- 24 Kasım 2021
- 5.226
- 6.429
- 148
- 32
Canım ben 15-20 günlükken başladım, meşhur ti kitabını okudum, kakalar yüzde 80-90 lavaboya yapılıyor zaten ne zaman yapacak kakası geldi mi anlıyorum artık az çok bi düzeni de var mesela kalkınca kesin yapıyor ancak çişleri yakalayamıyorum, onun için ybb şart sanırım bezde çünkü ne zaman yaptığını anlamıyorum, gaz ve pişik problemimiz olmadı her tuvalete tutmadan sonra yıkayıp kuruluyorum popoyu ama bazen başıma İş mi aldım dediğim oluyor , yemek yiyorsun mesela bakıyorum kaka var pat pat başlıyor o zaman bazen tembellik yaptığım oluyorYaaa ne iyi yapıyorsun nasıl gidiyor peki
Canım bebiş 3.ay kontrolünde 7.200 dü bidaha tartırmadım şuan 5 Numara kullanıyorum ama kesinlikle kalıp dar goonun 5 i büyük gelmişti meselaBen de molfix aliyordum ama kulot bezi büyük bedenlerde vardi. Baby turco aldim pamuklu diye. Dün iptal ettim goonda kampanya var diye ama baktim pamuklu degil tekrar baby turco aldimsen kac bedenini kullaniyorsun bebişin kac kg
Çok şükür canım güzel atlatmışsın sen maşallah benim büyük kızımda da olmamıştı bunda sadece ishal oldu ama devam etmedi dün oldu bugün henüz yapmadı. Ateş olmadı huzursuzluk olmadı canım zaten ateş olasılığı düşük dedi doktor. Çoğunda ateş olmuyor dedi.İlk dozu uc aylikken yaptik biz,ishal ya da kabiz olmadi kizim.
Bende de devam etmedi bugün canım dün oldu bugünlük yok bişey huzursuz olmadı ateş olmadı çok şükür onlarda olmadıBende ishal olmadi cnm
Yaa baya sürmüş ateş bizde ishal devam etmedi bugün ateş ve huzursuzluk olmadı da. İnşallah olmaz bu saatten sonraBizde ishal olmadı canım. Geçmiş olsun hemen ishali de geçer inşallah. Biz de 5.ayda ikinci dozu yaptiricaz geçen ateş olmuştu bu defa umarım olmaz 2-3 gün sürmüştü çünkü
Toparlar canim aksama daha iyi olur cok gecmis olsun bir daha yasamazsiniz umarim bu ara cocuklar hep hasta sicaklarda etkiliyor tabi. Hep aklimdaydi acikcasi bol bol oku uzerine nazar da cok oluyorlar.Kötü bir geceydi kızlar ne siz sorun ne ben anlatayim bir türlü uyuyamadi en son saat 4 tü dalabildi. Sabah doktora gittik bu ara herşeyi agzina soktuğu için virüs kaynakli dedi kötü bir kaka değil dedi sabah akşam 5er damla maflor bol su ver dedi. Haşlanmış patates yoğurt ve Pirinç lapası verebilirsin dedim bu tarz ishaller aniden başlar aniden kesilir dedi. Pişiği için trosyd krem verdi. DünRheaa diyince annemde varmış sürdüm hep zaten. Altı piştiği için o canını yakıyor bol bol havalandir kuru tut dedi. Elektrolit çözelti almıştım dün eczaneden onu suyla karıştırıp veriyorum dr da verebilirsin içiyorsa dedi. Şuan keyfi iyi ama gece nolacak bakalım 2 saatlik uykuylayim
Bu şurubu çok kullandik yenidoganken canim ama gliserin içerdiği için ishal yapiyordu gazını o şekilde atıyordu şuan versem iyi olur mu bilemedim
Çok geçmiş olsun çok büyük nazar çıkmış canim sirkeyle sil evi adaçayı yak Allah korumuş
Gecmis olsun canim uzuldum boyle bir seyle uyanmaniza iyi ki simdiden olmus Alin surunurken falan olsaydi ya yeni mi yaptirmistinjzSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Ben artik corapsiz tutmayacagim canim acik net gazlanmis benimki. Neyse sabirla devam edecegiz artik ne yapalim.Gaz olabilir bak çünkü cidden yaz diye cıbıl cıbıl bırakıyoruz ayaktan aliyolardir. Bizde bı iyi bı kötü emzirirken uykusu varsa emiyo ama yok uykusu yoksa çek bırak oynuyoruz ama dün ve geceler daha iyi gibi en azından bezi sabah dolmuş oluyo.
Hayır canım yeni değildi bir sene falan oldu yani hamileyken yaptırmıstık çok bir şey de yoktu içinde demek ki şimdi olacağı varmışGecmis olsun canim uzuldum boyle bir seyle uyanmaniza iyi ki simdiden olmus Alin surunurken falan olsaydi ya yeni mi yaptirmistinjz
Pirinç onerilmiyor diyo biliyorum canımKızlar selam nasılsınız? @minseo ekin kuşumuzun pişiği hemen geçsin inşallah. Sende rahatla o da arkadaşım.
