Yani cocuktan cocuga degisebilir ama bizim zor oldu, kizimda herhangi bir problem olmamasina ragmen oyle cok iletisim kuramiyoruz, benim dedigim olacak diyor,her seye bagirip agliyor, bildigin her seye muhalaefetCanım size de çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin cidden korkusu bile yetti
Çok sağol canım benim
Büyüdükçe kolaylaşmıyor mu ya şimdi iletişim kuramamak çok zorluyor benisenin büyük kız anaokuluna gidiyor mu
Canım sudokrem içeriği temiz değil istersen yine bundan al bir dene. Gittiğinde doktoruna da danış mutlaka. Pişik genelde ileri seviyede kırmızılık kabarıklık veya çok daha ilerisi nokta nokta kanama olurOrasındaki kırmızı çizgi pişik sayılmıyor mu canım, pişik tam olarak nasıl birşey bilmiyorum kisudokrem sürüyorum ama tam anlamıyla geçmiyor, acaba hep katkı olduğu için geçmez mi o kırmızı çizgi? fotosunu bir ara çekebilirsem göndereyim.
Ya yerim onuİlk cocuk mu canim,? Valla şu an en kolay zamanlari desem yeridir,uc yasinda kizim var evde teror estiriyor,az once onun benim koltugum diye sahiplendigi yere oturdum diye yarim saat bagira bagira agladi,iki yas sendromu hala devam ediyir ya da baska bir sendrom yuklendi bilemiyorum ama bebeklik en kolayiymis.
Bana göre büyüdükçe rahatlıyorum, en azından derdini anlatıyorCanım size de çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin cidden korkusu bile yetti
Çok sağol canım benim
Büyüdükçe kolaylaşmıyor mu ya şimdi iletişim kuramamak çok zorluyor benisenin büyük kız anaokuluna gidiyor mu
Pirinç lapası değil de irmik ve su ile daha sağlıklı sanırım. Burada konusu geçmişti pirinçte arsenik olduğu gibi, 1 çay bardağı su ve 1 tatlı kaşığı bebek irmiği ile meyve ya da sebzeler karışınca güzel oluyorKızlar selam nasılsınız?minseo ekin kuşumuzun pişiği hemen geçsin inşallah. Sende rahatla o da arkadaşım.
Bugün doktor kontrolümüz vardı
Rota ve bexero aşısını oldu Arya. Ek gıda için tamamdır geçebilirsin ama yumuşak bi geçiş yap dediyavaş yavaş ki ben o yumuşak geçişi yaptım zatendişleri gelmek üzere dedi.
Kilosu boyu gayet iyi çok şükür biliyosunuz ara ara emmek istemeyince triplere girmiştim. Çok şükür bi sıkıntımız yok. Şimdi tecrübeli annelere bi sorum olucak kızlar. Bugün pirinç lapası vermeyi düşünüyorum. Ne diyosunuz
Yok canım aynı malesefYok canim ne zarari olacak sen artik ekgida da veriyorsun. Peki.nasil isali azaldi mi canim daha iyi mi minnos
Evet canım ekinin de damaklari kabarık ama henüz gelen giden yokCanim bak benimkinin disler geldi gelecek ama gelmediminseo hem disin gelecegi yer kabarik, sanki seffaf belli bak, sol disi once gelecek mesela. Birde dis etinin orda ilk fotoda elimle gosterdim, orasi da sis... Fark ettin mi?
Yaaa 4 aldim bitince 5 alirim memnun kalirsamSağol canım 7 üstüyse 5 al pişman olmazsın canım 4 ila 5 arasında baby turcoda çok çok az fark
Patatesi yemeyince yogurtla karistir ver yogurtta.isale cok iyi. Duzelir canim sikma caniniYok canım aynı malesef
Evet gerçekten salgınlar korkutucuYani cocuktan cocuga degisebilir ama bizim zor oldu, kizimda herhangi bir problem olmamasina ragmen oyle cok iletisim kuramiyoruz, benim dedigim olacak diyor,her seye bagirip agliyor, bildigin her seye muhalaefet
3 yasinda canim bir sene bakici bakti bu sene krese vemeyi dusunuyorum bakalim ama kresten hastalik getirme riski korkutuyor, kizamik salgini falan da var
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden sakinsinSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
İnşallah olmaz canım bizim 2-3 gün sonra olmuştu ateş. Biz ilk dozu ve rota yi aynı anda 3.ayda yaptırdık belki o yüzden çok sürdü ateşYaa baya sürmüş ateş bizde ishal devam etmedi bugün ateş ve huzursuzluk olmadı da. İnşallah olmaz bu saatten sonra
2doz içimde ekimin 1 inde yaptırmamızı söyledi doktor. Ağustosun 17 inde de 6.ay karma aşısı var .3 tane yapılıyormuş her iki bacaktan ve ağızdan da damla olarak çocuk felci aşısı yapılıyormuş
Ayaklar terleyip soğuyor yada rüzgar aliyo soğuk kapıyo. Ben bile ayağım soğuk alınca gazlanirim hemen. Çocum benim gibi olmasın diye full çorapsız tabi sıcak evde dışarda. soğuk olunca giydiriyorum risk alamamBen artik corapsiz tutmayacagim canim acik net gazlanmis benimki. Neyse sabirla devam edecegiz artik ne yapalim.
Vereceğin meyveyi püre kivamina getirip ya da küçük parçalar şeklinde koyabilirsin damağı ile eziyorlar canim. Sıvı bir şey donduracaksan da streç ile sarıp içine mama ya da sütü koy difrize atminseo kuzu meyve süzgecini nasıl kullanıyordun? Kullanım talimatındaki gibi yapsam olur mu
Teşekkür ederimVereceğin meyveyi püre kivamina getirip ya da küçük parçalar şeklinde koyabilirsin damağı ile eziyorlar canim. Sıvı bir şey donduracaksan da streç ile sarıp içine mama ya da sütü koy difrize at
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım Allah beterinden sakinsin
İnşallah olmaz canım bizim 2-3 gün sonra olmuştu ateş. Biz ilk dozu ve rota yi aynı anda 3.ayda yaptırdık belki o yüzden çok sürdü ateş
Ayaklar terleyip soğuyor yada rüzgar aliyo soğuk kapıyo. Ben bile ayağım soğuk alınca gazlanirim hemen. Çocum benim gibi olmasın diye full çorapsız tabi sıcak evde dışarda. soğuk olunca giydiriyorum risk alamam
Bacaklarının M pozisyonunda olması gerekiyor benim bildiğim bacakları aşağı doğru düz şekilde sarkmamalı canımDurusu dogru mu
Çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş resmenSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Yuz de yuz duzelmese de ac kalmiyor canim daha iyi. Sevindim canim duzelmesine yoksa yipratici. Ben artik corap hep giydiriyorum canim dayanmiyorlar cabuk gazlaniyorlar.Her teklif ettiginde aliyor mu kac sastte bir besleniyor. Soyle her agzina veridiklerinde alan bebekleri cok severim benimki cogunlukla saatini bekliyorAkilvar benimki cok sukur duzeldi. Seninki nasil canim? Karnini doyuruyor mu? Gaz oluyor diye corap giydirdim. Esimle corap giyiyor diye dalga gecerken hakli cikti, gun icinde giy cikar yapiyorum. Hava cok duzensiz burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?