2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    302
Akilvar kızlar bu kısa süreli meme reddi yaşayanlar, biberon yada emzik kullanıyor musunuz sizce sebebi nedir? Yoksa sıcaklardan yada ataktan mı oluyor
Emzik kullaniyorum ama emzigi de eskisi kadar.istemiyor atiyor sadece uyku asamasinda aliyor. Benim dogdu dogali oluyordu da bu defa daha siddetli. Bence gaz vs bir sikintilari olyyor ondan. Buyuk oglumda da olmustu gazdan sebepti.

Aynen canim demir damlasi. Ya biz deri testi ve kan verdik bir seye alerjisi cikmadi.ama diyroum acaba kucuk diye mi cikmadi sence de olsaydi cikar miydi. 2. Deri testi de 14 agostosta
Cnm ben yanlış hatırlıyorum o zaman sanki sen diyet yapınca süt ürünlerine daha iyi olmuştu oğlun diye. Süper canım hiçbişey çıkmadıysa, bu alerji işi zor bir konu, benim yeğenimin ceviz ve yumurtaya alerjisi çıktı mesela ceviz yiyince gerçekten etkileniyor ama yumurtaya devam ediyorlar hiçbişey olmuyor testte çıkmasına rağmen, mesela bize süt alerjisi denmişti ki ben de yüzde yüz eminim ama başka bir doktor bu testler kesin sonuç değil alerjisi yok bence demişti ama iyi ki onu dinlemedim kesin süt alerjisi var çünkü. Huzursuzluğun demir ilacı ile ilgili olduğuna emin olursan benim dediğim gibi süt ürünü olmayanı denersin.
minseo cnm çok geçmiş olsun çok üzüldüm, oğluma araştırıp en temiz içerikli pişik kremlerinden birini kullanmıştım yenidoğanken hemen pişik oldu, çinkolu kremlerle dindirdik sonra bepanthol baby e geçtim hep kullanıyorum hiç olmadı belki denemek istersin.

Benim linklerim bir türlü çalışmıyor ama umarım olmuştur bu defa. Sanırım son kısımlar bize hitap ediyor
Canim evet bize.hitap ediyorda soyle bir sey var benim oglum normalde 2 saatte bir emmek isterdi. Neyse emmese de ben ona 3 saat 4 saate kadar rahat birakiyordum. Ama mesela bu ara aclik sinyali veriyor 3 saat olmus 4 saat ya da 5 memeye gelince ciglik cigliga ve 2 gun gece de emmedi ben direk red yasadim yani. Şuan duzelmeye gidiyor bakalim.

Diyeti bozdum canim artik mukuslu kaka ve isal yapmiyor diye ve diyeti bozmama ragmen yapmadi yani. 2. Deri testine de goturecegim cunku kucuk olduklari icin cikmayabiliyormus

2.5 hafta surmustu canim. Yani gunde 3 yapiyordu ama isal seklindeydi canim. Senin ki daha cabuk duzelir.
Anladim canim bizim çok fazla inşallah yarın sondur son çare altına pudra döktüm çünkü asla kuru kalmiyor krem sürüp pudra dökünce biraz köreldi

Kizlar az once sitenin kahve gunuydu ciktim kadinaldan biri bana diyor ki 3.5 yasinda oglu var iste sutle zsten bebek.doymaz mama da vermen lazim benim ki doymuyordu diyor. Ee sutun yoktur ya da bebegin cok oburmus dedim. Yoo sutum.coktu oglum memeyi cok az emip birakiyordu doymuyordu ben mama.veriyordum. Yani soyledigi sacma.degil mi bebegin emmedigi icin doymamis ve kesin iste biberona alismis ondan kolayina o gelmis memeyi de az emmis. Kadina soyledim iste ben ondan vermiyorum memeyi guzel emsin diye

Canım denemediğim krem kalmadi ama sürekli ishal yani 20 dk da bir alt alıyoruz öyle diyim orası sürekli nemli her seferinde krem sürüp havalandiriyorum ama yine de kupkuru kalmıyor son çare pudra döktüm baya köreldi

Anladim canim bizim çok fazla inşallah yarın sondur son çare altına pudra döktüm çünkü asla kuru kalmiyor krem sürüp pudra dökünce biraz köreldi
Canim benim sadece 1 gun cok fazla yapti gece 3 gunduz de 4 defaydi. Onun harici cok sayi yapmadi en fazla gunde 3 4 yapti. Pisik ondan belki olmadi. Senin kac yapiyor mukuslu mu kakasi nasil? Bence senin daha cabuk duzelir ek gida da aliyor canim hic sikma canini yarina daha toparlar. Arko krem de pisige iyi geliyor varsa sur

Yigenim de dunden beri.isal kusma su gibi yapiyormus tuvalete zor yetisiyormus 3 yasinda ablam artik altina bez baglamis cocuk tuvalete yetisemeyince.

Doymasa bebek ağlar huzursuz olur o da ya sütü yoktur ya bebek iyi emmiyordur bebek doymasa sadece anne sütü alan bebeklerij hiç gelişmemesi lazim o zaman ne kilo alirlar ne boyları uzar saçmalamış

Doymasa bebek ağlar huzursuz olur o da ya sütü yoktur ya bebek iyi emmiyordur bebek doymasa sadece anne sütü alan bebeklerij hiç gelişmemesi lazim o zaman ne kilo alirlar ne boyları uzar saçmalamış
Aynen bebegi emmiyormus az emip birakiyormus bir de diyor bebek sirf anne sutu ile nasil doysun benim ki.doymazdiSutum de coktu diyor baya sacmaladi

10 u geçiyor canim 15-20 olduğu bile oluyorm mukus yok su gibi sarı renk canim dr da gördü sorun olacak bir kaka değil dedi. Bitsin artik inşallah ishalden çok pişiğe üzülüyorum canı çok aciyor gözyaşları akıyor ağlarken bu aksam o ağladı ben ağladım

Of sacmalamıs yine ağzı olupta bosuna konusan biri

Ayy kurban olurum ya cok uzuldum. Patateste verdin mi canim. Arko kremi sur canim bak yigenime en cok o fayda etmisti. Gecer canim Allah dermansiz dert vermesin bu durumlar bizi cok uzse de gecip gidiyor. istahi falan yerinde mi

Çok geçmiş olsun kuzum geçer bir an önce inşallah ya hiç kıyamıyor insan ah analık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…