Bugün doktor kontrolümüz vardı
Rota ve bexero aşısını oldu Arya. Ek gıda için tamamdır geçebilirsin ama yumuşak bi geçiş yap dediyavaş yavaş ki ben o yumuşak geçişi yaptım zatendişleri gelmek üzere dedi.
Kilosu boyu gayet iyi çok şükür biliyosunuz ara ara emmek istemeyince triplere girmiştim. Çok şükür bi sıkıntımız yok. Şimdi tecrübeli annelere bi sorum olucak kızlar. Bugün pirinç lapası vermeyi düşünüyorum. Ne diyosunuz
Maşallah canim benim oglum 5 aylik daha anca o kilolarda 4 numara baby turco olur o zamanCanım bebiş 3.ay kontrolünde 7.200 dü bidaha tartırmadım şuan 5 Numara kullanıyorum ama kesinlikle kalıp dar goonun 5 i büyük gelmişti mesela
Çok geçmiş olsun yavrum sizden önemli değil allahtan siz yokken olmuş çok üzüldümSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
Ferrum u çocuk doktoru reçeteye yazdı. Sağlık ocağının yazdığı Vegaferon onu attım zaten. İlacı verdiğim gün çocuk ne uyuyabildi ne durdu ateşe düşmüş gibi ciyak ciyak ağladı. Gece bile uykuları kaçtı. Karnından gurr gırr ses geliyordu. İlacı vermediğim gün herşey normal olunca hemen değiştim tabi.Ferrum saglik ocaginin mi? Ben Ocean kullaniyorum dur bakalim yarin kullanmayayim ne olacak. Saglik ocaginin ki bende var da Vegaferondu mu o unuttum. Siz de ne yapti mesela. Cocuk degisti resmen o gunden
Ikinci. Birinci 7 yasinda benim. Ben kucaktaki zamanlarda zorlaniyorum. Yurudukten sonrasi kolay geliyor ban... Size de kolay gelsin ikisi birden daha zordurİlk cocuk mu canim,? Valla şu an en kolay zamanlari desem yeridir,uc yasinda kizim var evde teror estiriyor,az once onun benim koltugum diye sahiplendigi yere oturdum diye yarim saat bagira bagira agladi,iki yas sendromu hala devam ediyir ya da baska bir sendrom yuklendi bilemiyorum ama bebeklik en kolayiymis.
Kabiz olur cnm, kabakla basla benceKızlar selam nasılsınız? @minseo ekin kuşumuzun pişiği hemen geçsin inşallah. Sende rahatla o da arkadaşım.
Bugün doktor kontrolümüz vardı
Rota ve bexero aşısını oldu Arya. Ek gıda için tamamdır geçebilirsin ama yumuşak bi geçiş yap dediyavaş yavaş ki ben o yumuşak geçişi yaptım zatendişleri gelmek üzere dedi.
Kilosu boyu gayet iyi çok şükür biliyosunuz ara ara emmek istemeyince triplere girmiştim. Çok şükür bi sıkıntımız yok. Şimdi tecrübeli annelere bi sorum olucak kızlar. Bugün pirinç lapası vermeyi düşünüyorum. Ne diyosunuz
Bazı çocukların damak zevki erkenden gelişir ve tuzsuz sebze yemek istemeyebilirler demişti bi tane çocuk doktoru. Kabul edilebilir düzeyde yani en minimal düzeyde tuz koyup öyle dene demişti. Bende ilk çocuğumda bir ay buharda pişmiş sebzelerle cebelleştikten sonra evde ne pişerse onu yedirmeye başlamıştım. Az tuzlu yapıyordum onun yiyeceğini ayırıp gerisine tekrar tuz atıyordumSanmıyorum canım mama reddi yaşadığım için 5.ayımda yavaş yavaş başla demişti doktor ben de öyle yaptım. Bugünde hergün yoğurt mutlaka yedir çorba içir dedi ama nerde bi sabahları meyveli yoğurt yedirebiliyorım. Tatlı olanları seviyor ama tuzlu olanları sevmiyor çorba kabak patates vs. Ama zeytin ezip versem onu yiyor. Değişik bilmiyorum. Testleri temiz çıktı çok şükür
Bu pişik olduktan sonraki zor süreç içinmiş canım istersen henüz pişik olmadıysa daha hafif bir şeyler sür ama olduysa bundan sürebilirsinCanım bebeklerin gıdığının altı şişko oldukları için sürekli kapalı kalıyor ve çizgi seklinde kırmızı oluyor ya ona sürülür mü bu krem?
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm yaSabah altıda mutfağa yaptırdığımız dolap aşağı indi kızlar içindeki her şeyle birlikte kırıldı ortalık cam oldu alin ağlayarak uyandı biz deprem oldu herhalde ev yıkıldı falan dedik öyle bir gürültü. Sabah altıdan beri kırılanları topladık bu neydi şimdi diye soruyorum nasil bir sabah yaşadık? Eğer orda bizden biri olsaydı düşünemiyorum direkt kafasına gelirdi dolap Allah korudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?