2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Yaaa ne iyi yapıyorsun nasıl gidiyor peki
Canım ben 15-20 günlükken başladım, meşhur ti kitabını okudum, kakalar yüzde 80-90 lavaboya yapılıyor zaten ne zaman yapacak kakası geldi mi anlıyorum artık az çok bi düzeni de var mesela kalkınca kesin yapıyor ancak çişleri yakalayamıyorum, onun için ybb şart sanırım bezde çünkü ne zaman yaptığını anlamıyorum, gaz ve pişik problemimiz olmadı her tuvalete tutmadan sonra yıkayıp kuruluyorum popoyu ama bazen başıma İş mi aldım dediğim oluyor , yemek yiyorsun mesela bakıyorum kaka var pat pat başlıyor o zaman bazen tembellik yaptığım oluyor

Ben de molfix aliyordum ama kulot bezi büyük bedenlerde vardi. Baby turco aldim pamuklu diye. Dün iptal ettim goonda kampanya var diye ama baktim pamuklu degil tekrar baby turco aldim sen kac bedenini kullaniyorsun bebişin kac kg
Canım bebiş 3.ay kontrolünde 7.200 dü bidaha tartırmadım şuan 5 Numara kullanıyorum ama kesinlikle kalıp dar goonun 5 i büyük gelmişti mesela

İlk dozu uc aylikken yaptik biz,ishal ya da kabiz olmadi kizim.
Çok şükür canım güzel atlatmışsın sen maşallah benim büyük kızımda da olmamıştı bunda sadece ishal oldu ama devam etmedi dün oldu bugün henüz yapmadı. Ateş olmadı huzursuzluk olmadı canım zaten ateş olasılığı düşük dedi doktor. Çoğunda ateş olmuyor dedi.

Bizde ishal olmadı canım. Geçmiş olsun hemen ishali de geçer inşallah. Biz de 5.ayda ikinci dozu yaptiricaz geçen ateş olmuştu bu defa umarım olmaz 2-3 gün sürmüştü çünkü
Yaa baya sürmüş ateş bizde ishal devam etmedi bugün ateş ve huzursuzluk olmadı da. İnşallah olmaz bu saatten sonra
2doz içimde ekimin 1 inde yaptırmamızı söyledi doktor. Ağustosun 17 inde de 6.ay karma aşısı var .3 tane yapılıyormuş her iki bacaktan ve ağızdan da damla olarak çocuk felci aşısı yapılıyormuş

Toparlar canim aksama daha iyi olur cok gecmis olsun bir daha yasamazsiniz umarim bu ara cocuklar hep hasta sicaklarda etkiliyor tabi. Hep aklimdaydi acikcasi bol bol oku uzerine nazar da cok oluyorlar.

Gecmis olsun canim uzuldum boyle bir seyle uyanmaniza iyi ki simdiden olmus Alin surunurken falan olsaydi ya yeni mi yaptirmistinjz

Ben artik corapsiz tutmayacagim canim acik net gazlanmis benimki. Neyse sabirla devam edecegiz artik ne yapalim.

Gecmis olsun canim uzuldum boyle bir seyle uyanmaniza iyi ki simdiden olmus Alin surunurken falan olsaydi ya yeni mi yaptirmistinjz
Hayır canım yeni değildi bir sene falan oldu yani hamileyken yaptırmıstık çok bir şey de yoktu içinde demek ki şimdi olacağı varmış

Pirinç onerilmiyor diyo biliyorum canım

Canım bebiş 3.ay kontrolünde 7.200 dü bidaha tartırmadım şuan 5 Numara kullanıyorum ama kesinlikle kalıp dar goonun 5 i büyük gelmişti mesela
Maşallah canim benim oglum 5 aylik daha anca o kilolarda 4 numara baby turco olur o zaman

Çok geçmiş olsun yavrum sizden önemli değil allahtan siz yokken olmuş çok üzüldüm

Ferrum saglik ocaginin mi? Ben Ocean kullaniyorum dur bakalim yarin kullanmayayim ne olacak. Saglik ocaginin ki bende var da Vegaferondu mu o unuttum. Siz de ne yapti mesela. Cocuk degisti resmen o gunden
Ferrum u çocuk doktoru reçeteye yazdı. Sağlık ocağının yazdığı Vegaferon onu attım zaten. İlacı verdiğim gün çocuk ne uyuyabildi ne durdu ateşe düşmüş gibi ciyak ciyak ağladı. Gece bile uykuları kaçtı. Karnından gurr gırr ses geliyordu. İlacı vermediğim gün herşey normal olunca hemen değiştim tabi.

Ikinci. Birinci 7 yasinda benim. Ben kucaktaki zamanlarda zorlaniyorum. Yurudukten sonrasi kolay geliyor ban... Size de kolay gelsin ikisi birden daha zordur

Kabiz olur cnm, kabakla basla bence

Bazı çocukların damak zevki erkenden gelişir ve tuzsuz sebze yemek istemeyebilirler demişti bi tane çocuk doktoru. Kabul edilebilir düzeyde yani en minimal düzeyde tuz koyup öyle dene demişti. Bende ilk çocuğumda bir ay buharda pişmiş sebzelerle cebelleştikten sonra evde ne pişerse onu yedirmeye başlamıştım. Az tuzlu yapıyordum onun yiyeceğini ayırıp gerisine tekrar tuz atıyordum

Canım bebeklerin gıdığının altı şişko oldukları için sürekli kapalı kalıyor ve çizgi seklinde kırmızı oluyor ya ona sürülür mü bu krem?
Bu pişik olduktan sonraki zor süreç içinmiş canım istersen henüz pişik olmadıysa daha hafif bir şeyler sür ama olduysa bundan sürebilirsin

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…