Sağol canımm çok teşekkür ederim Allah beterinden korusun diyelimÇok geçmiş olsun yavrum sizden önemli değil allahtan siz yokken olmuş çok üzüldüm
Kuzu çok sağol canımız sağolsunÇok geçmiş olsun canım üzüldüm ya
Ben o sekilde hic vermedim kızıma. Ogluma da aynen ictigimizden veririmKızlar suyu ne xaman kaynatılmamıs olarak iciricez
Kaynatmadanmi verdin bendemi ole yapsam acaba ama ilik mama daha iyi olmazmi gerci sen emziriyodun demiBen o sekilde hic vermedim kızıma. Ogluma da aynen ictigimizden veririm
Ben de öyle gördüm diye yaptım normal vereyimBen o sekilde hic vermedim kızıma. Ogluma da aynen ictigimizden veririm
Orasındaki kırmızı çizgi pişik sayılmıyor mu canım, pişik tam olarak nasıl birşey bilmiyorum kiBu pişik olduktan sonraki zor süreç içinmiş canım istersen henüz pişik olmadıysa daha hafif bir şeyler sür ama olduysa bundan sürebilirsin
Mama degil canim, icme suyu. Evet hic kaynatmadim. Hep normal ictigimizden su verdim.Kaynatmadanmi verdin bendemi ole yapsam acaba ama ilik mama daha iyi olmazmi gerci sen emziriyodun demi
Kabağı tam olarak nasıl yapıp veriyoruz canım, tarifi müsait olduğunda yazarının bana, bende ek gıdaya başlayacağımda dediğin gibi kabakla başlayayım. Ama öncesinde birkaç gün çorba suyu vermem gerekiyordu dimi?Kabiz olur cnm, kabakla basla bence
Her gun sabah nemli pamuk ya da muslin bezle siliyorum bogaz altini. Hic bir sey olmuyor. Silmeyi zor. Yatagga uzaniyorum. Oglumu uzerime aliyorum. Basini kaldiriyor bu pozisyonuda hemen siliyorum. Islak kalmamali pisik olur. Kuru olmali. Poposunu da kuru tutunca olmaz. Her alt acmada en az 5 dk kalir oyle. Kaka yaptiginda 15 dk kesin acik kalir. Sukur hic pisik degil kizarik bile olmadi.Orasındaki kırmızı çizgi pişik sayılmıyor mu canım, pişik tam olarak nasıl birşey bilmiyorum kisudokrem sürüyorum ama tam anlamıyla geçmiyor, acaba hep katkı olduğu için geçmez mi o kırmızı çizgi? fotosunu bir ara çekebilirsem göndereyim.
Bende hergün siliyorum kremliyorum ama kurutabildiğimden emin olamıyorum, senin taktiği deneyeyim öyleyse üzerimdeyken yapayım bende.Her gun sabah nemli pamuk ya da muslin bezle siliyorum bogaz altini. Hic bir sey olmuyor. Silmeyi zor. Yatagga uzaniyorum. Oglumu uzerime aliyorum. Basini kaldiriyor bu pozisyonuda hemen siliyorum. Islak kalmamali pisik olur. Kuru olmali. Poposunu da kuru tutunca olmaz. Her alt acmada en az 5 dk kalir oyle. Kaka yaptiginda 15 dk kesin acik kalir. Sukur hic pisik degil kizarik bile olmadi.
Hayir canim vermiyoruz. Kabagi cok kisik ateste az su Ile hasla, kendi suyu ile olursa daha guzel olur. Bir cay kasigi zeytin yagi Ile karistir, anne sutu de olur. Ez iyice. Pure kivamina gelince hazir. Catalla iyice ez ama. Bir yemek kasigi kadar yese ilk yeme icin yeterli.Kabağı tam olarak nasıl yapıp veriyoruz canım, tarifi müsait olduğunda yazarının bana, bende ek gıdaya başlayacağımda dediğin gibi kabakla başlayayım. Ama öncesinde birkaç gün çorba suyu vermem gerekiyordu dimi?
Ecowell losyon kullaniyorum canim. Cok cok iyi. Isilik oluyor oglumun teni hassas. Bunun sayesinde kurtulduk. Sonra butun urunlerini aldimBende hergün siliyorum kremliyorum ama kurutabildiğimden emin olamıyorum, senin taktiği deneyeyim öyleyse üzerimdeyken yapayım bende.
Bi inf böyle yapıyor ben de baslicam tadımlara ama bi türlü müsait olamadımKabağı tam olarak nasıl yapıp veriyoruz canım, tarifi müsait olduğunda yazarının bana, bende ek gıdaya başlayacağımda dediğin gibi kabakla başlayayım. Ama öncesinde birkaç gün çorba suyu vermem gerekiyordu dimi?
Hayir canim vermiyoruz. Kabagi cok kisik ateste az su Ile hasla, kendi suyu ile olursa daha guzel olur. Bir cay kasigi zeytin yagi Ile karistir, anne sutu de olur. Ez iyice. Pure kivamina gelince hazir. Catalla iyice ez ama. Bir yemek kasigi kadar yese ilk yeme icin yeterli.
Sudokrem işe yaramıyor sanki ya bende alayım bunu bugün çıkabilirsem. Eczane 2 adım ötede ama çıkamıyorumEcowell losyon kullaniyorum canim. Cok cok iyi. Isilik oluyor oglumun teni hassas. Bunun sayesinde kurtulduk. Sonra butun urunlerini aldim
Güzel bir video olmuş canım teşekkür ederim.Bi inf böyle yapıyor ben de baslicam tadımlara ama bi türlü müsait olamadım
Ben simdi boyle eser miktarda veriyorum acikcasi. Simdi nohut kadar avakado yedi mesela. Kizimda birebir uygulamistim. Ama bunda pek ona ozgu yemek yapmam gibiTamam canım kopyaladım şimdi bunu, Kabağı soyarak mı haşlayacam, canım kaça böleyim. Sen ilk ne zaman verdin? Kaç aylıktı.
Mustela ogluma iyi gelmedi. Bu eczanede var midir bilmiyorum canim. Dene bence Sabah temizliginden sonra...mustela iyi gelmezse al derim...Sudokrem işe yaramıyor sanki ya bende alayım bunu bugün çıkabilirsem. Eczane 2 adım ötede ama çıkamıyorumbunu heryerine sürebiliyormusun, bende mustelanın vücut losyonu var aslında onu hiç denemedim, nasıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?