Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi Ekin?Her şey yolunda mı ?Sizde mi yaşadınız böyle öyle üzüldüm ki avunamadi bi türlü annem bi yandan ben bi yandan babam bile aldi kucağına arabayla çıkardık yok yavrum çok huzursuzluk yaşadı saati dolunca calpol verdim gevşedi rahatladi ama kulak içi ateşi 38 kafa ateşi 37.5 oldu balkonda kucağımda piş piş yaptım öyle uyudu ateşi de düştü annem eliyle bakti sol taraf kabarik dedi ne olduğunu anlayamamak çok zor cidden
Tamam canım teşekkür ederim"Evet canim önce sebzeleri verdim kabak, havuç,patates, tatlı patates,avokado,kapya biber sonra onlardan karışımlar yapip verdim yanında yogurt ya da labneyle sonra da meyvelere geçtik canım"Ayseee1987 bak canim boyleymis, minseo yazdi belki gozunden kacar
Canim teklif etmedim. Kendisi istedikce verdim. Bu sekilde duzeldi cok sukur Rabbime, dun aksamdan bu yana 2-3 saatte bir kendisi istiyor. Uzun emiyor. Bu defa yeme krizine giriyorum. Uzun emdigi icin kan sekerim dusuyorYuz de yuz duzelmese de ac kalmiyor canim daha iyi. Sevindim canim duzelmesine yoksa yipratici. Ben artik corap hep giydiriyorum canim dayanmiyorlar cabuk gazlaniyorlar.Her teklif ettiginde aliyor mu kac sastte bir besleniyor. Soyle her agzina veridiklerinde alan bebekleri cok severim benimki cogunlukla saatini bekliyor
Iyi iyi canim.cok sukur.Yani bence de durmadan teklif etmek sanki daha inatlastiryor ben de 2 3 saati bekleyip agladiginda veriyorum ama bszen ac fakat emmeye direniyor. 1 saat once oyle bir kriz yasadik acliktan agliyor normalde aglamayan oglum neyse esim.uyuttu ben emzirdim ama nasil bir emmeydi uzun uzun. Acaba neden inatlasiryorlar anlamadim ya.Yine buna sukur 2 gun uykuda bile kabul.etmedi. Senin kac gun.surdu bu inatlasmalar?Canim teklif etmedim. Kendisi istedikce verdim. Bu sekilde duzeldi cok sukur Rabbime, dun aksamdan bu yana 2-3 saatte bir kendisi istiyor. Uzun emiyor. Bu defa yeme krizine giriyorum. Uzun emdigi icin kan sekerim dusuyorvelhasil annelik zor zanaat
Sağol canım ishal devam altini alirken biraz zorlaniyoruz cani acıyor onun dışında keyfi yerinde canim bakalım akşam nasıl geçecekÇok geçmiş olsun canım nasıl şimdi Ekin?Her şey yolunda mı ?
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım,Allah korumuş resmen
Bir hafta ama son 2 gunu siddetliydi. Yani bu bebeklerin bir matematigi yok. Deniyorum tutarsa isteIyi iyi canim.cok sukur.Yani bence de durmadan teklif etmek sanki daha inatlastiryor ben de 2 3 saati bekleyip agladiginda veriyorum ama bszen ac fakat emmeye direniyor. 1 saat once oyle bir kriz yasadik acliktan agliyor normalde aglamayan oglum neyse esim.uyuttu ben emzirdim ama nasil bir emmeydi uzun uzun. Acaba neden inatlasiryorlar anlamadim ya.Yine buna sukur 2 gun uykuda bile kabul.etmedi. Senin kac gun.surdu bu inatlasmalar?
Yüksek ve ani seslerde oluyorKizlar sizde uyanikken ani sicramalar oluyomu bebislerinizde?
Ya cok fazla oluyor bazen ses bile gerekmiyor sicramasi icin kendinide kasiyor baya yarin doktora gidicez bugun hic uyumadi oglen 3 ten beri. Yeni uyudu napacam bilmiyorumYüksek ve ani seslerde oluyor
Oluyor canim, ses oldugu zaman ozellikle sicriyor,Kizlar sizde uyanikken ani sicramalar oluyomu bebislerinizde?
O bir refleks canim. Sicrama refleksi. Her saglikli bebekte olur. Normal. 6. ya da 8.ay miydi neydi sonrasinda olmicak...Kizlar sizde uyanikken ani sicramalar oluyomu bebislerinizde?
Bir hafta ama son 2 gunu siddetliydi. Yani bu bebeklerin bir matematigi yok. Deniyorum tutarsa iste
Iyi iyi canim.cok sukur.Yani bence de durmadan teklif etmek sanki daha inatlastiryor ben de 2 3 saati bekleyip agladiginda veriyorum ama bszen ac fakat emmeye direniyor. 1 saat once oyle bir kriz yasadik acliktan agliyor normalde aglamayan oglum neyse esim.uyuttu ben emzirdim ama nasil bir emmeydi uzun uzun. Acaba neden inatlasiryorlar anlamadim ya.Yine buna sukur 2 gun uykuda bile kabul.etmedi. Senin kac gun.surdu bu inatlasmalar?
Kullanmiyoruz biz canim. Nedenini ben cozemedim.Akilvar kızlar bu kısa süreli meme reddi yaşayanlar, biberon yada emzik kullanıyor musunuz sizce sebebi nedir? Yoksa sıcaklardan yada ataktan mı oluyor
Evet bugün hatta iki üç kere yaptı ağlayarwk uyandıKizlar sizde uyanikken ani sicramalar oluyomu bebislerinizde?
bizde de o zamanlarda asırı olmustu hatta mastit olmustum. Aramızdaki gün farkından pay biçiyorum canım. Geçecek sabredin sonra daha da yapmazlar diye dusunuyorum. Dis donemlerinde ve atak Donemlernde oluyorAkilvar kızlar bu kısa süreli meme reddi yaşayanlar, biberon yada emzik kullanıyor musunuz sizce sebebi nedir? Yoksa sıcaklardan yada ataktan mı oluyor
Allah Allah onlar olsa onlardan derdik başka bi doyma alternatifide yokmuşKullanmiyoruz biz canim. Nedenini ben cozemedim.
Ama bi dönem bitiyor diğeri başlıyor kısır döngü oldubizde de o zamanlarda asırı olmustu hatta mastit olmustum. Aramızdaki gün farkından pay biçiyorum canım. Geçecek sabredin sonra daha da yapmazlar diye dusunuyorum. Dis donemlerinde ve atak Donemlernde oluyor
Akıl ermiyor bu bebelere kızlar her an her şey yapabilirlerAllah Allah onlar olsa onlardan derdik başka bi doyma alternatifide yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?