor ben de içtiği kadar veriyorum inşallah zararı olmaz doktor da ver dedi içtiği kadar demek ki vücudu çok susuz kaldı ki istiyor
Çok iyi yapmışsın canim tebrik ederim valla darısı başımaCanım ben 15-20 günlükken başladım, meşhur ti kitabını okudum, kakalar yüzde 80-90 lavaboya yapılıyor zaten ne zaman yapacak kakası geldi mi anlıyorum artık az çok bi düzeni de var mesela kalkınca kesin yapıyor ancak çişleri yakalayamıyorum, onun için ybb şart sanırım bezde çünkü ne zaman yaptığını anlamıyorum, gaz ve pişik problemimiz olmadı her tuvalete tutmadan sonra yıkayıp kuruluyorum popoyu ama bazen başıma İş mi aldım dediğim oluyor , yemek yiyorsun mesela bakıyorum kaka var pat pat başlıyor o zaman bazen tembellik yaptığım oluyor
İnşallah bu gece çok ağlamaz kuzum bakalim şimdi pirinç lapasi yapip içine muz ezicem inşallah fayda eder patates pek yemek istemediToparlar canim aksama daha iyi olur cok gecmis olsun bir daha yasamazsiniz umarim bu ara cocuklar hep hasta sicaklarda etkiliyor tabi. Hep aklimdaydi acikcasi bol bol oku uzerine nazar da cok oluyorlar.
Evet canim önce sebzeleri verdim kabak, havuç,patates, tatlı patates,avokado,kapya biber sonra onlardan karışımlar yapip verdim yanında yogurt ya da labneyle sonra da meyvelere geçtik canımBen simdi boyle eser miktarda veriyorum acikcasi. Simdi nohut kadar avakado yedi mesela. Kizimda birebir uygulamistim. Ama bunda pek ona ozgu yemek yapmam gibibence bana uymayin sizler kabagi soyma canim, biz nasil yiyorsak o sekilde. Kabak, havuc, patates seklinde gidiyor canim... minseo guzel yapmisti sira Ile. minseo canim sen yazmistin dimi? Bi mesajinda anlatmisti
Terapi almanı öneririm canım çok faydasi oluyor gidemeyecek durumdaysan online terapi arastirabilirsin, hiwell diye bir uygulama var bi bak istersen tek başına üstesinden gelmek çok zor bu tarz şeylerdeKızlar az çok biliyorsunuzdur zor 1 yıl geçirdim ve hala geçiriyorum. Özellikle sağlık açısından çok sınandım kusmaktan bayılmaktan 5 ay kendime gelemedim, üstüne ananemi kaybettim yas tutamadım. Daha sonra anksiyete nöbetleri yüzünden hamileyken ilaç kullandım , daha sonra domuz gribi oldum. Onean sonra eşimden kaptığım göz adenovirüsü sonrası kornea ülseri oldum hala tedavi görüyorum. Uzun bir tedavi gerekiyormuş sürekli gözüm ağrıyor, eskisi gibi net göremiyorum, gözlerim yanıyor. Eşimle olanlar da belli. Hala anksiyete yaşıyorum kendi kendime çok iyi aşamalar atlattım ama şu anda inanın çok kötüyüm. Sürekli kötü bişey olacakmış gibi yoğun kaygım var , hastalığım geçmeyecekmiş gibi hissediyorum, delirecekmiş gibi oluyorum sıkıntıdan bazen tek duramıyorum. Ne yapabilirim önerebileceğiniz neler var
Karisimlara gecebilirsinKanak havuç patates yoğurt tadımı yaptırdım ben kuzum ama sırada ne var inan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?