2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yani cocuktan cocuga degisebilir ama bizim zor oldu, kizimda herhangi bir problem olmamasina ragmen oyle cok iletisim kuramiyoruz, benim dedigim olacak diyor,her seye bagirip agliyor, bildigin her seye muhalaefet

3 yasinda canim bir sene bakici bakti bu sene krese vemeyi dusunuyorum bakalim ama kresten hastalik getirme riski korkutuyor, kizamik salgini falan da var

Canım sudokrem içeriği temiz değil istersen yine bundan al bir dene. Gittiğinde doktoruna da danış mutlaka. Pişik genelde ileri seviyede kırmızılık kabarıklık veya çok daha ilerisi nokta nokta kanama olur

Ya yerim onu derdine bak şunun sen
Bana göre büyüdükçe rahatlıyorum, en azından derdini anlatıyor
Pirinç lapası değil de irmik ve su ile daha sağlıklı sanırım. Burada konusu geçmişti pirinçte arsenik olduğu gibi, 1 çay bardağı su ve 1 tatlı kaşığı bebek irmiği ile meyve ya da sebzeler karışınca güzel oluyor

Canim bak benimkinin disler geldi gelecek ama gelmedi minseo hem disin gelecegi yer kabarik, sanki seffaf belli bak, sol disi once gelecek mesela. Birde dis etinin orda ilk fotoda elimle gosterdim, orasi da sis... Fark ettin mi?

Eklentiler

• IMG_20230802_150334.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20230802_150008.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 74
"Evet canim önce sebzeleri verdim kabak, havuç,patates, tatlı patates,avokado,kapya biber sonra onlardan karışımlar yapip verdim yanında yogurt ya da labneyle sonra da meyvelere geçtik canım" Ayseee1987 bak canim boyleymis, minseo yazdi belki gozunden kacar

Canim bak benimkinin disler geldi gelecek ama gelmedi minseo hem disin gelecegi yer kabarik, sanki seffaf belli bak, sol disi once gelecek mesela. Birde dis etinin orda ilk fotoda elimle gosterdim, orasi da sis... Fark ettin mi?
Evet canım ekinin de damaklari kabarık ama henüz gelen giden yok

Evet gerçekten salgınlar korkutucu Bebek bir yaşına gelene kadar evde durabilse keşke. En azından aşıların büyük kısmı yapılmış gibi oluyor

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden sakinsin

İnşallah olmaz canım bizim 2-3 gün sonra olmuştu ateş. Biz ilk dozu ve rota yi aynı anda 3.ayda yaptırdık belki o yüzden çok sürdü ateş

Ben artik corapsiz tutmayacagim canim acik net gazlanmis benimki. Neyse sabirla devam edecegiz artik ne yapalim.
Ayaklar terleyip soğuyor yada rüzgar aliyo soğuk kapıyo. Ben bile ayağım soğuk alınca gazlanirim hemen. Çocum benim gibi olmasın diye full çorapsız tabi sıcak evde dışarda. soğuk olunca giydiriyorum risk alamam

minseo kuzu meyve süzgecini nasıl kullanıyordun? Kullanım talimatındaki gibi yapsam olur mu
Vereceğin meyveyi püre kivamina getirip ya da küçük parçalar şeklinde koyabilirsin damağı ile eziyorlar canim. Sıvı bir şey donduracaksan da streç ile sarıp içine mama ya da sütü koy difrize at

Teşekkür ederim canım benim

Akilvar benimki cok sukur duzeldi. Seninki nasil canim? Karnini doyuruyor mu? Gaz oluyor diye corap giydirdim. Esimle corap giyiyor diye dalga gecerken hakli cikti, gun icinde giy cikar yapiyorum. Hava cok duzensiz burda.

Çok geçmiş olsun canım,Allah korumuş resmen

Akilvar benimki cok sukur duzeldi. Seninki nasil canim? Karnini doyuruyor mu? Gaz oluyor diye corap giydirdim. Esimle corap giyiyor diye dalga gecerken hakli cikti, gun icinde giy cikar yapiyorum. Hava cok duzensiz burda.
Yuz de yuz duzelmese de ac kalmiyor canim daha iyi. Sevindim canim duzelmesine yoksa yipratici. Ben artik corap hep giydiriyorum canim dayanmiyorlar cabuk gazlaniyorlar.Her teklif ettiginde aliyor mu kac sastte bir besleniyor. Soyle her agzina veridiklerinde alan bebekleri cok severim benimki cogunlukla saatini bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…