2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun canım nasıl şimdi Ekin?Her şey yolunda mı ?

Canim teklif etmedim. Kendisi istedikce verdim. Bu sekilde duzeldi cok sukur Rabbime, dun aksamdan bu yana 2-3 saatte bir kendisi istiyor. Uzun emiyor. Bu defa yeme krizine giriyorum. Uzun emdigi icin kan sekerim dusuyor velhasil annelik zor zanaat

Canim teklif etmedim. Kendisi istedikce verdim. Bu sekilde duzeldi cok sukur Rabbime, dun aksamdan bu yana 2-3 saatte bir kendisi istiyor. Uzun emiyor. Bu defa yeme krizine giriyorum. Uzun emdigi icin kan sekerim dusuyor velhasil annelik zor zanaat
Iyi iyi canim.cok sukur.Yani bence de durmadan teklif etmek sanki daha inatlastiryor ben de 2 3 saati bekleyip agladiginda veriyorum ama bszen ac fakat emmeye direniyor. 1 saat once oyle bir kriz yasadik acliktan agliyor normalde aglamayan oglum neyse esim.uyuttu ben emzirdim ama nasil bir emmeydi uzun uzun. Acaba neden inatlasiryorlar anlamadim ya.Yine buna sukur 2 gun uykuda bile kabul.etmedi. Senin kac gun.surdu bu inatlasmalar?

Bir hafta ama son 2 gunu siddetliydi. Yani bu bebeklerin bir matematigi yok. Deniyorum tutarsa iste

Benim linklerim bir türlü çalışmıyor ama umarım olmuştur bu defa. Sanırım son kısımlar bize hitap ediyor

Akilvar kızlar bu kısa süreli meme reddi yaşayanlar, biberon yada emzik kullanıyor musunuz sizce sebebi nedir? Yoksa sıcaklardan yada ataktan mı oluyor
bizde de o zamanlarda asırı olmustu hatta mastit olmustum. Aramızdaki gün farkından pay biçiyorum canım. Geçecek sabredin sonra daha da yapmazlar diye dusunuyorum. Dis donemlerinde ve atak Donemlernde oluyor

bizde de o zamanlarda asırı olmustu hatta mastit olmustum. Aramızdaki gün farkından pay biçiyorum canım. Geçecek sabredin sonra daha da yapmazlar diye dusunuyorum. Dis donemlerinde ve atak Donemlernde oluyor
Ama bi dönem bitiyor diğeri başlıyor kısır döngü oldu
Allah Allah onlar olsa onlardan derdik başka bi doyma alternatifide yokmuş
Akıl ermiyor bu bebelere kızlar her an her şey yapabilirler Allah bize sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…